Girltime!

Förberedning inför visningen imorgon

Idag packade vi ned allt smink och tillbehör till smink och hår, eftersom att det är visning imorgon. Jag är taggad till tusen! Men så jävla nervös. Äsch det går säkert bra! Efter det hade vi sex och samlevnad del 2, då var det 2 präster som skulle föreläsa om relationer. Lagom tråkigt. När jag äntligen slutat för dagen åkte jag till Handen och mötte upp Linnea, Karro, Jack och Anton. Vi skulle shoppa åt Anton och vi lyckades åstadkomma med flera riktigt bra köp!


Btw ska lätt köpa den där hatten!

Precis beställt

Cool tjej med luva som precis gymmat

Varför hittar man ingenting i affärer när man har pengar?

Det är en fråga som jag inte ställer mig särskilt ofta eftersom att jag aldrig har pengar, men när jag väl ställer mig den frågan så ja. Då är det ju ganska uppenbart att jag undrar det....? Herregud asså. Jaja. Idag hade vi smink för vi skulle öva inför visningen. Det gick sådär för mig idag. Madde, min sminklärare, tyckte att det såg bra ut men jag blev inte riktigt nöjd. Men men.

Efter skolan mötte jag upp Tengan, då mina fattiga vänner inte ville gå och shoppa med mig i stan. Vi åkte till stan och eftersom jag äntligen har pengar för en gångs skull, hittade jag absolut ingenting i affärerna. Tragiskt var det. Jag hittade iaf ett par ballerina skor och örhängen på H&M, så det fick bli lite bas grejer. Mötte Sebbe från Tullinge också när jag stod och väntade på tåget, han tycker att jag kommer se ut som en regnbåge i sommar med mitt röda hår och mina gröna ballerina skor. Det är väl alltid kul att se ut som en regnbåge, eller...?


Har redan satt i örhängena i mitten he he.

Får inte nog av denna söta gris

Mysdress time

Kunde ha slutat vid 9.30 idag, skön...t. Men nej nej, satt kvar på idrotten för att jag trodde att vi skulle få sluta efter det. Fast ack så fel jag hade. Vi skulle tydligen ha 3 timmars sexualkunskap efter lunchen. Fun! Nej men jag och Issa gick lite tidigare för vi orkade inte vara kvar. Busigt!

Back on track

Ska kötta på gymmet nu!


Lagt upp förut men hitta ingen bättre.

Sommarjobb kirrat och klart

Fick ett samtal idag från butikschefen på Hemköp och sa att jag fått sommarjobb där. Så jävla grymt! Jag är så himla glad, det gjorde verkligen hela min dag!


Svar på frågor

:) om Le outfit igår:
Skitsnygg!
Skriv ett inlägg om killar. Träffar du någon? Vill du träffa någon? Någon gammal kille du saknar?

Svar: Nej, träffar någon gör jag inte. Jag vet inte om jag vill ha förhållande eller inte. Låter ödet bestämma helt enkelt. Nej, jag har aldrig haft ett förhållande med en kille nån gång.

Roligaste (dummaste) jag sett på länge!

Jag deffar vettni


Massa nyttiga proteiner! Ägg och en smoothie.

EUUUUUPHOOORIIIIIAAAA!

Så JÄVLA FUCKING glad!!!! Loreen är bäst! Kan inte beskriva hur glad jag är! Speachless! Mina barn ska allt få höra detta!




Le outfit igår

En riktig lördags frukost

Skulle lagt upp det här inlägget för ca 2 och en halvtimme sen..

Myspys fredag i Rålis

Igår åkte jag, Sofie och Elin till Rålis och myste vid vattnet bland alla fulla människor. Skojskoj! Dock började det regna lite senare så vi mötte upp Victor och hans kompis Burak och promenixade till Donken. Exklusivt! Fast det var faktiskt väldigt trevligt om jag får säga det själv.

Snart är jag redo för Peaceans leriga marker

Jag menar såklart Peace and Love! Peter beställde precis ett par gummistövlar till mig och äntligen har jag ett par egna gummistövlar. Har inte haft det sen jag gick på dagis tror jag. Har fått springa runt i mammas förstora gummistövlar som är trasiga dessutom. Ganska så onödigt att ha gummistövlar tänker ni då, men bättre än ingenting faktiskt! Jaja, nu är jag glaaaaad!

Går inte annat än att älska vädret

Hej hej hemskt mycket hej! Har varit en underbar dag idag faktiskt! Vaknade med humöret på topp och har varit speedad hela dagen idag. Förutom på hårlektionen när håret inte riktigt ville samarbeta med mig, men men. Idag var också på Trinny och Susannah inspelning och såg när de hade stylat om människor. Det var helt ok, inte så jätte kul.


Lite somrig efterrätt fick det bli idag!


Jag och Issa @ le inspelning.

Sunny bitch

Ni trodde att jag skulle skriva beach, fast det gjorde jag inte. Idag stod det smink på schemat och vi gick igenom lite inför visningen nästa vecka. Vi ska sminka modeller till en modevisning och jag är supertaggad! Speciellt eftersom vi fick ha hand om alla skuggor. Sminkade iaf Issa idag och jag blev skitnöjd! Very happy girl! Efter skolan åkte jag till Sofie där Elin och Bella var så solade vi en stund och åt middag hemmma hos Bella.

So cute

Hey i just met you

Nyttigt

I söndags åkte jag ut till Häringe slott med Elin, Jimmy, Krullet Signe, Martin, Erik och Adde. De grillade, vi spelade kubb och hade det allmänt mysigt. I måndags gjorde jag inte mycket förutom att plugga som fan. Samma sak igår. Idag däremot hade jag först redovisning i tradition och utveckling. Efter det skulle jag skriva ut två arbeten och det strulade som aldrig förr. Jag blev så jävla arg och frustrerad att gråten satt i halsen. Efter att jag sprungit runt med 2 olika datorer och letat efter Ryding, Sara och Magnusson i 40 minuter lyckades jag till slut fixa det. Så nu är alla inlämningar klara! Två prov kvar nu bara, matte och style advicing. Kötta!!

Efter lunchen fick vi sluta och då gick jag och mötte upp Linnea och Issa som varit så gulliga och väntat på mig. De handlade subway och jag handlade sallad. Vi gick sen till Trekanten vid vattnet och åt våran lunch. Riktigt mysigt! Dock höll jag på att dö av värmeslag när jag gick där i mina jeans och min kavaj. Men men, när jag kom hem bytte jag om till shorts och mötte mamma i centrum för att få mig en mjukglass. Mums mums. Vi gick en liten promenad också i det härliga vädret. Har också passat på att sola lite solarium idag så man kan visa sig i shorts offentligt. Och nu sitter jag och dricker min älskade smoothie.


Hello jätte handen!

Long time no seen

Jag har lagt bloggen lite åt sidan he he. Nej men jag har inte orkat faktiskt. Så vad har hänt den senaste veckan/veckorna? Jag kommer inte ens ihåg sist jag skrev. Men iaf, jo jag har varit på blinddate. Fick ha en ögonbindel på mig och lyssna på musik. Sen kom jag iaf fram till Heron och skulle gå på date med Ludde och vi skulle ju såklart spela biljard. Sen att jag inte var särskilt bra är en annan sak. Och detta hände alltså på fredagen.

På lördagen blev vi bjudna på lokalfest med Wille dock var det bara jag och Elin som åkte dit. Fast det var snarare garagefest inte lokalfest. Men men, tvättstugefest och garagefest kan jag nu avbocka från min lista haha. Nu den här veckan har det varit långhelg. I trosdags var vi i Nynäs med några som Linnea och Hanna känner. I fredags var jag, Elin och Sofie på fest med Charlie och Martin i deras klass. Hade väldigt kul faktiskt och tejpade ett äpple i pannan.

Igår mötte jag och Elin upp Leo och Sebbe för att vi skulle hem till Daniel för lite grillmys. Det var jättemysigt, vi spelade fotboll, spelade drickspel, lyssnade på en misslyckad spökhistoria som vi aldrig fick höra slutet av och sen fick vi gå till Tullinge station. Juste barnvagnen gick sönder när jag körde Amanda i den. Aa det var kul. Nu ska jag gå och kolla hur min älskade mamma mår, jag tror att hon är ganska så bakis haha.

Detta gjorde min dag

Läste precis mitt omdöme från matten och jag blev så glad! Yeay love my life!

LMFAO

Har inte orkat skriva sen i Fredags men men. LMFAO var helt galet grymt! Loved it! Det var sjukt mycket folk så det var inte precis kallt. Utan tvärtom. Jag stod i en tunn trekvartsärmad tröja och höll på att dö av värmeslag. Jag lyckades också ramla mitt i folkmassan, fick en rullstol i fi***n, juckade bakom en tjej, fick en armbåge i ansiktet, började bråka med en kille som var nära på att slå mig och bråkade med några brudar. Men kul hade jag! Det var bara jag, Lisa, Linnea, Hanna och Karro som var där för de andra kom inte in. Fast under konserten var det jag, Lisa och Karro för Linnea och Hanna försvann någon annanstans.


Bilder tagna från Gröna Lunds facebook sida.

L. M. F. A. O. OOOO

Ikväll ska vi alltså kolla på Lmfao, funfun! Är supertaggad. Dock så sitter jag och grubblar över mitt hemska klädval som jag satte på mig imorse. Blä usch fml. Funderar på att åka hem innan jag åker in till Grönan. Det var allt kul jag hade att säga.

Everyone knows bad girls have more fun

Tema Dialog gjort av Mimmi Thorneus