Tagga tagga taggaaaa!

Idag är det Valborg, wiiiiie! Först så ville jag inte alls dra till Uppsala med alla tjejerna. Men jag tänkte jaja, jag följer med ändå jag vill ju liksom vara med alla tjejerna. Men nu när jag sett hur många det är som ska dit så är jag sjukt jävla taggad! Yeeeaay. Woho. Fast vad jag ska ha på mig ikväll har jag inte den blekaste jävla aning om. Jag har iaf varit jätteduktig idag, gick upp vid 12 och drog till gymmet vid 13. Duktigt duktigt. Och nu sitter jag och dricker en nyttig smoothie. Åh herregud så duktig jag är.


Jag och Soffipropp förra valborg!

Naptime

Hejsanhejsan! Vad har jag gjort hittills idag då? Jo, jag vaknade, åt tacos till frukost och det var fruktansvärt gott. Började sen efter det fixa iordning mig och sen mötte jag upp Elin vid stationen. Vi åkte till Pizza Hut för att hon skulle äta frukost/lunch. Medans jag åt vitlöksbröd. Gott gott. På bussen hem vart det även bråk mellan busschauffören och 2 st män. Jag och Elin hejade på busschauffören samtidigt som jag ringde polisen. Ooooh cooltjej_95. Nej men hon ruttnade och åkte iaf så att jag hann bara bli kopplad till polisen för att säga att det "löste sig". Cool story bro, tell it again. Nu ligger Elin och vilar lite inför kvällens festligheter. Måste ju tagga till liksom!

@skolan

Tjing tjong medaljong

Kom hem för ett tag sen. Har haft nationella idag i skolan och det gick åt helvete. Eller jag vet inte. Efter lunchen iaf hade vi smink. Love life. Nu ska jag vara duktig och försöka skriva på en engelska uppsats, efter det äta sen dra till gymmet. Kötta kötta kötta!

Snabb!





@ Le Vittra

Sitter och lyssnar på när Elin och Sofie skriver ett arbete om kroppsspråk och skit. Kulkul! Men iaf idag var det nationella och självklart så kommer inte min buss så jag kom för sent. Men det gick bra ändå! Hade lunch och sen fick vi sluta. Happy chey! Ikväll ska jag och Elin köra mage/rygg och spinning. Tagga!

Precis haft möte med min mentor

Japp. Jag som gillar min mentor så himla mycket. Jag satt på matten och så kommer extrahjälp läraren Carina in och kallar mig till ett möte. Jahapp tänker jag då. Men min mentor kände att jag alltid är så arg mot honom och blablabla. Tål verkligen inte människan. Nu ska jag sluta tjaaaaarååå bitches!


Eeeeen.. Shot på det tack!

5.50 ringde klockan imorse

Uppe med tuppen! Nej men nästan iaf. Var vid gymmet 6.30 och körde armar. Känner mig riktigt hurtig och duktig faktiskt. Ska dit efter skolan också och om jag orkar ska jag plugga matte. Det behövs har typ matteprov nästa vecka och jag har inte ens gjort 1 sida. Go me!


Bild från i lördags.

Lyckad lördag

Igår var det som sagt tjejmiddag med några i klassen. Vi åt gott, rökte vattenpipa, dansade och tävlade i en marabou tävling (bilder på det kommer sen haha). Det var verkligen jättetrevligt och jag hade skitkul! Elin kom även dit ett tag för att vi skulle till Tullinge på fest.



Jag, Elin, Issa, Linnea och Therese tog fel buss så allting blev bara fel helt enkelt. Så Linnea åkte hem medans vi andra åkte hem till Therese. Det var verkligen ödet kan jag säga er! Dock trodde jag inte på det först och var lite bitter he he.. Men så kom Ludde, Fille, Abbe och Rebecka dit också. Vi spelade spel, snackade och det dansades tryckare. Gud så puttinuttigt. Jag och Elin skulle sovit hos Therese men vi ville hem, så jag, Elin och Ludde sprang till bussen. Väl framme vid Gullmars gick vi till grillen och köpte oss en varsin pommes. Guds gåva kan jag säga er! Hade iaf en väldigt lyckad lördag med härliga människor runt omkring mig!


Fredagsmys var igår, ikväll kör vi all in bitches

Igår var jag bara hemma med Elin och hade fredagsmys framför bb. Men idag är en ny dag. Alltså lördag woop woop! Ikväll ska jag på tjejmiddag med några i klassen och sen ska jag dra vidare. Vet inte om jag kommer möta upp mina tjejer eller med några från klassen. Det återstår att se.


Ny typ av toahäng!

Some inspiration bitches









Träna fetto!

Blev ett hardcore pass idag på gymmet. Eller ett, tre st. Först Zumba, sen spinning och sen ett mage/rump pass uppe på gymmet. Fucking awesome! Nu sitter jag i soffan och chillar med en god smoothie. Ska göra en till snart så att jag har en till bb. Livet är för underbart ibland!

Smoothie á la Alexandra

Vi har en stor Nutella burk i skafferiet, men jag gjorde mig istället en nyttig smoothie med bär och yoghurt. Då känner man sig jävligt king kan jag tala om för er!

Le gym

Om en liten stund ska jag möta upp Elin för att köra ett mage/rygg pass och sen spinning. Go hard or go home!!

Dddddd... De vet du

Trött tjej behöver sömn

Rubriken samt bilden säger ju det mesta liksom. Men duktig som jag är mött jag upp Elin och köttade på gymmet ändå. Creds till mig! Nu ska jag alldeles strax hoppa in i duschen och hoppas på att jag inte somnar innan BB.

Varför är jag vaken ens?

Den här smarta bruden har ju liksom vänt på dygnet. Så onice!


Har bränt mig i ansiktet också, tummen upp för det.

Last night was crazy

Fast nej. Men jag hade det iaf trevligt. Observera ordet trevligt. Vi var hos nån kille med några killkompisar från Nynäs och sen kom även Jack, Kenny, Simon och André. Jag och Elin gick vid 3 hem till mig och slaggade in my bed. Kul kul. Idag köttade jag på gymmet som fan och efter det så unnade jag mig en solning på 20 minuter. Skön....t. Ikväll blir även första helgen sen i onsdags förra veckan som jag sover själv. Hur ska detta gå...?

Igår var den kul kväll

Åkte till stan igår på fest med Elin, Lisa, My och Amanda. Vi spelade öl pingpong och jag var GRYM! Satsa på det som jobb kanske? Nej men vi snackade, fotade, spelade, hånglade, dansade och en punkt hann nån med också. Kulkul! Blev nattbussen hem och jag körde hem Elin i festbarnvagnen! Wooop woop. Ikväll så är planerna att vi ska till Sam. Så nu ska jag hoppa in i duschen. Ciao bitches!



Myser i sängen med min kära


Och med kära menar jag Elin

Le gym

Jag och Elin hade så jävla äckel cp tråkigt såååå.. Vi drog till gymmet! Lisa kom även dit och mötte upp oss. Ikväll kommer vi inte göra nånting heller för vi har inge liv och våra vänner är tråkiga.


Frukost

Igår åkte jag och Elin till Farsta och jag fick med mig en skitsnygg bustier och en jättefin blus. Sen åkye vi hem och myste lite med Lisa och My. Under BB kom även Oskar och Stefan. Det var tänkt att vi skulle gå en promenad men vi gick bara fram och tillbaks till stationen för att lämna av Lisa och My. Men nu ska jag börja fixa iordning mig för att jag, Elin och Lisa ska till Handen.


Just nu

Myser hemma med Elin, Lisa och Myran

Mycket som hänt under dessa dagar

Berättar lite snabbt!

Torsdags: Åkte vi till våra kåååmpizzar i Tullinge och festade med de. Men Sofie, Lisa och Linnea åkte hem ganska tidigt så då var det bara jag, Elin och My kvar. Det var väldigt trevligt där iaf! På nattbussen hem somnade vi alla 2 så jag och Elin missade vår hållplats, tur att Åbyplan finns.



Fredags: Gjorde ingenting speciellt på dagen utan sov mest. På kvällen åkte jag, Elin och Lisa till Heron city och bowlade. Jag vann hela två omgångar woop woop, fast Lisa vann dock allt som allt. Sen träffade vi Emil Jacobsson och hans kompisar. Så jag och Elin åkte hem till Emils stuga med Emil (ganska självklart..?), Fredrik och Rasmus. Vi kollade på nån dålig film som jag snackade bort rätt så bra faktiskt. Det uppskattades dock inte riktigt av alla.. Men vi kirrade skjuts hem sen utav Rasmus iaf.

Lördags: Jag åkte till mormor och morfar med familjen, fast Elin fick sova kvar. Så åkte vi och hämtade henne när vi skulle till Calle och Bettan. Väl nere hos de blev det påskäggs jakt, god mat och god efterrätt. Mamma skjutsade mig och Elin hem till Elin så var vi där och chillade med tjejerna plus Emil och några av hans kompisar.

Söndags: Då sov vi ganska mycket också, nej juste jag sov ju faktiskt själv då. Men Elin tog sitt picck och pack och har nu officiellt flyttat hem till mig under lovet. Men på kvällen iaf så drog vi två iväg på fest i Tullinge igen. Vi åkte först hem till Fille och mötte upp Ludde och Abbe. Hade iaf väldigt kul där borta. Träffade på Wille, bevisade för Ludde att jag inte är en tjejdrickare, dansade samt att jag pratade lite med Joel. Jag, Elin, Sebbe och Leo åkte hem till Sebbe och sov för vi skulle inte komma hem.

 



Måndags: Gjorde vi absolut ingenting förutom att äta på donken och sen på kvällen så kom Lisa och även My och Amanda hit en stund.

Igår: Ungefär samma förutom att jag och Elin åkte till Vegabaren och åt lite. Nu har vi vaknat och ska börja fixa iordning oss för vi ska sen åka till Farsta och kolla lite.

 

Så sant

Jag lever breeeee

Woop woop!

Min alldeles egna stalker

Sexy chicas and tipo

Påsklov!

Yeaaay love my fucking life! Igår var sista skoldagen, så himla skönt! Elin kom hem till mig och så drog vi och solade sen drog till gymmet och körde core och cross fit. Efter det gick jag hem och duschade osv, sen mötte jag upp Linnea så åkte vi till Sam. Milad kom även lite senare och vi satt bara och snackade. Jag åkte hem vid 00 för jag var så sjukt trött och somnade nästan på dirr när jag kom hem. Och idag fick jag sova ut. Lovely feeling. Nu ska jag måla mina naglar och sen vet jag inte.

Hej hopp min blogg är tråkig

Ja jag vet min blogg är skit tråkig. Men men så får det vara tills dess att jag skaffat en iphone. Vilket lär bli aldrig känns det som. Men igår iaf var det vanlig skoldag. Åkte hem och bytte om för att sen möta upp Elin for some workout. Duktiga brudar! Vid 21.30 ungefär mötte jag upp Stefan och Oskar för att gå lite promenad. Kom hem vid 00 ungefär och somnade på dirr. Idag var det vanlig dag igen, hade matteprov också. Vilket jag hoppas att jag får ett E åtminstone på. För det där med ekvationer är inte min grej asså. Nu iaf, ska jag skriva klart en svenska uppsats och börja på mitt muntliga till nationella. Vill få så mycket som möjligt klart innan påsklovet.


Old pic!

Fullt upp hela helgen

Igår var vi på lokalfest med alla tjejerna plus några fler tjejer haha. Men det blev dans, förtäring av alkohol och jag och Elin gav även 2 födelsedags killar en varsin lapdance woop woop. När vi alla tjejer skulle dra så fastnade jag och Elin med två civilare och stod och snackade lite med de. Mycket trevligt faktiskt. Hemvägen var garanterat en 10 poängare asså. Dock var det en kille som lyfte upp mig och tänkte dra in mig på tåget igen. Paniken som uppstod alltså. Idag iaf har jag och Elin varit med Jessica, Ebba och Jonas i Stylisterna stockholms studio hela dagen. Took some pictuuuures och avslutade dagen med middag på O'learys. Mysigt, men nu är jag helt död.


Var leopardtema på min sminkning och mina naglar idag.

Tema Dialog gjort av Mimmi Thorneus