En liten snabb update sådär

Japp. Den här kvällen har varit lite upp och ner. Men förhoppningsvis går allting bra imorgon iaf. Kan man ju hoppas. Aja nu är jag hemma hos Elin min enda kompis här i världen. Jag ska ju då sova över här för det har min mamma tillåtit. Men jaja tråkigt blablabla....!

Två riktiga snyggingar

 

I'm in love..

I mina nya pyjamasbrallor! De är sååå sköna.



 

Bläää jag hatar att vara förkyld

Har precis vaknat och lyckats ta mig ur sängen. Jag är förkyld och det är jobbigt. Japp så är det. Har inget intressant att skriva nu faktiskt. Men jag brukar väl sällan ha det..

Kjolen som jag la undan igår

Sprang in en snabbis på H&M idag och köpte kjolen jag la undan igår. Nu är nyårsoutfiten kirrad och klar! Känns så jävla skönt.

Det var mina skor som hade kommit!!

 



Fast jag ska ju självklart inte ha vita strumpor i de haha.
Men jag bara äääääälskar klacken!

Här är bikinisarna

Kan inte riktigt bestämma mig för vilken jag vill ha dock..
 

Kanske dags att börja klä på mig

Har precis ätit lite frukost. Enligt mamma så åt jag för alldeles för lite. Men nej, om man inte äter 7 mackor, 2 ägg, en tallrik med gröt, 3 tallrikar med flinogr och mjölk plus druckit några glas jucie, så har man ätit för lite.. Men iaf så ska jag snart börja klä på mig så ska jag, mamma och Robin och Oliver åka till Haninge Centrum för att köpa kjolen som jag har lagt undan och byta navelpiercing. Sen ska vi också hämta någonting.. Hmm.. *Lääääängtar!!!*


Förra nyår!

Gaaah det funkar inte som jag vill!!

Försöker ladda upp 2 bilder från H&M med gulliga bikinis, men det funkar ju inte! Aja nu ska jag sova så får väl försöka imorgon igen.. *Suck!*

Har man tråkigt så har man




Så om någon såg mig vid stationen runt 23.15 tiden nånstans och undrade vad i helvele jag höll på med,
nu vet ni.

Kom hem för ett tag sen

Vad har jag gjort idag då..? Jo juste! Åkte ju och solade med Sofie i typ 20 min, sen drog jag till Handen för att byta ett par byxor. Men då var alla slut. Så jag hittade en kjol istället som jag har suktat efter ett tag. Och då kan jag också ha den på nyår, så jävla najs!

Men sen iaf kom Peter och hans mamma och hämtade mig så åkte vi och köpte hårfärg. Så imorgon då jävlar! Men aja sen iaf käkade vi lite middag och så åkte jag till Samira där några av brudarna var för vi skulle snacka lite sådär. Lika trevligt som alltid. Nu kanske det ser ironiskt ut men det var faktiskt inte det haha.


Saknar verkligen sommaren!
Kolla va fint mitt hår var, solblekt och perfekt lugg.

Ska snart iväg och sola lite

Skulle egentligen tränat idag med Lisa och Sofie men jag var så jävla trött när klockan ringde. Jag somnade vid typ 4 igår.. Så jag struntade i att träna med de idag. Men ska följa med de och sola när de är klara. Sen ska jag försöka få mig de till Handen en snabbis också om jag ska dit ;).


Jag satsar på att se ut som denna pangbrutta.

Beställde precis skor till nyår


De här från Nelly.com blev det.
Behövde ett par högklackade pumps boots till nyår,
så det var ett alldeles perfekt köp!

Inhandlat idag


Blus - Cubus




Spets t-shirt - Cubus


Det är en ficka som jag försökte fota.


Sammetsbody - BikBok


Skärp -
Cubus


Flätat skärp -
GinaTricot

Köpte också ett linne från H&M men det satt inte så bra på. Så nån dag här i veckan ska jag lämna tillbaka det.

Uppdateringen är på topp

Inte.
Kan berätta lite snabbt om den här julhelgen. Firade julafton hos Peters föräldrar och det var riktigt trevligt. Elin kom hem till mig senare på kvällen och sov här.
 Igår firade jag först hos Faster och Rille där Farfar och Ulla också var (de bor på västkusten i vanliga fall, så ni vet asså..). Sen åkte vi vidare till Helenas föräldrar och åt lite mat och sånt där.
 Drog hem till Elin och sov hos henne senare också. Och imorse drog vi iväg till Farsta för att shoppa lite för julklappspengarna. Det blev lite snygga toppar. Perfekt!

Snart lite julklappsöppning

Nu har vi precis käkat frukost och ska snart öppna lite julklappar. Fast dock inte alla för vi ska ta med några till Peters föräldrar där vi ska fira jul hela dagen. Härligt härligt.

God jul på er alla

Kom hem för ett tag sen

Här har ni lite bättre bilder.



Vad tycker ni ska hon inte köpa detta vackra läppstift..?


Rauwr på färgen på läppstiftet..

Nu ska jag ut och gå långpromenad med Elin

Japp här är vi hälsosamma!

Det blev mjukisbrallor, tjocka strumpor + raggsockor i conversen och mammas mössa på huvudet.
Kan visa bättre bild när jag kommer hem, för jag tog bara en snabb bild just nu.

Har precis ätit mysig julmiddag

 

Nästan julstämning här hemma

Vi har pyntat granen, jag har slagit in julklappar, julskinkan blev precis klar och snart ska jag och mamma göra julgodis. Men det är inte riktigt julstämning ändå eftersom jag lyssnar på hardstyle. Haha. Love it!


Haha!

Bilden på Amandas egna julklapp

Glömde bort att jag skulle lägga upp bild på Amandas julklapp som hon köpte till sig själv men här kommer den! Är ni beredda? Håll i er nu föfan!

Mamma de här kan du jättegärna få köpa till mig..

..så kan jag ha de på nyår! ;) Asså de här skorna är GRYMT snygga! I'm in loooooove.

 


Nu kommer sista klippet för ett tag

Nu såhär under julen så har Disney XD gjort ett julklipp. Sen kommer det komma flera, nya och spännande klipp efter nyår. Men checka in det här senaste julklippet och gå in på deras youtube kanal.

 

Nu sticker vi brudar iväg till stan

Nu är det jullov och det innebär- sova och festa! Iaf sova för det lär behövas haha. Men nu är vi brudar snart på g till stan för att fika lite och snacka och sådär. Mysigt va? Ja, jag vet.


Snygg brud det där asså.

Försov mig idag

Japp jag försov mig lite idag. Men ska snart börja gå mot bussen. Vi har ändå inte show förrän kl 9.30 (tror jag..?) så det är lugnt.


Förra året efter höst konserten.

Då var det bara 2 shower kvar

Imorgon är det bara för de i skolan sen har vi avslutning. Skönt!
Men aja hade ju show idag igen och det gick väl bra. Sen efter så puttade Peter ned mig i snön typ 5 gånger. Om inte mer.. Jag försökte göra motstånd och sen putta ned honom i snön men det gick sådär för han är bara liiiiite starkare än mig haha!


Just because we're hot.

Snart jullov

Imorgon är det äntligen jullov! Fy fan va skönt säger jag bara. Kom precis hem från Haninge C. Såg/träffade ganska så många just när jag har min ful-dag också. Så jävla typiskt! Men men ska ta en snabb dusch nu.


Gullet själv förra året.

Ta det inte rasistiskt

Dagens citat av Amanda: Vi springer så fort vi ser en utlänning.

Är nu hos Elin efter lång dag med shopping

Jag, My och Amanda åkte först in till stan för att vi skulle in på Buttericks. Sen tog vi tunnelbanan till Farsta. Käkade lite på donken och sådär. Amanda köpte julklappar till sig själv. Haha kan visa en julklappen senare ikväll ;). Sen om typ 1 och en halvtimme får vi veta om det är en tjej eller kille! Jag är så jävla spänd haha.

Nya ringsignalen på mobilen

Paradise Hotel introt såklart!

Samsung Galaxy S

Nej det blir inte en iPhone 4 för att jag kan lika gärna köpa en Samsung Galaxy S med tanke på att de är nästan likadana. Det finns ju nästan samma funktioner och spel och sådär. Och så betalar mamma och Peter hälften på mitt abbonemang så det är super! Eller om jag ringer för mer så får jag självklart betala det men nu har jag bestämt att jag bara ska ringa för 300 kr per månad.


 

 

John intar scenen i skolan

Bonde söker fru

Mitt favoritprogram. Helt klart. Finns inte snyggare människor än en bonde. Nästan så att jag funderar på att söka till det Bonde söker fru nästa säsong. Japp. Så blir det.

Nej men nu sitter jag hos min morbor och min kusin Mathilda är här. Just nu gör vi inte så mycket. Vi ska väl bege oss hemåt snart för att laga middag. Gissa vad? Det blir tacos. Asså jag tycker om tacos för det är skitgott men nu har vi ätit det alldeles för mycket tycker jag!

Cocoo.se

 



Är man Disney fan så är man

Jag vill sova någon annanstans nuuuuuuu!

Jag är trött på att sova hemma hela jävla tiden nu. Varje helg Robin och Oliver är hemma så blir jag nästan alltid väckt. Inte okej alltså! Nej nu funderar jag på att äta lite frukost.


Grr på den där puddingen asså.

Då har man ätit tjock korv med spermasås


Fast våran sås var lite mer vit..
Bild tagen från google.

Nu är man fräsch och härlig

Har precis tagit ett skönt långt bad. Har rakat benen, haft ansiktsmask och lite sånt där. Men nu funderar jag på att fixa iordning mig lite. Fast egentligen till vilken nytta? Känns inte som att jag kommer dra ut nånstans ikväll. Men men vi får väl se helt enkelt.


Jag är trött på den här jävla äckliga vintern nu!

Nu är jag hemma igen

Japp nu har vi övningskört lite och käkat lunch. Det gick lite trögt i början med kopplingen och gasen, men sen till slut så gick det bra. Och så sladdade jag på full gas! Det var så jävla kul asså!! Det måste göras om nån gång.
Nu ska jag väl bara ta det lite lugnt och sen får vi se vad som händer.


Fast det är ju inte jag som kör på bilden som ni kanske ser haha, det är pappa.

Jag är vaken...

Eller halvt. Jag är så jävla trött. Har legat och snoozat i en timme.. Men men var tvungen att gå upp för ska ut och köra med pappa sen typ käka lunch. Jag är så sjukt nervös! Känns som jag kommer köra in i nått. Haha.. Men aja jag skriver när jag kommer hem sen!

Gaaah jag vet inte vad jag ska ha för hårfärg.....


1.


2.


3.


4.

Så snyggt!

Jag bara älskar den här outfiten!


Skjorta/Blus från monki.com
Chinos från nelly.com

Hej failarNA

Jag tycker inte vi diskuterar något mer om julshowerna idag. Allting var bara så pinsamt och det var nog årets skämt. Japp så är det.

Nu är jag iaf hemma hos Elin och ska käka en tacotallrik. Mm så är det. Hejdå.

Vinn en resa till Sälen

Allt du behöver göra är att kolla videon nedan för att få korrekta instruktioner! Klicka på nu föfan och se till att vinna. Vill ni se andra klipp från Disney XD kan ni kolla här.


Tävla med Zeke och Luther - Designa ditt klistermärke

Jag är SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR glad just nu

Erik och Lin är i FINAL!!!!!
 Aha jag är überlycklig! Aha! Aha jag är überlycklig! Aha! Aha jag är überlycklig! Aha! Aha jag är überlycklig! Aha! Aha jag är überlycklig! Aha! Aha jag är überlycklig! Aha! Aha jag är überlycklig! Aha! Aha jag är überlycklig! Aha! Aha jag är überlycklig! Aha! Aha jag är überlycklig!

Paradise Hotel update:

O M G!!! Asså jag tror jag dör av nyfikenhet! man får inte se vad Erik svarar och jag börjar nästan gråta det är så spännande så det inte är sant!!!!!

Syslöjd första lektionen då

Eftersom mina paljettshorts fuckade alla symaskiner (bokstavligen talat) så bestämde jag mig för att göra en kjol istället. Hoppas det är ett lätt och snabbt jobb för den måste bli klar idag! Annars hade jag nog ingenting att ha på mig sen på julshowen. Och då vet jag inte vad jag gör.


Skulle lagt upp den här bilden förra veckan (tror jag?) men jag glömde bort det
så då slänger jag in den här lite hejhopp sådär.

Kunde inte sagt det bättre själv

Eller jo det kunde jag ju. Men det var ganska bra sagt ändå. Och det var av Charlie! Creds till honom.



PS. Min humor är fantastisk rolig och awesome helt enkelt!

Kollar på Paradise Hotel just nu

Ovanligt va? Men det är ju bara för bra! Asså jag verkligen älskar det.


Melissa tycker ju faktiskt att hon har sminkat sig jättesnyggt.
Inte för att jag kan hålla med om det haha!

Jag har hittat mina drömklänningar till nyår!


Mamma den här kostade bara 299:-
så den får du jättegärna köpa till mig!


Så snygg!
Den får du också köpa till mig mamma.
Visst är jag snäll av mig?


Och slutligen den porrigaste klänningen ever!
Inte för att den skulle passa mig
men man kan ju alltid drömma om det..

Nej vi har inte fixat läpparna

Sen att Anna trodde på det till 100% är ju en annan sak. Haha! Men iaf nu sitter jag ich käkar lite frulle. Ska käka upp, borsta tänderna och sen dra till skolan. Jag försov mig visst idag. Hade jag inte blivit väckt av att nån ringde så vettefan när jag hade vaknat alltså. Men vi får ju tacka idioten som ringde och väckte mig då...


Haha det här var länge sen!

Gissa vad jag och Elin gjorde idag!?

Jag kan ge er en ledtråd.. Nej jag kommer inte på nån så jag berättar på en gång! Det hade aldrig gått utan mammas tillåtelse! Åh jag är så glad att vi gjorde det här tillsammans!!!


Svullnaden har inte riktigt gått ner på ena sidan än.
Men visst är det snyggt!?
Älskar mina nya läppar!!


Här är Elins läppar!
Hennes svullnad gick ned mycket fortare.
Det passar verkligen skitbra!

Nu har min käre vän gått hem :(

Så nu sitter jag här som en mobbad unge och ska fortsätta kolla på Paradise Hotel hade jag tänkt. Sen ska jag ta mig en dusch. Så ni vet.



Ojsan.. Började skriva detta inlägg för kanske 1 timme sen eller nått? Men sen fastnade jag framför facebook. Inte så ovanligt, nej.


Min spegel är väldigt smutsig, jag vet.

Amen hejsan på er alla

Nu har jag och Elin ätit värsta brakarfrullen! Haha älskar ordvalet. Iaf nu kollar vi på Paradise Hotel. Måste ju se alla avsnitt från början igen ;).

Ny design!

Och som vanligt så har Elin min alldeles egna designer fixat den eftersom jag är lite för efeterbliven för sånt skit. Visst blev det bra nu såhär till vintertid? Det tycker jag iaf. Danke Schön Elin för designen!

Just nu:

Nu ska jag bege mig till din mat i mjukisdress och uggs...

Inte alls fjortis.. De på affären är vana vid att alltid se mig i mjukisdress och köpa godis. Men inte nu längre! För nu är det morötter som gäller för jag har inte ätit godis på 3 veckor!!!

Anna gillar att satsa på stort

Lördag..

Japp då var det lördag igen då. Är det bara jag som är sugen på att dra ut eller? Nej trodde väl inte det. Om nån har lust att leka med barbies med mig och vårat übercoola gäng så kan nu ju alltid slå en pling.


Fast Sofie saknas på bilden men vi har henne i tankarna (y)

Tidningen för Facebook g33kar

Japp det är sant. En tidning om Facebook har kommit ut. Töntigt? Ja.

Plusgymnasiet var SÅ jävla sämst!

Det började med att ingången var låst. Hade inte några elever stått ute och rökt hade vi typ inte kommit in. Man ba aa men det är skitbra. Sen så fick man typ leta sig fram till vilken våning man skulle. Och när man kom in så var folket stökigt. Asså de stod antingen och bara prata skit med kompisar eller satt och inte gjorde nått.

Det var ingen jävla service nånstans! Det var en lärare som kom fram till mig och sa: "Välkomna. Det är modevisning 18.30." Sen gick hon därifrån. Man ba öh jaha? Du hade inte tänkt att försöka vilja få mig att söka hit eller? Matsalen var skit liten och inte fräsch plus att man kände sig inträngd vart man än gick. Nej den skolan kommer jag ALDRIG att söka till!


Diggar mina paintskills.

Öppet hus snart

Om typ bara nån sekund kommer mamma komma in genom dörren och då ska vi snart fara iväg på öppet hus på Plusgymnasiet.


Hemma hos Sofie i måndags innan vi drog och tränade.

Veckans klipp

Denna vecka är klippet från serien Pro XD där grymma musiker delar med sig av sina kunskaper. Kolla in när coola Lyndsay Evans går igenom grunderna för hur man spelar trummor! Lyndsay är en grym trummis som spelat med stjärnor som Black Eyed Peas och Ricky Martin! Gå in på deras youtube kanal för att kolla in mer klipp: http://youtube.com/disneyxdse.


Disney Pro XD - Trummor

Jino har fötterna på jorden minnsan



Jino är en förståndig människa. Haha.
Nej men ärligt, han är det.

Det är lite olika åsikter bland folket

Några tycker att jag ska klippa och andra tycker såhär:

Plugg time.. Hallelujah

Nu efter att ha varit hemma ett tag ska jag sätta mig ner och plugga. Sen kolla Paradise Hotel.


Kan väl köra på en dagens outfit då.
Skjorta - H&M
Linne - GinaTricot
Lackleggins - H&M

Ska jag.. Ska jag inte..?

Det är frågan det. Nu undrar ju ni varför. Eller förmodligen inte. Men jag har nu bestämt att ni gör det, så det så. Men iaf hela grejen med den här frågan som jag har ställt mig själv och några i min omgivning idag är ifall jag ska göra sidecut..? Jag är skit taggad på att göra det, fast ändå inte. Lite beslutsångest sådär. Fast det lutar ju mest åt att jag ska göra det. Men innan det så måste jag fråga några andra först innan. Kanske skriva en status på fb så några andra än mina kompisar svarar? Ja det tycker jag. Jag gillar att tjata om saker och ting som ni kanske märker. Men det är bara för att jag ska vara säker.

Skolish

Jahapp.. Då var man här igen då. Musiksalen. Tyvärr så kommer ijag ich Elin inte få sitta vid datan som vi brukar göra alla andra lektioner.. Buhu.. Men måste dra nu baaaaajs!

Fit for fight!

Sådär då! Då har man precis kört ett pass med Elin och Sofie på Friskis och Svettis idag bara för att vi är så jävla coola. Jag säger bara en sak.. Underskatta aldrig tanter som tränar på Friskis och Svettis! Men men.. Vad har jag gjort idag..? Först var jag i skolan (mm, jätteintressant..) sen åkte jag, Elin och Sofie till stan för att kolla lite jobb. Så aa nu är det väl bara att vänta och se. Efter det åkte vi hem till Sofie och käkade lite grann sen åkte och tränade. Men nu måste jag verkligen duscha!


Det här är jag när jag är 83 år gammal (y)

Söndagar = slappdag

Igår.. Hmm.. Finns inte så mycket att säga faktiskt så jag tycker vi låter bli. Vi..? Jag är tydligen schitzofren nu också.
Aja iaf Elin sov här igår, Sofie skulle också gjort det men hon skulle upp tidigt så hon orkade inte. Och idag så har jag och Elin bara kollat på tv och chillat. Som det ska va på en söndag. Nej nu ska jag fortsätta kolla på Vem kan slå Filip och Fredrik, sen gå och lägga mig.

Lite tråkiga bilder från igår


Myran är gangsta




Sofie tar till sin bästa pose










Jag var för snygg för att visas


Elin gör något konstigt


Samira var taggad!


Sofie tyckte det var kul att ta kort på juldekorationen

Så gulliga tillsammans


Nu börjar magen synas ordentligt också!

Remember?

Här var det schtek på högsta nivå haha!

Skooooooolish

Nu sitter coola jag och mindre coola Sofie i datasalen och skriver ut våra CV. Efter skolan ska vi åka in till stan för att kolla på lite jobb och så. Greatans ju! Men aja måste kiiiiila.

Öppet hus på Real gymnasiet

Ja.. Det var väl helt okej.. Tyvärr så var det en ganska liten skola, men den var jävligt fräsch eftersom den bara är 2 år gammal. De hade väl inte riktigt den stylist linjen jag vill gå, men jag ska gå på öppet hus nästa vecka också. Så vi får ju se vad jag tycker om det. Men nu ska jag bara äta upp de sista morötterna sen ska jag gå och lägga mig. Så godnatt gott folk!


Bara för att jag och Elin är så förberedda på den här bilden.

Dags för en ny Disney film igen

Den 4:e februari är det premiär för den nya filmen Trassel. Det sägs att det ska vara en riktigt grym film i Disney- anda. Och alla vet ju vad jag tycker om Disney!? Typ älskar! Så hoppas banne mig att filmen är bra nu asså. Tror ni den kommer vara bra eller dålig? Kolla in här för mer nya klipp: http://youtube.com/disneyxdse.


Trassel - Biopremiär 4 februari

Tema Dialog gjort av Mimmi Thorneus