Det här suger

Jaha då var man hemma då

Eller jag kom hem för ungefär 1 timme sen, men ändå. Idag har jag äntligen gjort synundersökningen, så att jag kan få mitt körkortstillstånd. Sen tog jag en 20 minutare på solariumet, var oerhört skönt så jag somnade haha. Men jajajajjajaajja blaaa alltid lika tråkig text. Höres.

Skön vecka

Den här veckan har jag hunnit att skriva en krönika, skriva en mvg-uppgift och jag är snart klar med min novell. Juste jag har också skrivit klart tyskan. Grym eller grym!? Iaf det har varit/kommer att bli en jävligt skön vecka kan man ju lätt påstå. I måndags slutade vi typ 13 nånting, igår 11 och imorgon har vi profildag så vi ska åka skridskor och slutar 11.30 och slutligen på fredag så är vi leeeeediga! Underbart helt enkelt.


Har aldrig haft en snyggare "outfit" än det här.
Egentligen får man inte kalla det outfit med tanke på mjukisbrallorna haha.

Lite av min shopping från förra och den här månaden


3 par trosor - Ginatricot


Solglasögon - H&M
Trosor - Lindex
3pack med lösnaglar - Cubus
Body butter - The Bodyshop


Transparent skjorta - H&M


Höga jeans - BikBok

Mina nya älsklingar


Jag är så jävla kär i de här skorna!
Och det bästa av allt, de är så jävla lätta och sköna att gå i.

Våra nya temuggar som är så fina så

  

Cola ♥

tjeeeeeeeeeeeeena!

Om kag ska vara ärlig så borde jag sova nu!" godnaTT!

Ska snart bege mig till pappa och Helena

Pappa är uppe i Stockholm den här helgen så jag ska snart dra dit och käka lite middag. Efter det ska jag dra ut med brudarna. Så det här är väl det sista inlägget för idag antar jag. Vi höres när vi höres!

Tråkig fredag - avcheck på den

Nej men det var faktiskt  helt okej. Inte så att jag gråter floder för att vi inte drog ut, har varit segt hela dagen liksom. Men iaf efter skolan drog jag till Handen med Elin och Sofie. Jag köpte 3 pack med lösnaglar, så nu jävlar! Nej men och sen  så ett par trosor. Käkade lite med Elin och aa blablabla.... Vi åkte hem till mig en snabbis och aa typ bytte om till mjukisbrallor och sen gick vi till My, där Linnea också var för den delen, och kollade på Big Brother. Ja, det var bara det.



Boom boom boom let me hear you say weho

Freeeedaaaaag

Åh herre va skönt! Ja det var väl iprincip bara det jag hade på hjärtat idag.

Gårdagens outfit



tråkigt inlägg

Jag och Sofie är nu på väg ifrån bokeventet, eller ja vi klev precis på tåget. En liten snabb update sådär bara.

De här skorna SKA jag ha

Min nya hårfärg!

Like it or not - I don't fucking care!

skvaller

Hade lite skvaller att prata om med Elin, eller aa ganska mycket med tanke på att vi babblade på i ungefär 2 och 30min.. Kanske dags att sova nu om man ska upp tidiagt imorgon för att duscha. Blä va tråkigt. Men nu börjar ögonen gå i kors så natti natti på er!

Hittade en status på facebook Elin skrev i somras hahah

Alex: Nu är jag snart klar.. Har krusat håret, ska bara ta en volym borste på det.....
Jag: Har du rakat håret?!
Alex: Jaa.. Krusat håret.
Jag: Va.. Varför då!? Sa du rakat håret?
Alex: Ja.. Jag har rakat håret ska bara använda en volym borste sen är det klart. -.-


Du är lika smart som du ser ut på bilden haha!

Det här fick vi med oss hem


Hatten är Olivers och kepsen är Robins. Båda två har valt helt själva!
Allt är från H&M.


Höga jeansshorts - BikBok


Halsband - GinaTricot

@tåget

Nu sitter jag på tåget mot farsta, mina gulliga brorsor och jag ska ju som sagt var shoppa! Yeay me like bigtime!


Shoppa med mina underbara brorsor idag!

Eftersom mina brorsor älskar kläder, precis som jag, så ska vi iväg idag och shoppa lite grann! De har ju lärt sig av den bästa you know. Nej men de tycker det är riktigt roligt att handla kläder och matcha ihop jeans och tröjor. Speciellt Oliver och han ska alltid vika sina kläder jättefint, det är väldigt noga för honom. Jag tycker det är skitkul! Det ska vara stil på grabbarna liksom.


Haha tuffingar!

Bokevent på onsdag

På onsdag ska jag på ett bokevent med Sofie och eventuellt Elin om jag får ta med henne, men det borde jag ju få. Fick iaf hem boken idag, så den ska läsas nu!

Heeeello

Började ju som sagt var kl 11.15 och hade idrottslektion för 6:orna. Det gick skitbra! För jag är så jävla grym! Men nu hade jag inget mer att säga. Tack och adjö.

Sängen nästa

Åh fyfan va skönt! Tänkte ta mig en dusch men eftersom jag duschade igår så kan jag lika gärna duscha imorgon på morgonen för jag har ju ändå sovmorgon. Ännu mera skönt! Börjar 11.15 imorgon liksom sådär ba. Nej men nu ska jag lägga mig i sängen och dricka te ur våra nya temuggar! Kan visa bild på de imorgon. Godnatt.


Jag har inga brallor!

Omg panik panik panik! Jag ska åka och handla snart men vad i hela friden ska jag sätta på mig för nånting? Alla leggins och alla jeans ligger i smutsen. För att mamma har inte orkat tvätta än. Bra jobbat! Äsch jag får väl åka i mina mjukisdress byxor....

Ja jag vet jag suger på att uppdatera

Men jag ska faktiskt försöka bli bättre nu. Eller äsch jag vettefan om jag orkar med det asså.. Vi får se helt enkelt. Men nu hade jag iaf tänkt att plugga lite. Creds till mig för att jag är så duktig!

Födelsedagsmiddag utan födelsedagsbarnet

Vi skulle ha en födelsedagsmiddag för Hanna här hemma hos Elin men det blev födelsedagsmiddag utan födelsedagsbarnet. Hhahahahaha! Nej men jajajaj tråk.

Här skulle det vara en bild på Hanna men det är ur funktion för tillfället.

Nej vadå har jag mycket plugg?

Jag ska skriva 3 engelska uppsatser, 1 novell, 1 krönika, 2 mvguppgifter, plugga vg-frågor till kemi, plugga kemisk bindning och sen ska jag också plugga till samhälle. Det ska jag försöka hinna med den här veckan. Kanske dags att börja eller vad tycks?


Hahah sommaren 09 var detta dåra.

Förlåt jag har varit fullt upptagen med att inte ha något liv

Och därför blev bloggen lite lidande. (Förlåt My, bara för din skulle skriver jag det här inlägget.)
Men iaf den här dagen är ju inte värd att minnas iaf.
Missade bussen imorse, hade äckelfittkuksak nationella i kemi, tappade mina 2 mackor som jag kämpat med att bre i typ en kvart, bråkade med mamma, tjafsade med Peter, gick skit idag på jobbet, jag frös som fan när jag skulle hem och jag missade säsongspremiären av Greys Anatomy. Det var nog allt tror jag.

Oskönt att vara ledig idag

Jahapp då vaknade jag alldeles nyss och hade tänkt att börja kolla några avsnitt av Prison Break. Sen ikväll ska jag jobba. Ja finns inte så mycket mer att säga. Tråkigt inlägg- JA!

Lite mobilbilder från igår

Igår så hade ju jag fixat överraskningsfest för Elin och hon blev ganska så chockad haha! Det var riktigt grymt iaf och jag hade så jävla kul! Tror inte jag var ensam om det heller haha.


Pannkakstårta på g!


Snyggingen herself liksom!




Vi båda hade flätor hihihihihi.








Födelsedagsbarnet lindad med toapapper runt skallen och svampbobtutor föfan!












Pannkakstårtan klaaaar!

Seeegt

Kom hem för ett litet tag sen, det var ganska segt idag faktiskt. Men men imorgon kör vi!


Übercoola.

Bilder från spex


Haha Soufian är så jävla klockren som SuperMario!












Amanda körde heeeelt själv hahahahah!

Bilar 2

Den här veckan är det ett klipp från den nya filmen Bilar, bärgarens hejdlösa historier som redan finns ute på DVD och BluRay. http://youtube.com/disneyxdse


Bilar - Bärgarns hejdlösa historier - Nu på BluRay & DVD

Försovit mig varenda jävla dag den här veckan

Kl 7.30 har mamma kommit in varje morgon och skrikit att jag ska gå upp. Det är inte riktigt bra det här asså.. Men jag kom i tid till skolan igår, score på den! Bara för att jag älskar skolan!! Nej men nu ska jag äta upp min frukost.


Från i fredags.

Godnatttttt


Födelsedagsbarnet var väldigt glad.


Mmmm.. Macka.

Grattis Elin! ♥


Så fucking jävla snygg!

Bilder från förra lördagen

Det var lite bilder från förra lördagen, inte den som var sist utan lördagen innan det, som jag visst hade glömt att lägga upp. Here it comes!






Hahaha!







Smör med mackor till lunch

Ääääntliiiiigeeen är den min

Hejsan hejsan

Jag är för tillfället bara hemma en snabbis för det kändes sådär onödigt att sitta vid stationen och vänta på tåget som skulle gå om typ 45 min.. Jag ska iaf snart på utbildning på TMC. Hoppas det går bra! Det var väl allt från mig. Hejsvejs.

Söndag

Usch jag hatar söndagar, speciellt efter ett lov och så måste man plugga järnet bara för att vi har prov imorgon! Gaaaah jag kan ingenting.. :( IG nästa eller? Nej men nu skajag ta och väcka Elin så vi kan äte lite frulle för det behövs kan jag säga er!

Morgonens outfit

Eller vad man nu vill kalla det haha. Men det här hade jag iaf på mig när jag gick och solade.
Väldigt intressant att få veta.

Fullspäckad dag

Klockan ringde vid 11 ungefär så gick jag och Elin upp och fixade iordning oss för att hon skulle till stan. Vi skyndade oss till stationen och den sista biten sa vi farväl till varandra eftersom Elin hade lite bråttom till tåget och var då tvungen att springa. Men lata jag hade ingen speciell tid att passa så jag gick i min egna lugna takt till solariumet och solade 20 min. Det var jävligt skönt kan jag säga er. Men jag brände mig lite i ansiktet dock. Men men.. Nu har jag iaf duschat och sånt där och ska snart åka till Östermalm. Japp mitt nya stekarställe som jag ska till. Eller inte. Nej men jag ska på jobbintervju där. Det var allt för den här gången. Adjö!

Hemma från Farsta med den fula ankungen h3h3h

Andra inlägget med bilder

Idag blir det då bilder från kvällen på fredagen. Enjoy yourself!































Snart på väg till Farsta

Jag ska fixa iordning det sista och sen möta Elin vid stationen så ska vi dra iväg och shoppa lite. Jag ska leta efter nån blus eller nånting. Så hoppas jag hittar det!

Outfit for toniiiight

Ikväll ska ju alla brudarna, förutom Hasan Baba (Amanda) för att hon den jäveln är i fjällen!! Men alla vi andra ska iaf ut och käka lite sen vet jag inte vad som händer. Tror inte det händer så mycket om jag ska vara ärlig.


Inneoutfit
Tröja - H&M
Byxor - H&M
Armband - Bikbok


Uteoutfit
Mössa - Glitter
Skinnjacka - Bikbok
Väska - H&M


Och så såklart mina klackar från Nelly.com

It's all about me

Tre olika inlägg med bara bilder

Japp det är bilder från i skolan i fredags typ 3 st haha, några bilder från kvällen på fredagen och sen från i lördags, som jag kommer att dela upp i 3 inlägg. Är jag inte lite snäll nu vavavava?


Lalala vi är bara FÖR gulliga lalalaa


Ouff här med asså!




Idrott är kul.

Veckans klipp - Trassel

Trassel hade ju biopremiär för nån vecka sen. Har ni inte sett tycker jag ni ska kolla in trailern här nedan!
Klicka på bilden för att komma till
Disney XD's youtube kanal!


Trassel - Flynn Ryder

Hit och dit, dit och hit

De senaste dagarna har jag kommit hem sent, sovit, gått upp och fixat iordning mig för att sen dra igen. Jag har alltså inte varit hemma så värst mycket. Men imorgon ska jag fan sova ut! Åh det ska bli så skönt. Sen ska jag däremot plugga till ett prov och skriva en uppsats. Wooh hallelujah! Bilder från i helgen läggs upp imorgon.
Tema Dialog gjort av Mimmi Thorneus