Sängen lockar förvånansvärt mycket just nu

Eftersom jag inte fick så mycket sömn igår så är jag ganska så trött nu. Därför tänkte jag lägga mig i sängen och kolla på lite tv.



Tråkig randombild.

Lite bilder från i lördags kommer här























Och slutligen en random bild som Amanda tog haha..

Plugg, handboll och solsidan

Det är ungefär vad min dag eller kväll består utav. Slänger in en bild från igår också. Hejdå.

Fyfan vilken jävla kväll!!

Först av allt måste jag bara säga: FAN VA JAG ÄLSKAR MINA VÄNNER!

Hade ju som sagt var tjejmiddag här hemma. Sofie och Elin hjälpte mig med maten. Hade aldrig hunnit allting utan de så thaaaank you guys! Juste och Sofie sminkade mig, skitsnyggt! Men jaja tråååksnack... Sen iaf så har de sjungit lite och jag fick en krona som jag hade på mig hela kvällen haha. Sen efter det så satte de på ögonbindel och snurrade runt mig och till slut satte mig på en stol. Sen helt plötsligt står Rasmus, Kenny och André där och ska dansa för mig hahahahah! Tänk liksom att alla brudarna har snackat med de och fixat koreografin. Min bästa present nånsin, seriöst haha!

Lite glömsk sådär på morgonkvisten haha

Japp jag är vaken. Blev väckt vid 9. Score! Konversationen när mamma väckte mig löd ungefär såhär:

Mamma: UPP OCH HOPPA NU, ALEXANDRA!

Jag: Nej... Varför då? Vad ska vi göra idag?

Mamma: Eeeeh!? Är du helt puckad eller? Vi ska ju föfan fika med släkten idag!

Robin: Och du ska få dina presenter idag!

Jag: Aa juste.. Det var det vi skulle göra idag ja..

Jag hade glömt bort det totalt haha! Jaja minnet är väl inte prima när man blir väckt så tidigt.. Men nu har vi iaf ätit frukost och städat det sista. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen börja fixa iordning mig. Vid 13 ungefär kommer släkten och då får jag massa presenter. *Läääängtar!* Sen kommer Elin och Sofie och hjälper mig med maten vid 16. Taaaaagga säger jag bara!!


Tog bara nån random bild.

Orange är för rolig ibland asså

 
Jag fick typ skrattanfall när jag läste detta haha!

Verkar som att det är en hemmakväll för halva Stockholm idag

Nej nu överdrev jag. Meeeen det är väldigt många som skrivit på facebook att det är en skitseg fredag och blablabla... Fast det gör ju inte mig någonting, blir snarare bara glad att jag inte missar nått eftersom jag var tvungen att vara hemma ikväll och städa. Men imorgon jävlar! Då kommer alla mina underbara brudar hit och så ska vi ha tjejmiddag för att senare på kvällen dra ut. It's going to be freaking awesome!


Linnea den jäveln är ju inte med på bilden... *Suck!*

Pälsvästen och läderhandskarna



Jag har faktiskt fått presenter!

Jag har fått en pälsväst, läderhandskar och sen ska vi beställa en Samsung Galaxy S. Men imorgon ska vi fira med släkten och då kommer jag förmodligen få mera.


En oförglömlig kväll asså!

Jag gråter en skvätt

Jag har fortfarande inte fått några presenter av mamma och Peter :(... Hur ska detta sluta!?

Me love money

Yes fick lite cash av farfar och Ulla i födelsedagspresent eftersom de bor på västkusten. Och ikväll kanske vi ska beställa en Samsung Galaxy S. YES! Happy happy happy!!! Nej nu måste jag hjälpa mamma med maten.

Ja må jag leva, ja må jag leva blablablaaa

Go Alex it's my birthday!
Börjar skolan om 5 min och jag sitter fortfarande i bara t-shirt..
Borde nog gå och klä på mig nu. Vi hörs när vi hörs.




Jag var überpigg när mamma och Peter sjöng för mig vid typ 5.30 imorse...

Dagens citat av min gulliga mamma haha

Nu har jag köpt servetter till ditt kalas.

(Snacka om att jag dog av garv hahah!)



Min jättesöta mamma som tar till sin absolut bästa pose för att framhäva sina vackra drag i ansiktet.

Jag bröt löftet....

Jag bestämde mig för att fokusera på kemin och engelskan istället. Får skriva massor imorgon på lektionen. Nu vet ni liksom.

Ett löfte till mig själv

Jag MÅSTE skriva klart argumentationen idag!

Jag älskar skolan

Har aldrig nånsin förut känt den här underbara känslan att jag bara älskar skolan! Mhm.. Ska nu skriva klart min argumentation och sen gå igenom vg-frågorna på islam. Sounds superdupermegafuperlupertuperkupermuperjuperrupernuperbupervuper fun.

Hungrig brutta

Jag har precis ätit upp ett helt nytt paket med minitomater. Hoppsan... Nu blir nog inte min älskade mamma så glad på mig. Haha.

Uppdatering: Jag ägde precis ut mamma! S  to the C to the O to the R to the E!!!!


Jag stör mig så sjukt mycket på det där ögonbrynet som ligger fuckat.... Men det får duga.

Datasalen is najs

Japp, engelska lektion nu då. Jag, Elin, Sofie och bajs Amanda sitter i datasalen och är coola. Förutom Amanda för hon luktar bajs.

Tisdag

Idag är det tisdag och det innebär en skön dag i skolan. Inte så mycket plugglektioner alltså. Men men ska gå till skolan om exakt 9 min. Så byyyyeee!

Nej vadå att jag är übersugen på att ta en?

 
Men jag är så JÄVLA FUCKING STOLT över mig själv för jag har inte tagit en enda!!

Katy Perry är så jävla snygg

En riktig pangbrud det där asså! Kolla bara i hennes video "Firework". Det bästa av allt är ju att hon sjunger verkligen sådär live också!

....

Vilken jävla kväll. Tänker inte ens skriva nånting om det. Hoppas allting blir bra bara. Aja nu ska jag ringa Sofie och berätta allt.

Asså FUCK!

Jahapp då är det lördag då och ska väl förmodligen dra ut ikväll. Men det enda jobbiga är att just nu ligger jag i soffan och har ont i magen. KUL! Får väl ta en dusch och hoppas på att det går över för jag SKA ut ikväll.

Hej jag har absolut ingenting att skriva om

Fullspäckad dag

Shit asså var på värsta festen och det var helt smockfullt. Och shit va packad jag är just nu. Eller inte haha!
Drog först till Samira och var där i ungefär hela 2 min. Sen snackade alla vi brudar utomhus och efter det drog jag, Elin och Sofie till Fredrik och Oskar. Snackade lite, Oskar spelade black ops, och Elin satt vid datan. Sen helt plötsligt stod Rasmus och André utanför så jag, Sofie och Fredrik ut och snackade med de. Sen var det ingen idé för mig att gå in igen för jag skulle hem så då fick jag sällskap av Rasmus och André till stationen. Skönt som fan, eftersom jag hatar att gå själv. Spelar ingen roll vad det är för tid på dygnet haha.

Ge mig!

Jag har blivit förälskad. I denna snygga skinnjacka! Så ni brudar från vårat coola "tjejgäng" får jättegärna gå ihop och köpa denna gudomliga skinnjacka till moi när jag fyller år. Visst är jag snäll som låter er få göra det? ja jag vet.


Den ser lite tråkig ut här men den sitter skitsnyggt på!

Funderar på att beställa hem de här 2 faktiskt

 
Den blå gillade jag verkligen!

Nationella idag då

Iofs så är det bara muntligt. Men ändå.. Kommer typ inte klara matten känns det som. Men men ska göra mitt bästa! Vi slutar iaf vid ungefär 10.50 och då ska jag, Lisa, Elin och Sofie dra till stan. Och när jag kommer hem ska jag visa upp 2 grejer som jag har fått ;).


Hej jag har typ bildbrist.

För vi är bääääst, tjalalalalaaa, vi är bääääst, tjalalalalaaa

Sverige gjorde nyss en GRYM match mot Polen! De spelade så jävla bra asså. Finns typ inget mer att säga asså.. De var kick-ass bra helt enkelt!

Bara för att jag inte har nånting att skriva om

Ny serie på Disney XD

Nu är det dags för mina tips på olika serier och filmer på Disney XD igen. Den här veckan är det en ny serie som heter Avengers - Earth's mighties heroes. Det är om klassiska superhjältar som man alltid kollade på när man var liten. Fast nu gjort i en helt ny serie.


Avengers - Ny serie på Disney XD

Säger nu godnatt

Pluggar äckel No just nu

Blääää det är så tråkigt. Men men det måste ju tyvärr göras. Sitter faktiskt med mina coola glasögon och går igenom det sista.


Rauwr på den där snyggingen asså!

Pinsamt Sverige, pinsamt..

Första halvlek var bra men vafan hände i andra egentligen!? Riktigt jävla pinsamt asså. Men men på torsdag är det en ny match och då är det mot Polen. Fast de är ju ganska bra så vi får ju se vad som händer. Nej nu skiter jag i det här och säger godnatt.


Larholm var riktigt bra iaf!

Nu blir det återigen handboll

Sverige - Argentina spelar nu så ska sätta mig i soffan framför tvn med en kopp te.

Älskar låten


Miley Cyrus - The climb

Give me

FITTDOMARE!!!!!

Såna domare som dömde Sverige - Sydkorea alldeles nyss borde fan inte få finnas! 11 fucking utvisningar totalt fick Sverige. Det är ju nånting i deras hjärnor (domarnas alltså) som inte riktigt stämmer!! Åh jag är så jävla arg asså! Men trots fittdomarna så vann Sverige! Fyfan va bra de spelade asså. Kämpade sig igenom andra halvlek som aldrig förr! Såååå bra!!!!

Handboll på tv nu

Varje gång det är handboll på tv:n så saknar jag det lika mycket! Men men gjort är gjort.


Järnvägen cup 09.

HAHAH!

Elin och Lisa fattar haha!

Detta är vad min vecka kommer bestå ut av

Måndag - Städa hos min morbror och plugga.
Tisdag - Plugga.
Onsdag - Plugga.
Torsdag - Plugga som fan inför nationella!
Fredag - Nationella och sluta tidigt.

Sounds fun, right!?

Jag är ju för jävla bra asså

Blir lika stolt varje gång jag äter frukost, helt otroligt att jag hinner!

Jag borde sova nu

Men det är nånting som säger mig att jag borde kolla facebook lite till. Hmm.. Jag litar på mina instinkter och stannar en stund vid datan. Det känns liksom rätt så. Kan ju passa på att slänga upp en bild jag nyss blev taggad på från facebook.


När vi var på väg till bion för nån vecka sen eller två.

Fan va seg jag är

Jag snackade med Elin runt 16.30 att jag skulle dra hem till henne eller jag skulle duscha lite först. Men jag är klar nu.. Jag är liksom fortfarande hemma. Men som vanligt kan jag inte bestämma mig vad jag ska ha på mig. Men jag har på mig sammetsbodyn, ett par svarta jeans med ett brunt skärp och en vit halsduk till det. Kan försöka ta en bild sen om jag orkar. Iaf vet inte riktigt vad som händer ikväll men vi får väl se.

Time to go

Nu har jag käkat lite middag med familjen och sådär. Jag ska snart bege mig mot stationen för att möta Elin och Sofie så ska vi dra hem till Fredrik. Tror att Oskar kommer också eller jag vet inte. Det enda jag vet är att Lisa kommer sen efter hennes träning. Yes box.


Lisa var inte med på vattenkriget, hon tog bilden haha.

Storbloggare nästa

Jag uppdaterar verkligen übermycket. Eller kanske inte.. Men men jobbig skoldag idag eftersom vi hade typ 3 håltimmar. Fast iofs fick vi ju skippa matten så det var ganska skönt. Men snart ska jag, Elin och Sofie äte lite pannkakor sen ska jag ÄNTLIGEN fixa mitt busskort. Fan va sköööööööööööööönt!

Jag och Elin är bäst på att baka bröd

Sen att det var Elin som gjorde själva degen struntar vi i.

Jag vill vara brun igen

Vet att man inte ska äta på kvällen..

..men vafan jag var hungrig!

Sitter nu hos Oskar

Jag, Sofie och Elin åkte först till Haninge Centrum och köpte med oss lite mat sen drog vi hem till Oskar där Fredrik också var. Trevligt trevligt. Men snart ska vi dra hem till Samira. Slut på inlägget.

Phineas och Ferb

Jag ska tvinga Oskar att vi ska kolla på Phineas och Ferb. Bara för att jag älskar det!!

Greatans or what?

Detta blir mitt mellanmål nu när vi ska börja vår promenad till Handen igen. Känner mig faktiskt lite duktig som dricker såna än att köpa en fralla. Greatans!

Tror det blev högst en timmes sömn inatt

Man märker att det har varit lov och att alla har vänt på dygnen för det står på jättemånga statusar att de inte kan sova.. Och tyvärr så är jag en av de! Som inte kan sova asså. Jag somnade väl  runt 1 (typ tvinga mig själv till att somna då) och vaknade sen vid 2 efter det så har jag inte kunnat sova ett piss. Kul!

Elin min livräddare!!!!!!!!!!

Omg fan va jag älskar att Elin kan ladda ned filmer och sånt! Guess what!? Elin ska ladda ned den tredje säsongen av Jersey Shore så jag kommer inte missa ett endaste avsnitt av det!!!! Love it! Det är überbra! Och nu är jag superhappy!


Jersey Shore times soon!!!

Min mamma har förstört mitt liv.....!

Jag får inte kolla på den nya säsongen av Jersey Shore för mamma och Peter ska ha tv:n........! Buhu :(

Fy fan va vi är bra!

Ja ni läste rätt! Jag och Sofie är så jävla duktiga. Vi har ju godislöfte och massa andra nyttighetsplaner. Iaf så vi har bestämt oss för att ut och powerwalka varje dag efter skolan. Så idag bestämde vi oss för att gå till Haninge Centrum. Och vi gjorde det också!

Sen gick vi till Sabis och jag handlade en Nutrilett som mellis och sen gjorde Oskar sällskap hemma hos honom. Vid 17 ungefär kom mamma och Peter och hämtade upp mig för de skulle beställa vagn till bebisen och samtidigt då visa mig hur den ser ut. Japp det är ungefär vad min dag har bestått av. Nej juste jag har städat rummet också.

Bra start på dagen


Börjar dagen med en ordentlig frukost.

Ska iväg och käka nu

Och jag tar med mig Sofie eftersom Elin inte svarade. Haha va snällt det låter. Andrahandsvalet. Haha! Men jaja iaf tänkte äta på Subway, det var länge sen! Men tror faktiskt att det är stängt.. Då får det helt enkelt bli en sallad på donken. Hörs sen!


Slänger in en snygg webb bild jag tog nyss.

Bilder från igår


Taggade brudar..


Elin var glad iaf.


Sofie med.




Lapdance på gång.




Fredrik så söt.. Tycker ni inte?

























Gårkvällens outfit


Såg lite rolig ut i ansiktet haha.

Nej det är sant jag är fortfarande vaken

Det här med att vända på dygnet är fan inte bra när man snart börjar skolan.. Aja jag måste ändå gå upp lite tidigare imorgon (13.30....) för att vara barnvakt. Så det är väl tur det då.


Slumpad bild.

Jag hade gått och lagt mig i sängen

Då jag helt plötsligt kände att jag är faktiskt hungrig och sugen att kolla på Disney Channel. Så jag gick upp och nu ska jag ta mig några smörgåsrån. Mums!

Och vi kollar fortfarande på.....

....Hannah Montana!

Ni kan väl nog lista ut ganska lätt vem jag är hos nu va...?

Om ni är så dumma och inte kan lista ut så kan jag tala om för er att det är: Elin. Japp nu trilla poletten ner va? Ja, precis Everybody loves schitzo.... Men iaf så jag och Elin har typ hälften av den tredje säsongen kvar aav Hannah Montana. Sen är det bara att börja kolla fjärde. Omg läääääängtar! Japp jag älskar Hannah Montana, vilket ni borde veta nu egentligen. Men men vi höres helt enkelt.


Slänger in en bild från nyår sådär.

Pengar, pengar, pengar

I love money!!!!

Igår jobbade jag och fick lite cash, idag har jag städat hos min morbror och ska fortsätta med det en gång i veckan och nästa vecka nån kväll ska jag städa hos Tobbe. Fy fan va jag är bra!

Nu ska jag bara fixa iordning mig lite och sen dra på middag hos pappa och Helena. Sen ska jag förmodligen ut med brudarna, eller hoppas på det iaf.

Jag är hungrig

Så jag gjorde mig en macka!


Den ser ju skit äcklig ut på bilden haha, men det var den inte.

Fuck va jag är trött nu

Asså jag skojar inte! Jag har skottat snö ett bra jävla tag nu. Men men man får ju cash så det är ju chill. Pengarna går direkt till språkresan. Awesome! Sen får jag pengar när jag fyller år och så ska jag städa imorgon. Omg jag älskar mitt liv. Men nu ska jag göra mig en kopp te och sen typ dö i soffan.


Den här jobbiga saken skottade jag snö med.

Megakändisen står för humorn just nu

 Antingen så har jag väldigt tråkig humor eller så är jag bara trött...
Jag tror nog på första alternativet (y).

Bildspel på mig

Väldigt vackra bilder kommer nu!


















Nu är vi alla tjejerna hos Samira...

....och Oskar haha.


Drar till Samira nu

Där alla tjejer är! Härligt. Vi hörs när vi hörs.

Rekommenderas!

Megmind 3D!
Den var så jävla rolig och de har verkligen lyckats. Jag blev typ kär i filmen! Ni alla där ute som läser min blogg (typ 3 pers haha..) kolla på Megamind 3D!

Stressig dag

Jag skulle ju hämta Josephine idag från fritids och det hade jag helt glömt bort igår när jag och Elin skulle sova. Så fixade iordning mig på 5 min och sprang till fritids och hämtade henne. Fick sen skjuts hem av Helena och nu sitter jag här. Funderar på att gå och lägga mig i soffan för jag börjar få lite ont i huvudet.

Kom hem för ett tag sen

Men Elin ska ju kolla facebook och bloggar så det tar lite tid innan jag får datan haha.
Iaf så var det ju jag, Elin, Sofie, Lisa, Hanna, Samira, Fredrik, Oskar, Jack och Mucke som åkte in till Sergel och kollade på Megamind 3D. Den var sååååå jävla bra! Omg älskade verkligen filmen. Men nu ska vi kolla på Hannah Montana så hejdå.

P.S - Ni får inga bilder ikväll/natt, för att jag orkar ikke.

Ska snart åka på bio

Med en jävla massa människor. Härligt! Tog en snabb outfitbild som de andra vanliga jag brukar lägga upp haha.


Väldigt enkel outfit.
Skjorta, linne och strumpbyxor.


Jag vet att jag skrivit feeeeett roliga inlägg...

Så hade jag inte det!

Men jag fick iaf mitt donken! Även fast jag egentligen inte orkade äta upp den där jävla pommes fritesen men den var såååå god. Sen satt vi kvar där ett bra tag eftersom att vi aldrig riktigt orkade resa oss upp och gå vidare. Men eftersom jag var tvungen att gå till banken så det var bara att resa sig på arslet och gå. Sen fick vi sitta där i 1 timme (!!) för att de skulle ta massa jävla fikaraster mellan varje nummerlapp. Men nu är iaf första fakturan betald, skönt.

Snart bär det av

Jag och Sofie ska bara klä på oss våra egna kläder. Låter som om vi har typ bytt om allt, men nej vi har bara lånat ett par mjukisbrallor. Så ni vet liksom. Men iaf sen ska vi dra mot donken. Äntligen! Det var allt för mig. Punkt slut.

Fan!

Min über bra plan förstördes... Jag somnade! Buhu. Jag som skulle dygna och sen åka till donken med Sofie. Men efter att Sofie ganska så lätt övertalat mig att vi inte skulle dit, somnade jag. Fan också! Får försöka dra med mig Sofie dit iaf. Vi ska dit och så är det bara!

Jag är fortfarande vaken.

Det är sant. Jag ska snart iväg till donken också. Hejdå.

Jack är tråkig, ful, taskig, roligt garv m.m

Hejsan. Det var allt för ikväll/morgon.

Jag håller på och lär mig att iphonA (y)

Nu kan jag äntligen blogga, det tog ett tag bara.. Jag har inte riktigt lärt mig hur man gör på en iphone än. Men nu ska jag vara lite social med elin och sofie.

Vaknade vid 14 idag..

Och fan va det var skönt! Jag och Elin kollade på några avsnitt av Hannah Montana (love it!) tills klockan ble 4 ungefär och sen somnade inte jag förrän vid 5.30 tror jag.. Men nu ska iaf jag och Elin till banken flr jag ska betala en faktura. Vuxenpoäng här!


Ska hem till Elin nu för att sova där ikväll


Tog bilden nyss med ena lillebrorsan!

God eftermiddag

Kan ju inte säga godmorgon direkt eftersom jag vakna för en timme sen.. Eller rättare sagt blev väckt. Har inte några speciella planer för idag. Eller jo. Duscha så jag blir lite pigg.


Älskar bilden!

Godnatt mina vänner

Känner att sängen kallar på mig just nu. Eller jag har känt det ungefär hela dagen men nu orkar jag verkligen inte sitta uppe längre.


Säger godnatt med en bild på ALLA brudar för en gång skull!
Nej skoja.. Märkte nu att Linnea inte var med....

Bild från igår


Där har ni den nya hårfärgen också!
Fast det ser inte riktigt ut så i verkligheten, det är mera rött,
men jag tog ju med mobilen haha. 

Middagsoutfiten



Ge mig Donken... NU!

Igår var fan bra asså. Det började med middag hemma hos Elin, eller för-förkrök, som vi kallade det. Vi drack typ 3-4 glas champagne tror jag. Sen drog vi till Hanna och började fixa iordning oss och då var det förkrök.. Fast nja.. Alla brudar sprang mest runt och fixade iordning sig haha. Sen drog jag, min snygga outfit och alla brudar till Samira. Jag, Amanda, My och Hanna drog och mötte lite folk. Sen drog Amanda och My och mötte upp mera folk. Och jag drog till Samira. Det hade då kommit lite folk så jag snackade på som bara den. Och nej jag var inte så full utan jag gillar bara att prata. Men iaf Amanda blev min nyårskyss haha! Det var iaf skit kul men mamma hämtade mig kl 2. Snark på den! Aja nu blir det donken med Sofie.

GOTT NYTT ÅR!!!!

Japp då har man kommit hem då... Min kära mamma hämta mig kl 2.....! Jag har lust att bara dö just nu. Men jaja jag har iaf haft kul ikväll och det är väl huvudsaken. Hoppas jag.. Nej men blablabla jag hadfe kul och nu har jag tråkigt. Så hejdå.

Tema Dialog gjort av Mimmi Thorneus