Innan jag dör...

Ska jag ha ägt en Lars Wallin klänning!
 
 
 
 

De två svarta och den vita i mitten är mina absoluta favoriter.
Lars Wallin hade dessa i sin monter förra året på Attitude mässan och de var ännu finare i verkligheten!

Snart Mary Kay konsult

Igår var jag och mamma på ett event för Mary Kay och jag köpte ett hudvårdskit för känslig hy samt en eyeprimer. Blev även frågad av mammas kompis som arbetar som Mary Kay konsult på fritiden om jag också ville börja arbeta som det. Vilket jag gärna tackade ja till! Dessutom vann jag och mamma tillsammans lite produkter. Wooh!
 

Backstage bilder (a'la dålig kvalité dock)

Modellen var 14 år och det var hennes första visning!
Jättegullig var hon!
 
 
 


 
 
 
 

Det svarta är konfetti som kommer ut från två "konfettibomber", som de så fint kallade det.
 
 

Lars Wallins visning.

Attitude mässan!

Igår var sista dagen för Attitude mässan så jag, mamma, Elin och Lisa åkte dit. Hade inte så jättehöga förväntningar men det var bättre än vad jag trodde! Fick lite julklappar av mamma, pratade med Isabel Adrians assistent, kollade Les Garcons modevisning, fick massa goodiebags och massa annat skoj! Det var en jättemysig dag och jag hittade, jag vet inte hur mycket, som jag ville köpa. Dock, köpte jag bara 2 filar, 1 bufferblock och en jacka. Känner mig väldigt stolt faktiskt! (Visar bild på jackan sen!)
 
Fina bilder i fotobåset togs!
 

Från goodiebagsen!
Det enda som inte är från goodiebagsen är de två nagelfilarna och bufferblocket
som ligger bredvid och de kostade 20 kr tillsammans haha. Allt annat är från goodiebags!

Inte en lugn stund här inte!

Torsdag, fredag och lördag förmiddag har jag jobbat på gymnasiemässan. Pratat så att jag blev alldeles torr i käften, stått upp i timmar så att jag fått skavsår och ont under fötterna. Resten av lördagen åkte jag och Therese till stadshuset och jobbade backstage med några utav 3orna. Först fick vi inte göra så mycket, mest sitta, äta, sitta, äta lite till och äta. Vi fick gå upp och ta hur mycket dricka, mat och godis vi ville. Rätt soft.
 
Sen fick vi hjälpa med Julien Fournié med hans kollektion, att packa upp kläder osv. Vi fick kolla på Ida Sjöstedt, Joe Yves Asmar och Lars Wallins visningar. Vi hade bra platser och jag är nog kär i Lars Wallin. Han är så fantastiskt duktig att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Att vistas i samma rum som Lars Wallin är för mig helt jävla jättestort. Jag kan inte förklara i ord hur stort det är för mig. Speachless.
 
Sedan skall ni få veta kära vänner! Nej men nån ansvarig kille där kom fram till oss tjejer och undrade om vi hade några killar som skulle tänkas gå modeller för Julien Fourniés visning, då ca 10 stycken hoppat av eller nåt. Jag ringde till Leo, den enda killen som jag trodde skulle kunna tänkas ställa upp på något sånt här haha, och hoppades på det bästa. Han var jättegullig och kom dit även fast han satt och förade med sina kompisar för att de skulle ut och fira Sebbe. Såg inte när han eskorterade ned modellen för var upptagen med min modells klännings släp, men han var säkert jätteduktig! Blev väldigt kortfattat om helgen nu men det får räcka så. Nu kommer bilder! Lite halvtaskiga men det får duga!
 
I väntan på genrep.
 

Genrep.
 
 

Laddat upp med lite mellanmål inför imorgon

Imorgon blir en lååååång dag. Med totalt 15 timmars jobb. Fast jag är riktigt taggad faktiskt! Jobba backstage på en modevisning i Nobelhallen är rätt nice liksom!
 
 

Gymnasiemässan

Idag var det bara att kriga sig upp för sängen, locka håret, sminka sig osv. Helt i onödan. Eller okej, det var bara håret jag gjorde helt i onödan. Himla tur att jag går en stylistlinje med en lärare som är grym på att fixa hår. Hon satte mig direkt i sminkstolen och lockade mitt hår. Jag fick dock borsta ur det nu när jag kom hem, eftersom det duggade ute.
 
Jobbar iaf på gymnasiemässan imorgon och på lördag också.Så, om ni vill kika förbi och bli lite stylade. Kom förbi Realgymnasiets monter!! Ikväll är det konferens med jobbet också. Hoppas jag inte somnar bara, he he.
 
Vår monter på Attitude mässan, inte gymnasiemässan! Vi ska sätta upp några tavlor också!

Bättre sent än aldrig

Åkte som sagt och fixade mina naglar. Är inte helt nöjd, men de funkar. Jag tog mig även en sväng till stan efersom jag var tvungen att handla jeans. Fick med mig ett par svarta från Cubus och ett par bootcut från Hollister. Så nu är min Hollister oskuld tagen. Är inte speciellt förtjust i just Hollister, men de har riktigt snygga jeans som sitter bra och är sköna, så blev så illa tvungen att handla där. Aa precis. Var ute ch övningskörde idag också innan Ein kom hit. Hon ligger nu och sussar sött medans jag håller er uppdaterade!
 

Kan inte sluta skratta

Ledig!

Så jävla skönt för jag är ledig idag och imorgon woopwoop! Så, idag ska jag åka till Port 73 och göra mina naglar. Efter att vi har lagt på gelelack och tagit bort gelelacket och lagt på gelelack osv, så har mina naglar blivit helt förstörda. Dessutom är det gymnasiemässan den här veckan som jag ska jobba på och då kan jag ju inte visa mina hemska och ruttna naglar. Tänkte ta mig en sväng in till stan också och handla nya jeans, har inga svarta jeans kvar som är hela så det måste införskaffas nu till gymnasiemässan och när jag ska jobba backstage på stadshuset.
 

D.ö.d

Jag är helt jävla cpdöd. Har jobbat hela helgen eftersom detta är min jobbarhelg. Efter jobbet idag, gick jag till gymmet och sprang på löpbandet. Avslutade med arm och ben övningar: Var inte alls taggad på att träna men känner mig duktig som gick iväg och köttade. Efter maten ska jag bara lägga mig i sängen och inte göra ett endaste piss. Kommer förmodligen somna på 2 sekunder. Äntligen är helgen över, trodde aldrig jag skulle uttrycka mig så nån gång.
 

Inget annat att säga än att det är fredag!!

Fredaaaag idag! Så himla skööööönt. Fast ändå inte. Vill bara att den här helgen ska vara över för att jag jobbar hela helgen och det är jag inte särskilt taggad på om man säger så. Hade iaf hårlektion idag och vi fick schampoonera och föna varandras hår. Issa hade inget att göra så hon hjälpte Linnea att föna mitt hår. Kände mig som en riktig stjärna. He he.
 

Idag fick det bli utsvängda jeans

Riskettan

Idag är det som sagt torsdag och det innebär praktik. Kul. Nej men det gick rätt snabbt idag och jag slutade 15.30 istället för 18 för jag hade bokat in riskettan som jag skulle gå på idag. Köpte med mig en vaniljlatte och begav mig helt ensam till Haninge trafikskola.
 

Redovisning om hållbar utveckling i Syrien

Det låter väl intressant? Ellerhur? Blir så himla trött på människor som tror att alla andra i gruppen ska göra arbetet åt de. Kollar på Issa's grupp som har redovisning nu, det är skoj!! Nej men aa.
 

Önskelista till jul

Fast måste dock poängtera att detta är endast önskelistan för smink.
Kläder och pengar kommer med på nästa lista, he he.
 

Tisdag

Vad har denna roliga tisdag bestått utav då? Det började med personlig försäljning och det var en rätt bra lektion faktiskt, har nu lärt mig innebörden utav moms! Känns bra och vuxet. Creds till mig. Sen då? Jo, då hade vi nagellektion och vi gick igenom allt inför vårat teoretiska manikyrprov. Efter det fick jag jobba lite mer på dekorationer för det suger jag verkligen på och vet inte riktigt om jag lyckades höja mitt betyg i det men tror ikke det. K.bry på det här.
 

Inspirerad

Idag var det skola och oj va kul vi hade! Nej men vi kan ju låtsas iaf. Blev erbjuden en plats backstage på modevisningen som kommer att vara i Nobelhallen (Blå hallen) där det kommer vara massa exklusiva och kända, högt satta branschmänniskor. Ni tänker då att herregud såklart du ska tacka ja till det! Men jag hade ett litet dilemma då Swedish House Mafia äger rum samtidigt. Då tänker ju ni men herregud välj Swedish House Mafia. Nej okej jag vet faktiskt inte vad ni tänker, men jag valde iaf att jobba backstage för det är sjukt stort och värsta chansen!!
 
Jajajaja, efter le school mötte jag upp Sofie för att gymma. Vi powerwalkade i 3km för min hals är fortfarande cp och efter det körde vi olika ben, rump och mage övningar. Svettades som en gris. Skön....T. Nu kom frugan hit så ska vi väl ladda ned något skoj att kolla på.
 

It's funny cause it's true

 

Söndagsångest

Har precis ätit lite frukost, okej sen lunch. Nu ska jag iaf vara lite duktig och påbörja mitt arbete i kursen Material och Miljö som skulle lämnats in förra måndagen. Har aldrig i hela mitt liv varit såhär sen med att lämna in ett arbete, känns inte bra. Sitter och dricker en vaniljlatte till det så det funkar ändå.
 
Bra kvalité osv.

Det här med att vara sjuk är kul

Jag hatar att vara sjuk. Det resulterar i att jag inte kan äta nånting. Igår åt jag lite bröd som jag doppade i soppa och sen tvingade i mig mat på Vegabaren, har aldrig ätit så långsamt i hela mitt liv och jag äter långsamt. Allt detta pga utav att jag har massa sår uppe i gomen för att jag är förkyld. Kul. Var bara tvungen att klaga lite, kände att det var ett tag sen jag gjorde det.
 
Iaf, ikväll vet jag inte vad som händer. Vill gå på bio och göra nånting. Men får se vad jag och Elin hittar på för något skoj.
 
 
 

Brudar, weed & vitt vin

 

Glossybox

Har inte orkat uppdatera. Så nu, en vecka senare, kommer innehållet av månadens Glossybox.
 
Tema Dialog gjort av Mimmi Thorneus