Aron Flam

Igår var jag, Sofie och Fedrik på Café String och kollade på standup. Kommer inte ihåg vad första killen hette men han var riktigt rolig, skrattade så mycket att jag nästan grät. Sedan var det dags för Aron Flam och Sofie var ju bara lite starstrucked efter att han hälsade på henne. Han var också väldigt rolig faktiskt, vi satt längst fram så vi blev offrena under hans show.



What a night

Igår herrejävlar vilken kväll alltså.. Hade först middag med tjejerna här hemma och sen mötte vi upp Emelie också i stan. Vi drog till Magenta och jag släppte alla hämningar och körde på hårt. Jag och Linnéa festade på som jag vet inte vad och vart de andra var nånstans, det har jag inte en aning om. Jag och Elin drog sen iaf till Tullinge, ville inte kliva av bussen för jag sov så skönt. Det var en bra kväll och jag träffade på mycket folk som man känner.

Dålig bio och kallt klimat

Igår var det måndag och måndagar är tråkiga. Dock inte denna måndagen, efter skolan åkte jag till Farsta med Elin och åt lite middag innan vi åkte till stan och sen gick på bio med Vincent. Kolla inte på den senaste Paranormal Activity, för den var sämst. Det var en trevlig måndag iaf. Idag var också en rätt så trevlig dag, tog en promenad med Elin och vovven. Kallt men trevligt. En jävla massa trevligt i det här inlägget.

Ibland är de allt bra härliga mina bröder. 

Punka och frusna fötter

Beskriver min kväll just nu rätt bra. Är ute och sladdar med Alex, Albin och David (ja ikväll igen) och Alex lyckades få punka också. Sämst haha. Har lite frusna fötter också för att jag har inga vinterskor. Vem har råd med sånt liksom? Iaf inte jag, tydligen. Tur jag har min Goose (läs gås) som värmer mig.

Jordens sötaste lillebror, jag vet.

Subaru 740

Den här helgen kunde jag lika gärna jobbat, för jag har då fan ingenting att göra. Igår åkte jag med Elin till hennes jobb och det bjöds på finkaffe. Behövligt var det iaf, åkte sen till Tumba och mötte upp Alex, Vincent, Jens och aa massa fler. Umgicks med de grabbarna kvällen lång och åkte och sladdade och krockade, som den bilnörd jag är. Ikväll har jag dessvärre ingen aning om vad som händer.



Hej mitt vinterland

Skön dag i skolan (kan bero på att jag valde att inte jobba nånting he he..), Emelie berättade allt skvaller om hennes London resa och vi åt en god lunch. Focaccia <3 Emelie drog en yolo och sökte in till ett tv-program också, hejar på henne!!

Fattig månad


Mmmm ååå mat

Varken jag eller Elin var i skolan idag så vi tog oss en liten tripp till Farsta och käkade lunch där. Åt en fociacca på Waynes och dra mig baklänges den var god. Kan ha överdrivit lite nu också eftersom jag var så hungrig och då blir iprincip allting gott. Förutom Subway som man käkar 2-3 gånger per vecka. Tog en liten ledig dag sådär idag (och igår....) men det känns som att jag behövde det, för jag tog det ju inte tillräckligt lugnt i helgen.
 

 

Du är saknad min älskling

När jag fyllde år fick jag ett Thomas Sabo armband av pappa och Helena med jättefina berlocker på. En av de finaste presenterna jag någonsin fått faktiskt, och gissa vad? Jo, det gick halvt sönder eller aa den satt lite löst och jag tänkte inte mer på det, förrän jag upptäckte att det var borta från min handled.


Har aldrig känts så tomt runt min handled som när jag upptäckte att jag tappat det. Blääää. Så nu måste jag köpa ett nytt, känns ju lite surt men ack så värt det är.

Taggad på livet

Nu jäklar känner jag mig supertaggad på livet, ska nu på riktigt ta tag i det här med körningen (hur många gånger har jag inte sagt det liksom), men jag ska verkligen försöka satsa på att ha det till sommaren. Träningen är det dags att komma igång med nu igen efter jullovet och det känns inte ens jobbigt, känner mig mer glad över det. Jag har så mycket saker att se fram emot nu det närmsta halvåret - fyller år snart, kryssning med alla igen, studentskiva och slutligen studenten såklart! Vet inte riktigt vart denna livsglädje kom ifrån helt plötsligt, men det känns bra. Lite klyschigt skrivet där också.
 

Spola tillbaka tiden tack

Nu tror ni att det är ett sånt här gråt inlägg där jag önskar att jag kunde gå tillbaka i tiden för att jag saknar hur det var då osv. Det är fel. Eller aa delvis inte fel he he, eftersom jag saknar hur min kropp såg ut! Seriöst vad var det för fel på mig!? Jag tyckte att jag hade tjocka lår och tjock mage. Nu önskar jag att jag såg ut så igen. Helt stört. Blir så arg på mig själv.

Tror det här var 2009.

Jag i mitten.

Och så var det vinter på riktigt

Enligt mig hade vi kunnat skippa snön helt och hållet. Jaja, nu är den här och lär väl vara kvar till Mars eller nåt. Igår då, jo då åkte jag hem till Alex. Vi åkte och mötte upp Vincent och deras kompisar, även Daniel, Jens och Dogge var där en stund. Killarna var lyckliga över att snön kommit och skulle därför ut och sladda. Jag klagar inte så det var kul faktiskt. Även om Vincent kör som en jävla idiot haha.

Här var det lugnt

Första gången på rätt länge som jag har en helt lugn helg. Ganska skönt faktiskt om jag ska vara ärlig. Det blir så när det är para knas i plånkan. Igår inledde jag och Elin helgen med lite godis och kladdkaka framför filmen "Känn ingen sorg", var lika bra som sist jag såg den. Grät lika mycket, om inte mer. 

Vi blev sen upphämtade av Jens och Dogge, käkade lite på Max och åkte sen runt lite i bilen. Ja jo, händelserikt va?

Jag är sämst

SÄMST. Klockan är 02.15 och jag är fortfarande vaken!? Dumt Alexandra, riktigt dumt. Och nu pratar jag om mig själv i tredje person. Eller blir det andra person eftersom jag pratar med mig själv, om mig själv? Den är jobbig. Många konstiga tankar såhär strax över 2 på natten. Nej nu ska jag tvinga mina ögonlock att hålla sig nere och natta hjärnan.
 
Typ såna här tankar går också runt i hjärnan just nu.
 

Trött på skolan

Var i skolan för andra dagen denna vecka och jag är verkligen SÅ trött på allting. Får reda på att det var tydligen mera arbete än vad jag visste om att jag skulle göra med mitt gymnasiearbete och jag har tråkiga lärare. Det är tur att jag har mina små pinglor som piggar upp vardagen i skolan.

Nu är jag barnvakt åt min sovandes lillebror och två skrikandes jobbiga brorsor som aldrig kan vara sams.

Standard för mig i skolan, denna gång somnade jag iallafall i en soffa och inte i sminkstolen. Creds till mig.  

Nån gång måste ju vara den första

Började årets första utgång med att bli utkastad efter en halvtimme inne på Kolingsborg, när Monday Bar hade Trettondagstrance. Jag var lite klantig sådär på fyllan och villan och drack från pluntan så vakten såg mig. Japp. Smart osv. Medans alla andra stod och stampade inne på Kolingsborg kom Dogge och hämtade mig, så var jag hemma med Dogge och Dennis och kollade på Workaholics. När allt började lida mot sitt slut åkte vi och hämtade Alex sen åkte vi hem till resten av gängen som var hemma hos Vincent. Dagen efter blev det bakispizza och cola. Precis som det ska vara.
 
 
 
 

Vardag, du är inte välkommen

Är så jäkla trött idag och känner mig typ bakis. Hur det nu är möjligt är en gåta för mig. Nu är det slut på jullovet och det är dags att börja med vardagsrutinerna igen. Jag måste verkligen jobba stenhårt den här terminen för att plugga upp mina betyg, men men det löser sig säkert.

Jag och Elin igår, kan jag garantera er.

TolvStockholm

I fredags åkte jag, My och Elin till tolvstockholm och åt lite middag, tog en drink på O'Learys för att avsluta det hela med bowling. Tro det eller ej men jag var grym och vann! Elin var så dålig så hon fick ha rännan uppe så den inte kunde åka ned i rännan hahah.

Våra vägar skildes åt när Elin åkte till jobbet och jag och My hem till Linnea. Var lite folk där och det blev massa drama som vanligt. Är inte förvånad. Haha.


Nya spritgömman

Rensade lite och flyttade om lite i rummet innan nyår. Fick en hylla tom så där fick alkoholen stå. Jobbigt bara när allt är slut och det är helt tomt där igen...

Nyår

Nu får jag äntligen sitta ned och ta det lugnt. Nyår var riktigt bra faktiskt, hade middag hos mig med tjejerna och vi spelade spel och förade. När kvällen började lida mot slutet åkte vi till Sågen på en fest och firade in det nya året. Hejåhå kul var det iaf! Kom hem och hade en nästan sovandes Elin i sängen. Efter alldeles för få timmars sömn och en oskön baksmälla åkte jag till jobbet och jobbade i 9 timmar. Bland det värsta jag gjort. Trodde aldrig att dagen skulle ta slut, men det gjorde den och då åkte jag hem till Amanda. Det blev skvaller om vad som hade hänt på nyår, spelade vem är jag och kollade på Johan Falk. Skönt avslut på en oerhört plågsam dag.
 
 
 

 
 
Tema Dialog gjort av Mimmi Thorneus