Daaaataaaaasaaaaleeeeeeeeeen

Jaha då sitter man här igen då . I datasalen asså . Jaa .. Visst har jag kul ? Mm precis .

HejjagharONTifötterna!!

Jaha .. Då ska vi se sa blinda Sara när hon klippte bort ögonlocken . Öh ja precis ! Men iaf så jag har sjukt jävla ont i mina fötter för jag har haft klackskor på mig sen typ 18.30 och tog av mig de för en stund sen . Öh ja ! Men orkar inte skriva nått mer så baaaaajs !! Japp jag är jättemogen (Y) .


Cutie ;)

Besviken :(

Jag som trodde att jag skulle få lite pengar så jag kunde klippa mig och kanske köpa de där solglasögonen . Men oj så fel jag hade ! Jag fick bara lite pengar .. Aja skitsamma mormor börjar väl närma sig döden och blir snål . Sad but true . Jag får väl klippa mig istället för att köpa avslutningskläder . Så får jag hitta på nått med kläderna . Det löser sig . Hoppas jag .

Moneeeyy

Inge mera plugg nu !! Fyfan va gött . Eller okej jag ska inte ljuga .. Jag ska skriva en recension , men skriver jag den bra får jag MVG i svenska :D !!

Iaf så imorgon ska jag till mormor och städa . Damn thats nice . Inte att städa men att få pengarna såklart ! Sen ska jag förmodligen mata min morbrors fiskar från söndag - torsdag och får lite cash där ;) . Ååååh fan va bra ! Så jag äntligen kan klippa mig . Min kära moder och jag har inte haft samma åsikt om mitt hår .. Men nu är det ändrat ! Mwoohahahaa !!


HAHA !
Me <3 Spöken

Det blev inget mormor idag

Jag som trodde att jag skulle städa och få pengar men nej så blev det inte . För mormor var så trött och yadiyadiyadi .. Så jag ska dit på fredag istället . Greatans .

Jag måste bara få skriva hur mycket jag älskar att jag är typ klar med allting i skolan ! Inga prov eller nånting . Fyfan va naaaaajs . Nu är det den här veckan och nästa veckan som är hämta hem veckor sen är det S O M M A R L O V !!


Snyggingen AB

Caching

Imorgon ska jag förmodligen hem till mormor att städa . Behöver som sagt var lite cash . För jag måste klippa och slinga mitt hår ! Sen har jag hittat ett par skit snygga solglasögon på Top Shop som jag vill ha och lite sånt där . Jag ska börja gå ut med min morbrors hundar också så jag får pengar . Har man inge sommarjobb gör man det bästa av situationen ;) .


Hejjagälskarattgörabajsminenhelatiden.se

Jag lever , det är sant

Igår drog jag , Sofie och Elin in till stan och kolla runt lite , hade vattenkrig och var allmänt störda . Efter det tog vi en tripp till Sofie och så sov vi där . Men att jag ens fick göra det var ett .. Under . Samtalet med pappa slutade som vanligt med att han skriker : Gör va fan du vill !

Så jag stannade såklart . Fast jag visste att det skulle bli ett rent jävla helvete när jag kom hem . Men . Ikke sa Nikke . Jag kom hem , Helena var skit dryg och drog . Bryr mig inte så mycket . Sen somna jag och då kom pappa hem . Han var inte sur eller nånting sånt . Utan han var skit glad och började prata massa saker . Och jag tycker fan att det var jobbigare än att han var sur .

Citat från moi i fredags

" Fan va jag önskar att jag hade snopp ! "

Favoritlåten just nu !


Hey soul sister - Train

Sööööndaaag

Åh va jag älskar söndagar !

Jag har inte gjort nånting idag , absolut inget .. Eller okej , jag gick faktiskt till affären och handla godis . Haha ! Sen kolla jag lite på tv men det sluta med att jag gick och la mig i sängen och somna . Spännande dag va ? Ohyes .

Blablabla ...

Jaha .. Orkar inte ens kommentera gårdagen . Iaf så har inte så mycket planerat idag . Kanske träffa nån ? Äsch vi får se , det enda jag vet är att jag ska handla godis !


Saknar dig !

Gårdagen

Jag , Sofie och Samira drog till rixfm till alla fjortisar . Sen kom Amanda , Linnea , Hanna , My och Lisa och mötte upp oss . Vi drog väl mest runt och lallade lite . Sen när rixfm var slut  gick vi också runt och lalla . Haha ! Iaf sen kom Eric Saade och jag stod bara några cm ifrån honom ;) . En stund senare kom Erik Grönwall och jag tog tag i hans hand så vi höll i varandras händer !!!! Aaaah så glad jag blev . Haha . Och sen gick Bobby med sina kompisar på gatan så jag tog idolbild med han också ;) . Bobby är ju så jäääävla snygg !

Iaf sen drog vi till donken , jag köpte 2 cheeseburgare och det var nog de godaste cheeseburgarna jag nånsin ätit ! Shit va hungrig jag var . Aja sen drog hela gänget till tåget förutom jag . Så jag satt där själv och vänta på Peter . Då såg jag också Catja och Andreas från Paradise Hotel , de är skitsöta tillsammans ! Sen såg jag också Stefan från Paradise Hotel när jag satt där själv i min ensamhet . Till slut kom iaf Peter och hämtade mig . Skönt !

I am alive !

Jag vaknade för typ en halvtimme sen av att jag var kissnödig och sen kunde jag inte somna om .. Aja lika bra att jag är vaken så jag inte sover bort hela dagen .

Vad händer idag då ? Jag har ingen jävla aning faktiskt . Skulle dragit hem till Bella men ikke sa Nikke , det tyckte inte moder min . Jag får väl ringa runt och dra till nån annan som bor nära mig . Hoppas att moder min samtycker . Nej nu ska jag fortsätta gråta till Extreme home makeover .

Jävla kines jävel !!

Japp det var jätte rasistiskt . Men om en invandrare / utländsk behandlar mig illa , så får han fan skylla sig själv ! Om en invandrare / utländsk visar respekt så bryr jag mig inte ett jävla dugg vart den människan kommer ifrån eller hur den ser ut . And that is so fucking true !  

Iaf så kan jag ju börja med att säga vilken jävla dag ! För att göra en historia kort ...
Jag och Elin är på väg till stan . Elin har sin mammas mobil ( för att Elins är trasig ) och sin väska på sätet bredvid henne . I jordbro går en kines på tåget och ser då mobilen , nästan springer fram och sätter sig på väskan och mobilen . Elin tar sin väska och tänker inte mer på att han sitter på mobilen . Sen sitter ju han och försöker snacka med oss och glor på mina bröst ..... Visst min tröja var lite genomskinlig och den åkte ner , men hallå så stora bröst har jag inte !? Idiot .. När vi går av märker vi att han har satt sig på mobilen , vi ringer upp och han säger nått skit och lägger på . Iaf så Elins pappa spärrar allting och då märker ju kinesen att han har ingen nytta för den , eftersom att allt är låst plus att den är ganska gammal . Så han smsar att han har en mobil och att vi kan hämta den . Vid 18 ungefär kommer Elins brorsa och möter oss . Vi möter upp kinesen och får mobilen .

Japp vi fick tillbaka den , men jag kommer hålla fast vid att han tog den från första början . För så snabbt som han satte sig brukar inte en vanlig människa göra . Och äcklig som fan var han !

Imorgon bär det av till stan igen

Jajemensan !
Jag är så cool att jag får mina pengar imorgon så jag och Elin drar in till stan . Jag ska kolla på navelpiercing smycke , bikini och jeansshorts . Får se ifall jag hittar nått . Skriver imorgon kväll som vanligt då .


Fler bilder från Säfsen kommer imorgon ;)

Så snygg !





Behöver nog inte säga nått mer ..

Handlade med farmor idag ;)

Jag måste bara säga en sak först . Fyfan vilket najs väder !! Hade inge smink på mig idag så jag fick lite färg när vi var ute på idrotten . Förutom att jag höll på att löka sönder , men det är en annan sak .


Haha försökte visa tightsen ,
ja ni ser ju hur det gick ..
De är iaf snyggare på ;)


Det är spets på volangerna


Skjorta som man knyter


Genomskinligt over size linne


Mycket sötare på !

Du .. Det här kallar jag kvitto !

Some pics

Äntligen hemma !

Sådär ja , då var man mätt och glad . Jag , mamma och Peter drog till kinan och käka . Satt där i 780 år och snacka . Eller det var mest bara mamma och Peter som snacka och jag satt och lyssna . Iaf så idag drog jag och Elin till stan och mötte upp Sofie och Lisa . Vi tog en liten promenix runt hamnen vid Mälarstrand och sen satte vi oss vid Rådhuset och snacka och sen vidare mot Gamla stan .

Jag glömde visst bort att jag höll på att skriva ett inlägg . Haha ! Men men , nu en timme senare så lägger jag in bilderna .




Jag diggar mig haha !










HAHAHAHA !!!!
Jaa ... Oj så snygga .






Heeeeeeeeej

Allting som vi har planerat att göra den här helgen har fuckat ur totalt !
Vi skulle ju sola idag ! Men nej nej då ska det vara molnigt . Det var ju självaste fan . Aja vi får väl se vad vi gör idag då .

Jag hittade nån att leka med , jippi

Japp det låter heeeelt fel .

Men jaja jag träffade iaf Anna . Vi drog till Handen och fikade och satt där i timmar och bara pratade . Det var fett med najs . Haha . Nu är jag och Elin @ my place . Kollar på film och chillar galet . Det vi är bäst på helt enkelt . Imorgon då .. Jo då ska jag , Elin , Sofie och Lisa sooooola . Aja skriver mer om det imorgon . Förmodligen när vi har kommit hem . Vi får väl hoppas på lite bilder också ;) .


Ohyes

Nån som vill träffas !?

Okej jag förväntar mig inga svar , men man kan ju hoppas !
Jag har seiöst sjuuuuuuukt tråkigt !!! Bara sitta här hemma ich inte göra nånting alls . Usch usch usch usch usch usch usch usch usch . Jag vill inte bara sitta här hemma nu när det är så fint väder . Aaaaah !!! Seriöst det är bara att ringa eller smsa om nån vill dra ut . Jag är fett med på asså . Haha !

Måste ut !!

Aaaaaah jag får panik ! Har läst på skit många bloggar att det är så varmt ute och schalaschalaschala ... Nej men då sitter jag här inne !? Nej jag måste fan ut snart asså ! Nån som har lust att hänka på ? Det är bara att slå en signal ;) . Haha .


Ungefär ett år sen tror jag

Gooooodnatt

Jag funderar då på att gå och lägga mig snart . Hmm .. Jag skulle verkligen behöva sova ut imorgon . Det skulle vara super skönt !! Eftersom jag vaknade typ 11.30 idag . Suck . Men jaja , tur att det är långhelg . Jag trodde liksom att det var söndag i torsdags !?

Men sen när jag upptäckte att det bara var torsdag blev jag skit glad haha ! Och imorgon är det liksom bara lördag !? Eller ja okej .. Det är redan lördag . Men ni fattar . Och det är så sjukt jävla super najs ! Vi får väl se vad som händer imorgon . Har inte riktigt bestämt än eftersom våra planer fuckade ur totalt ! Inte så ovanligt iofs . Men nej nu ska jag sluta skriva tråkiga saker som ni inte ens bryr er om . Godnatt .


Nödvändig bild eller vadå !?
Den här ska jag lägga upp överallt !
Bara för att den är så fin på mig .

3.15

Godmorgon eller ja vafan man ska skriva haha !

Jag sitter i soffan och kollar lite på datan . Lowlifed fucker jag vet .. Men iaf så jag duschade i över en timme . Vilket var väldigt skönt , höll nästan på att somna haha ! Sen kom Bella hit och vi drog och träffade Calle och Eric aka Blomman .
Haha ! Men aa vi typ gjorde inte så mycket , sen blev det lite tjafs så min snälla morbror kom och hämta mig i spöregnet :)!


You will always have that special place in my heart !<3

Har absolut inget att blogga om ..

Därför har jag inte skrivit nått . Men jag kan väl försöka skriva lite då . För eran skull . Inte för att nån bryr sig men nu låtsas vi som att ni gör det . Super !

Jag sitter just nu framför min lilla rosa älsklingsdata och försöker få tag på Bella . Det går sådär .. Hon är inte inne på msn , fb och hon svarar inte i sin mobil . Öh ja .. Precis . Men iaf så jag tänkte ta en dusch bara för att fördriva tiden lite . Kanske ska satsa på att raka benen och allt sånt också ? Nu när jag ändå har tid att ta allt i slow motion liksom . Ja men det gör vi ! Och lyssna på musik också . Sounds great .

Bara så ni vet ..

Så ska jag försöka blogga lite mer nu ! Greatans va ? Yes it is . Men det blir liksom lite roligare nu när jag har en ny design ;) . Fast idag vet jag inte hur mycket jag kommer skriva . Typ nada efter det här . Haha ! Men jag ska försöka få igång vårat jävla internet hemma så jag kan blogga från min egna dator . Det skulle vara vääääldigt skönt .

FINALLY !!!

Elin har varit så snäll och fixat min design nu :D !! Visst blev den bra !? Det tycker jag iaf ! Inte som den jag hade innan .. Seriöst den var ju skit ful haha !

Okej nu blev det jätte suddigt för att Paint fuckar järnet ...
Men det får duga !

Fuck fuck fuck fuck fuck fuck

Precis så känner jag ..
Det är bara 1 data som har internet hemma hos oss just nu . Skitkul ! Hata com hem ...


Jaja nu sitter jag i skolan och har tyska i datasalen . Japp det är väldgit intressant faktiskt .. Varför ljuger jag för ? Aja vad har jag gjort idag ? Kom lite senare till engelskan , Göran hade PMS . Sen var det matteprov . Hoppas att det gick bra ! Ska inte säga nått mer än det .

Sen var det då dags för min favoritlektion . No med Parvin . Jippi !! Nej där ljög jag igen .. Elin blev utslängd , jag var tvungen att gå till grupprummet men drog därifrån istället . Så fick jag och Elin sitta i caféterian . Jag skrev sjukt fina lappar ! Det stod "Kom och KÖP ! Annars ......." . HAHA ! Vilken humor . Så fick vi fralla och juice för att vi hade suttit där . Great !

Tjena brushaaaan !

Fråga mig inte om rubriken .. Det var det första som kom upp i mitt huvud !

Vi skulle haft halvdag idag , men så får jag reda på att vi har vanlig dag idag istället . Liksom what !?!? Nej men då har de flyttat halvdagen till den 20 . Suck ! Men det var bara att kämpa sig igenom dagen .. Fast jag orkade inte gå på sista lektionen så jag drog hem till Elin istället ;) . Hände inte så mycket , mycket prat och jag var störd . Som vanligt dåra !

Varför går allt segt på söndagar ?

Nu har vi precis käkat middag , japp det är sant ! Vid 20 satt vi och åt .. För här kan man inte äta vid normala tider . Nej nej neej ! Varför skulle man göra det ? Det verkar väl onödigt . Iaf så vid 11.10 ungefär drog jag hemifrån Samira . Gick och satte mig på en bänk och vänta på att Helena skulle hämta mig .

Jag satt i en halvtimme och frös ihjäl !! Jaja sen åkte vi till Josephines dans . Och då måste alla som skulle kolla , gå ut . För att de skulle värma upp i typ 20 minuter . Sen fick vi komma in , men nej då skulle de värma upp ännu mer ! Liksom va !? Så då tog det 30 minuter och sen ( äntligen !! ) visa de upp dansen . Den sög haha . Efter den där skiten så drog jag hem till Alex och bara chillade . Sådär nu vet ni vad moi har gjort idag !


Nemen ..
Vem kan det vara som ligger under bänken och gömmer sig !? :O

Svaaaaar

Anonym om Gaaaaaaaaaah !! :
vad är felet med mjukisbyxor ? :S

Jo såhär är det .. Mjukisbyxor är jävla groteskt fula !!
Visst de är sköna , men det är ju inte direkt så att de framhäver nått
och det är ju på nått sätt verkligen inte snyggt !?
Man kan bara ha en tråkig munkjacka och nått linne till det .
Och det är så fuuuuult !
Jag HATAR mjukisbrallor !!!!!!

Check it out

Haha jag dör av garv !

Jag sitter och kollar igenom gamla inlägg och fyfan va kul det är att läsa de . Och liksom tänka tillbaks . Haha men när jag kollar på hur jag skriver kan man inte låta bli att garva för sig själv . Hahaha ! Inte för att nån egentligen bryr sig . Men det skiter vi i . Vi kan låtsas som att alla är jätte intresserade och gör massa fan bilder till mig . Jippi va glad jag blir :D! Haha jaaaaa ! Jag ska göra en fan bild till mig själv ;) . Okej ... Vänta lite då !


Sådär !
Visst blev den vacker ? :D

Tjosan hejsan

Jippi imorgon ska jag typ gå upp 11 för att sedan dra 20 minuter senare . Ska alltså på dansuppvisning . Skitkul ! Verkligen ... Jaja ingen bryr sig om det . Nu sitter jag hemma hos Saaaamiiiiraaaa ! Ska snart tvätta bort sminket . Och blablablaaa allt annat tråkigt skit . Låter bra va ? Jag vet . Men kiss my ass .


Ingen kommentar .













Lite bilder från Valborg !

Så jävla grym !

Elin tipsade för mig om en blogg som är så sjuuuukt bra ! Jag satt och grät när jag läste allting . Läs allt från början och ta del av vad som hände i hennes liv som barn . Det är värt det , jag lovar .


Klicka på bilden för att komma till bloggen !

Tjockis time

Ohyes !
Jag satsar på att bli så fet så att jag inte ens kan gå ur sängen ! Låter spännande va ? Kanske ska göra en ny grupp .. " Alexandras viktökning" . Låter ju skitbra :D . Varje gång jag äter nått onyttigt så skriver jag vad det var och hur tjock jag har blivit . Jiiippiii !

Iaf så nu har jag precis gjort chokladpudding till mig själv . Ni vet sånt där man gör av pulver ? Jag ska äta 2 portioner heeeelt för mig själv . Och gott ska det bli :D! 


Sån där chokladpudding menar jag !
Så ni vet asså ..

Gaaaaaaaaaah !!

Varför är jag vaken nu !?

Jag vakna fan för typ 20 minuter sen , irriterande ! Jaja .. Vad gör jag ? Jo jag sitter i min sköna säng hos pappa , lyssnar på musik och kollar lite på datan . Intressant va ? Nej jag vet . Äsch skit samma . Hejdå !


När vi hade idrottsdag och fick gå 780 meter till rätt busshållplats -.-' .
Ignorera att jag har mjukisbyxor !!

That's what i call niiiiiiice

Typ den 21a ska jag och farmor åka och shoppa . Yeeaaaay :D! Och sen den 25e får jag extra mycket pengar av mamma så jag kan shoppa . Asså fan va nice ;) !!


Cheryl Cole - Fight for this love

Heeeeeeeeeeeeemma

Tyvärr !

Iaf så vid 21 kom jag hem från Alex . Vi gjorde inte så mycket , typ kolla på tv . Haha ! Aja jag har typ nada att skriva !! Kan lägga in en låt sen . Så ni vet vad ni har att förvänta er asså (Y) .

Japp min uppdatering har varit på topp

Ska jag erkänna så har jag inte orkat , sen glömde jag bort det haha !

Men sen fick jag order av Sofie att jag skulle blogga eftersom det inte är lördag längre .. Men iaf så det har inte hänt så mycket den här veckan .

Måndags : Skola sen ,Alex

Tisdags : Skola sen , Alex

Onsdags : Idrottsdag , sen Alex

Idag : Var i skolan 45 min ( väldigt nödvändigt faktiskt -.-! ) sen drog jag till stan med Elin

Sådär nu vet alla vad jag har gjort den här veckan . Greatans ! Då snor jag en bild från Elins blogg nu också . Skitbra .


Väldigt charmig bild faktiskt .
Jag köpte iaf choklad via sms och det funka :D!
Det gjorde hela min daaaaaag ;)


Åh va jag älskar att sitta hemma en lördag kväll !

Eller inte nej .. Men tyvärr så har jag inget val . Så jag gör det bästa av situationen och knarkar O.C . Love it ! Ska börja kolla på det istället för Gossip Girl . Eftersom jag verkligen älskar O.C !! Åh Ryan är så snygg ! To die for ! Nej okej så snygg är han inte , men iaf haha ;) .

Jippi jag är hemma

Åh va jag älskar mitt liv !

Men iaf så jag och Elin drog till donken och käkade , fan va mycket donken jag har käkat . Kommer bli tjock fan :O! Äsch det blir dubbelt så mycket sit-ups ikväll . Perfekt !

 Men iaf efter det drog vi till Alex , Charlie och Lisa . Och jag och Elin konstaterade det att jag gillar bara killar som börjar på A . Haha ! Men iaf sen så var jag tvungen att vara hemma 21 . Jippi fan va kul ! Haha juste sen kom vi på att jag säger jippi hela tiden xD . Jaa det var allt jag hade att skriva nu . Toodelooo !

Jaha det var ju kul

Jippi jag är vaken ! Och jag är hemma hos Elin . Och jag orkar inte skriva men jag gör det ändå . Jippi !
Nej juste jag skulle ju skriva klart . Men jaa .. Vackert väder idag . Aaaaaaaaah damp!!!! Men äsch jag skiter i det här . Ni får levs utan mig . Tyvärr .. Och farväl !


Yeah that´s hot ;)


Tema Dialog gjort av Mimmi Thorneus