Vem var det ? :O

Tjenis mockafjenis .

Fråga mig inte varför jag skrev sådär ? Haha , hade bara lust (Y) . Iaf så har jag och Bella precis fixat iordning oss och väntar på Patricia . Hon drog hem och duscha och fixa iordning sig och sådär . Så hon kommer väl snart .

Men iaf så när Bella kommer in i sitt gamla rum så ligger överkastet helt fuckat ? Och såklart lyfter ju hon på det . Och då ligger lakanet , kuddarna helt cp . Och det är ööh .. jaa .. fläckar .. På täcket xD . Och jag höll på och garva sönder !!! Inte Bella däremot hon flippa ju sönder typ . Hahaha !

Hos Bella

Tjeena !

Jag kom precis hem till Bella i Hässelby och vi väntar bara på att Patricia ska komma . Så ska vi typ gå ut sen eller nått . Iaf så slagga Simon , Soufian och Sofie hos mig igår . Märkte just att alla börjar på S xD . Haha ! Jaja jag har typ inget mer att skriva , kanske uppdaterar lite senare . Men jag tror inte det blir så mycket mer bloggande ikväll .


Anton


Calle hjälper Anton med sin fina klänning xD

Där fick ni 2 bilder från igår . Det blev typ inga bilder för att kameran hade inga batterier . Så jag tror inte det blir så mycket bilder ikväll heller . Men jag ska försöka .

Ketchupfisken

HAHA ! Sofie satte på en låda där dom har sand i som dom lägger på marken på vintern , ni vet ? Och där ligger det en öppen makrillburk , och det hade kommit på lådan också . Och Sofie lägger sig på den där och ba : Lalalalalalalaa . Haha ! Så när vi går på tåget för att åka till donken och käka säger Anton och Tobbe att hon har nått kladdigt på jackan och det börjar lukta fisk .. Då har hon makrillröra på jackan och det luktar så jävla mycket . Så alla sitter och håller för näsan för det luktar äcklig jävla fisk !

Iaf så när vi är på väg hem så sprutar Tobbe ketchup på Sofie så hon flippar . HAHAHA ! Och Tobbe och Anton mobbar henne och ba : Ketchupfiiisken !! Och jag höll på dö av garv . Fast det gjorde inte Sofie ! Jaja sen drog vi hem till mig och spela Buzz xD . Och vid typ 23 drog dom och Soufian och Simon kom . Så dom är här nu och vi kollar på Shrek 3 (Y) . Haha men jag ska vara lite social nu . Pusspuss !

Donken snart

För jag ska tjocka mig och äta donken , mums ! Haha jag fick pengar av mamma för hon ska ju faktist på bio med Peter .. Inga kommentarer på det . Iaf så kan jag knappt skriva nått för mina händer är frusna till is . Eftersom jag är så snäll och lånar ut mina vantar till Calle . Och så skulle han dra hem , men han har ju fortfarande mina vantar ! Så jag fick panik och försöker springa ikapp honom ( och jag har högklackat på mig .. ) men Sofie var så snäll och sprang ikapp honom istället (Y) . Men nu ska vi snart möta upp Anton och Tobbe .

Får ju aldrig sova

Jag sov ju iaf en liten stund (Y) . Men sen så ringer och Patricia och stör mig . Men det gjorde inget =) . För jag skulle ändå vakna då typ . Men iaf så jag ska snart duscha , raka benen osv . Och sen ska jag möta upp Sofie . Vi ska vara med Anton och Tobbe , tror jag ? Jaja vi får se hur det blir . Men nu måste jag nog börja fixa iordning mig .


Jag och Bella hade tråkigt xD Och jaa .. Så snygg jag är -.-'


Patricia and me


Jag hade lite tråkigt xD


Patricias jättesöta hundar !

Lite bilder från igår . Jag ska hämta sladden hos pappa idag så då kan jag ladda upp bilder från tisdags ;) .

J*vla småungar !

Ååååh ibland hatar jag att mina småbrorsor bor så nära oss med sin pappa -.- ! Vid halv elva kommer dom och plingar på i 100 år ! Och jag som äntligen skulle få sova .. Neejneej då kommer dom och väcker mig. Åååh !!

Nu har jag tagit ut min ilska lite , nu ska jag vara glad =) . Fastän jag är sjuuukt trött . Jag kommer säkert somna . För Sofie ringer inte förrän om en typ en timme ;) . Så smart jag är . Godnatt !

Nattblogg

Berättade jag om vad vi gjorde igår ? Neej jag tror inte det .. Så jag gör det nu !
Jag och Bella var ute och gick och gick och .. hmm .. gick ! Tills vi hade lövkrig . Och folk trodde att vi var dumma i huvet och typ aspackade ? Och neej det var vi inte , jag är ju faktist bara 14 =) . Haha xD . Men men , så kom Patricia och vi spela lite kort och gick ut och blablabla ..

Men idag iaf så har vi typ inte gjort nått ! Gaah , jag ville gå ut hela tiden men dom ba : Neeej vi vill vara inne .. Så då var vi inne . Och vi bestämde oss för att dunka fjortismusik (Y) . Så vi sätter på " Hejhej jag är bara 14 år ..." ( notera då att Ogge , Jeppe och Jocke sitter där uppe och spelar tv-spel .. ) Och dom ba : Vafaan ? Så Jocke kommer ner och ba : Öööh what ? Och vi börjar asgarva , haha ! Okeej det låter inte så kul men om man var där så är det ju annorlunda . Om ni fattar ? Annars är dte ju synd för er . Jaja , sen kolla jag och Patricia på när Jocke spelade tv-spel och han hade bara spelat i 5h :O ! Plus att hans mamma kom hem och lämnade hämtmat till honom -.- ! Haha , lite lat sådär xD . Och sen drog jag hem typ , chillade lite och mamma hade köpt en sallad till mig :) . Och jag är nästan klar med den där so-grejen som vi ska skriva . Så jag är fett stolt :D !

Och bilderna från igår kommer jag förmodligen ladda upp imorrn . För sladden ligger hemma hos pappa och jag ska hem dit och hämta lite grejer imorn .

Lekte lite med kameran


Jag och Bella goes carrotface (Y)

Bella och Patricia gör nått ? xD

Bilder från Kiruna


Sofie mular Emy




Förlåt Sofie om jag lägger ut den här men jag var tvungen xD


Me like snö !


Sofie ramla xD !


Nån random kille som ville vara med på bild (Y) ..

Vi tar till dom snyggaste poserna ...


Yeeah !

Mår piss

Godmorgon . Jag vettefaan varför vi är uppe såhär tidigt !? Men men .. Jag mår inte sådär jättebra . Men jag ska försöka träffa kusinen idag iaf . Egentligen så skulle jag bara behöva ta det lugnt idag . Men det var typ flera år sen jag träffa min kusin ? Så det ska ändå bli kul =) . Fast vi får väl se hur glad och pigg jag är .. Jaja skitsamma ! Nu ska vi 3 nog käka frukost och så får vi se när jag drar härifrån . Puuuuss !


Bild ifrån sist jag var här .

Alexandra , Patricia och Bella

Jag , Patricia och Bella har typ spelat poker en liten stund nu . Så vi kanske ska gå ut till rummet nu och bara snacka eller nått jag vettefaan xD . Men men . Jag vet inte riktigt vart bellla tog vägen , hon gick nånstans ? :P Men heejdå nu ska vi dra ut =) .¨

Är med the bruuuuudzzz !

Just nu så sitter jag i Bellas gamla rum . Patricia kom för en stund sen och vi ska typ chilla hela kvällen ;) . Eller kvällen , natten (Y) . Haha .  Men iaf så fick jag ny foundation , mascara och concealer idag :D . Peerfect for me ! Eftersom jag tänkte köpa nytt , men nu behöver jag ju inte det ;) .

Hässelby idag

Godmorgon !

Vi vaknade för en stund sen och tänkte käka lite frulle nu . Sen ska jag duscha osv . Och planen är att vi ska till Hässelby och göra nått idag (Y) . Får se vad som händer , vi vet inte riktigt än ( ovanligt ? .. ) Ska försöka blogga så mycket jag kan idag , men vi får väl se hur det går .

Kanske ska dra ut

Vi vet inte riktigt vad vi ska göra just nu . Vi kanske ska dra ut eller nått . Men vi får se vad som händer . Vi ska iaf sova här . Vi skulle sovit hemma hos Bellas mamma , men ändrade planer ! Och mammas nya kille ( tror jag det är , för han kommer hit hela tiden .. ) ska komma hit ikväll . Ovanligt ? Neej .. Jaja det blir typ nån film som vi checkar på sen ;) . Men nu ska jag inte babbla på smek och strul på er !

Äntligen hemma från Kiruna !

Och jag är så jävla trött ! Har knappt sovit nått inatt .. Men jag kan berätta lite snabbt om helgen . Och bilder lägger jag upp senare , jag måste hitta sladden först .

I fredags tog vi tåget till Kiruna som skulle ta 16 timmar . Men på lördagen måste vi stanna i Murjek för att det fanns ingen ström på tåget .. Så hela tågresan tog istället 22½ timme . Fast jag och Sofie gick ut och åkte nerför backen med skorna och ramla och hejsan hoppsan . Kul hade vi iaf =) ! Men iaf så missade vi första matchen . Så vi fick skjuta upp alla matcher . Men det gick bra , vi vann dom 2 första matcherna på lördagen . Sen käka vi och gick dit där vi skulle sova . Och typ alla somna direkt .

På söndagen hade vi 2 till matcher . Vi vann första , men förlorade andra . Och andra matchen var mot Lidingö , asså hemma laget som ligger i våran serie . Så det var lite kul att få spela i Kiruna mot ett hemma lag liksom . Och när vi spela mot Lidingö så hann jag spela i några sekunder ? För sen snubbla jag på mina egna fötter och gjorde illa vristen .. Och jag gjorde samma sak med samma vrist på sportscamp i år . SUCK ! Det suger att vara klantig ibland xD . För det gjorde jävligt ont och det gör det fortfarande fast inte lika mycket som tur är . Sen tog vi tåget hem och blablabla .

Haha jag orkar inte berätta värsta detaljerna . För jag är så jävla trött , har ont och tråkigt . Neej nu ska jag kolla lite på tv och kanske plugga lite .



Anonym om Despan snart

Hej :)
Vilken mysig blogg du har! :)
Är allt bra med dig?
KRAM

Svar : Heej , tack :P . Ööh jaa . Kram ? :P

Öhh jaa , vem är du ? :P 
Men tack för din kommentar ;) 

Inte haft tid

Jag har inte uppdaterat nu på sjuukt länge ? Jag har sagt så ganska mycket nu på senaste tiden .. Men det har varit så himla stressigt ! Jag kan berätta lite snabbt om dom här dagarna :

Onsdag : Rep i Gubbängen till konserten , sen var det träning .

Torsdag : Drog hem till Regina med Fille för att fixa oss iordning till konserten .
Fick åka tillbaka till skolan för att jag glömt mitt simkort . Sen tillbaks till Regina .
Fixade iordning mig , dampade sönder på Fille och Regina (Y) .. Och sen när Reginas morfar kom för att hämta oss så började vi käka . Och han hade sagt att han inte ville vänta xD . Men vi kom typ precis i tid . Och det var en grym konsert ! Jag var verkligen bra på Fairytale ... Dom hade ju gjort värsta dansen ? Så när dom gick ner stod jag kvar däruppe xD . Haha , fail ! Men det var faktist kul =) .

Fredag : Börjar 10.30 och ska snart dra till mamma för att fixa lite . Sen är det såklart skola . Och efter det ska laget åka på USM :D ! ( Ungdoms sm . ) Vi ska åka till .. håll i er nu ! .... Kiruna ! Vi ska åka natttåget som tar typ 14-16 timmar ? Jaja , jag kommer hem på måndag morgon .

Och jag vet inte hur mycket jag kommer blogga på höstlovet heller . Men jag ska försöka så gott jag kan . Och jag ska också försöka ta tag i designen och det ! Men det blir ingen uppdatering förrän på måndag . Ha det så sämst här i Stockholm . För det ska inte vi ! :D

Despan snart

ELIN NÄR DU SER DET HÄR LOGGA IN PÅ MSN DÅ ! 
 
Jag måste snacka med dig om massa saker ! Haha .
Iaf så jag gjorde ett videoinlägg , men det blev lite fuckat .
Jag sitter och kollar på Ugly Betty just nu . Och om typ 20 minuter är det Desperate Housewifes , yeeaaay :D !

Vaknade för en stund sen

Godmorgon !

Jag är hemma idag igen . Jag skulle egentligen gått till skolan idag , men vi ska ju bara repa hela dagen . Och eftersom jag inte har nån röst och jag vill ju bli frisk till USM som är om 3 dagar :D !! Iaf så sa pappa att jag kunde vara hemma idag igen =) . Så jag ska ta en dusch sen gå hem till mamma och fixa lite grejjer . Jag kanske lägger in ett videoinlägg sen eller nått . Bara för att jag är bäst på det (Y) .. Eller inte .

Vad hände ?

Jag förstår ingenting just nu ? Först så är vi hur bra vänner som helst . Sen helt plötsligt blir du sur på mig och slutar snacka med mig ? Och jag har aldrig fått veta anledningen .. Men sen nu så började du snacka med mig och skämtade och vi garvade . Och det kändes så bra ! För det var som om vi hade glömt allt . Det var liksom borta . Men jag vet inte om du bara var nått du spelade eller om det var på riktigt ? Jag vill verkligen att det ska vara på riktigt . För jag vill ha tillbaka det vi en gång hade . Vi var sjukt bra vänner och kunde prata om i princip allt ! Men sen hände nått och jag vettefaan vad ? Men jag vill veta det , så jag kan fixa det . För jag vill inte ha det såhär längre . Att vi inte snackar eller kollar knappt på varandra ? Och om vi snackar så är det typ som håll käften eller nått ? Jag vill inte ha det såhär . Det känns bara så konstigt att det hände så snabbt . Jag vill ha tillbaks ditt gamla jag . När allt var som bäst . När vi åkte på bio , kvällsdök , firade valborg och gick i bara BH på kvällen , snackade om allt , sov på studsmattan , grönan tillsammans när jag skrek som jag vet inte vad i Uppskjutet ? Och massa andra saker ! Vi har minnen tillsammans . Och jag vill istället för att hata varandra , skapa flera . Visst jag kanske inte skulle ha skrivit det här på bloggen utan snackat med dig irl . Men nu blev det så . För jag vet att vi kommer inte snacka i skolan annars . Och jag hoppas verkligen att du känner detsamma . Annars får jag väl ta den smällen ..


Ta åt dig av låten !

ELIN RING MIG !

Tror jag ska vila en stund ? Asså jag är grymt trött och kan behöva lite sömn innan småglina komme roch skriker -.-' . Jag kommer förmodligen blogga mera ikväll , men nu ska jag faktist stänga av datan .
ELIN NÄR DU SER DET HÄR , RING MIG !!!

Vad ska jag ha på mig !?

På torsdag har ju jag konsert med skolan . Jag går ju i musikklass och då brukar vi ha konserter . Och den härgånger är det schlagertema , ganska kul faktist . Men iaf så ska vi ha på oss nått " poppigt " och jag har inget poppigt !? Jag kan inte köpa nått nytt heller för att jag ska köpa ny jacka . Men jag kanske ska få låna en tunika av Sofie :D ! Hoppas bara att jag kan ha den . Men jag ska fråga nån ifall jag inte kan ha den . Men om jag kan ha den ska jag sjävklart ha den , hon räddade min dag !

Hemma idag

Vaknade vid 9.30 för att Bella ringde mig och berättade en sak . Åååh , är man äntligen ska sova ut så ringer hon och stör mig ! Haha skulle inte förvåna mig om hon sitter och asgarvar nu när hon läser det här -.-' .
Iaf så jag har inte orkat blogga utan jag har kollat lite på tv och läst lite olika bloggar nu på morgonen . Och den här veckan ska jag verkligen ta tag i min design och det !! Men nu ska jag fixa en kopp te och frukost av nått slag .

Förklaring

Aaaah jag flippar ! Min foundation är helt slut :O! Jag får väl ta mitt jättebraiga ( jag vet att det inte finns nått som heter braiga , men nu gör det det ! .. ) H&M puder eller nått ? Det är väl tur att jag får pengar snart då ;) .

Aaa juste kanske ska berätta vad jag mena när jag skrev att vissa människor är jätteäckliga här i världen ? Haha ! Idag när vi var och kolla på handbollsmatcher , asså jag och Sofie . Så eftersom vi är så snygga lyckades vi få 4 stycken att få bånge !! :O .. Och en av dom var domare ! Asså ärligt talat .. Det var så jäkla äckligt . Nu vet ni det också xD .


Slut ! =(


Annas present från mig , Fille , Sara och Issa .
Och stenen står för " Tack för att du finns " <3

Klaga inte på min jättedåliga uppdatering

Jag har inte uppdaterat på 3 dagar !? Jag har inte ens suttot vid datan ? :O Shit , nytt rekord !
Jaja , jag ska berätta lite kortfattat om dom här dagarna .. Men jag har inte haft tid , helt enkelt .

Fredag : Anna hade tjejkväll och det vart väldigt lyckat ! Hade skitkul och vi fick reda på lite saker och sådär ;) Men det var ju tjejkväll förfaan ? Finns bilder lite längre ner som jag har tagit från Reginas blogg

Lördag : Hjälpte Anna att städa och så efter kvällen innan . Drog sen hem , lämna väskan och sen skulle jag möta upp Sofie , Lisa och Cirre , för att kolla på lite handbollsmatcher . För att Norrköping spelade här i Stockholm så då drog vi dit ;) . Men sen när vi ska kolla på matcherna så ba dra Cirre ? Men vi sket i det och hade det trevligt . Eller det beror ju på vad man menar också ? Haha ! xD Och sen så på kvällen drog vi till pizzerian och käka . Gich hem till Elin och bombade så att hon höll på och skita på sig ( som jag är bäst på :D ! ) . Sen gick vi in och kollade på Cinderella story . Och dreglade .. Chad Michael Murray var ju såklart med !!

Söndag : Spelade match kl 9 -.-' . Inga kommentarer .. Sen drog jag och Sofie för att kolla på lite matcher igen =) . Och jag säger bara en sak : EUUW ! Vad det finns äckliga människor här i världen !!

Nu ska jag till Helenas föräldrar för att fira hennes mamma . Det blir väl lite gott käk , efterrätt och sånt tråkigt skit .. Och jag ser ut som ett fyhelvete idag ! Har mjukisbrallor och bulle . Shit så snyggt ..







Går och lägger mig tidigt

Ska gå och lägga mig tidigt idag . Woho första gången typ . Brukar annars alltid somna vid 23.30 .. Aja kanske jag slänger in nått inlägg om jag har tid . Men såhär ser min dag ut imorrn :

√ Skolan

√ Handla present till Anna

√ Käka lite snabbt , fixa iordning mig

√ Försöka hitta hem till Annas nya hus

√ Tjejkväll hos Anna !

Gjorde litet kvällsmål


I måndags gjorde jag också en sån här macka .
Man har ju kommit på receptet själv ;) .
Haha , väldigt gott och enkelt !
Först mikrar man mackan i 20-30 sekunder
så den blir varm , sen kan man ha smör på om man vill
men jag gillar inte smör så jag tar utan .
Och eftersom mackan är varm så blir det inte torrt =) .
Och så lägger man på köttbullarna , som man självklart har stekt innan .
Och slutligen lägger man på fetaost . Mums ! =)

Har damp idag !

Det blir inte sådär jättebra uppdatering den här veckan , om ni inte redan märkt det .. Jag har lite mycket att göra . Plugga , imorrn ska jag till Anna och slagga där för hon ska ha tjejkväll . Hon fyller ju faktist år nästa vecka =) . Och hennes mamma har köpt typ 20 liter läsk !? :O Shajjse .. Haha men vafaan .. Tjockisen är ju där ! ( Moi ofcourse ;) .. ) . Jaja , imorgon har jag prov i tyska . Och jag tror det kommer gå ganska bra . Hoppas jag får VG iaf =) . Fast iförsig så ska man inte hoppas på för mycket , så jag blir glad om jag får G . Men jaja , jag är skithes just nu . Kan knappt prata . Hoppas det går över till imorgon .


Såna här står på alla bord i matsalen (Y)
" Är det mobbning att skicka elaka SMS till någon ? "
Hahaha xD


Me on NO - lektionen ;)


Ninoa var häst och Regina ryttare ..
Misstolka inte !


...

Just so you know

Jag har aldrig gillat Jesse Mccartney . Men nu typ älskar jag honom ! Och han är ju så grymt jävla snygg :D !

Äntligen hemma ...

Tjingetjong allihopa där hemma !

Har varit hos min låtsasmammas föräldrar och käkat och lite sånt där . Jag fick ju reda på att vi skulle dit vid 17.15 tiden ? Pappa kom ju in oc väckte mig för jag var så jäkla trött så jag låg och sov i min säng , haha .Men det varså jäkla skönt ! Jag är bara så trött på allt just nu .. Hatar min fucking jävla skola ! Igår så gjorde ju jag det där so-provet . Och jag gjorde ju bara 1 fråga , lyckat ! Neej inte direkt .. Iaf så har min lärare mailat till mina föräldrar och blablabla .. Deras villkor var ju att om jag skulle få byta skola och så skulle jag ha bra betyg och ha kvar dom . Inte få dåliga betyg bara för att jag byter eller ska byta . Så jaa vi får väl se hur det går på omprovet sen och matteprovet idag . Jag tror jag hade 2 fel på G-nivån , men jag ska komplettera så jag får VG =) .

Boktips

Jag tänkta faktist tipsa om en bok . Och det är inte nån av Twilight - böckerna , utan det är Årstamördaren av Magnus Nordin . Det är en ungdomsdeckare . Och jag kan inte riktigt skriva vad den handlar om .. Den handlar typ om ett ungdomsgäng som är på fest . Sen när ena tjejen ska gå hem så blir hon mördad . Och det är typ där allt börjar . Jag tycker det är en bra bok för att man får inte bara läsa om mordet och det . Utan det handlar ändå lite om kärlek , en tonårings liv . Det är det som gör den bra och intressant . I början går det lite segt , men sen i mitten , speciellt i slutet av boken är den riktigt bra ! Så tummen upp för den .

Sämsta uppdateringen

Godkväll , kanske man ska säga ?

Iaf så jag skrev typ ingenting i söndags och igår bloggade jag ingenting . För att jag hann inte riktigt . Jag var tvungen och fixa massa grejjer hemma hos mamma . Sen hem till pappa och byta om till träning . Och jaa , lite sånt där . Idag har det väl inte hänt så jättemycket ? Jag och Fille chilla galet på matte och no lektionen ;) . Och det var så jävla kallt i klassrummen ! Så jsg gick och satte på mig jackan , och man får ju inte det i våran skola ( fråga mig inte varför ? .. ) .

Men iaf så Federico är ju ny så han bara garva , haha ! Och så hade jag inläsning idag som gick åt helvete ! Eller jag hade ju engelska glosor att göra och det gick bra =) . Men so-provet , fyfaaan ! Av 8 frågor klarade jag av att göra ett jävla klimatdiagram -.-' .. INTE OKEJ ! Har inte så mycket mer att skriva utan jag uppdaterar ikväll . Ska plugga lite och sådär . Men det går nog ganska snabbt .

Fräsch igen

Nu känner jag mig superduper fräsch , haha . Jag har precis tagit ett långt bad . Jag tror jag bada i 1 timme och 30 minuter ;) Och då raka jag benen m.m , hade i hårinpackning , ansiktsmask och fräscha upp mig helt enkelt . Det var skönt att få slappna av och vila upp mig inför en ny skolvecka ! Och jag ska inte gå och lägga mig alldeles försent ikväll . Även fast klockan redan är 23 typ ? Jaja , får väl gå och lägga mig tidigare imorgon istället .

Bilder är på gång

Jag har ju sagt att jag ska lägga ut bilder från förra helgen . Och jag ska snart lägga upp dom ! Men det var lite problem för mig att få dom . För att min data är helt fuckad . Men i fredags så fick jag bilderna ;) .

Tv-dags

Nu sitter jag och kollar på One tree hill :D ! Sen ska jag käka med mamma , duscha och sen äntligen snacka med mamma och pappa om att byta skola . Yeeaay .

Jag hatar domare !

Jag var ju som sagt var och spelade match . Och fyfaan vilka jäävla cp domare ! Dom dömde typ ingenting till oss , men till Bolton dömde dom massa bra grejer hela tiden :S ! Det borde fan inte vara lagligt att dom ska få döma några matcher alls !! Neej nu ska jag äta lite glass och sura .

Godmorgon

Goodmorning bitches !

Vi vaknade för en stund sen och nu kollar vi på Cartoon Network . Haha men det finns inget annat på tv så då kan man ju alltid kolla på barnprogram ;) . Och nu ska jag gå och göra lute frukost . Sen ska jag fixa iordning mig för match :D !


Hade lite tråkigt igår , så jag skrev det här på Elins arm ;)


Klippt mig !


Visst borde jag bli stylist ? :D
Kolla bara på mitt mästervärk .

Match imorgon

Det blev ingen header idag . Men Elin kanske ska hjälpa mig med det imorgon kväll eller nått . Eftersom hon har Photoshop och inte jag . Men jag ska tvätta bort sminket och sen kolla på nån äcklig film som går på 4an just nu .
Och imorgon är det match mot Bolton . Är sjuukt taggad :D !

Töntarna AB

Jaa .. Jag och Elin hade ett lite "gräl" . Haha så fula vi är . Men allting började med att jag är så jäkla envis . Mwohahaa ! Men nu är det löst och blablabla . Mamma har några gäster här och dom typ sitter och spelar kort . Woho va roligt ! .. Det finns inte så mycket mer att säga . Joo förresten , Elin ska hjälpa mig och göra en header ;) . Och så småningom ska jag fixa lite andra grejer här på bloggen =) .

Pillen <3 Ballen

Gumman  , jag vet inte vad jag ska börja .. Jag vet att du inte har det så lätt i skolan just nu och sådär . Men det är bara fortsätta och kämpa . Det blir nog bra till slut ska du se . Och du vet att jag finns här för dig . Det kommer jag alltid göra . Även fast jag byter skola . Du kan ringa mig när du vill ! Jag hatar att se dig så som du var i torsdags .. Mår du dåligt , mår jag dåligt . Jag hoppas du förstår att jag älskar dig . Och det kan ingen ändra på !


Tack för att du finns !

Inget liv

Ja , vad har vi 2 gjort då ? Hmm ... Haha , typ inge ! Först åkte vi til Öob för att Elin skulle handla godis . Och så när vi står i kassan så kommer det 3 killar . Och ena killen var skitsnygg ! Så vi gick jättesakta till bussen . Men dom typ stod och kollade först på oss och sen gick dom ... Damn ! Och jag skulle ju kolla på en jacka i centrum . Men vi kom precis när dom stängde . Så det blev inge . Öööhm vad hände sen ? Joo juste ! Vi tog bussen hem . Och så vid stationen när vi ska byta buss så ser jag mitt ex från 6an .. Och han glodde ju fett mycket eftersom han kände igen mig . Och han är skiiiitliten . Så Elin trodde han var tyå 12 eller nått ? Men han är ju 15 .. Haha , fail ! Och hon sitter och ropar typ " Hallå ! Sebbe !! " . Och han tog till sin snyggaste pose och nickade med huvudet . Oooj , shit ! Jaaaa , och så gjorde vi lite andra tråkiga saker . Tex hade vantkrig (Y) . Men nu har jag skrivit lite om våran roliga dag , hittills . Snart ska vi dra hem till mig och jaa ..


Detta var vad man hade på sig igår då .

Design

Jag skrev ju igår att jag hade bytt design . Men nu så funkar det inte . Så jag ska försöka fixa det typ snart !

Bytt sålänge bara

Jag har ju fortfarande inte fixat design och header .. ( Men det SKA fixas nästa vecka !! ) Men sålänge så har jag ju fortfarande en gratisdesign . Men jag bytte för att det känns lite tråkigt att ha den fula hela jävla tiden -.-' . Men nu ska jag bara borsta tänderna sen sova =) .

"Kändis" på språng !

Idag var ju jag och Sofie i stan och jag köpte mina efterlängtade skor ! ( Bara att dom var 2 storlekar för stora , men med raggsockor i blir det asskönt (Y) .. ) Iaf så sitter vi på donken och så säger Sofie helt plötsligt ba " Johan Paalm !" och jag ba " Va va vart ? :O" Och sen så ba " Jaha , där ... " . Haha , asså jag fattar inte varför alla jävla fjortisar ba " OMG , DET ÄR JOHAN PAAALM !!!!! " . För han är sjukt ful och kan inte ens sjunga ! Åååh gillar verkligen inte honom .. Men skitsamma , så kommer han in där och ser helt jävla lost ut och står där med sin *snygga* resväska . Haha !

Iaf så sover Elin just nu och jag ska väl väcka henne så hon får tvätta bort sminket och sådär . Vill ju inte att hon ska se ut som ett pizzafejs ( som en viss person gör .. ) . Men jag säger godnatt för mig och imorrn ska jag och Elin kolla på en vinterjacka jag kanske ska köpa :D !

Britney Spears - 3

Nuuuu sitter jag hemma hos Elin och dunkar lite muuuusik ;) .
Jag sitter och knarkar sönder Britneys nya låt . Asså seriöst jag äääälskar den ! Iaf så hade vi tänkt att gå ut lite senare och göra nånting ? Haha , men jag hinner intge skriva så mycket mer .


OMG ! sådär gick vi ut för 2 år sen exakt ! :O
Hur kunde vi ? Att vi inte skämdes !?

Försovit mig !

Ååååh , jag hatar min jävla mobil ! Men det är inget att göra åt , eftersom att jag ska ha den i 1 år och ungefär 3 månader till .. Jag verkligen läängtar till att få en ny mobil sen ! Men aja , jag har fixat iordning mig lite . Och kommer ta bussen som går om 10 minuter . Så jag ska käka lite snabbt sen dra . Bloggar förmodligen inte förrän ikväll ;) .

Blogg.se går vääääldigt segt

Rubriken säger ganska så mycket , right ?

Jag kommer iaf inte blogga nått mer ikväll . För jag ska läsa 178 sidor i en bok som jag ska redovisa imorgon . Woho , bra planering ! Nu ska jag springa in i duschen , ta några bullar , läsa sen sova . Haha , juste jag ska ju borsta tänderna där emellan också ;) . Imorgon kommer det bli ungefär lika dålig uppdatering som idag . För direkt efter skolan ska jag till stan med Sofie och köpa skor . Sen till Elin för att sova där .

Träning

Om 20 minuter ungefär , ska jag dra på träning . Känner mig ganska så taggad faktist ! Men ikväll kommer jag förmodligen uppdatera bättre än igår . Var ganska så trött idag och om jag skulle orka hela den här dagen idag . Så behövde jag bara ta det lugnt och sen gå och lägga mig .
Men medans jag är borta så kan ni få lyssna på dagens låt ;) . Jag blir alltid så glad när jag hör den .

Uppdaterar kanske ikväll

Tänkte bara skriva att jag kommer förmodligen inte uppdatera något mer idag . Jag är bara hemma en snabbis , byter om och käkar . För sen ska jag dra till träningen ;) .

Trött som satan

Jag skulle ju börja gå och lägga mig 22 .. Joo men tjena ! Åååh , jag måste verkligen börja lära mig nu . Det är ju sjuuukt jobbigt att gå upp på morgonen . Men nu ropar sängen på mig , haha . Godnatt !

Desperate Housewifes

Hello bitches !

Jag käkade för en stund sen och har inte kunnat blogga . För att Tony var här och hjälpta mamma att koppla in hennes nya dator . Och då var han tvungen och koppla ur modemet . Så jag hade ingen tillgång till internet . Ååååh , så jobbigt ! Men men .. What to do liksom ? Jaja , jag vill bara tacka Sofie , Elin och Bella som kommenterad så gulliga saker ! Älskar er med =)<3 . Även fast jag inte bryr mig ett jävla skit av vad du har skrivit , så är det alltid lika härligt att få veta att ens vänner finns där för en !

Jag bloggar kanske i reklamen eller nått . Men jag hinner inte skriva mer , Desperate Housewifes har ju börjat !!!

Puckade människor det finns !

Jag hade ju fått några kommentarer i inlägget Lik min mamma ?
Och då står det att det är från olika personer som har skrivit det .
Men där har den/dom gjort världens största FAIL ! För alla kommentarer är från samma IP - nummer .
Så det var väl inte så lyckat då ? Kanske ska tänka på det nästa gång . Plus att jag bryr mig inte vad folk säger om mig . Det bevisar ju bara att ni är avundsjuka om ni skriver sådär . Och då får ju jag bara bättre självförtroende av det ;) ! Om ni nu inte gillar hur jag ser ut osv . Så vad gör ni här !? Och neej , jag försöker inte skriva som fjortisbloggarna gör . Utan jag skriver bara vad jag tycker och tänker . Sen kan ni säga vafaan ni vill =) .

Lik min mamma ?

Jag vet att jag liknar min mamma otroligt mycket ! Både på sättet och utseendet . Det säger iaf dom flesta människor . Och med flesta då menar jag typ 98% , haha ! Men på den här bilden , som jag tog nyss .. Tycker inte jag att vi är så lika :O ? Alla ni som har sett min mamma och så . Vad tycker ni ?

Cp träning !

Träningen sög idag !
Åååh , allt gick fel . Jag kunde inte ta emot en enda jävla boll ? Och det var inte bara jag . Så eftersom typ alla passade dåligt , kunde inte ta emot bollar , fatta ingenting ? Så fick vi passa 2 och 2 .. Skittråkigt . För vi passa ganska länge , vår tränare blev lite sur på oss . Men det blev bättre den sista kvarten när vi körde anfall och försvar ;) . Men nu ska jag duscha en snabbis sen kanske läsa lite och sova .

Juste igår när jag var i stan så såg jag , Elin och Sofie Erik Hassle :D . Ni vet han med rödkrulligt hår som sjunger låten Hurtful ? Jag älskar den låten . Den är grymt bra ! Iaf så när han kom in i affären så drog han på sig en sjal över munnen direkt . Värsta maskerad .

Design

Asså jag vet att min blogg är skiiiittråkig just nu ! Men jag ska snacka lite med Elin och se om hon kan hjälpa mig eftersom hon har Photoshop ;) . För jag ska typ ändra om hela bloggen . Den ser ju faan förjävlig ut !

Försökte göra videoinlägg

Okeej , jag suuuuger på att göra videoinlägg ! Haha , jag låter helt fuckad . But here you have it ;) .

Överglad idag

Haha , asså jag måste ha damp eller nått ? Jag är sjuukt glad idag :D ! . Jag gjorde nyss toast och så skulle jag ta ut dom . Så jag springer in till köket och ba " VROOOOOOM ! " . Och jag är helt hemma själv ? Haha !

Halvstudie dag

Så jäkla skönt att redan vara hemma . Eftersom att jag slutade 12 idag :D ! Vi hade typ kör med 4-9or hela dagen .. Fast det var inte så farligt , förutom alla jävla småungar snacka hela tiden ! Neej nu ska jag inte vara taskig mot småskitarna . För att jag ska fixa lite toast mackor till mig ;) . Kanske lägger in dresscode sen också .

Måste göra klart svenskan

Neej fyfaan va jag är trött ! Ska läsa lite i svenska boken , annars kommer jag ligga illa till . Juste bilderna lägger jag upp imorgon . Godnatt .

Lite om igår

Heeejsan !

Nu har jag kommit hem från en vääääldigt regnig dag . Suuck .. Jag hatar faan regn ! Det förstör allting . Men vad hände igår egentligen ? Först satt jag och Bella framför varsina datorer och knapprade på . Haha , geeeeks ! Men sen så smsade vi Patricia och frågade om vi kunde möta upp henne och göra nått . Och så sa hon ja . Så vi drog dit ! Men sen så när vi äääntligen kommer fram vid klockan 20 så säger hon att det inte funkar .. Så vi går runt lite , träffar Sebbe och Jocke en snabbis . Och så behövde Bella ladda sin mobil så då kom Alex och mötte upp oss . Drog hem till honom , sen smsar Patricia och frågar om jag kan möta upp henne . Och självklart kunde jag det !

Och jag som var där för första gången hittade ju inte !? Haha , lyckat ! Men av lite vägbeskrivning genom telefon från Patricia mötte jag upp henne , ( även fast det typ precis var utanför hans dörr , men jaja (Y) .. ) Sen drog vi hem till Patricia och chillade galet och rökte vattenpipa ;) . Fick reda på ett och annat igår , men det får ni inte veta ! Haha det var iaf sjuuukt kul igår . Älskar er tjejor =)<3 .

Och idag dåra .. Bella skulle nånstans ? Och jag drog till stan och mötte upp Elin och Sofie . Elin skulle köpa en ny jacka , men den fanns inte i hennes storlek . Men jag fick med mig ett skiitsnyggt skärp hem ! Som mamma var så snäll och betala åt mig :D . Och nu ska jag ringa henne och fråga vart faan hon är . Haha .


Mitt nya skärp :D . I love it !

Stan kanske

Nu har jag och Bella precis kommit hem till henne . Vi har handlat lite . Haha eller aa .. "lite" . Vi ska kanske åka in till stan och träffa några . Men vi får väl se hur det blir med det . Jag har väl inge annat att skriva tror jag ?


Det här är bara mitt !


Muuuums !

Glömt att lägga upp


HAHA ! Jag fick sjuukt ont i armen , för jag landa på den xD

Försöker vakna upp till liv

Godmorgon !

Jag vakna faktist 11.45 :O ! Shit , det är faan ett under !? Jag brukar typ vakna 12.30 eller nått , haha . Men Bella ligger fortfarande och sover . Hon typ ligger i min säng och snarkar . Haha , så gulligt . Men jag läste ingenting igår , för jag var så jäkla trött . Men jag ska faktist läsa nu ! Så hörs om nån timme eller nått ;) .

Dags att läsa lite

Nu ska jag först läsa första Twilight boken , sen ska jag faktist sova ! Bella somnade ju för typ 2 timmar sen ? Haha , hon har somnat med kläderna och allt på . Hon var ju inte lite trött .. Jaja , godnatt .

Nattbloggning

Jag glömde klicka på "Spara och publicera" , för jag skrev det här för fett länge sen . Men men bättre sent än aldrig .

*Suuuuuck* ... Äntligen hemma . Har varit det en stund nu . Men aja , har inte riktigt orkat blogga . Iaf så vad har jag gjort idag ? Joo , först var ju jag hemma och plugga . Sen fixa jag iordning mig och drog till Elin . Skulle ju låna " Om jag kunde drömma" . Asså första Twilight boken om inte alla visste det . Eftersom jag har ju varken läst nån bok eller sett filmen :O ! Jag måste nog vara den enda människan på hela jorden som inte gjort det . HAHA ! Alla är ju faan besatta av Twilight ?! Jaja , det var inte Twilight jag skulle berätta om ..

Iaf ! Så skulle hon på träning , så jag drog och mötte upp Calle och kolla på Tobbes , Antons och maaaassa andras träning . Asså jag känner ju typ alla som spelar i det laget , så jag orkar inte rabbla upp alla jävla namn . Skit samma , sen drog jag till tåget och drog hem . Typ käkade , titta på tv med mamma och Peter och vid 22.30 drog jag och mötte upp Bella . Och nu är hon så söt och ligger och sover i min säng =) .


Ska börja läsa nu på en gång !

Jag hatar prov !

Nu har jag pluggat ganska mycket faktist . Och jag börjar kunna vissa saker . Känner mig så sjukt jäävla stolt nu ! Men jag ska plugga lite mer ikväll och massor på söndag . Då ska mamma också förhöra mig , så nu jävlar ska jag klara det här provet ! =) Och nu gör dom andra provet . Medans jag sitter här och ska hoppa in i duschen snart . Mwohahaha ! Feel the pain , suckers :D . Juuste , jag hitta mina småbrorsors foto från fotbollen . Och jag har fan världens sötaste lillebrorsor ! Och skönaste också , haha .


Kolla så söta ! Aaaah , jag dör .

Pinsamt !

Jag kollade ju inte på hela Idol igår , men jag såg utröstningen . Och ni som inte såg det , ni missa nått ! Så jäävla pinsamt .. Kolla bara , behöver inte säga nått .

Ingen skola idag

God morgon !

Ganska så skönt att få vakna sent idag =) . Även fast jag vakna för en stund sen . Men jag kunde ju inte sova så länge för att jag måste faktist plugga ! Jag börjar fatta lite mera om det där med årstider . Men jag ska skriva egna anteckningar så att man fattar nått . Och sen försöka plugga in det i min hjärna ! För jag börjar bli trött på den här skiten nu .

Sängen

Dags att gå och lägga sig kanske ? Jajjemen , haha . Godnatt !

Ingen kan nånsin ersätta din plats i mitt hjärta

Du är verkligen mitt absoluta allt och det kan ingen ta ifrån mig . För det kommer alltid vara vi . Och så ska det faan vara . Jag älskar dig bästavän !




Remember ?


Breakaway - Kelly Clarkson

No update

Det har inte blivit så mycket bloggande idag eftersom att jag försökt plugga ..
Fast det inte riktigt funkat . Jag fattar ju inte ett jäääävla skit ! Ååååh .
Och det har blivit väldigt mycket allmänna inlägg på senaste tiden . Men jag har inte haft tid för nått annat . Haha . Men jaja , tänkte lägga upp lite bilder från skolan igår och sådär .


Reginas gubbe gjord av potatismos

I Sofies trapphus efter matchen

Hemma imorrn

Morsning korsning !

Jag vet att jag inte skrev nått igår .. Men jag hann inte , för direkt när jag kom hem så var jag tvungen och byta om . Sen dra och käka med mamma . Eftersom att jag hade match igår . I Märsta -.-' . Vilket gick sådär för att vi förlora med 18 - 12 . Vi spelade inte lika bra i andra halvlek och domarna sög hästb*lle ! Och jag orkade inte uppdatera nått efter för att jag var så jävla trött !

Och jag kom hem för en stund sen , jag har pluggat vid bibblan med Regina , Fille och Flisan . Eller det var mest Fille och Flisan som plugga .. Jag och Regina satt och snacka och gjorde allt förutom .. plugga . HAHA ! Vi kan verkligen inte plugga tillsammans . Fast jag har iaf skrivit av lite och fått en planering vad vi ska kunna till provet , så det känns ganska bra . Fastän jag inte kan nånting ! Men jag ska ju vara hemma imorrn och plugga ;) . Asså det behövs verkligen för att annars kommer jag få IG .. Så då var min mamma så snäll och sa att jag kunde få vara hemma och plugga imorrn .


Min kära provplanering ..


Plugg , plugg och åter plugg ..



Klaga inte på ljuset , för kameran är fortfarande hos pappa och kommer nog vara det hela nästa vecka också .

Tema Dialog gjort av Mimmi Thorneus