Game of Thrones, smoothie och sängen

Just nu är livet pretty damn chill.
 

Business woman

Sitter och planerar, skriver i min almanacka och skriver på alla papper som ska till min handledare samt papper till skolan. Herregud, får ju ont i handen utav allt dessa skrivande.
 

Sängen, min bästavän

Sen i måndags har sängen varit min bästavän. Det suger det här med att vara magsjuk. Får ine gå ut eller göra något för då kan jag smitta någon och hejsan hoppsan. Därför har jag nu också börjat kolla på "Game of thrones", eller jag har kollat halva andra säsongen. Och jag älskar det!
 
Anyway imorgon börjar min första dag på Lindex där jag numera praktiserar. Kom och köp vänner! Nej, men vi får väl se hur det går helt enkelt.
 

Jag bara älskar att vara sjuk

I söndags hände inget roligt alls, det regnade hela dagen så sängen blev min bästavän. Igår var jag i skolan och det var inte särskilt intressant om man säger så. Efter middagen tänkte jag sticka iväg och träna. Tji fick jag. Antingen så har jag blvit magsjuk eller matförgiftad. Superkul. Min frukost, lunch och middag blir därför avslagen cola (gammal hemkur he he) och yoghurt.
 
Och Disney Channel på tv'n såklart!

Go green

Det är jobbigt att vara småbarnsmamma

Vid 18 ungefär tog jag med mig Robin, Oliver, David deras kompis och såklart lilla Albin till donken för att äta lite middag. Det var... En upplevelse. Inte nog med alla blickar, nej utan då ska Robin och Oliver tjafsa emot och Albin börja gnälla. Och folk stirrar på en och tror att jag är mamma till 4 ungar. Men men, kom inte på bussen som vi skulle ta hem för att det var fullt med barnvagnar. Så för att fördriva tiden gick vi ned till tåget och väntade där i 20 minuter. Nu ligger Albin i sin säng och håller på och somnar, äntligen! Elin är på väg hit också, så det blir kvällens sällskap. Woopwoop!
 

Say hello to the world

Vaknade vid 9.30 för att Elin sov här igår och hon skulle till jobbet. Vi åkte iväg tillsammans fast jag klev av vid Handen och hon fortsatte till jobbet. Jag skulle byta en väska som jag köpte igår för den var trasig. Så nu har jag en hel. Köpte mig en almenacka och en bläckpenna och tanken var  att jag skulle handla jeans men de hade inte den modellen jag vill ha.
 
Efter Handen åkte jag till jobbet, kollade mitt schema och sen mötte jag upp mamma och Peter. De handlade lite dricka inför kvällen och sen lunchade vi på Paus. Jag tog en kycklingsallad med ceasardressing och den var sååååå god!
 

De har hela dramaten full med dricka. Alkisaaaaaar!

Shopping, shopping, shopping

9.30 var jag inne i stan för att påbörja min dag för shopping! Fick vara ledig från skolan för att åka och shoppa, då är livet bra. Jag gick först runt och handlade lite själv, sen tog jag en fika själv också. Vuxenpoäng till mig! Sen vid 14 ungefär kom mamma in och mötte upp mig i stan. Jag sprang runt i varenda butik och plockade på mig massa plagg. Jag ska fota allt jag har handlat, men inte idag. Det får bli imorgon.
 
 
 

Kavajen/cardigan är ny!
Från Lindex, 399 kr.
 

Och det är inte alla påsar, he he.

Yoghurt och bär

Gjorde en smoothie när jag kom hem idag, sen gick jag in och såg My's inlägg att hon gjort en smoothie. Sååååå då ville jag ha en till. He he.
 

Bilderna till vänster ska byta plats med varandra, men jag orkar verkligen inte fixa det.

Jag som tänkte vara duktig idag!

Idag hade vi brännboll med skolan på Gärdet. Woooh. Vi sög. Inte nog med att vi var dåliga eller att vädret sög så har ju jag lyckats bli förkyld för 5:e gången den här sommaren. Så igår somnade jag 19.30 också, skönt som fan var det. Men iaf, jag hade faktiskt tänkt att gå till gymmet direkt efter brännbollen men nej nej det kan jag såklart inte.
 
Min lilla gris imorse, innan han skulle till dagis.

Tråkig skoldag

Hade en sån rutten dag idag.. Jag kände mig skitful, äcklig och sen skulle vi ha en slags style advicing lektion för att visa ettorna vad vi för på lektionerna. Vi blev indelade i grupper: tre st 1:or, två st 2:or och en 3:a i varje grupp. En utav ettorna i min grupp ville jag bara strypa ihjäl. Hon vägrade lyssna på vad jag och Malin (går i 3an) hade att säga. Vilka vet bäst egentligen? Vi som har gått igenom det här flera gånger eller hon som aldrig gått igenom det? Suck...
 
Och jag kan inte lägga upp nån bild för at blogg.se vill inte samarbeta med mig.

Swag

Just nu

Har varit i skolan och fått busskort, lite tråkig information och så schemat såklart. Jordens sämsta schema. Slutar 17 på tisdagar, skjut mig. Jaja, var i skolan 1 timme och åkte direkt till Handen för att kirra praktikplats på Lindex. Köpte en vaniljlatte på vägen hem också, mums! Nu är jag på väg hem i detta molniga väder.
 
 
 

Så var det sista dagen på sommarlovet

Mamma väckte mig 8.30 imorse, jag var lagom pigg. Som tur var fick jag 2 timmars powernap ungefär när Albin sov en liten stund. Skön...t. När mamma kommit hem från mötet åkte jag, mamma, Albin, Robin och Oliver till Handen för att killarna skulle shoppa.
 
Jävla tur att lönen kommer snart, ville handla upp nästan allt som fanns i varenda affär. Hatar att leva fattigt. Köpte en vaniljlatte på vägen hem också, men inte fan vart jag gladare eller piggare för det. Nu svär jag väldigt mycket i detta inlägg också. Hej bitterfittan AB.
 
 

Icecubes

Idag har det inte hänt så jättemycket. Efter att jag och Elin ätit mötte vi upp Lisa och åkte hem till Sofie. Vi kollade film och bara tog det lugnt. Lisa och Elin skulle sova kvar men jag ska ju vara barnvakt imorgon bitti så jag åkte hem vid 23.30. Nu ligger jag i sängen och äter godis och is.
 
 
 
Breaking the law!
 

En sak att säga:

WOOPWOOOP! I fredags efter att jag slutat jobbet köpte jag med mig "lite" godis och kollade på den nya Sherlock Holmes filmen med Peter. För att mamma var i Småland då. Iaf, igår jobbade jag från 11-21.10 fast vi kom inte ifrån jobbet förrän vid 21.30. Jag mötte upp Elin, Amanda och Lisa så åkte vi till Tullinge på fest. Fyfan va jag hade kul! Stod och dansa hela tiden och ba levde livet liksooooom.
 
Make a wish!
 

Vad gör jag vaken?

Vaknade runt 8 imorse och har legat i sängen och försökt somna om till musik. Det gick inte. Så, till slut fick jag nog när jag kände att jag började bli dödshungrig och gick då upp. Nu har jag fått i mig lite frullebulle och jag vet inte poängen med det här inlägget.
 

Echa' pa'lante!

Hellohellohello! Vad gör jag just nu? Jo, jag ligger i sängen och kollar sista avsnittet av RuPauls dragrace. Den här dagen har jag iaf jobbat och efter jobbet åkte jag hem till Majsan där de andra tjejerna haft kräftskiva. Vi kollade fråga Olle och pratade. Sen var det hemgång för min del och nu ligger jag i min sköna säng - redo att sova.
 

Kvällspromenad till Statoil

För ett tag sen kom jag hem efter 1.30 timmes promenad till Statoil med Stefan. Köpte mig en Redbull som jag varit sugen på hela dagen idag. Nu ska jag sova! Är helt slut efter den här promenaden.
 

Tully's café

Igår efter jobbet stod Elin och väntade på mig utanför, så skulle vi tydligen åka till Majsans jobb. Tully's café. Vi kom lagom till stängning och Amanda hjälpte till att städa medans jag drack min milkshake och Elin sin chailatte. Jag tänkte hjälpa till och städa, men orkade inte. Det är tanken som räknas. Jag, Elin, Majsan och Amanda åkte hem till Majsan och åt lite mackor som hon fått med sig hem från jobbet. Supergoda var de!
 
Idag har jag inte gjort nånting, förutom att jag har jobbat. Jag har inte tänkt att göra nånting ikväll heller för jag är helt utmattad så som de har kört med mig på jobbet idag. "Alexandra, kan du ta en till kassa? Alexandra kan du hjälpa mig med mejeriet? Alexandra, kan du ta frukten? Alexandra, kan du ta korgarna? Alexandra kan du stå på ett ben, rulla runt och hoppa i luften samtidigt?" Ja, jag tror ni fattar grejen.
 

Ensamvarg

Som jag skrev tidigare åkte jag till sranden idag. Meningen var att jag skulle möta upp mamma där och vänta på a Elin skulle komma dit också. Så blev ikke fallet. När jag är på väg får jag reda på att mamma redan åkt hem så jag lägger mig på stranden helt ensam och väntar på Elin. Mitt i min härliga ensamstund blev det molnigt och började blåsa, så valet blev enkelt; jag åkte hem.
 
Efter middagen åkte jag, mamma och Peter till Calle och Bettan. Vi fikade och åt av mina goda kärlekmums som jag bakat idag och jag passade även på att få mina toppar klippta. Pretty awesome!
 

Färgar håret woopwoop

Ej klar med designen

Den ska inte se ut såhär, men jag tröttnade verkligen på min gamla så jag bytte bara till en annan lite snabbt. Fixar det när jag kommer hem för nu ska jag åka till stranden!

Baking time

Jag har varit sugen på kärleksmums ända sen Elin bakade det förra veckan. Så jag bestämde mig för att baka en plåt kärleksmums och överraska mamma och Peter när de kommer hem.
 

Hallelu!

Helt jävla slut. Japp det stämmer. Gick ju som sagt var upp rätt så tidigt idag, 10.20 och ja det är tidigt för mig, för att börja fixa iordning mig osvosv. Åkte till Tungelsta och mötte upp Evelyn, Joel och Jimmy så åkte vi till Nynäshamn och spelade minigolf. Hade riktigt kul och trevligt faktiskt! Det bjöds på mycket skratt från oss alla, he he. Jag vann ju såklart. Om man räknar den som fick mest poäng...
 
Vi avslutade vår lilla tripp till Nynäs med att äta på grillen, första klass grillen ni vet. Handlade lite mys till kvällen och nu har Elin kommit hit. Så det blir äkta familjemys ikväll med grönsaker och dip!
 

Mingolf

Halloj mina kära vänner! Nu är det meningen att jag ska åka iväg och spela minigolf med några utav mina arbetskollegor. Fast vet inte riktigt om det blir av för det är inte så jättefint väder. Så, vi får se helt enkelt. Känns sådär kul att jag tvingat mig upp ur sängen och redan fixat iordning mig..
 
Nytt besked! Vi ska åka iväg ändå. Så jag har inte gått upp och fixat iordning mig i onödan.
 
Fuckat ögonbryn, woopwoop.
 

Igår, igår, igår

Ja igår. Så var det jag, Majsan och Elin som åkte på fest. Inte så ovanligt faktiskt. Den senaste tiden har det varit mycket att det bara varit vi tre som åkt iväg på fest. Iaf, så åkte vi på en fest i skogås och jag kände inte att jag riktigt klickade med alla som var där. Sånt uppskattas ju inte! Vilken tur att Johanna och lite andra trevliga människor var där också, så jag hade faktiskt det rätt så kul ändå. Woopwoop.
 
 

Fredagsmys

 

OSFINAL BITCHES!!!

Sverige vann mot Ungern och nu är de i final! Helt jävla sjukt!
 

Detta slår allt

Jag har ju tyckt att vissa dagar varit väldigt stressiga på jobbet, men den här dagen slår banne mig allt. Jag började kl 11 och har sen dess suttit i kassan till kl 18. Förutom min rast då. Det är ju fredag, åh va skönt med fredag. Fast nej. Vi hade alla fem kassor öppna och det är sjukt lång kö i alla kassor. Då bestämmer sig våra kortterminaler för att inte godkänna Electron kort utan bara Visa kort. Det visade sig sen vara så på alla Hemköp i hela Sverige. Woopwoop. Nej. Så 2 utav mina kära arbetskollegor sprang runt och frågade om kunderna ville ha packhjälp och 1 annan sprang runt och gav godis till kunderna som plåster på såren för allt strul.
 
Jag avslutade min stressiga och hektiska fredag med kött, pommes, bea och så handbollen såklart. Eller fredagen är ju inte slut än, men det blir mysfredag för mig idag för jag börjar jobbet kl 9 imorgon.
 
Mysbrallorna är på!

Luktar svett

Är hemma hos min broooooor. Idag har jag kollat på när hon bakat kärleksmums, vi har lagat middag och bara myst. Woopwoop!
 

Familjemys

Ska alldeles sätta mig framför tvn för att kolla på kvartsfinalen i handboll. Ska mysa i soffan med hela la familia.
 

Fiesta (skulle publicerats igår)

Herregud vad jag är utmattad.. De här två veckorna har jag verkligen haft riktigt jävla kul. Men min kropp är lite trött nu. Jaja, nog med det.
 
Igår var vi först hemma hos Lisa och hade en årlig tjejmiddag. Det bjöds på jättegod middag och efterrätt såklart till oss tjockisar. Vi drog vidare och åkte in till stan. Man ska ju anlända till festen med stil så vi åkte dit i ett litet flak eller vad man nu ska kalla det. Woopwoop! När vi kom dit var det ett partytält med massa skum, rökmaskin, dj och strobe lights (korrekta mig Elin om jag skrivit fel he he). Det var sjukt mycket folk och vi dansade i skummet näst intill hela kvällen. Mitt i allt skum och alla människor träffade jag Emma Johansson och Linnéa från min klass. Det var rätt så mycket folk man kände där faktiskt, kulkul! Vid 3 ungefär kom Lisas pappa och hämtade oss.
 
Tog lite egobilder i porten när jag kommit hem. Här visar jag upp mina fina skor som en gång i tiden varit vita.
Jag bjuder på den här skitsnygga bilden.
 

Bra jävla söndag

Flörtade lite med hundvalpsögonen och så kirrade jag mammas bankomatkort så att jag kunde handla middag och lite mys till kvällen.
 

Ligger där och luktar sex, kött o lättöl o svett

Hello friends! Igår hade jag en mysig dag i stan med My och Sofie. Vi åt lunch på Donken (mums) för att hälsa på Elin på hennes nya jobb. Hard work work!
 
Sen då? Jo, mot kvällen gick vi hem till Linnea där det var lite folk. Vi dansade, pratade och åt bbq chips! Chpsen var nog det bästa på hela kvällen, he he.Vid 3.40 ungefär gick jag och Sofie hem. Vi pratade i telefon med varandr hela vägen hem också för att det blev så tråkigt annars. Och nu mina kära vänner! Står det jobb på schemat från 14-19.
 

Firar att mamma blivit gammal

Made my day

 Åh jag är så lycklig vänner! Nu ska jag minsann berätta för er! En utav mina arbetskollegor är skitsnygg. Så kom han till min kassa för han skulle handla lunch. Då säger han att han hörde vad som hade hänt igår på jobbet och frågade hur jag mådde nu och sådär. Åååååh typ dör!! Jag är så himla lycklig! Halva inne, *catching*.
 
Bild från igår
Tema Dialog gjort av Mimmi Thorneus