Jävlar vilken bra skiva

Igår var det dags för våran klass att ha skiva! Våra lärare hade bjudit dit en riktig burlesque dansare (som en överraskning för oss) och som uppträdde. Riktigt ballt faktiskt. En av mina lärare hade också lovat Zhala att hon skulle gå upp på scen och twerka, and so she did! Helvete vilka bra lärare man har alltså. Så jäkla sköna. Sen vart det en jäkla massa dans hela kvällen lång. Full som ett as var jag, men jag skyllde på att det var min skiva så därför var det okej. Känns lite bättre när jag övertalar mig själv det he he.
 
Fixade naglarna först hos Therese.
 
 
 
 
 

Feeling popular


Fullt upp = dåligt bloggande

Ja jag är sämst. En snabb sammanfattning vad som har hänt de senaste dagarna; laserdome med klassen (kaosade), i fredags blev det en mysig middag med tjejerna på Brassan, i lördags blev det krogen, i söndags bjöd jag ut min kära mamma på en mysig mors dag middag och idag sprang jag, Elin, mamma, Rosie och Nina Vårruset. Jäkligt oskönt att jag höll på att spy tre gånger när jag kom fram till mållinjen. För att vara otränad och en rökare känns 30 minuter som en riktigt bra tid faktiskt. Ja, jag är stolt.
 
 
 Jävla ostkyl att paja på jobbet..
 
 
 
 
Picknick!!
 
 Lagom trötta
 

Onsdag

Vad har hänt sen sist? Jag har umgåtts med min bruuur Elin och igår med mina små bögar Jens och Dogge. Jens kom och hämtade mig efter skolan så drack vi lite vin och åt lite middag. Himla mysigt. Vi hann även med att handla lite gott, hämta Dogge från gymmet och tvätta bilen. Men den här dagen dock, har inte varit lika trevlig.
 
Gjorde inte speciellt mycket nytta i skolan, förutom att min lärare gjorde lockar med värmespolar på mig och sen var det jobb efter det. Helvete va stressigt det var. Älskar att jobba med nya personer, verkligen. Lyckligtvis kom vi ut ur butiken till slut iaf, efter att ha fått ut alla kära kunder som bestämmer sig för att storhandla 20.50. Blev en svettig tripp till solariumet också med Elin efter jobbet. Nu, är det dags att plugga.
 
 
Var som små barn och blev jätteglada när vi såg de här
mustascherna i en sån där automat på Willys haha..

Inte riktigt landat än

Den här helgen har varit riktigt bra faktisk! Har umgåtts med Jens och Dogge och igår var vi tjejer bjudna på inflyttningsfest. Sjukt kul att träffa människor man inte träffat på länge. Det hela slutade med en taxiresa hem, lite sura miner men toppade det hela med lite skönt bakishäng med Jens, Dogge, Janina och Nicolina. Borde tagit tag i saker denna helg som plugget tillexempel, meeeen... Det orkade jag inte.

Jag borde, men jag orkar inte

Jag borde verkligen skirva klart mina 4 sista uppgifter som jag har kvar i skolan nu, men sanningen är att just nu så orkar jag verkligen inte. Tanken av att jag ska skriva en tenta om första världskriget är inget som speciellt lockar mig om jag ska vara ärlig. Problemen löser man sen. Nu ska jag kolla lite Suits och förtränga allt som har med skolan att göra.
Hjälpte en liten ankunge att hitta tillbaka till sin mamma idag, egentligen ville jag ta hem den och bara gosa med den.
 

Lite sorgligt

Tisdag är det idag, ja! Svårt att komma upp ur sängen imorse? Svar ja. Hade inte speciellt mycket till val egentligen, för idag hade jag min sista svenska lektion någonsin. Det är lite sorgligt faktiskt. I 3 år har jag haft denna underbara människa till svenska lärare och det är en av de bästa lärarna jag någonsin har haft! Jaja, slut på det sorgliga. Nu ska jag njuta av några avsnitt av Real Housewives of Beverly Hills.
 
 Lunch <3 Bästa höjdpunkten på hela dagen!

Det är fredag och jag kan lämna lägenheten

Sen i söndags har jag varit inne och inte kunnat gå ut ur lägenheten på hela jävla veckan, jag bara älskar att ligga hemma och vara sjuk. Finns inget bättre. Men! Idag ska jag få komma ut ur lägenheten och få träffa lite folk. Planen är att käka middag med Elin, Jens och Dogge. Mycket trevligt.
 
Bästa jag läst på länge haha
 

Technostate och sänghäng

Var på Technostate och stampade till psytrance med mina darlings. Var en sån jäkla bra kväll asså, stod och dansade från 23-4.30 och jag ville bara fortsätta men tragiskt nog var vi tvungna att gå då. Kvällen avslutades med fyllekäk på grillen med Elin och Erik och fybubblan va gott det var.
 
Sen då? Ja, sen dess har det inte hänt speciellt mycket. Kände av redan i måndags att jag började bli lite sjuk, och nu ligger jag här i sängen med 39 graders feber och en hosta som gör att jag spyr upp mina lungor (varsågoda för detaljerna), medans alla mina vänner är ute och festar och har det kul. Nej men det är lugnt, jag som verkligen inte har tid med att vara sjuk för jag får inte missa skolan och jobbet, blir sjuk. Självklart. Är det inte magkramper eller hjärnskakning så är det feber och hosta. Det här suger.
 
 

Mösspåtagning och grejer

Nu börjar det kännas lite mer verkligt att jag faktiskt snart ska ta studenten, efter att ha varit på Elins, Lisas och Sofies skiva och så mösspåtagning dagen efter det. Var lite mindre glad dock när jag vaknade dagen efter och mådde skit. Var ju bara att kliva upp ändå, våga vägra mösspåtagning... Typ. Mösspåtagningen var trevlig, det var lite tal, sång och snittar. Därefter drog jag och Linnéa och mötte upp tjejerna på Hellströms och firade med alla andra studenter. Avslutade kvällen hos Amanda med lite folk.
 
Disco var det på skivan!
 
 
 
When you see it haha
 
 Mösspåtaaagning! Jag och min fina Linnéa!
 
 Däckmode innan kvällen börjat haha
Tema Dialog gjort av Mimmi Thorneus