Sportlovsonsdag

Direkt efter jobbet drog jag och mötte upp Karro, Linnéa, My, Amanda och några fler. Vi drog till Magenta och dansade hela natten lång, eller okej, nästan hela natten lång. Träffade rätt mycket människor där faktiskt som alltid är lika kul. Började tröttna så drog därifrån medans de andra brudarna dansar på.



Helt slut

Ligger helt slut i sängen nu efter en dag på stan och en biljardrunda på Tolv Stockholm med Elin, Linnéa, My och Amanda som joinade oss sista timmen. Nu ligger jag i sängen och njuter av att.. Av att.. Äsch, vafan jag vet inte ens vad jag njuter av. Jo, att ligga ned och bara få vara. Tror det är första gången jag njuter av att inte ha sällskap. Säger jordens mest sällskapssjuka människa på hela jorden. Vet inte ens vad jag skriver om längre. Ungefär som att jag bara babblar på, fast i text.
 
 
Älskar de små hårstråna som sticker upp från huvudet haha..

Oh happy day

Idag är en bra dag. Varför är det en bra dag? Jo, för att det är löööningsdag! Det firades med en lunch på Vapiano med darling och sen en liten shoppingrunda. Mycket trevligt.

Helg helg helg

Vad hände i helgen? Ja, inte speciellt mycket om jag ska vara ärlig. I lördags blev det middag med hela familjen och Elin på Arena pizzeria. Gott som fan var det. Mot kvällens gång mötte jag upp Alex och var med honom, Dennis och Dogge. Det var ungefär det roliga som hände under den här helgen. Åkt en jävla massa kommunalt har jag gjort också, det var mindre kul.

Hålet<3 Haha

Sol och lördag

Asså wow vilket väder! Snacka om att solen gör en gladare och så mycket piggare, det känns som en riktigt bra dag det här. Skulle egentligen jobbat idag, men det blev lite fel med schemat så det blev en ledig helg.

 Så mamma drog med mig och Elin på ett cirkelträningspass på Iform i Haninge. Var bland det värsta jag gjort. Tog ut mig så jävla hårt att hela kroppen skakade och jag var nästan på väg att spy. Känns bra nu i efterhand efter en banan och en Celsius.

Sportlov

Äntligen är det sportlov! Jäklar va skönt det ska bli med lov, det kan behövas nu känner jag. Jag tänkte hoppa in i duschen nu och fixa iordning mig. Kan ju inte ligga i sängen hela dagen.
 
 

Fläthåruppsättning

Vet inte riktigt vad man ska kalla denna håruppsättning, men den är i alla fall gjord på en fiskbensfläta. Den var väldigt enkel faktiskt. Först lockade jag hela håret med plattång, är inte sådär jättenoga med hur lockarna ser ut eller hur hållbara de är då det bara är en grund för att det ska få en lite mer "slarvigare" look. Sedan gjorde jag en sned fiskbensfläta och drog ut själva flätan så att den blir väldigt lös och då blir det mycket snyggare och enklare att forma själva flätan till en liten knut sen.
 
När jag gjort det rullade jag flätan ca 2-3 varv inåt och sen fäste jag den med öppna nålar. Det gäller att fästa väldigt många öppna nålar och man får flytta om så att de inte syns men till slut så fäster den och stannar kvar. Mycket hårspray kan behövas, he he, och sen är det klart!
 
 
 

Skämt ut mig

På nåt sätt lyckades jag halka i backen idag vid Västerhaninge centrum och fick lera på hela knät. Jäkla klantarsel. Orkar inte med mig själv ibland. Jocke på jobbet tyckte lite synd om mig, så då kändes det genast bättre.

Sista minuterna innan stressen

Ligger i soffan på jobbet och tar det lugnt, måste passa på när man kan för snart kommer det att vara fullt upp. Är inte speciellt jättetaggad på att jobba i 4.30 timmar, men sen när är man nånsin taggad på att jobba? Önskar mig själv lycka till för vad som komma skall.

Klockan är 23.

Och är jag ens förvånad över att jag fortfarande sitter och pluggar? Nej. Imorgon ska jag tydligen ge en "råkopia" på hela mitt gymnasiearbete som min lärare så fint gillar att kalla det. Det känns bra. Känns ännu bättre att man får en F-varning om man inte lämnat in det imorgon. Trevligt. Inte alls stressande.
 

Friluftsdag

Var ju på Solna Ridskola idag med några i skolan och red. Märktes att det var över 5 år sen, men jäklar va roligt det var! Känner att nu vill jag ta tag i det där och börja rida igen, skulle vara drömmen!!


Långpromenad i kylan

Var ute på en promenad med Elin ikväll och lilla Polly på ca 2 timmar. Väldigt skönt att komma ut och rensa tankarna lite (med rensa tankarna menar jag ju såklart sex och snoppar) men fybövelen det var lite kyligt ute må jag säga. Tror jag ska försöka mig på att sova nu faktiskt, ska ju ut och rida imorgon på friluftsdagen! Det kan bli intressant, var ju några år sen man satt på en hästrygg. Ja, jag är en liten hästnörd innerst inne.

Kan det bli helg nu?

Är så jäkla trött idag och jag känner hur jag bara inte kommer orka nånting. Blir ju inte bättre heller att Linnéa fortfarande ligger och sover. Ska nog bomba henne med sms nu tror jag.

Mys i fredags.

Kickoff

Igår var det kickoff med jobbet. Vi började först med ett möte och lite lunch. Efter det åkte vi till ballbreaker och bowlade och sen avslutade det med en trerätters middag. Hade faktiskt väldigt trevligt och roligt. Tiden började iallafall ticka iväg och folket började åka hem medans jag drog ut med Amanda och Lisa. Var inte en toppkväll men jag hade kul ändå!

Hemmasnickrad donut

Onsdag = lillördag eller jobb som det är för mig. Party. Woopwoop. Eftersom jag bara fick ungefär 3 timmars sömn inatt, och natten innan det, hade jag inte bangat på att åka hem och sova nu. Jaja pengar rullar in.

En hemmasnickrad såkallad donut som jag gjorde på hårlektionen, uppgiften var att göra en elegant och fin frisyr till en dyr body lotion reklam. 

Famous life of Alexandra

Not so much... Har inte hänt speciellt mycket de här dagarna. Jag och Elin har mest ätit chips, godis och druckit Coca Cola. I fredags åkte vi hem till Tobbe och umgicks med honom och åt massa godsaker, istället för att vara hemma själva och äta en massa. Allt blir bättre med lite sällskap. 

På lördagen vankades det jobb i 5 timmar och jag fick vara i mejeriet hela passet. Drömmen, när man jobbar i matbutik. Tog en lunch med Jimmy sen efteråt för att jag är så himla snäll. På kvällen var jag och såg The wolf of Wall street med Alex och wow, den filmen var riktigt bra! Rekommenderas starkt. Avslutade helgen med lite pizza och skitsnack med tjejerna.

Humor





En lite lugnare helg

Förra helgen var ju rätt vild jämfört med den här. I fredags var jag med Alex och vi åkte och tittade på hans nya lägenhet städskrubb med Dennis och Dogge. Hände inte mycket mer den kvällen förutom lite donkenhäng och sen däckmode hos Alex. Lördagen var en degdag, låg i sängen typ hela dagen och gjorde inte mycket för världen. Blev lite melodifestival tittande med Alexs lillesyrra och sen mötte vi upp Dennis, Dogge och alla volvoraggers. Kvällen avslutades hos Amanda med ett snabbt dopp i jacuzzin, lite vin och skitsnack. Skitsnacket var nog det bästa om jag ska vara ärlig.
 
Såhär känner jag för att min mobil är trasig och Tele2 är dumma i huvudet.
 
 
Tema Dialog gjort av Mimmi Thorneus