Måste bara få uppdatera om min lycka

Snackade precis med Elin och på lördag blir det fest! Går inte att beskriva min lycka! Jag måste även få berätta att jag är så jävla stolt över mig själv. Varför? Jo för att jag jobbar skit bra på matten nu när vi bytt lärare, jag kan till och med på B-delen och det hände aldrig innan. Hade också utvecklingssamtal idag och det gick skitbra! Nu ska jag ta mig en skön dusch och sen sova.


Kärlek till ALLA mina brudar!
Även du Linnéa som inte är med på bilden.

Bloggpaus

Jag har på senaste tiden skrivit om att antingen har mitt liv varit så bra eller så har det bara varit så dåligt. Jag hade och har fortfarande en väldigt dålig period i mitt liv då jag känner att för det mesta så suger allting bara väldigt vädligt hårt. Bloggar igen när jag fått iordning lite på mitt liv.

Möter tjejerna en snabbis

Ska tydligen snacka lite med brudarna så drar ned och ser vad som försiggår vid de då..

Attitude mässan

Kom hem för ca en timme sen från Attitude mässan som jag har jobbat på hela helgen. Jag har haft det skitkul och fått chansen att få träffa flera kändisar. Tex Lars Wallin (!!!), Bingo Rimér, Kenza, Foki, Nordman. Så himla kul! Fick även höra att jag gjorde ett väldigt bra jobb så det känns ju också jätte bra och skitkul! Verkligen bra nu när jag håller på och söker jobb.

Älskade pumps..

Så snygga! Enkla pumps som man kan ha till typ allt! Skulle mer än gärna vilja ha de i garderoben.

Beyonce - Run the world (girls)

Ska bli fet en fredagskväll som denna

Ska följa med mamma till Ica så ska vi handla lite (massa) godis. Älskar mitt liv utan godislöfte!

Pojkvän sökes!

Fort som fan!

Hudvård och sen leeeedig

Idag har vi bara hudvård, vi ska gå igenom hur man gör ansiktsbehandling och hur man färgar fransar och bryn. Happy! Efter det åker jag hem till Elin och då ska vi spela xbox hela kvällen eftersom båda vi är lediga imorgon. Najs! Avundsjuka? Jag vet att ni är det!

Fått hem mitt smink!

Idag när mamma kom hem bad hon mig gå nd och hämta posten, tyckte att det var lite konstigt eftersom att hon alltid brukar ta den när hon kommer hem. Men jag sa inte emot (duktigt, jag vet) och när jag kom ned så ligger det ett ganska stort paket där. Jag hoppades att det skulle vara mitt smink men ville inte ha för höga förväntningar med tanke på att om det inte varit sminket hade jag blivit jätte ledsen... Fast när jag sen tog ut paketet och kollade på det så stod det: e.l.f. Yeeeaaaay!


Penselkit, foundation, 3 ögonskuggor, concealer, mascara, kajal, läppglans, eyeliner, cream eyeliner, pennvässare, liten pensel man fick med, foundation borste och en eyeliner borste.

Vad har hänt för nåt roligt idag?

Inte speciellt mycket.. Gick först till läkaren sen istället för att möta upp My och Amanda för att kolla på handboll, följde jag med Elin till Handen. Efter det åkte vi hem till mig och kollade ANTM tills mamma kom hem med en grinig bebis som antingen skrek för att han kände för det eller grät för att han var ledsen... KUL.


Men den lilla skitungen är ju så jävla söt!

Införskaffa sig ny lampa?

Förändring

Ganska så snart hoppas jag på att få klipptid bokat (Peters mamma haha), så ska jag göra en liten förändring i frisyren. Längtar skit mycket! Woop woop!

Läkartid nuuu

Springer iväg till läkaren en snabbis bara sen möter jag upp My och Amanda!


Han kan gärna få vara min läkare!

Vart jag handlar mitt godis?

Anonym om Ett års väntan och nu får jag äntligen....:
Vart köper du ditt godis? :)
btw, jätte bra blogg!


Svar: Jadu.. Det var ju ett tag sen jag köpte godis haha, men jag hade inte ett ställe jag enbart gick till. Utan var jag sugen på godis så gick jag och handlade på närmsta affär. Och så kommer det ju vara nu när jag har börjat äta godis igen också. Fast favoritstället är nog affären "Din Mat" vid mig.. Tack!

Bokat tid för fransar, bryn och naglar

På måndag direkt efter skolan åker jag till Annas nya salong Skönheten, där jag ska färga fransar, forma bryn och även göra nya naglar. Känns skönt att äntligen få fixa mina bryn! Har ju inte fått göra nånting åt de på flera månader nu. Men det är det fan värt! Speciellt när mamma betalar. Ska även bli riktigt skönt att få färga fransarna och fixa mina naglar. Det behövs!


Får rysningar på hela kroppen!

Handen med mamma

Följde med mamma till handen och fick med mig en ny tröja hem. Vi käkade sen lunch också. Mysigt mysigt.

Sova sova sooooova

Så himlans underbart att jag är ledig imorgon. Nu ska jag lägga mig i sängen och sova ut som bara den.

Lite ironiskt..

Charlie skrev till mig att det var lite ironiskt att läsa mina 2 senaste inlägg. Kan inte annat än att hålla med honom. Haha älskar rubrikerna.

Värsta dagen i mitt liv.

Jag har aldrig varit så trött, ful, tjock, besviken, arg, irriterad och allt annat dåligt man kan vara på samma gång. Mitt liv suger verkligen den här dagen. Jag var så arg och besviken att jag satt och grät när jag väntade på tvärbanan och sen direkt när jag kom hem. Mitt liv är inte värt att leva. Eller iaf inte den här dagen.

Älskar mitt feta liv ibland

Idag har det varit en riktigt fet dag. Började med att vi har fikat här hemma, för att Robin och Oliver hade släktfika. Sen åkte jag till donken med Elin och blev lite fetare. Nu ska jag däremot bli ännu fetare eftersom jag ska lägga mig i sängen med en fet godispåse och bara njuta av livet. Dock blir det träning typ hela nästa vecka asså. Det behövs.

Ett års väntan och nu får jag äntligen....

äta GODIS!!!!!


Godispåsen jag köpte kostade 118 kr hehe..

Myskväll

Har precis kollat på Lejonkungen med Elin, Robin och Oliver. Lilla Albin sov så sött så och gör det fortfarande = grym barnvakt! Nu kom Amanda, Linnea och Jack så ska vara lite social med de.

Otaggad på att ha hudvård hela dagen

Idag är det en sån här otroligt jobbig dag när vi ska bara sitta och lyssna på massa jävla saker om olika hudsjukdomar osv. Det går inte att beskriva hur tråkigt det är. Dessutom är vi 2 grupper som kanske ska sitta i det där lilla nagelrummet utan luft. Jo men det blir bara bättre och bättre. Får trösta mig själv med att det blir Subway till lunch idag.

Känns det bra att spamma, Eyobb?

Random pic

Beställt hem smink och nya penslar!

Det är just nu 40% rabatt på eyeslipsface.se så jag passade på att shoppa lite grann.


Allt detta gick på 230 kr! Asså det är SJUKT billigt!

Fick komplimang av en kille imorse, gjorde min dag

Asså den här dagen har varit, och är fortfarande, g.r.y.m! Imorse när jag klev av tvärbanan så var det en kille som sa att jag var riktigt snygg och frågade om mitt nr. Och det gjorde min dag! Haha nej men det var ju gulligt. Sen hade vi smink hela dagen och jag bara älskar de dagarna! Det är så jävla kul att sminka så det var ju en väldigt bra skoldag också.


Kan inte sova - som vanligt då

Längtar till sommaren så jävla mycket!





Mobbad!

Varit vaken sen 3.20

Igår kände jag mig så jävla duktig som somnade runt 23. Precis innan jag somnade så tänkte jag: "Åh va skönt att jag äntligen får sova ut." Jag hade fel. Det där med att sova ut asså. Jag vaknade kl 3.20 och var hur pigg som helst. Låg och lyssnade på musik i lite över en timme tills jag insåg att jag kommer aldrig kunna somna om. Så jag satte på tvn och har alltså missat 3 och en halvtimmes sömn! Fattar ni hur INTE värt det är!? Så jävla arg. Blä.

Denna mobil SKA jag ha!

En kille igår på festen hade en Samsung Galaxy S2 och jag fick hålla i den! Jag fick t.o.m fota lite och så. Asså O-M-G jag blev nästan gråtfärdig! Jag vill ha den nunununu!!!

It's all about me!

Fiesta

Skulle varit barnvakt igår med alla tjejerna men det blev inte så. Istället blev det att vi drog på fest. Det var faktiskt riktigt kul där och sen så drog jag hem till Elin och sov med henne. Cozy cozy. Aja nu ska jag lägga mig i soffan med lite dip, morötter och cola. Underbart.

Haha så jävla sant!

Fullt upp hela dagen imorgon

Imorgon på morgonen ska jag förmodligen till um, sen ska jag stressa mig till skolan för att vi har jordens jobbigaste pms kossa i style advicing. Efter skolan ska jag möta upp Myran och Mandy för att möta upp Sebbe D for some private things! Sen ska jag åka till Farsta för att lämna en tjejs skor som jag tog från en fest för att jag trodde att det var Linneas haha.. Och ni ska inte tro att jag är klar efter det! Nej nej då ska jag hem, försöka hitta på någon god middag till mig själv och sen fixa iordning mig för fest. Tror det var allt. Godnatt!

*
Vi taggar till i sängen, hur gör du?

Dags att bättra på brännan

Åker ned till solariumet med mamma en snabbis. Behövs. Bigtime!

Så värt att gå till skolan imorgon

Imorgon är det torsdag vilket betyder att det är den bästa dagen på hela veckan! Guess why!? Nej okej jag säger det.. För vi har smink heeeela dagen! Åh älskar mitt liv! ♥


Myskväll + Grey's anatomy = grym kväll!

Hade bokat in cirkelträningen ikväll men jag kände att jag inte kunde gå på den. För hade jag gått på den så hade jag aldrig blivit klar med min idrotts uppsats. Vilket betyder att jag kommer sitta imorgon och stressa järnet. Men nej, denna gången tänkte jag lite längre. Smart chey! Ikväll iaf blir det lite mys med mamma och Peter framför Greys anatomy.

Jobbiga sovrutiner

De senaste dagarna har jag sovit väldigt dåligt, typ inte somnat förrän 3, vaknat kl 4, somnat om och sen ringer kl vid 7. Härligt! Men det är faktiskt inte det jobbiga. Det jobbiga är att jag ligger och snurrar runt hela tiden. Jag kan liksom inte bestämma mig hur jag ska ligga för det är alltid nåt som stör mig. Och jag hatar det! Jag vill bara kunna sova normalt.


Typ jag..

Grattis min lilla Myran!

Ett STORT grattis till Myran som fyller hela 16 bast idag!


Älskar dig gullet ♥

Behöver få huvudet på lite andra tankar

Kom hem igår och däckade i sängen typ på en gång. När det var middag väckte mamma mig, sen gick jag och la mig och sov direkt efter. Idag valde jag att stanna för att jag mådde lika dåligt som igår. Men nu ska jag iväg och träna för jag klarar inte av att bara sitta hemma. Blä på det!

Som alla andra ungefär.. Kunde inte jag heller sova

Tror att jag somnade runt 4.30 ungefär och klockan skulle ringa 07. Hur skönt som helst! Nej men ikväll måste jag gå och lägga mig i tid för annars kommer jag nog dö. Aja bara att tagga till skola nu.

Bevis på..

...att det aldrig är bra att uppdatera sig på facebook i onyktert tillstånd.
Inte på bloggen heller som ni kanske såg.









Ööööh...?

Beskriver gårkvällen i bilder
































Och DÄR tog kvällen slut haha!

Svar

Anonym om Till Eyobb hahah:
skit kuk? hahah

Svar - Jag menade ju då kuL haha.. Såg att det var lite annat stavfel också, men ööh.. Ja... Hoppas du hade kul!

Till Eyobb hahah

Ikväll fick jag reda på att Eyobb läser min bloogg så det ä'är sju såklart han ska få ett eget inlägg ;) Okej.. Hmm? Eyobb: Jag hade skit kuk ikvöll och hippas du ickså hade det. Tjingeling nu blir det pmmes frites egter art mmma hämtat mig vid stationen. Mums. GidnT..!

Taggaaaa

Nu ska jag dra till handen en snabbis, sen hem till Myran för att börja fixa iordning mig inför ikväll. Vid 18 kommer även resten av brudarna dit för att då ska vi ha lite tjejmiddag för lilla My som snart fyller år, och så ska vi ju såklart föra lite grann.


Aaaahyeah fjortisbild, yeaaaah!
(Bilden är dock tagen för ganska länge sen haha)

Pinnad











Igår drog vi på fest med Christian och ja det blev ju.. En händelserik kväll. För min del vart det "The golden 4"! Imorgon är det bara att tagga till för Sebbes 20 årsfest. Det är maskerad fest och vi kommer vara så grymt snygga! Bara att tagga till redan nu liksom.
Tema Dialog gjort av Mimmi Thorneus