Första gadden är avklarad!

Igår bestämde jag mig för att göra en liten tatuering på handleden som är enkel och fin. Har velat göra ett infinity tecken ett tag nu och skrev life i tecknet också. Aa ni ser ju på bilden nedanför he he. Gjorde iaf YONI ont. Men tuff som jag är grät jag inte.

Blir en skön skoldag imorgon

Sitter på djungelbussen (nattbussen) på väg hem från ännu en utekväll! Var ute igår också med Elin, Jessica, Micke, Jimmy och Signe. Så, vi tänkte "äsch vafan vi drar ut ikväll igen". Kommer vara skönt att kliva upp när klockan ringer....

Elin är nu officiellt vuxen!

Igår skulle det firas och förtäras alkohol för Elin fyllde nämligen 18 år! Vi började med att överraska henne med en födelsedagstårta och sen gick vi tjejer och spelade biljard. Efter det lämnade vi tjejerna, drog till Hellströms och mötte upp Tengan och Leif. Vi fick sen skynda oss hem, fixa iordning oss på en halvtimme för att hinna till middagen när vi för en gångs skull bokat bord.

När vi ätit middag och var mätta och belåtna gick vi till Fridays innan vi skulle dra vidare. Vi lärde känna två st bartenders som är jättegulliga! De bjöd oss på drinkar, jordnötter och mycket skoj! Vi gick även ut och dansade på borden på deras uteservering med en utav bartendersena. Sen var då tanken att vi skulle dra till Pure, men vi hamnade på Laroy. När vi tröttnat på det så drog vi vidare och skulle till White Room, men vi hamnade på Magenta. Hahah det går bra nu!

HejhejhejhejhejhejHEJ

Hade praktik idag vilket alltid är lika kul när Cassandra, min handledare, är där. Jag fick lära mig kassan och ska få öva tills jag kan den till 100% och sen får jag börja ta kunder. Blev superhappy för att det innebär att jag förhoppningsvis får en tjänst där. Det vore suuuper! Jag fick även för första gången lunchsällskap, Tengan kom till Globen och så åt vi på Coffehouse by George. Behövde inte äta själv inne på vårt trånga lager för en gångs skull, woooop.

Dagens dag inlägg

Idag lyckades jag tvinga mig iväg till skolan även fast jag är helt utmattad nu med min baskeluski förkylningskropp. Men vi åt på Årstadal och fick god mat så det lös upp dagen lite grann. Sen hade vi prov i naturkunskap som gick åt helvete och efter det åkte jag till stan för att möta upp Elin, Lisa och Sofie. Vi köpte frozen yoghurt och en kaffe. Åkte tillbaka till skolan sen för att göra en redovisning jag missat. Kul.

Måndag osv

Den här dagen har även den involverat bara massa slappsaker. Jag är ju då fortfarande sjuk och därför är jag fortfarande hemma. Jag och Elin tog en promenad till centrum med Albin i vagnen, vi stannade till och köpte oss en varsin korv för att mätta hungern lite grann. Senare mot kvällen åkte vi hem till Elin för att boka resa men det gick ju åt helvete. Äsch vi hade lite mys med nästan alla tjejer iaf, Lisa låg hemma och sov.

Lämnar sin egna fest

Det var precis det jag gjorde igår. När jag öppnat alla presenter, volymen på musiken ökades och alkoholen flödade lyckades jag få över 40 graders feber. Känns bra. Nej det gör inte alls det. Det känns förjävligt, såg hur alla andra hade kul medans jag satt och frös. Vid 21.30 fick jag skjuts hem av Camilla och jag lämnade Elin kvar där. Hon hade roligare på min fest med min släkt, än vad jag själv hade. Kul att nån hade kul iaf!

Så typiskt att bli sjuk nu

Ja, jag har ju då lyckats bli sjuk nu såhär precis innan jag ska fira med släkten. Så denna fredag har varit sängliggandes och skönt som fan var det. Den enda stunden jag var ute var nyss när jag fick skjuts av Peter till affären för att handla lite fredagsmys.

Tema Dialog gjort av Mimmi Thorneus