Uppsala var naaaaajs

Amen tjaaa! Jag tänkte berätta lite fort om Uppsala så jag kör en snabb lista som jag såg Elin gjorde. Blir skitbra för det var så smidigt, slipper man sitta och skriva minsta lilla detalj liksom.
 
-Jag, Elin och Mandy badade topless i en fontän.
-Sen blev det en runda fotboll topless för min och Elins del.
-Jag fick ringa ambulansen när Gustav, aka Trolle, ramla från ett räcke.
-Polisen kom även för att checka läget.
-Vi startade allsång på Burger King.
-Amanda gick upp på en bardiskliknande bänk och sjöng "Fest hos Mange!" osv..
-Vi shakade loss på gatan till "Bend over" men pappa aka våran ledare aka Amadeus drog med oss hem så fick vi alla utskällning. Han är då lika gammal som oss. Eeeeh... Japp.


Det finns säkert mer vi gjorde t.e.x festade hos Amadeus och sen drog vidare hem till Adde. Men aa där har ni det som gjorde våran resa grym iaf! Imorse drog vi vid 10.30 tiden till tåget. Vi var i stan runt 12.30-13.00 nån gång. Jag, Elin, Sofie, Lisa, Mandy och Myran handlade frukost på Subway och käkade i en park. Sen köpte vi även en varsin islatte och pratade om allt möjligt. Det var riktigt mysigt faktiskt.




Lite drogad bara.
















Klantig b-rud..

Tagga till för Uppsala nu dååååå!

Mina planer som jag hade skrivit upp så fint här på bloggen sprack. Det enda jag gjorde var att packa. Sola och sätta in pengar på banken orkade jag inte göra. Amen smart gjort liksom. Aja skitsamma nu ska jag kolla så att jag har med mig allt och sen börja röra mig mot tåget. Tjaråååå!

Planer för imorgon

Sola, sätta in pengar på banken, mata fiskarna, packa lite grann bara sen dra mot Uppsala med brudarna!!!! Yeeeeaaaay!

Ge mig dessa snyggingar nuuuu!

Jag kommer aldrig att glömma dig..

I tisdags när jag och Elin skulle hem till Myran så kutar vi till bussen, min mobil åker ur fickan, ramlar i marken och denna tragiska händelse sker:


R.I.P!

Anden i glaset

Ikväll var det bara myskväll med tjejerna. Först gick vi hem till Myran och satt ute på hennes altan och snackade om allt möjligt. Sen gick jag, Elin, Myran, Amanda och Sofie hem till mig och körde anden i glaset. Det gick väl bra. Vi fick massa svar som vi ville och inte ville ha. Nu ska vi tjejer dygna för att sen gå och sola på solariumet och sen åka till handen och handla och fika med Oskar. Aja tjaråå.

Snabb update hemma hos Sofie

Ikväll drog vi tjejer in till stan för att käka middag med 2 killar som de lärde känna på Malta. Sen drog vi hem till Hanna och kolla alla bilder och videos från igår. Asså de fick ju höra och se lite fööööör mycket liksom hahaha! Men iaf sen gick jag, Elin, Lisa och Sofie hem till Sofie och bara snackar. Eller nej juste vi har sugit av, gjort punka och gjorde till och med så att den fick utlösning och gick av på mitten typ. Och detta allt på en gurka. Japp. Mogna b-rudar.

Mer bilder, enjoy!

Här kommer fler snygga bilder som jag nu snodde av Hanna.






















Jag dog av garv hahaha!


Aa ni kanske förstår varför jag dog av garv haha!








Hanna var otrogen med moi.


HAHAHAH!


Lisas jävla snor som hon smeta på spegeln hahaha.


Asså jag dör, jag är så jävla ful här hahahahah!


Jag och Hanna kastade in en rutten banan
som sen Linnea och hennes ragg mosade. Mums.


Rutten mosad banan på Linneas rygg.










Pratar med mamma i telefon. Det gick väl... Sådär.




Hahahaha!




@Vegabaren!


Vi tjockade oss lite på Vegabaren och det var Amanda väldigt lycklig för.


Mina nya glajer.


Vilken pudding.




Hanna fick herpesbubbla på tutten. Stackarn..








Vi sa hejdå till våra älskade vänner.

Några bilder från igår

Här är några, ganska dräggiga, bilder från igår som jag snodde av Sofie.










Ignorera att jag ser ut som ett blekt krockat mongo på den här bilden..





Hemma nu dåååååå

Kom precis hem typ. Ikväll eller aa igår fyllde Kasper 18 år som sagt så hans kompis hade fixat fest. Så vi drog dit och aa.. Det var en av de bästa kvällarna någonsin! Tack så jävla mycket, asså på riktigt, för en underbar kväll tjejer!. Sen iaf drog vi till busshållplatsen, förutom Elin, Lisa och Sofie. Lisa och Sofie letade efter Elin som var spårlöst försvunnen men som sen dök upp. Jag, Linnea, Amanda och Hanna skulle möta upp Krüger och de så vi börjar gå och träffar Sofies pappa. Och börjar snacka med honom hahaha! Sen var det vegabaren, för att sen dra hem till Pontus och så skjutsade Fodas hem mig. Skitschyst! Och nu ska jag göra en hemlighet som bara Hanna vet om ;) Godnatt!

Taaaagga

Nu har jag fixat klart mig inför ikväll. Tror nog att det är första gången som jag inte behöver stressa innan jag ska på fest. Duktigt Alexandra. Ikväll ska vi brudar på fest för att fira lilla Kassler som fyller 18 idag! Yeeeaaay grattis till honom! Så det blir ju all in ikväll asså. Amen det är najs. Yes, absolut.


Lille Kasper så söt haha.

Ikväll kör vi igen

Igår åkte vi alla tjejer (förutom Mandy och Soffan) hem till Sebbe D igen. Ovanligt va? Aa vet. Nej men iaf så i början var det ganska segt. Men sen började folket snacka lite så då blev stämningen bättre. Jag, Elin, Linnea och Linus skulle även spela tecknet. Jag och Linus var tvungen att ge igen eftersom vi förlorade förra gången. Men jag kunde inte koncentrera mig riktigt för jag glömde hela tiden bort att kolla på Linus när han gjorde tecknet. Utan jag kollade i taket, vardagsrummet, ut på terrassen osv osv... Hahah! Så vi avbröt och ja vi förlorade ganska stort. Vi hade typ 2 poäng medans Elin och Linnea hade 11 eller aa nåt sånt.


Amen tja sexy.

Förar lite med Elin

Hittade gamla bilder på Bellas blogg


Sommar 08.


Sommar 08.


Sommar 08.

Jag och Bella 09 hahahah!


Asså herre min gud.. 09 här med.


2010 nån gång.

Jobbigt läge

Hejsan hoppsan. Trodde att Amanda skulle komma hem ikväll men ikke. Hon kommer imorgon. Snaaaark! Så jag vet inte riktigt hur jag ska göra ikväll. Vi tjejer har blivit bjudna hem till Sebbe D igen och sen så har snyggingen frågat om vi ska träffas. Men vi brudar har ju lovat att vara med varandra så mycket som möjligt den här helgen eftersom vi inte gjort så jättemycket på sommarlovet. Eller aa det känns så iaf. Jag vill träffa snyggingen men samtidigt så vill jag ju vara med mina älskade b-rudar! Gaaah så jobbigt livet kan vara ibland.


Fan va jag älskar er brudar! Och så Linnea såklart som inte var med på balen...!

Middag med mamma nu

Ikväll är det bara jag och mamma hemma. Och lilla Albin såklart. Så vi ska åka till handen och käka. Mamma var sugen på kött så hon tycker att vi ska käka på O'learys. Men vi får se helt enkelt.

Jag överlevde idag igen scooooore

Ikväll drog vi hem till Sebbe Dahlström igen och träffade hela den ligan. Jag fick även dregla lite över snyggingen som var där hehe.. Iaf så spelade jag, Sebbe J, Linnea och Myran tecknet. När Myran var med var jag och Sebbe J asgrymma. Sen när Linnea bytte partner förlorade vi överlägset. Haha fett synd. Sen spelade vi lite mera kort, snackade och några spelade fifa. En allmänt lugn kväll. Vid 00.30 skulle jag, Elin och Lisa gå till stationen för att ta tåget hem. Men Lisa kirrade skjuts av en kille som skulle åka samtidigt som oss. Naaaaajs!

Just chillin

Ikväll ska vi hem till Sebbe Dahlström igen. Trevligt trevligt. Det blir bara chillmode. Och jag ska väl vara hemma kl 1 igen. Najs. Aja nu ska jag fixa iordning mig det sista. Tjaråå.


Så jävla snygg dör nästan.

Förkyld mitt i sommaren hallelujah

Jahapp idag regnar det. Kul. Och det finns ingenting att göra. Najs. Den här sommaren kan inte bli sämre. Eller jo jag är förkyld. Woho.

Lonely

Jag överlevde resan hem! Jag var tvungen att åka hem själv idag eftersom min älskade mamma har sagt att jag ska vara hemma 1 på vardagar och hon struntade fullständigt i om jag skulle gå hem ensam. Tack tack. Ikväll åkte vi hem till Dahlström och det var några där. Hände inte så mycket faktiskt förutom en jättejätte pinsam grej. Haha aja. Vid 0.30 ungefär sa jag tjaråå till folket och började min ensamma promenad till tåget. Men efter typ 2 minuter kommer Matte och Myran cyklandes så jag inte behövde gå själv. Fyfan va glad jag blev! Nu vet jag iaf vilka som är mina äkta vänner ;) Hahaha!

Så jävla skön låt


Wiz Khalifa & Snoop Dogg - Young, wild and free

Hejsanhejsan

Amen tjaba. Soligt ute idag elläääh? Nej molnigt. Tråkigt? Som fan! Var den förra sommaren bättre? OM den var!
Igår iaf drog jag och Elin till Årsta en liten stund. Sen åkte vi hem till henne och åt middag. Det blev kött, potatisklyftor, bearneisesås och nån konstig Saganaki ost som bara var god den första tuggan typ sen smakade den rutten fis. På kvällen gick vi hem till Jack med Lisa, Hanna och André och kollade på film. Så mysigt så. Idag skulle vi dragit till Årsta men det blev ej så. Ikväll ska vi nog några st hem till Hanna för chillkrök. Yesyes.


Miss it!

Svensk sommar när den är som bäst

Jahapp då var man hemma nu igen då. Precis tjafsat med mamma också. Najs. Whatever.. Igår var vi tjejer plus André, Jack, Matte och Oskar hemma hos Elin. Vi gjorde typ inget speciellt faktiskt. Typ kollade på datan, fixade Oskars och Jacks hår, sen fixade även Oskar och Matte mitt hår, snackade och sen kollade vi på olika musikvideos. Jack var den sista kvar hos Elin av killarna och han gick hem vid 4 så vi gick väl och lade oss vid 5 ungefär. Vaknade vid 15.30. Najs. Nu ska jag äta middag och kanske dö en liten snabbis. Tjaråå.


Bild från igår.

Middagen består utav:

En cola.


Middagen består utav:

En cola.

Mot solariumet och sen hem till Elin

Behöver ju sola eftersom vi i Sverige varken får sol eller värme! Så då bleknar ju min färg som jag legat och pressat fram i hela 2 dagar... Tråkigt men sant. Efter solariumet ska vi tjejer hem till Elin och ha det softination.


Söt liten apa.

Sliten brud

Det var länge sen jag var såhär sliten asså. Det märks verkligen att det är sommar nu. Dock inte på vädret. Igår iaf drog vi alla tjejer hem till Sebbe D där det var lite folk. Det blev en trevlig kväll faktiskt. Alltid lika kul att få träffa de grabbarna. Jag, Myran och Elin sov kvar och jag fick sova i soffan. Onajs. Så jag har kanske sovit 2 timmar max. Vaknar upp bakis, trött och allmänt jättesliten. Går och lägger mig hos Matte och Elin då de kommer med den smarta idén att jag kunde ju faktiskt sovit där nere med de. Det kom ingen utav oss på lite tidigare nej nej. Vid 14.30 tiden drog vi 3 mot tåget. Jag och Elin åkte till handen och käkade på Subway. Fyfan va gott. Och fyfan va man mår mycket bättre efter lite käk i magen. Sen gick vi in på h&m en snabbis där jag köpte några par trosor, puder, mascara och puderborste eftersom jag tappat bort min necessär. Buhu r.i.p necessären!


Typ sliten brud. Fast detta var ju då ett tag sen.

Filmkväll hos Elin

Ikväll blir det en väldigt lugn kväll. Vi brudar ska hem till Elin och checka lite film. Emil och Sebbe kommer också och joinar oss. Trevligt trevligt. Nej men nu ska jag möta upp Elin för att handla lite inför ikväll.


Snygg chey haha.

Vakna nyss.. Meningslöst

Jahapp tjaba. Vaknade av att jag hade ont i ryggen så jag tänkte att då kan jag lika gärna kolla vad klockan är och se hur länge till man kan sova. Men då stod klockan på 15.35 så då var det bara att gå upp. Ja men vi vet int riktigt vad vi ska göra ikväll. Så det får vi ju se sen.

Lets goooo

Nu ska några utav brudarna åka och träffa Sebbe Dahlström och de. Ska bli riktigt kul faktiskt för det var skiiiiitlänge sen jag träffade de. Har saknat Dahlström mest om jag ska vara ärlig hehe. Nu vet ni iaf. Tjarååå


Bildbrist.

About last night

Igår åkte jag och Elin till Rudan för att vi skulle möta upp Emil och Sebbe. Lite senare skulle My, Amanda och Linnea komma också. Jag och Elin fick vänta i över 1 timme innan allt folk kom. Najs. Men så badade några lite grann sen kom Victor med 2 brudar och då visar det sig att den ena tjejen heter Mathilda och vi har gått i samma klass förut. Haha fett ballt. Men iaf sen åkte jag, Elin, My, Amanda, Linnea, Victor, Oskar, Jack, Emil och Sebbe hem till Elin. Några kollade på film medans jag, Emil och Victor bakade. Eller de var mina hjälpredor som smälte smör och vispade haha. Sen kollade vi alla på Rec och åt kärleksmums som jag bakat. Filmen sög så vi kollade in Elins gamla dagböcker istället ;) Några gjorde det iaf.

Onödig kväll

Igår hände det inte mycket alls. Vi åkte till Drevan för att det skulle vara massa folk där men det var bara vi tjejer plus Jack, Victor och Oskar. Så vi åkte till Statoil och jag köpte värsta baguetten som var fett god. Sen åkte jag och Elin hem till mig till en grinig mamma. Najs. Nej men jag skrev i hennes logg så hon är inte sur på mig. Ikväll vet vi inte riktigt vad vi ska göra. Men det lär vi se sen. Tjarååå.


Hahahah! Bild från i skolan förut.

Jag vet att jag är seg, men fan inte såhär seg

Linnea och Amanda ta åt er!! Iaf så ska vi snart åka till Krokodilberget med lite folk. Najsnajs.

Dance with the wolves

Fick en asgrym tröja av Elin som hon fixat och trixat med på Malta bara för min skull. Det är från en låt som jag och Elin gick och lyssnade på hela förra sommaren.

Vi ba stekte järnet

Vid 13 tiden åkte jag och Elin till Årsta. Vi badade i typ 5 minuter gick och la oss på stranden men en timme efter att vi kommit dit drog vi igen haha. Det var för varmt helt enkelt. Eller? Nej inte riktigt va. Men så vi drog till handen och käkade en varsin sallad sen gick vi in på BikBok och jag köpte en skitsnygg byxdress. I'm in loooooove.

Den fast i svart köpte jag!

Lillebrorsan spammar


Inte för att jag förstår vart han fick spelar ifrån haha.

Jack Sparrow lika snygg som alltid

Asså han är ju förjävla snygg! Man sitter ju och ba döööör. Filmen var grym iaf. Älskade slutet haha. Fast första filmen är ju helt klart bäst av de alla. Det går liksom inte att slå den..


Var tvungen att tjocka lite grann på vägen hem..
Men det är inte poängen med bilden.
Poängen med bilden är att påsen är så liten och söt enligt Elin.

Bio med Elin

Efter ungefär 3 timmar har jag äntligen hittat vad jag ska ha på mig ikväll! Kan visa bild på det sen. Aja ikväll ska jag och Elin på bio och kolla sista Pirates of the caribbean filmen. Sitta och dregla lite över Jack Sparrow. Najsnajs!

I mina högtalare spelas denna högt som bara den


Looooove it!

Just nuuuu

Just nu sitter jag med lilla Albin i knät. Jag har precis ätit lite frukost och ska alldeles strax börja fixa iordning mig. Eller nej förresten det gör jag sen.


Bild tagen precis.

Badtime, chilltime och vegabarentime = vår kväll

Vid 21 tiden ungefär åkte jag, Elin och Jack till Rudan för att möta upp Amanda, Linnea, My, Fodas och Victor där vi alltså ska bada. Men nej då ska vi gå tillbaka för att vi ska möta upp Pontus och Lind och åka vidare till Krokodilberget (?). Så ja vi alla åker dit, killarna badar lite grann, sen åker Pontus, Lind och Fodas hem för de alla har jobb. Haha suckers! En stund senare kom Oskar och Stefan så då badade jag, Elin, Amanda, Victor, Jack, Oskar och till slut hoppade Stefan i också. Sen chillade vi lite och klädde på oss och så gick vi till busshållplatsen. Och vi har jordens skönaste snubbe som busschaufför. Linnea gick fram och frågade om han kunde skjutsa oss till Vegabaren och han ba ja visst! Så han åkte till Handenterminalen och sen direkt därifrån skjutsade han oss till Vegabaren. Så jävla najs!


Våran privata buss.


Och våran slutgiltiga destination.

Städdag

Idag var då meningen att jag och Elin skulle åka till Årsta för att jobba på brännan men det var vi för lata för. Så jag vaknade vid 13.45 och sen vid 15 ungefär kom Elin hem till mig. Jag har städat mitt rum och lite sånt medans vi har lyssnat på hög musik. Så jävla najs. Ikväll ska vi dra till Rudan och bada med några. Yes. Tjarååå.


Idag kommer Sebbe heeeem!

Trött trött jajaja trött hela tiden

Det här var den roligaste resan hem på länge asså! Sjöng och spela gitarr med nån random kille på tunnelbanan, sen fick vi tuggummi av nån random brud och aa lalallaalla.. Men nu ska jag SOVA! Och Emil Jacobsson ring mig för fan inte imorgon! Jag kommer att skriva det i din logg också, så du vet! Godnatt ;)

Party rock is in the house tonight

Eftersom alla våra vänner är ute med båten, på landet, utomlands eller bara allmänt lata (Myran haha!), så är det bara jag och Elin som ska ut på fest ikväll. Amen det är najs. Jajaja nu måste vi dra puuuuss pussss!


Så jävla snygg! Dör för den där bruuuuden!

Sliten chey

Igår drog vi på fest i nynäs och träffade lite människor som man inte träffat på länge. Sen vid 00 ungefär kommer polisen så då var ju festen slut liksom. Kul haha. Så jag, My, Linnea, Hanna och Amanda går till tåget och där möter vi upp Jocke, Sergei och Oskar. Var så jävla kul att träffa de igen! Jag har varit lite tveksam och sådär när brudarna velat dra dit och träffa de. Men igår så insåg jag hur kul vi hade förra sommaren med de. Så jag stod typ och hoppade av glädje haha. Kom hem vid 2.30 ungefär och vid 11 imorse ringer Emil och väcker mig. Snäll kille... Och jag var ganska bakis så jag har legat i sängen hela dagen. Det var typ först nu som jag orkade ta mig upp ur sängen för att förflytta mig till soffan. Najs.


Just nu.

Kanske lite full dåra..

Amen tjaaa! Jag har inte bloggat på ett tag men det är najs. Iaf ikväll drog vi till nynäs på fest och aa det var väl sådär.. Men allt blir ju roligare med dricka så ja jag hade ju kul iaf. Men nu är jag så jävla trött så jag funderar på att gå och lägga mig i sängen. Det låter förjävla skönt. Japp. Godnatt!

Trött b-rud

Jag har nu sovit i ungefär 3 timmar. Eller aa jag har sovit till och från. Det har ringt ovanligt mycket på telefonen. Så det var ju lite synd när man försöker sova. Haha. Men annars har jag sovit som en jävla gud. Sen kom mamma och Peter hem. Vi ska äta kött, potatisgratäng, bearneisesås och sen så ett glas rosé till det. Då var det ganska värt att vakna. Men nu ska jag hoppa in i duschen en snabbis och sen sätta på mig andra kläder.

@ årsta helt själv

Alla brudarna eller aa alla utom Sofie och lisa skulle till Årsta idag. Men det var bara jag som satt på bussen. Fan va kul. Aja Amanda och Linnea kommer snart och jag ska ringa och väcka Elin nu. Tjaråååå

Vilken jävla kväll

Shit det var så jävla galet ikväll! Så galet att jag vill vara hemma till kl 1. Woop woop. Nej men vi skulle ju då ta oss till Tumba och sen helt plötsligt skulle vi gå av vid Flemingsberg. Så ja vi går av vid Flemingsberg då Melina säger att nej det skulle ni inte alls. Så nej vi skulle tydligen sitta kvar. Men smarta brudar som vi är så tänker vi ta bussen istället. Fast nej det gick ju inte för att vi gick fel så att vi missade bussen. Vilket blev till att vi fick vänta på tåget i en halvtimme. Najs. Vid 22 kom tåget och vi var väl framme 22.25 eller nåt sånt. Vid busshållplatsen skulle nån komma och möta oss. Men ikke sa nikke då ska vi hitta vägen själva. Ja det är ju tur det finns Iphone folk som kan hitta vägen med hjälp av karta. Ja det är sant, vi fick hitta vägen helt själva. Men ja skillade brudar over here liksom. Så vi hittade till festen. Vi var dock inte där så länge för att vi kände att vi hade ingen lust riktigt så då kan vi ju lika gärna ta sista tåget hem. Men jag hann iaf träffa Martin en snabbis som jag träffade förut på väg hem från en fest. Så det var ju nåt positivt iaf.


Bild för några veckor sen.

Tja kräftan här

Igår drog vi som sagt var på "fest" och det var ju.. Sådär. Men jag och Elin kom hem vid 3.30 ungefär och la oss i sängen typ direkt. Skönt som fan var det att få sova i sin egna säng. Jajajaja imorse gick jag upp vid 9.30 för att kunna snacka lite med mamma innan jag och Elin skulle dra till Årsta. Så nu har hon fått höra allt skvaller också. Najs. Sen åkte jag och Elin till Årsta och mötte upp Lisa som redan låg på stranden och stekte. Själv haha. Det var ju alla tjejerna som skulle mötas på Årsta idag för att sola och snacka men utav 8 brudar så var det 3 som befann sig på plats. Amen fan va najs haha! Nej men vi låg och snacka lite skit och sola och bada och sådär. Ikväll blr det fest så jag och Elin håller på och fixar oss lite. Men jag ser ju dock ut som en kräfta i ansiktet och aa hela kroppen typ. Snyggast på festen blir ju då inte jag iaf hahah!


Så jävla snygg b-rud!
Blir nästan lite kåt på mig själv.
Bild tagen alldeles precis, dock är jag rödare i verkligheten.. Najs.

Vadå vila?

Amen tjaaaa igen! Tänkte bara uppdatera lite snabbt sådär. Jag befinner mig nu i Hallsberg, så det är ca 1 och en halvtimme kvar tills jag är framme! Tjejerna kommer som sagt var och möter mig vid centralen sen drar vi iväg på fest. Japp ni läste rätt. Direkt efter ska vi på fest och jag ska dra med mig hela min resväska hahaha! Ja det var ju nåt nytt liksom. Folk kommer ju tro att jag är dum i huvudet eller nåt. Det tyckte mamma iaf.


Saknar redan lilla vovvsingen!

Realgymnasiet i höst!


Haha sämst bild.

Nu åker v mot Stockholm

Nu sitter jag på tåget med farmor och Vickan. Pappa hade kirrat en plats med bord till mig så vi paxade 2 platser åt de så kan sitta vid mig också. Juste vi får ju inte glömma bort att jag sitter mittemot en skitsnygg kille som också har plats vid det här bordet. Naaaaaajs!!!
Det var fan länge sen jag var såhär lycklig asså! Tåget mot Stockholm går nu och när jag är framme kommer mina brudar och möter mig vid centralen. Jag vet ju vilka som är mina äkta vänner iaf ;)

Mot Uddevalla station

Idag kommer jag heeeeem!

4 timmar kvar tills tåget går! Jag har nog aldrig i hela mitt liv längtat hem såhär mycket. När man tänker efter så känns det som att det var evigheter sen jag kom hit. Men snart ska jag hem och få träffa mina brudar!!!

Prommis med Bobby

Nu är det bara 1 dag kvar ungefär tills jag åker härifrån! Snacka om att den här bruden har hemlängtan! Jag är så jävla trött på allt gnäll om att jag gör si eller gör så. Eller att jag inte gör si och så. Asså åååh orkar verkligen inte längre. Men aja drog med mig Bobby ut på en promenad för jag orkade inte med de längre helt enkelt. Det var så jävla skönt. Ingen som kunde klaga, gnälla eller tjata på mig.






Tja cameltoe!

Jobbat på brännan

Fräsch chey sitter nu hemma ensam och bloggar. Det har varit strålande sol hela dagen så vid 12 la jag mig i solen, med sololja på också såklart, och solade lite grann. Måste ju ha lite färg iaf när jag möter upp brudarna imorgon. Så nu har jag duschat och det var så jäkla skönt! Kände mig så jävla äcklig efter att jag legat ute och solat. Men Helena, farmor, Vickan, Josephine och Jonathan åkte och badade i Saltkällan en snabbis så de kommer väl hem snart.


Amen fan va snygg jag är just nu asså...!

Slösa is the shit

Jag som skulle spara mina pengar. Det gick ju skit bra faktiskt. Jag hade 3000 kr på kontot. Numera har jag 1200 kr.. Så går det när man shoppar lite för mycket småsaker och såna saker. Men men jag ska ändå få pengar av min morbror och sen av mamma vid löning så det ska nog gå bra!


Bildbrist som ni kanske märkt..

2 dagar kvar

Snart ska jag börja packa för att nu är det bara 2 dagar kvar tills jag åker! Fan va skööööönt! Jag vet dock inte om jag kommer få plats med allt i min väska.. Den var liksom redan svår att stänga när jag åkte ned hit, jag var tvungen att sätta mig på den för att den skulle kunna stängas. Och nu så har jag ju shoppat lite.. Så då ska jag även få plats med 3 par nya shorts, 2 nya koftor, 1 baddräkt, ansiktstvätt, mascara, 1 par nya jeans och handväska. Good luck with that!

Nån av er som har lust att hämta mig ifrån sämstkusten?

Myskväll woho

Ikväll så är pappa och Helena på grillkväll så jag, farmor, Vickan, Josephine och Jonathan är hemma och har myskväll. Så som vanligt fick jag leka mamma. Laga mat (som blev skitgott btw), plocka i och ur diskmaskinen, torka av bordet, bada Jonathan, fixa lördagsgodis åt barnen och nu ska jag lägga de. Amen visst är det kul?


Haha checka outfiten på denna brud år 09!

3 dagar kvar

Godmorgon. Trött brud som har huvudvärk sitter nu i en stenhård säng men ska snart resa på sig för att gå ned och äta frukost med my lovely family! Låter kul va? Men det positiva i det negativa är väl att det är bara 3 dagar kvar nu tills jag åker! Och de här dagarna har gått hyfsat snabbt så nu tycker jag att det ska gå ännu snabbare!

My giiiiiirls

Jag behöver träffa mina brudar nu! När till och med farmor frågar om jag saknar tjejorna då är det illa. Det roliga är ju att jag har inte pratat nånting om tjejorna för det blir ju bara massa klagomål om att jag träffar de hela tiden och blablabla... Men famor hon är klok hon!


Snodde bilden från Mandy

4 dagar kvar

Idag är det bara 4 dagar kvar till tisdag! Elin kommer och möter mig vid centralen så det är ju greatans. Men nog om framtiden för tillfället iaf. Fredag är det idag och vanligtvis brukar jag dra ut med brudarna en sån här dag. Men ikke idag. Nej för vi ska iväg på middag. Det är visserligen något roligare än att bara sitta hemma för då kommer man ut och får göra nånting. Och så får jag ju fixa mig, det är alltid nåt positivt!

Tema Dialog gjort av Mimmi Thorneus