Dags att gå och lägga sig

Oooj , klockan är redan över 22 :O . Så nu måste jag gå och tvätta bort sminket och sen gå och lägga mig . Ska inte bli som igår , för jag var helt död imorse ! Jag ska börja med att stänga av datan vid typ 22 . Jag måste faan det , för annars kommer jag vara sjuuukt trött på morgonen . Så godnatt !

Juste jag såg ett stjärnfall idag ! Lite roligt faktist , hihi =) .


För ett halvår sen , så mörkt mitt hår var :O !

Jag försöker iaf

Jag försöker uppdatera så ofta jag kan . Men det är ju ganska svårt för mig att uppdatera på morgonen . För jag måste gå upp kl 6 och om jag ska hinna blogga måste jag gå upp tidigare . Och tror ni själva att jag kommer gå upp tidigare för att blogga på morgonen !? Neej , glöm det ! Men jag försöker ju iaf blogga på kvällarna ganska mycket . Och det är ju typ då alla sitter vid datan ?
Och jag vettefaan vad jag ville få ut med det här inlägget .. Men nu vet ni iaf det ;) .

Lite mera bilder

Jag har varit hemma en stund nu , för Bella tog typ bussen som gick för 1 timme sen . Men iaf så käkade vi och drog ut . Vi drog typ ut vid 19 och köpte lite energidricka . Asså det är så jävla gott ! Men nog snackat om energidricka .. Vad gjorde vi sen ? Joo vi gick typ till min gård och satte oss ned på några leksakshästar ? Och typ flumma och sen snacka vi igenom massa olika saker . Det är så jäkla skönt att bara få snacka ut med Bella ibland . Om typ allt ! ;) . Lite skvaller hit och dit . Det vanliga ni vet ?


Ignorera våran äckliga port ..


Peace !


Dåligt ljus , kameran är hos pappa !


Älskar dig Bella !

Dresscode



Det blev nya tröjan idag och så linne och leggins till det =) .
Enkelt och snyggt .

La det swinge !

Jahapp . Då var man hemma igen då . Eller jag har varit det i typ en timme eller nått . Men jag har väntat på Bella . Och nu ska vi typ käka nått och sen gå ut . Vet inte riktigt vad vi ska göra än men det får vi se . Som vanligt dåra . Haha , jag skriver alltid att vi får se vad vi ska göra . Men här kommer lite bilder från dagen i skolan =) .


Våran nya matteplats , elevservice !


Drooogade !


Allt handlar om att bjuda på sig själv ! xD
Fille tycker att jag ska börja ta mina egobilder såhär (Y) .


Schlagertema i skolan .

Åska och blixtrar ?

Omg !

Det åskar och blixtrar hemma hos mig . INTE okej ! Jag hatar faan sånt här , det är så jävla läskigt . Och egentligen ska jag stänga ner datan . Fast det gör jag snart , måste ju uppdatera lite på bloggen iaf . Haha , fast jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om . Men det är en annan sak , säger vi .. Men jag har inge mer och skriva och nu ska jag gå och lägga mig . Så godnatt ! =)

me like egobilder

Jag har sjuuukt jävla tråkigt .. Så jag tog lite egobilder =) . Haha , gör jag typ alltid när jag har tråkigt .


Kommer aldrig att hända !
Jag = nörd ? Pff , skulle inte tro det !



Sexy .. ;)

Ingen bloggning

Orkar inte blogga .. Har lite damp just nu på en viss person !

Trött

Herrejävlar va jag är trött .. Jag har typ haft ont i huvet hela dagen . Och det hjälper ju inte att Fille och Anna irriterar mig . Haha , asså dom höll på fett mycket idag . Fast egentligen ska jag inte säga nått .. För jag brukar vara precis likadan ( om inte värre .. ) . Iaf så drog ju jag in till stan med Regina idag . Vi gick och fikade och pluggade på Wayne´s Coffee , som planerat ! Och så drog vi och käkade lite sen . För vi var sjuukt hungriga ! Eller jag var det , vet inte om Regina var det . Haha . Och så köpte jag en tröja . Den som jag visa förut ? Och jag skulle köpa nya skor men det fanns bara 1 i min storlek , lyckat ? Men jag ska fråga mamma om jag kan få låna lite pengar av henne så jag kan köpa ett par andra från DinSko , för dom var mycket varmare .


En riktig pudding det dära xD

*
Plugg plugg och lite fika =)


GinaTricot 149 kr
( dåligt ljus för kameran är hos pappa )

Planer för imorrn ..

Imorrn så är det ju skola .. Alltid lika kul , right ? Eller inte .. Men men , vill man ha bra betyg så gäller det att vara där ! Iaf så måste jag ju verkligen plugga till SO/NO provet på fredag ! Så det ska jag och Regina göra imorrn .

Så min dag ser ut såhär :

- Skola 8.00 - 15.00
- Plugga på Wayne's med Regina
- Handla lite grejer ( om vi hinner .. )

Some pics med småsyskonen

Haha , jag tog lite bilder med mina gulliga småsyskon =) .


Haha , så snyggt .

Josephine goes fjortis , haha .


Vi langar dom coolaste poserna !

Plugga

Rubriken säger väl allt ? Dags för att plugga lite ! Eller lite ? Mycket !!

vad ska man göra ?

Nu har jag precis duschat och klätt på mig . Men vad ska jag göra ? Typ ingen kan göra nått och jag sitter här och tråkar.. Iförsig skulle jag behöva plugga men det ska jag göra lite senare . Men jag får flipp ! Jag vill inte bara sitta hemma och inte göra nått .. Men det verkar som att det blir så iaf . Fast lite senare ska jag snacka lite med Bella . Asså i telefon och jag vill inte att nån här hemma ska höra . Så jag går väl nånstans . Kanske träffar nån eller så . Men jag måste iaf snacka med henne . Det har hänt lite grejjer och sådär . Och jag vill inte skriva nått av det här i bloggen .


Saknar sommarn !

Så jäkla irriterande

Vi förlorade med 1 boll !
Så sjukt jävla sur . Hade jag satt 2 bollar hade vi vunnit . Jag satte inte en enda ! Ååååh så sur .. Men vi spelade fett bra egentligen . Så jag ska väl inte vara så jäkla sur , haha . Och vad ska jag göra nu ? Det vet jag inte och det stör mig grymt mycket ! För jag vill inte bara sitta hemma och tråka hela dagen . Men jag får väl ringa nån rolig . Eller nått , jag vet inte .

Match snart !

Woho , snart är det första seriematchen !
Känner mig så jävla taggad :D .
Men jag hinner inte skriva så mycket mer för nu ska jag borsta tänderna och sen dra .
Har ju samling kl 12 . Skriver kanske lite ikväll . Men jag ska försöka plugga lite också !


Okej , det ser ut som om jag har jordens största näsa men den får duga .

Tvätta bort smink sen sängen

Klockan är inte sådär jättemycket men jag känner att det är nog dags att jag tar bort sminket och går och lägger mig . Ska ändå upp om 10 timmar . För om 12tim och 30 min är det match ! Wiho :D . Godnatt !




Älskar dig gumman !

Ledsna låtar ?

Nästan varje kväll när jag sitter vid datan sitter jag och lyssnar på ledsamma låtar . Varför då ? Asså jag är ju glad och mår bra och allt sånt . Ändå sitter jag och lyssnar på sånt som väcker gamla minnen . Men det ska faan bli ändring på det ! Haha , varje kväll nu ska jag bara lyssna på bra låtar . Asså " glada " låtar haha .

 


I gotta feeling - Black eyed peas

Variation

På den senaste tiden har det blivit väldigt mycket ledsamna och allmänna inlägg .
Men jag ska försöka bättra mig på det ! För det är ju inte så jäkla kul att läsa om vad man har gjort hela tiden . Tycker iaf inte jag . Man ska ju variera lite . Right ? =)

Pics från igår

Tänkte lägga ut lite bilder från igår ;) .
Fast riktigt alla ska vi nog inte lägga ut ..
Jag och Fille hade lite tråkigt igår . Så vi bestämde oss för att klä ut oss till horor ! Jajjemen , och vi blev ju riktigt snygga . HAHA ! Så jävla kul det var . Var så sjukt länge sen jag och Fille var . Och det kändes som gamla tider igen =) . Har saknat dom tiderna . Men nu har jag fått tillbaka min Brasseälskling =) .


När vi skulle laga mat haha !


Visst skulle hon passa bra i lugg ? xD


Superwoman/Cookingwoman !

Stackars mig =(

Det är så synd om mig =( !
Haha neej skojja . Men det svider så jävla mycket det där skrapsåret som jag fick . Men vi har tvättat rent det och sådär . Men det som är så jäkla sjukt är att det blöder fortfarande !? Och det har gått typ 3 timmar ?

Iaf så längtar jag sjukt mycket tills imorrn ! För då spelar vi vår första seriematch :D . Jippi !! Känner mig så jävla taggad asså . Och vi ska faan vinna !


Tack mamma :D !

Så jävla klantig !

Ibland är ju jag bara fööööör rolig ..
Jag skulle gå till mamma en snabbis för att hämta lite godis som hon hade köpt till mig =) .
Låter som en jävla tjockis nu . Men aja . Så går jag normalt och typ aa . Och sen så helt plötsligt snubblar jag...
Framför Ekrem !! Min granne xD . Asså hur pinsam får man var egentligen !? HAHAHAHA !!! xD Fast det som var så skönt var att jag brydde mig inte så mycket . För att jag har känt honom så pass länge och han brydde sig inte så jättemycket . Men fyfaaan va jag garva xD . Och jag sitter och garvar för mig själv när jag skriver det här . Haha , så jääävla kul asså ! Men det gick hål i mina jeansleggins =( .. Fast vi ska fixa det ! Och jag fick ett skrapsår på knät också . Men ääääsch , shit happends ;) .

jobbig dag

Åååh herregud vilken dag!
Först så fick jag ju stressa för att fixa iordning mig till dopet . Och så var dopet , det var väl helt okej . Eller neej faktist inte , haha . För att det var lite överarbetat eller vad man ska säga . Men jag vill inte skriva ut massa grejer här i bloggen . För det är väldigt privat ! Asså det handlar ingenting om själva dopet , men ni får helt enkelt inte veta .

Iaf så drog vi och fikade sen som man alltid gör efter dop . För dop det är ju nått jag verkligen älskar att gå på .. Att få höra en präst snacka om Jesus och blablabla... Neej inte min grejj direkt !
Aja , nu ska jag fira lillskiten också . Josephine fyller 5 år imorrn . Så det kommer några från släkten och sådär . Men ikväll ska jag försöka blogga lite mer . Hinner inte skriva nått mer .

Klädproblem

Vad ska jag ha på mig idag då ?
Jag har 2 klänningar att välja mellan men jag vet inte vilken jag ska ha på mig .
Och jag kan tyvärr inte visa hur dom ser ut heller , för båda är hos pappa .
Men jag ska väl typ duscha och sen gå till pappa och käka .
Jag sminkar miga och så här . Det blir nog enklast så .

Blir inge stan idag

Ibland så hatar jag mina föräldrar !
Pappa ringde nyss och sa att jag var tvungen att gå på dop idag , för det had han tooootalt glömt bort...
Så det blir inge stan idag som jag hade planerat !!
Känns skitkul faktist , att gå på ett dop när jag inte ens träffat barnet !?
Så jag är inte sådär jätteglad just nu !
Och jag hinner typ inte käka eller fixa iordning mig heller .
För vi ska åka 12.45 . Shit va bra dom har planerat det här .
Åååååh , fatta va sur jag är nu !?

Okej , nu ska jag inte sitta här och dampa sönder .. Men jag bloggar ikväll nån gång .
Och då ska jag faan uppdatera mycket !

Hatar när det krånglar såhär !

Vet inte hur många inlägg jag har försökt lägga ut nu !
Hoppas att det här funkar nu då ..
Det är därför det har varit sämsta uppdateringen idag , för att blogg.se har krånglat .
Men aja , hoppas det blir bättre imorrn . För imorrn kväll ska jag faan uppdatera !
Kan ju inte uppdatera något på dagen , eftersom jag förmodligen ska till stan med Elin och handla lite .
Jag ska typ handla nya vinterskor och en tröja . Men som sagt så får vi se vad det blir . Men jag lägger självklart upp bild på det imorrn . Och nu har jag inte tid med er längre . För jag och Fille ska kolla på filmen  P.S I love you och bara mysa =) .

Hemma

Jaha då var man hemma igen .. Fast med gullungen Fille ! :D
Vi vet inte riktigt vad vi ska göra men det hittar vi på sen såklart . Hinner inte skriva så mycket mer just nu . För jag ska laga mat . Hoppas det går bättre än förra gången , haha . Uppdaterar kanske ikväll . Puss .


Haha , saknar dom gamla tiderna ..
Mobba inte mig hur jag ser ut !


Godnatt

Jag hann inte skriva så mycket fler inlägg idag , för att jag måste faktist sova . Men jag skriver nog lite mera imorrn . Hoppas på det . Godnatt !

Header och design

Det är på gång !
Sofie ska hjälpa mig med header nästa vecka . Sen ska jag fråga nån snäll och gullig person som vill göra design till mig =) . Eftersom jag är en efterbliven dumknullad unge som inte kan sånt (Y) .. Men nu vet ni iaf att det är på gång !

bloggtorka

Har inte orkat uppdatera idag .. Asså jag har typ bara kollat runt lite på Facebook och sånt . Men jag tänkte faktist försöka skriva nått mer inlägg efter det här iaf .

Iaf så har det varit en ganska trög dag idag .. Har haft ont i huvet , varit trött och inte orkat med nånting . Och så slua vi 16 idag , så det kändes sådär kul ! Och vi har ett prov nästa vecka , och vi ska kunna fett mycket ! Och våran fucking jävla NO lärare är helt störd i huvet . Men aja , jag ska inte snacka om honom . Han är för ful för att snacka om !


Såg precis att jag ser ut som värsta tjockisen på bilden !? :O

Dresscode :
Kofta : H&M
Linne : GinaTricot
Jeans : ?
Sjal : H&M

 And nooo makeup ;)

Slutade tidigt idag med

Wooho nu är jag hemma ! Så jävla skönt att få sluta tidigt 2 dagar i rad . 
Fast imorrn blir det långdag .. Men sen är det freeeedag ! *Caaching*  ;) . Får vi se vad jag hittar på för nått roligt dåra . Men det ska jag inte hålla på och snacka om nu . Eller snacka och snacka , jag skriver ? Men skitsamma så snart ska jag gå till Elins skola och möta upp henne . Och så får vi se vad som händer .


Köpte 1 liter Pucko till frukost , bra där Alexandra !

Faan !

Och så var klockan över 23 .. Som vanligt . Imorrn så ska jag nog gå och lägga mig vid 22 , eller iaf försöka ! Fast det är ändå ganska lugn dag imorrn . Eftersom vi slutar 11.30 =) . Men godnatt nu mina damer och herrar . Haha ! xD


Det gick sådär för mig att komma ner därifrån ..

Elin har damp

Som ni alla kanske redan visste så har Elin damp . Och om nu inte visste det vet det nu (Y) . ( Och jaa , jag var ju verkligen jätteseriös när jag skrev det här .. ) . Haha , men iaf så filmade hon när vi gick till bussen idag . Och det är värsta oskarpa bilden för att det är filmat från Elins mobil och hon kan inte hålla kameran still . Och mobba mig inte för att jag ser helt fuckad ut när jag gör mina snygga miner ...

Känner mig så stolt !

I´m back bitches !

Gick riktigt bra idag på orientering . Fick VG ! Woho :D . Fille ville köra MVG banan också , men jag orkade verkligen inte det utan kände mig nöjd med mitt VG . Eftersom att jag har aldrig varit bra på orientering , så det ser ju bra ut inför mina slutbetyg just nu iaf då . Hoppas det fortsätter såhär bra bara =) .

Juste , jag var ju hos läkarn . Och dom hade aldrig sett nått sånt här . Det kändes ju jätte bra och få höra ... ÅÅh . Men det var iaf inte borrelia . Så jävla skönt ! Men hon hällde på lite alsolsprit på en bomullstuss och sen lindade hon med nått annat grejjs runt armen . Så att det skulle sitta kvar . För det skulle tydligen dämpa svullnaden och så . Men vi skulle typ avvakta lite och omdet blir värre ska vi tillbaka dit igen . Hoppas att det blir bättre nu då !

Och nu ska jag duscha , fixa iordning mig för att sen dra till Elin . Jag ska möta upp henne vid hennes skola och sen ska vi hitta på nått . Vet inte riktigt vad , men det fixar vi sen ;) .

Har fått läkartid nu !

Jaha , då ska jag till läkaren nu då . Så jag hinner inte äta frukost eller nått . Men jag ska försöka göra några mackor lita snabbt så kan jag käka när jag kommer dit . Så får vi se hur jag gör med orienteringen idag . Men jag tror att jag kommer hinna dit i tid faktist . Om dom inte säger att jag ska få massa mediciner så pappa måste komma och skriva på . Fast i och för sig , då kan ju han skjutsa dit eftersom han jobbar nära där vi ska orientera . Så smart jag är =) .

Har fått läkartid

Godmorgon !

Har äntligen kommit upp ur sängen och fixat iordning mig . Helena har ringt till läkaren . Så kommer dom ringa tillbaks vid 8.40 så att jag kan få en läkartid . Men jag ska iaf till läkaren idag . För det hade inte blivit bättre , som jag hde hoppats på . Men nu ska jag gå och käka frukost och fixa det sista . Skriver förmodligen när jag har kommit hem . Eller jag kanske hinner skriva ett snabbt inlägg innan jag drar också =) .

Bildbrist !

Nu är klockan ganska så mycket faktist . Jag ska typ upp vid 8 eller nått . Så jag borde nog gå och lägga mig nu . Jag kommer förmodligen slänga in ett inlägg imorrn på morgonen . Eller om jag hinner .. Så seg som jag är på morgonen . Men nu ska jag tänka igenom allting om har hänt under kvällen och sådär ... Godnatt !

Kan inte sluta gråta !

Jag vet inte vad jag ska skriva .. Det var inte såhär vi hade det tänkt att det skulle bli . Och gumman jag lovar dig , du kommer inte vara ensam i skolan ! Du kommer alltid ha nån vid din sida . Och det ska jag se till ! För du vet hur jävla mycket du betyder för mig . Det har alltid varit Du och Jag i skolan . Vi snackar om allt , skiter fullständigt i vad folk tycker om oss och är oss själva . Älskling , jag vill inte att du ska känna såhär . Du krossar mitt hjärta när du säger att du ångrar att du kom tillbaks . Mår du dåligt , mår jag sämst !

Du skrev till mig att du gråter , vet du vad ? När du skrev det började jag gråta floder ! Jag sitter fortfarande här och gråter . Du måste sluta tänka sådär ! Det kommer bli bra , jag lovar det ! Och även fast jag byter skola kommer jag alltid finnas här för dig . Är det nått så är det bara och ringa . Och det vet du . Jag vill bara att du ska må bra gumman ! När du sa att du känner dig så jävla fri med mig , så blev jag så jävla glad att jag börja gråta . Det kommer lösa sig , jag vet det ! Du är liksom en del av mig . En Balle behöver sin Pille och så kommer det alltid att vara ! Och jag kommer aldrig sluta älska dig !




Lyssna på texten , älskling !<3



Orienteringsdag + Borrelia ?

Vi fick reda på att vi hade orienteringsdag imorrn i skolan . Och det säger dom liksom idag !? Dom kan ju liksom , tänka på att ge ut informationen i tid ? Aja , så jag ska köra med Felicia imorrn . Men det jobbiga är att jag kanske måste till läkarn imorrn =( ! För att jag kanske har fått Borrelia . Asså åååh , vill verkligen inte att jag ska ha det ! För då måste jag ta värsta medicinerna och jag har ju typ precis slutat med mina allergi mediciner . Så måste jag ta den här skiten . Men vi får väl se hur det går hos läkarn imorrn .

Försöker samla tankarna

Tjaaa !

Jag kom hem för ungefär 2 timmar sen , men jag har tänkt lite på det som står i inlägget under .
Har egentligen inte fattat det än . Och jag kan bara inte sluta tänka på det . Ååååh , varför ska livet vara såhär jävla cp !?

Ska försöka komma på bättre tankar nu .Och tänka att dom levde iaf ett bra liv ! Så länge det gick ..
Iaf så träningen gick bra . Förutom att jag råka knäcka till axeln så jag har skitont . Men men , hoppas att det går över snart . Orkar inte skriva så mycket mer idag . Försöker uppdatera bättre imorrn istället .


Jag ser ut som en uppstoppad korv på bilden ..
Men aja den får duga .

R.I.P Jürgen !

Nu har det hänt igen .. Det är 3dje personen som jag känner som har dött . Alla 3 var pappas nära kompisar . Första var en kille som pappa känt i flera flera år och han jobbade på Vianor . En däckfirma , han skulle byta däcket då det sprängs ... I ansiktet på honom . Han flyger bak och dör direkt . Sen var det en utav pappas kompisar som körde motorcykel , inte alls snabbt . Utan vanlig hastighet och så möter dom en bil och krockar in i dom . Och han som körde dog direkt , hans fru som satt där bak klara sig med lindriga skador . Och nu är det 3dje personen som dör . Det känns så jäävla fel ! Det är faan inte kul och se sin egen pappa må dåligt . Det är så jävla stört !

Och när jag var lite mindre också så dog pappas väldigt nära kompis Janne . Och jag stod honom också jävligt nära !  Varje gång jag träffade honom blev jag så jävla glad . Han var en sån underbar människa . Och så när han är ute och kör så möter en bil honom i hög hastighet och krockar rakt in i honom . Och det var så jävla hemskt . Jag var ganska så liten men förstod ändå , för han var en person som stod mig nära . Och det var inte rätt ! Han förtjänade inte det . Jag börjar faan gråta när jag skriver det här , men han var helt underbar . Jag kommer aldrig glömma Janne .

Men nu hände ju det här .. Jürgen trimmade alltid pappas bilar och fixade och hjälpte . Han var verkligen ett geni på väldigt många sätt . Han var en smart person och åkte aldrig utan bilbälte . Dessutom så var barnen med och dom var fastspända ordentligt ! Men bilen voltade och Jürgen flög ur bilen . Asså det som har hänt är så jävla tragiskt . R.I.P Jürgen , du var en underbar människa !

Jag är ju inte bara lite misslyckad

Okeej , det gick väl sådär för mig och laga mat idag . Eller själva matlagningen gick bra .. Efter att jag hade bränt smöret i stekpannan . HAHA ! Jag är ju smidig som jag vet inte vad ? Jag satte plattan på högsta , hade i lite smör i stekpannan och går upp och sätter mig vid datan . Men då glömmer jag ju såklart bort att plattan är på .. Sen känner jag hur det börjar lukta bränt i hela huset ! Det var iaf inte gult smör längre .. Det var svart ! Hur faan kan man misslyckas med att bränna smöret svart !? Åååh , ibland ska jag verkligen inte laga mat .

Efter att jag har käkat ska jag nog dra till träningen , ska skriva till Sofie att hon ska gå lite tidigare också . Så kan vi snacka lite skit innan alla andra kommer =) .

Hata stationära datan !

Hello f*ckers !

( .. kom inte på nått annat jag skulle skriva , så ta inte illa upp haha )'

Iaf så kom jag hem för ungefär 1 timme sen eller nått ? Och nu ska jag gå och laga mat sen är det trääning ! Woho , längtar som fan . Känner mig fett taggad idag =) . Hoppas att det går bra idag också . 
 

Jävla cpfittkuk data !! Jag skulle ladda upp en bild och så funkar det inte ! Utan neej då är USB-uttaget typ helt jävla förstört . Ååååh , blir så sur ! Men jag lägger upp bilden sen .

Love you guys !

Det var så jävla kul igår !

Jag oc Sofie slagga hos Elin och vid 23 så drar vi ut och går . Och bara snackar , om allt möjligt ! Asså om sånna saker som man aldrig berättat för nån , riktigt personliga saker ! Och det var så jävla skönt och bara få släppa alla känslor och bara få prata ut . Och vi förstod verkligen varandra . Kalla oss fula , töntiga vad ni vill .. Men det var nog det bästa jag gjort på lääänge ! Och vi är ju så jävla smarta så vi går in i nån jävla skog och är vilse och vettefaan vart vi är !? Fast vi hitta tillbaks till slut . Då vi gick och satte oss på en bänk och bara fortsatte snacka . Sen gick vi in och jaa där får ni inte veta mer , feel the pain ! Det blev iaf en väldigt lyckad kväll =) .


Kan inte beskriva hur mycket jag älskar er !

Hjälp !

Hjälp mig !

Jag måste ju ha en design och header och smarthead som jag är så vet jag inte hur man gör .. Har aldrig riktigt förstått på mig det där . Haha , men kan inte nån riktigt gullig och snäll liten människa hjäääälpa mig !? Den ska vara ganska så enkel . Så kommentera , skriv till mig på msn ,  whateevah !? att ni kan hjääälpa mooi !


På väg till Ung08

Tvätta bort sminket står först på listan nu

Nu ska jag gå och tvätta bort sminket och så borsta tänderna . Sen måste jag sova ! Skulle behövt gå och lägga mig typ vid 21.30 eller nått idag. Men godnatt ! Och sorry men det blev en till svartvit bild , haha xD . Men jag hade redan tagit bilden så orka jag inte ta en ny ... Lat som jag är ;) .


Känner mig så söt idag , utan smink och allt !

Teee time !

Shit , va jag älskar te ! Det är så himla gott på kvällen när man är trött och bara vill slappna av . Så jag gick ner och gjorde en kopp te . Mums ! Jag tog pappas kopp som jag köpte åt honom i julklapp för nått år sen , för den är så stor =) . Iaf så min uppdatering har ju varit sääääämst som vanligt ! ... Men nästa vecka då jääävla ska jag fan uppdatera . Hoppas jag inte har lika mycket läxor bara .. 



Dålig kvalité för att kameran dog ..
Så jag fick ta med min underbara mobil .
Och jag fattar inte varför jag bara tar svartvita bilder idag .
Jag har inte tänkt på att ändra tillbaks helt enkelt .

Dresscode = Mjukiskläder

Sådär !

Nu har jag käkat , fixat datan ( den håller på och dör *suck* .. ) Den får hålla ut lite till ! Haha . Iaf så har jag bytt om till mjukiskläder , för jag är ganska så trött . Och då är det så jävla skönt och få sätta på sig nått slappt bara och inte bry sig om hur man ser ut . Fast jag känner mig ganska så söt idag iaf =) . Haha , självförtroendet på topp ! Men liksom jag har oplattat hår , inge smink och bara mjukiskläder och jag känner mig söt . Det är ju perfekt ;) . Här kommer iaf några bilder från i fredags . På nått sätt blev det bara svartvita bilder , haha .



 


Haha , vilken fuckad näsa jag har .


Porrigt värre ;)





Seeexy .


Haha , jäävlar va snyggt .

Snabbt inlägg

Hejsan allihopa !

Hinner inte skriva nått mer nu för att jag ska sminka mig sen dra .
Skriver när jag har kommit hem eller nått . Då kommer jag också lägga upp bilder
från i fredags och igår ;) .

Om igårkväll

Godmorgon !

Det är faan ett under att jag är vaken nu !? :O Jag och Bella vakna kl 10 , liksom wtf !? Aja , hann inte skriva nått igår . Som ni kanske märkte . Öööh , vad hände igår då ? Först så kom Calle , Anton och Tobbe och mötte upp mig hemma hos mig . Sen drog vi och mötte upp Bella vid stationen . Och det kändes som om det tog en evighet innan hon kom med tåget . Och sen när hon kom så typ gick vi runt och snacka . Fett skönt faktist . För jag var typ på chillhumör .

Och så måste man ju käka . Så då drog vi alla hem till mig . Eller killarna väntade utanför och lekte med mina småbrorsor . Haha , sen så typ efter 40 minuter ( vi käkar lite segt ) så kom dom utanför grinden och börja vinka . Och då är min pappa så pinsam så han öppnar dörren och ba " Neej tjejerna får inte gå ut , dom är för små " . Och killarna börja ju såklart asgarva och jag typ skämdes ihjäl.. Haha , men Anton typ ba " Fett skön farsa du har " .. Inte riktigt vad jag tyckte .. Iaf så drog vi till stationen för dom skulle ta bussen hem . Medans vi vänta på bussen så kom nåra säkerhetsvakter för Calle tog min mobil och jag hängde efter och försökte ta den . Haha , och så börja ena vakten sjunga " Nu är det fredagsmyyyyys " ! Och då börja ju jag såklart sjunga med . Och så stod vi och snacka med dom fett länge xD . Dom satte på Bumbibjörnarna och typ börja sjunga med . Och så snacka dom med oss som om vi hade känt dom i flera år ? Haha !

Sen kom bussen och vi drog och mötte upp Anton och Kevin och jag och Bella var på såånt jäävla flumhumör . Eller jag var mest .. Vi gick runt och sjöng höööööögt , garva sönder så vi ramla ner på marken och jag vettefaan va jag gjorde ? Sprang runt och härmade fåglar och blablabla .. Så då trodde Anton och Kevin att jag var packad . Men det var jag inte !!!!!! Och Kevin ba " Joo , det luktar alkohol om dig " . Men hur faan kan det göra det när jag inte ens druckit nått !! Jag fick faan flipp på honom .

Men nu ska jag duscha , fixa iordning mig och sen dra till Elin . Så kaaanske jag slänger in nått inlägg där . Får se om jag hinner . Men puss sålänge !

Chillträning idag

Asså jag orkar verkligen inte skriva . Jag är så jävla trött . Men jag försöker skriva imorrn , innan jag drar ut med Bella . Hon ska sova här imorrn , trevligt trevligt ! Får se vad som händer , vilka vi kommer vara med och sådär . Men det tar vi imorrn . Nu ska jag bara kolla lite på datan sen sova . Så jag säger godnatt ;) .

Ingen rubrik

Hemma hos mamma en snabbis nu så ska jag bara springa till pappa och käka och byta om . Sen så ska jag dra igen . Det lär inte bli så jättemycket uppdatering , så förvänta er inget . För idag har jag fullt upp ! Jag ska snart fixa iordning mig för att träna . Sen ska jag hem och plugga och sen får vi se vad klockan är så kanske jag slänger in ett inlägg ;) . Men jag har faktist inge mer att skriva nu .


Dagens outfit :

Kofta : GinaTricot 199 kr
Baslinne : GinaTricot 99 kr
Leggins : GinaTricot ?


Oj såg nu att allt var från gina , haha .

Måste lära mig nu !

Jag säger till mig själv typ varenda morgon ba "Men ikväll ska jag gå och lägga mig tidigare !" . Men jag gör de aldrig ? Asså gaah på mig .. Nu ska jag bara tvätta ansiktet och sen borsta gaddarna ;) . Och sen ska jag faktist gå och sova . Fast imorrn ska jag faan gå och lägga mig tidigare !

Hiss/Diss



Cola
Asså jag verkligen ääälskar cola och har alltid gjort ! Liksom tänk när man är skittörstig och då är det så jävla gott att ta ett glas cola eller två ;) . Haha , neej men kall cola är nog det bästa jag vet .

Bloggar
Det är så sjukt skönt att sätta sig ned vid datan och läsa bloggar . Och inte bara läsa utan skriva min egna också . Liksom man kan skriva vad man vill . Känner man sig nere så är det så jävla skönt att bara få skriva av sig .

Magrutor
Okej , det verkar kanske lite konstigt att jag hissar det här på bloggen . Men en skitsnygg kille som har värsta magrutorna . Fyfaan va sexigt ! Me like =) .

Godis
Kan ju inte låta bli att hissa godis ?! Det är nått som jag verkligen är beroende av . Man kan ju tröstäta , äta när man har mens och bara för att det är jävligt gott . Godis är nått jag ALDRIG kommer tröttna på . Förstår inte folk som kan ha godislöfte i ett helt fucking jävla år !? :O


Fjortisar
Skippa allt smink , okej visst såklart man får ha smink ? Men liksom när man överdriver och ser ut som ett carrotface i ansiktet och har kanske 3-5 ögonfransar ? Neej , det är inte snyggt . När ska ni fatta liksom !? Killar tycker inte det är snyggt när ni går runt och ser ut som trash ?

Lärare
Visst okej , alla lärare är ju inte dåliga ? Vissa är ju faktist riktigt bra ! Men andra inte .. Våran matte lärare är helt störd i huvet ! Han har nån grej som han slår på för att få tyst på oss . Han slog den vid mitt öra så jag fick typ tinituss (stavning?) , sen slår han skithårt på min bänk ? Liksom vafaan hjälper det egentligen !? Alla blir ju bara irriterade . Neej , vissa lärare suger verkligen !

Kändisdjungeln
Det ska typ vara om Robinsson ? Men dom har ju förfaan bara B-kändisar med . Liksom inga som man vet vem det är . Dom borde ju ta med Carola Häggkvist . Haha ! Det skulle jag vilja se . Hon som är värsta bitchen och tror att hon är nått . Äääh fyfaan va jag inte gillar henne !

Klubberiets skum
Ni vet ju att Klubberiet hade skumparty för inte så länge sen ? Och jag var ju såklart där , med Regina och Lisa . Och förra veckan så var ju jag hemma hela veckan typ ? Jag sa ju att jag var sjuk , men det var jag inte .. Utan jag hade fått värsta utslagen i hela ansiktet . Jag var svullen , det hettade och jag så förjävlig ut helt enkelt ! Men sen fick jag reda på att det var inte bara jag som fick utslag . Skönt ! Fast ändå inte liksom . Skönt att jag inte var ensam . Och det som inte är bra är ju att dom hade sämst skum ! Neej , största dissen till det !


Såhär ser man ut just nu , inte så snygg direkt .

Trött på patetiska människor

Asså jag är för det mesta glad . Om jag inte har pms eller nått .. Men liksom jag är inte en sån person som går runt och tror att man är nått och är värsta bitchig . Om nån är bitchig mot mig , aaa då är jag bitchig tillbaks . Visst jag kan kommentera folk . Men jag säger det ju inte högt ? Så liksom då vet dom inte om det . Och jag brukar inte direkt glo snett på personer . Det är inte så jag är liksom .

Och jag tycker att man kan ha bra självförtroende . Men man behöver ju inte överdriva ? Det är en sak att bra om sig själv , liksom är nöjd med sitt utseende och så . Men man behöver ju inte vara egoistisk . Och gå runt och skryta . Och klanka ner på andra . Jag tycker bara det är så jäävla fel när folk tittar och kollar snett på en . Och typ kollar på en som om man är dum i huvet ? Men vafaan om ni inte ens känner mig , varför ska ni då glo så jäävla mycket ? Är ni avundsjuka eller ? Asså jag får verkligen flipp på såna människor !

Det är inte så jäävla kul om man går nånstans och så står ett par jävla fjortisar som står och glor på en . Bara för att man inte ser ut som dom , för att man har en egen stil . Så behöver man inte glo så jävla mycket . Fine om jag känner er och vi kanske inte tycker om varann så jävla mycket . Liksom det är OK ! Men inte att hålla på som ni gör . Tänk efter nästa gång !

Jag vet inte riktigt vad jag ville få ut med det här inlägget men jag ville bara få skriva av mig !

Haha , shit va vackert hon sjunger ..

Ingen träning idag dåra

.. neej jag skippar träningen idag . Känner att jag måste plugga lite SO och NO . Och plus att jag känner mig lite seg idag , typ som att ag börjar bli sjuk . Men det får jag verkligen inte bli ! Har ju värsta planerna inför hela helgen ;) .

Iaf så har dagen varit ganska skön . Vi hade Musik sen skulle vi ha orientering . Och jag och Felicia känner oss fett grymma ! Man skulle hitta en reflexkontroll och den var fett svår och hitta och vi hitta den först . Eftersom vi är så jäävla bra =) . Och sen så när vi var tillbaks vid skolan hade vi typ chill på engelskan . Skönt ! Efter det så hade vi typ lunch och det var äckelfisk .. Men iaf så sitter det 2 killar framför oss och börjar snacka med oss och massa skit . Jag , Regina och Felicia höll på dö av garv , HAHA !

Sen var det äntligen hemkunskap . Älskar faan hemkunskap , och det är så bra också att vi har det efter maten . Speciellt eftersom det är fisk på onsdagar . Me like ! Jag och Felicia jobba ihop på hemkunskapen . Vi skulle göra äppelkaka och egen vaniljsås . Och det blev fett gott ! Bara för att vi är bäst på allt ;) .


Vi är ju för jävla bra asså !


Love you , my darling !

Natti natti

Nu har jag precis tvättat bort sminket och fixat iordning mig . Så nu ska jag faktist gå och lägga mig . Jag hade ju tänkt mig att jag skulle blogga ganska så mycket ikväll . Men det blev det inte .. Ska försöka bättra mig , men jag har fullt med läxor den här veckan . Så det kommer förmodligen bi dålig uppdatering . Men godnatt ! =)

Bästavän

Typ alla har en bästavän ?
En som man verkligen kan lita på till 110% !
Som alltid finns där för en när man mest behöver det .
En som får en att le och skratta .
En bästavän helt enkelt !

Och det är precis vad jag har . Hon har allt det där plus mycket mera ! Jag kan inte beskriva hur mycket jag älskar henne . Asså vi har känt varandra i 13 år . Visst okej , vi kanske inte har varit såhär tajta . Men liksom av alla 13 år har vi haft ett enda stort bråk ! Vi kan småtjafsa men vi blir alltid vänner direkt efter . Och hon förstår mig verkligen . Jag kan berätta saker för henne som ingen annan vet om . Hon är mitt allt liksom ! Och jag skulle aldrig klara mig utan henne . Hon är min andra halva . Jag vet inte vad jag ska skriva . Men jag älskar verkligen henne mest av allt !

Idol soon

Har Jonathan i knät just nu och han sover väldigt tungt , kan jag säga !
Jag ska nog gå och lägga honom i hans säng , så får Helena byta blöja och allt det där . Det orkar ju inte jag göra ? Haha , latmask som jag är .

Aja sen blir det iaf Idol ! Haha , jag älskar verkligen Idol . Man blir på så bra humör då =) . Det blir iaf jag , vet inte om det bara är jag som tycker så men men . Och jag hade faktist tänkt och blogga ganska så mycket ikväll . Det låter väl som en härlig idé ? ;)

Barnvakt

Sorry for bad update !

Men jag har inte riktigt orkat skriva eller vetat vad jag ska skriva om heller för den delen .
Iaf så är jag barnvakt just nu . Jippi ! .. För Helena skulle typ dra och simma med min lillesyrra Josephine . Och pappa är inte hemma , så vem tar hand om Jonathan ? Joo , men det gör ju Alexandra ! Räddaren i nöden , you know ! ;) Och jag fattar inte ett skit av vad han säger just nu ? .. Han står bredvid mig och säger "Blir inte ledsen ! , blir inte jag .. Mormor kommer inte panga mig ! " Ba ööh WTF !? Hahaha , undrar vad små 2- åringar tänker egentligen ?


Titta så söt !

Slänger in ett snabbt inlägg

Hello ! =)

Det gick ganska så bra på träningen idag . Mycket bättre än vad jag trodde . Trodde faan att jag skulle vara helt död . Men nu orkar jag inte skriva så mycket mer , för jag ska faktist sova . Jag kommer uppdatera nån gång efter skolan eller nått .  Vi får se helt enkelt ;) .

Skolan avklarad !

Ååååh , äntligen hemma ! Eller jag kom hem för 1 timme sen , men fyfaan var skönt det var och få komma hem . Jag höll faan på och somna på alla lektioner idag . Och min gympalärare ba " Du verkar lite nere idag Alexandra , du som alltid brukar vara så glad ? :O " Jag ba " Mmm , lite trött bara .. " Haha , asså det här blir förmodligen det enda inlägget jag kommer skriva idag . För liksom jag har ju träning idag och efter den ska jag bara duscha och sen sova ! Behöver gå och lägga mig tidigt idag . Och idag ska jag verkligen det . Asså jag gick ju inte och ka mig så sent igår , jag somna typ vid 23 men har man varit vaken i 34 timmar så är man lite sliten .

Bytte bara data

Neej , jag gick aldrig och la mig .. Utan jag stängde av datan och satte mig vid mammas data istället , nödvändigt ? Men jag kunde verkligen inte sova . Asså jag är skittrött , men sen när man väl går och lägger sig så kan man inte somna , Fett jobbigt vafaan ! Men jag ska faan gå och lägga mig klockan 22 ! Då har jag varit vaken i 34 timmar . Bra där Alexandra ! Undrar hur jag kommer vara på lektionerna imorrn..

32 tim och 20 min

Neej nu har jag varit vaken i jääävligt många timmar . Fyfaan på och dyngna asså . Men nu orkar jag verkligen inte vara vaken längre , jag typ sitter i soffan och fryser och slocknar hela tiden . Så det kanske är dags att gå och lägga sig nu så jag orkar med skolan imorrn . Åååh skola .. Orkar verkligen inte skola imorrn . Men det är bara att bita ihop ! Godnatt ! =)

Top model 12

Japp det är precis det jag sitter och kollar på nu .
Asså tänk det här är deras 12fte säsong !? Jävlar asså , haha . Och eftersom min mamma är så snäll så gav hon mig chips och läsk . Mmm , mums ! Det kan faan behövas efter den här natten.. Asså jag är så sjukt galet jävla trött och så sitter jag med filt och värsta tjocktröjan och typ fryser ihjäl . Hoppas inte jag blir sjuk igen , fan . Men jag tror det är för att jag är så jäävla trött . Så jag ska gå och sätta på mig mjukisbrallor och strumpor . Har ju haft blöta , kalla ballerinaskor på mig hela dan . Skönt !

Är galet trött

Hello everyone !

Just nu så sitter jag hemma hos Elin , ska snart dra . Men jag var bara tvingen att komma hit och snacka lite .. Lätta på mitt hjärta .. Haha , neej men aa ni fattar xD . Och jag är så jäääääävla trött , jag har varit vaken i 29 timmar och 15 minuter .. Jippi ! På tåget hem så slocknade jag till fett många gånger , så alla typ satt och glodde på mig ovh trodde jag var packad eller nått !? Haha , neej inte direkt . Jag är bara skiiiittrött , så ikväll kommer jag somna fett tidigt ! Hinner inte skriva mera , ska dra till bussen nu . Kisses !


Jeppe och Jocke imorse på väg till donken .

SENSUUUEEEELLA ISABEEEELLA !

Fyfaaan , vilken lyckad kväll ! :D
Först så mötte jag upp Patricia och Bella och vi drog till Vällingby och käkade donken . Och efter det drog vi direkt till Vällingby hallen eftersom Patricia hade match så vi följde med och kollade på den . Ganska så roligt faktist , har aldrig kollat på en basket match irl förut .. Men nu har jag ! Aja , sen mötte vi upp Emma , som jag inte hade träffat på skitlänge . Så det var ganska kul och få träffa henne igen ;) . Iaf så duschade Patricia och vi drog hem och visste inte riktigt vad vi skulle göra . Eller först så typ gick vi och hyrde film . Och jag och Bella var på väääääääärsta flummhumöret , HAHA ! Asså vi gick runt och sjöng "Våran kända snigellåt" , som vi sjöng i skolan i 4an .. Och folk trodde vi typ var aspackade eller nått .. För vi typ hoppade , skrek , sjöng , snubbla och garvade jävligt mycket ... Sen så mötte vi upp Alex och Linus och drog hem till Bella . Eller Patricia , Alex och Linus skulle typ först till Statoil och göra nått , jag vettefaan !? Men jag , Bella och Emma drog hem så länge . Och jag är ju så jäävla klantig .. Jag ska gå på bussen först och vad gör jag !? Joo jag snubblar in på bussen och börjar asgarva . Och då trodde folk att jag var packad , igeen ... Snaaark asså .

Men men .. Vi drog hem till Bella kolla på film , skulle dra ut . Men vi fick inte för Bellas pappa så bestämde oss för att bada jacuzzi ! Eller jag , Bella och Patricia , eftersom Emma var tvungen och åka hem så hennes pappa kom och hämtade henne.. Iaf så när vi sitter och badar så kommer Jossan , Erica och Fanny och badade med oss . Inte nog med det , utan Jeppe och Jocke som är aspackade kommer och badar med oss. Haha , asså shit.. Och sen blev det lite för varmt så jag , Bella och Patricia gick upp och skulle kolla på film och sova. Men så blev det inte ! Utan Jeppe smsa och ba " Kom in till oss " . Så vi gick in dit och skulle kolla på skräckfilm . Men tror ni vi överhuvudtaget ens kolla på filmen ?! Öööh neej .. Utan vi ligger typ och snackar , garvar och jaa massa sånt skit . Och det var då vi bestämde oss för att dyngna... Fast vi alla slocknade till en gång . Fast jag och Bella vilade bara i 20 minuter . Medans dom andra sov en timme .. Men skitsamma , vid 7 så drar jag och Bella ut på en promenix ! Haha , vi gick runt lite i området och snackade lite . Sen vid 9 drar alla vi till Fridhemsplan och käkar frukost på donken . Haha , fråga mig inte varför vi gjorde det !? Och sen så drog Patricia till sin match , Jocke och Jeppe stanna kvar i stan och jag och Bella drog hem . För hon var kritvit i ansiktet , höll på att spy och hade skitont i huvet =( .. Och nu är hon så söt så hon ligger och vilar i sängen , haha gulleplutt .

Öööh jaa , det var typ våran kväll . Haha det kanske inte låter så jävla roligt .. Men fyfaan va kul asså !


Wohoo , här gick det hett till ;) !

Time for breakfest

Godmorgon ! =)

Jag har typ precis vaknat nu av att Elins mamma kom in ovh ba "Elin vi måste åka till sjukhuset , pappa har skurit sig i fingret" . Det var skitdjupt. Usch , hatar sånt dära ! Men vi ska gå och äta frukost snart och fixa iordning oss . Sen ska jag dra till Bella . Kanske slänger in ett inlägg innan jag åker . Får se om jag hinner med det .

Babblar på som vanligt ..

Jag vet inte vad jag ska skriva om riktigt  ? .. För det har ju inte hänt så mycket på den här tiden som jag har varit borta . Förutom att jag och Elin inte har nått liv så vi har garvat åt skittråkiga grejjer på datan . Snaaark på oss , jag vet .. Juste en grejj har faktist hänt ! Jag startade en tvättmaskin heeelt själv !! ( eller nästan , om man bortser från att Elin hjälpte till lite grann .. ) Känner mig skitstolt faan ! Haha , lägger upp en video på det imorrn . Och Elin som är så jäävla fräsch rapar mitt i alltihopa . Trevligt värre Elin , woohoo ! Men nu har jag faktist inte så mycket mer och skriva utan ni får ha det greatans så ska jag gå och göra Elin sällskap framför tvn . Så ska vi bara ta det lugnt och mysa =) . Häärligt , härligt !


Haha , min babe ! =)

JÄVLA CP COM HEM !

Asså va faan är problemet med dom !? Det fuckar sig hela tiden med internet , hemtelefonen och tvn !!! Jäävla skiit com hem !

Det är därför jag inte har hunnit blogga under tiden jag varit hemma . Jag fick ringa en kompis och fråga när bussen gick .. Och på sl.se så stod att om jag gick till stationen så skulle jag hinna med bussen till Elin , peerfect tänkte jag ! Men neeeeeeeej , då går inte bussen hem till elin ... Jiiippi ! Så jag gick från stationen hem till henne och ööh jaa , nu sitter vi här och ser glada ut .


tråkigt på lektion ..

Kategorier

Asså det kommer kategorier snart också . Men jag måste liksom "komma igång" lite . Men det kommer iaf komma snart ! Väldigt onödigt att skriva det kanske , men aja nu vet ni det iaf =) .

Haha , faan va tråkiga vi är

Hemma

Sådär då var den skoldagen avklarad .. Gick lite trögt idag i skolan , typ halvsov på alla lektioner , bråkade med 2 av mina lärare så dom fick typ damp (Y) .. Aja , det gick bra till slut iaf ! Just nu sitter jag hemma hos Elin och vi ska beställa hem pizza . Mums ! Haha , jäävla tjockisar vi är asså . Och sen så har det blivit lite ändrade planer inför helgen . Jag och Elin ska inte med till Sofie ikväll utan jag ska sova hos Elin . För det kändes lite onödigt att åka till Sofe på kvällen ( för Elin har träning ) och typ inte göra nått ? För att sen på morgonen dra ? Öööh neej , så då käkar jag hos Elin och sen ikväll drar hon på träning . Och då kommer jag förmodligen dra hem och fixa lite grejjer inför imorrn ;) . Och så ser planerna ut just nu iaf ! =) Lägger upp några bilder från idag sen när jag är hemma . För jag hade inte sladden med mig .

Dags att gå och lägga sig ..

Nu säger jag godnatt ! Känner mig inte så trött , men jag eftersom jag faktist ska till skolan imorrn så måste jag gå och lägga mig i tid . Åååh skola igen =( . Fast som tur är att det är fredag imorn ! Känns sköönt . Nu har jag vilat upp mig en vecka och så ska jag till skolan imorrn och sen är det helg ! Wooho =) . Godnatt mina sötnosar !

Skola imorrn !

Sådärja nu är jag hemma hos pappa och vi har käkat och kollat klart på Idol och sådär ;) . Har liksom inte kunnat uppdatera för när Elin kom så fuckade min data så jag stängde av den . Och sen så när jag kom till pappa så jag var jag tvungen att umgås med familjen . Så att har inte riktigt haft tid .

Men jag ska förmodligen till skolan imorrn . Vilket känns bra för liksom jag har ju bara legat hemma hela dagarna och inte gjort nått ? Och så ska det bli skönt och få träffa alla igen ! =) Men jag hinner faktist inte skriva så mycket mer för jag ska fixa iordning mig för att sova och sådär . Men vi hörs imorrn nån gång när jag har tid .


Haha ! Hittade en gammal bild på pappas data .

Godmorgon

Känner mig jättepigg idag faktist ! Woho :D . Fast jag har ju inte direkt sovit bra inatt .. Jag har vaknat typ 5 gånger inatt och inte kunnat somna om förrän en timme senare . Känns sådääär bra . Iaf så sitter jag och planerar hur jag ska hinna med allting . Liksom idag ska jag till pappa och sova där för att min farfar och hans fru Ulla kommer på besök så jag ska dit och typ hälsa på .

Sen imorrn ska jag kanske till skolan och om jag går till skolan ska jag , Elin , Lisa , Jasmin och Sofie åka hem till Sofies nya lägenhet på Kungsholmen :D . Eller inte hennes egna , hennes mammas såklart . Men ni fattar . Iaf så ska vi sova där och på lördagen ska dom åka till Lidingö för att kolla på Stockholms cupen i handboll . Dom ska träffa Nyköping killarna som var i våran grupp på Sportscamp ;) . Jag skulle också följt med och träffat dom , men jag kan inte =( . För att moi ska till Bella och fira henne lite . Neej , men det blir först typ en tjejmiddag och sådär . Sen får vi se vad som händer ;) .  Och det blev väldigt många msn gubbar i det här inlägget men aja .




Det här är nog min favorit sovtröja , eftersom den verkligen stämmer in på mig ! =)
Och neej jag är inte tjock utan det är tröjan som åker upp .

Klaar nu !

Hann inte skriva nått direkt efter att jag kom ut ur badet . Var ju tvungen och kolla på Idol !? Alltid lika kul och garva åt personer som verkligen tror att dom kan sjunga xD ! Jag och mamma höll typ på och garva ihjäl .. Tog ju som sagt var ett bad och det var huuur skönt som helst . Att liksom bara ligga där och slappna av och inte tänka på nånting ! Det är nog det bästa jag gjort på hela den här veckan ;) . Okeej , det har inte gått så långt på veckan men iaf ..

Snart ska jag gå och lägga mig och typ kolla på tv i min sköööna underbara säng ! =) Och sen ska jag sova lite . Ska bli riktigt skönt , för jag är skittrött ! Och man behöver ju sin skönhetssömn , right ? ;) Och nu ska jag lägga upp en bild också från badet =) . Blev en skittråkig bild för jag vill liksom inte visa ansiktet nu när jag är sjuk och ser ut som ett helvete ..


Mina ben ser helt cp ut för att vattnet rörde ju liksom på sig ?
Drack te medans jag satt och badade , mums ! =)

Dagens vill ha !

Kollade lite på ginatricot.se och såg en skiitsnygg kofta som jag förmodligen ska köpa den här månaden ! Den är så jäävla snygg ! Vill ha , vill ha , vill ha , vill haaaaaa !



Och eftersom Idol inte börjar förrän klockan 21 så ska jag gå och ta ett bad nu och bara take care of my self ;) . Låter inte det som en bra idé ? Kanske tar lite bilder till er också =) . Skriver när jag kommit tillbaka .

09-09-09

Juste allihopa ! Det är ju faktist den 9 september 2009 idag och 9 är mitt lyckonummer ;) . Fast än sålänge så har den har dagen inte varit speciellt tursam , men vi får väl se .. Kanske kommer nått mot slutet av kvällen eller nått =) .Iaf så jag gick aldrig och badade utan ska göra det när mamma har gått iväg , hon ska ut och gå med nån tror jag ? Så då ska jag passa på att bara ta det lugnt och ta hand om mig själv samtidigt som jag måste passa mina 2 småbrorsor som kommer ligga och sova ;) . Men iaf just nu så ligger jag i soffan och kollar på gamla avsnitt av Project Runway . Härligt härligt =) . Men nu ska jag käka lite middag och så får vi se om jag slänger in nått inlägg innan jag går och badar .

gammal bild

Onödigt inlägg

Nu har jag ätit lite frukost/lunch eller vad man ska säga :P .
Men nu ska jag gå och ta en dusch ! Eller jag ska nog ta ett bad och bara ta hand om mig själv =) .
Det låter som en bra idé ;) . Vi hörs när jag har badat , ska försöka ta lite bilder också .

Frukost

Känner att det kanske är dags för att äta frukost nu eller vad tycker ni ? ;)
Och om ni undrar varför jag är hemma så jag är sjuk . Och neej jag har inte svininfluensan .
Det var ett jäävla tjat om den där svininfluensan , haha . Men nu ska jag gå och göra lite frukost .
Väldigt onödigt inlägg , men aja .

Alexandra Karlsson

Juste jag skulle berätta lite om mig själv !

Jag heter Alexandra Karlsson och bor i Stockholm och vart tänker jag inte säga ;) .
Den största delen av min fritid är jag med mina kompisar eller spelar handboll .
Men familjen är ju också en viktig del i mitt liv såklart . Jag har skilda föräldrar men dom bor bara 3 minuter ifrån varandra så det är ganska skönt . Och jaa , det finns inte så mycket mer att säga om mig ? .. Allt kommer bli bättre sen när jag börjat komma igång lite här i bloggen . Så enjoy ! ;)

Ny blogg .. igen

Heejsan allihopa ! ;)
Jag hade ju en blogg innan som jag var ganska aktiv i som typ alla vet .
Men jag bestämde mig för att sluta blogga och nu så vill jag blogga igen ..
Lite beslutsångest sådär , jag tror att jag har haft 5 olika bloggar . Bra där !
Jag tänkte skriva lite om mig själv i nästa inlägg .
Och jag ska försöka fixa design så fort som möjligt !
Nu vet ni det också =) .

Tema Dialog gjort av Mimmi Thorneus