Torsdag torsdag torsdag

Tog en promenix hem till Elin från mig sen mötte vi upp Sofie och åkte till stan där vi iprincip gjorde ingenting förutom att fika lite och gå runt i stora staden. Här hemma bjöds det på pannkakor till middag, Elin njöt iaf. Efter den här dagen ville jag, som den sjukling jag är, bara lägga mig i sängen och ta det lugnt. Men nej ikke sa Nikke, jag blev tvingad till gymmet efter många om och men. Avslutade med en tripp till solariumet.

Lillördag

Idag har inte varit den mest händelserika dagen. Jag hämtade ut min klänning jag ska ha på lördag när hela släkten kommer och ska fira mig. Efter det har jag bara jobbat och nu kollar jag på Jersey Shore med Elin.

Jobbigt när man vaknar tidigt

Och den andra fortfarande sover. Jag vaknade runt 10 och Elin ligger och sussar sött. Dagens planer eller rättare sagt plan är att jobba ikväll. Nämen åh så skoj tänker ni då. Jajamen.

Tisdagen i ett enda inlägg

Idag idag idag. Ja, idag åkte jag och Elin till Farsta först med Lisa och Sofie. Vi köpte en kaffe och begav oss sedan till stan där vi prövade på frozen yoghurt . Smakade iprincip som glass faktiskt. Vi avslutade dagen med att äta foccacia i Handen.

My darling

Jag har äntligen köpt min väska jag velat ha hur länge som helst nu. Woooh go me!

Och nu blir det middag

Avslutar denna shoppingrunda med en god sallad på mitt och Elins favorit ställe. Säger ju det; en bra måndag helt enkelt! Ska visa sen vad jag har köpt också heee he.

Solglasögon väder

Vilken härlig dag

Nanananananananaaaa! Det är måndag, sportlov, skönt och fint väder ute plus att det är lönedag. Det kan inte bli mycket bättre än såhär. Idag ska jag och Elin åka in till stan och njuta av denna fantastiska måndag!

Kvalitéts tid med le girls

Först och främst inlägget under skulle egentligen publicerats igår kväll. Och NU sitter jag på Jensens med Elin, Lisa och Sofie, nästan alla tjejer iaf.

Utgång!

Ikväll ska jag möta upp lite kooompisar från Tullinge och shaka lite rööööv! Lämnade min icke 18 åriga kompis där hemma (Elin) så gör jag sånt som bara 18 åringar får göra. Heee he.

Happy friday

Så var det fredag igen och sportlov. Weeehoo! Ska bli riktigt skönt att få vara ledig en vecka plus lite till. Iaf idag hade vi smink och hårlektion i ett. Var inte den roligaste lektionen men men. Och NU sitter jag hos Sofie med Elin och kollar på film. Spääännande!

Mitt hjärta brast

Det handlar om att de räddar en blind hund som bor på gatan och tårarna bara flödade. Djur som blir illa behandlade är någonting jag verkligen inte klarar av. Gråter som en liten stucken gris.
 
 

Skrattade lite

Å ni snyggingar, gift er med mig snälla!

 

Hunter Parrish
 
 
Cam Gigandet
 
 
Taylor Kinney

Feb. 18, 2013

Just nu, exakt nu, sitter jag på en pall och väntar på Peter så att vi kan åka ut och övningsköra. Måste bli klar nu så att jag kan ta körkortet!!

Å du hemska måndag

Måndagar är inte min grej. Hatar de. Kom knappt upp ur sängen imorse men var ju så illa tvungen tyvärr. Som tur var slutade jag 11.30 idag, dessvärre slutar jag 15.50 på fredag istället. Jobbigt.. Allt är så jobbigt på måndagar. Meeeen, är på väg till gymmet nu för att göra en jobbig sak som att träna. Jobbigt var ordet idag. Vilken tur att jag åt en god lunch då heee he. (Osammanhängande inlägg svar ja.)

Helt död

Gick ifrån gymmet ungefär som en vandrande zombie med spaghetti ben. Jag och Elin lagade lite middag när vi kom hem till mig. Jag lyckades även ha sönder en glasugns form för att jag (dumbass) tog i formen när den var varm.

Make some möööney

Jobb 10-18 står idag på schemat. Bara 4 timmar kvar nu. Wooh! Efter jobbet blir det gym med Elin, kommer nog köra mage och lite armar. Sen är tanken att jag ska plugga på kvällen. En effektiv söndag med massa tråkiga saker att göra, inte så kul men det måste ju göras.

Kvällens middagsdate

Eftersom jag och Elin inte lyckades få biljetter till Tomorrowland, tröståt vi lite middag på Pizza Hut. Perfekt avslut för denna dag.

5 minuter kvar!!!!!!

Le gym

Sitter helt död nu i Jimmys soffa med Elin, Signe och Putte. Jag och Elin har kört ett effektivt benpass på gymmet och sen sakta men säkert tagit oss till Handen för att äta en smarrig sallad. Rulltrappan var självklart avstängd så vi fick kämpa oss upp för den där trappan.. RIP mina ben https://cdn3.cdnme.se/1372723/7-3/pic_511e7a0a9606ee265b16b6b0.jpg">https://cdn2.cdnme.se/1372723/7-3/pic_511e7a0a9606ee265b16b6b0.jpg" class="image">

Denna dag alla pratar om

Idag är det ju alla hjärtans dag och min mamma köpte en ros till mig. Aaaaw puttenutte så gulligt då! Nej men det var väl lite trevligt. Hade en trevlig dag på praktiken idag också och nu har jag det trevligt hemma hos Elin. Trevligt.

Candycrush ❤

Första lektion inställd

Vår svenska lärare är sjuk, ypperligt tråkigt. Nej skoja, livet leker! Börjar 12.15 istället, skön..t.

Dagens absolut tråkigaste hårlektion

Rulla och rulla och rulla och rulla och aa jag tror ni fattar fortsättningen. Hade en väldigt fruktansvärt tråkig lektion men helt ok måndag. Osv.

 

Garbage fashion

Dagens uppgift i styleadvicing idag var att skapa en stil, antingen lyxig, stilren, medveten eller kreativ, genom accessoarer och svarta sopsäckar. Våran grupp valde först lyxig och den andra klänningen blev kreativ. Fantasin fick spröda för fullt och vår inspiration till vår kreativa klänning var Lady Gaga!

Naturkunskap är inte mitt bästa ämne

Sitter på naturkunskaps lektionen och kollar på nån skittråkig film som inte intresserar mig överhuvudtaget faktiskt. Så jag kollar på Top Model istället, mycket trevligare!

Älskar låten

Välkomnar mig själv till världen igen

Nu kan jag börja blogga igen!! Jag kan äntligen kommunicera med världen igen för jag har precis fått hem min iPhone 5 bitches!

#cutforbieber moment

Jag hatar mig själv så grovt jävla hårt idag. Var på fest hos Filip igår, hade riktigt kul faktiskt! Var länge sen man träffade alla Tullinge människor! Men det blev lite för mycket alkohol för min del så nu hatar mig själv lite grann sådär. 11-20.30 blir det jobb. Wooh. Räknar långsamt ned minuterna. Även fast jag inte ens börjat än....
 
Tema Dialog gjort av Mimmi Thorneus