Tjänat lite cash idag - BEHÖVDES!

Jag har ju då haft typ cashflow hela sommaren iprincip. Men heter man Alexandra och är dum i huvudet så köper man inte kläder. Eller jo lite kläder, 2 väskor och ett par skor, men det är ju då över heeeeela sommaren. Men det var inte saken. Det jag ville komma fram till var att jag har inte riktigt tänkt med hjärnan den här sommaren och spenderat pengarna på massa snygga kläder utan nej vi köper lite mat istället. Så idag hjälpte jag Peter, hans farbror och hans kusin att städa ur Peters farfars lägenhet och tjänade lite pengar. Dessa pengar ska då sparas och inte slösas bort. Och JA jag ska klara det. Om jag köper nåt så får det vara klädesplagg typ. Inte käka ute eller nåt sånt.


Mina pengar känner för att tyvärr inspireras av denna bild...
Och de springer ju inte
TILL mig utan de springer IFRÅN mig.

Skoja!

Tar en tripp till solariumet imorgon istället. Nu funderar jag faktiskt på att gå och lägga mig. Helt otroligt, men tyvärr sant...


Förra året då jag fortfarande var blond.

Går till solariumet en snabbis

Det behövs - big time!

Dött i vardagen? Svar ja.

Godmorgon

Här sitter pigga Alexandra framför datan och taggar inför skolan! Skoja. Ska snart gå och fixa det sista sen ska jag gå till bussen. Efter skolan ska jag väl möta upp tjejerna så ska vi fika med några tjejer de träffa på Malta sen ska vi till Kungsträdgården för att kolla på en tjej som ska sjunga. Så ser planerna ut än så länge iaf!

Ska fixa ögonbrynen sen

Jag måste gå och se ut som ett jävla unibrowe för att jag ska gå och fixa mina ögonbryn hos Anna. Har gjort det en gång förut och nu är det dags igen. Skulle egentligen inte gjort det för jag vill inte spara ut och skämma ut mig inför halva Sverige, men mamma betalar så då gör det ju inget.

Fredagens outfit

Lite sent men men..


Halsband (nytt!) - Kappahl
Tubtopp - H&M
Höga jeans - Bikbok
Kavaj (ny!) - H&M

Fredag var det igår ja

Igår hade vi en stylist dag där vi gick igenom lite information om vad vi ska göra under de här 3 åren och aa lite sånt. Trodde jag skulle sluta kl 15 igår men ikke sa Nikke, kl 13.30 fick vi sluta. Score! Iaf mötte upp några av brudarna så gick vi låååångt till ett fik där vi alla tjejer satte oss och snackade lite och så.

Svar

Anonym om Detta ska beställas i veckan:
Lägg upp bild på din tungpiercing då :)


Svar: Självklart! Men jag vill först byta stav till en vanlig för just nu har jag läkarstaven. Men det kommer upp så fort som möjligt :)

Kvällens planer: Middag med pappa

Min pappa har ju flyttat till Göteborg. Eller aa 10 mil ifrån Göteborg. Men iaf så är han här i Stockholm en vecka så han kommer om ca 10 min och hämtar upp mig så ska vi dra och käka.

Lars Wallins utställning

Idag skulle alla stylist 1:orna och stylist 2:orna åka till Waldemarsudde för att gå på Lars Wallins fashion stories. Wow säger jag bara! Asså vilka gudomligt vackra klänningar! De var så fina allihopa. Det var vissa som man liksom bara dog för. Och sen så hans Jofama skinnjackor och handskar. I'm in loooove! Så det var faktiskt ett riktigt roligt studiebesök.





För jag älskar mitt liv aha jag älskar mitt liv aha!

Igår så skrev jag ju att mina planer hade förstörts... Skoja! De har inte det! *Caching!!!* Och sen så berättade mamma för mig idag VÄLDIGT glada nyheter! Min morbror hade varit och fikat hos hans goda vänner haha, och då så är det 2 st killar där som känner min morbror kanske lite för bra.. Men iaf! De här killarna är skitsnygga båda två! Fast ena är dock snyggare men jajaja.. De här två killarna hade tydligen pratat massa gott om mig och jag säger bara en sak: SCORE! Jag är så jävla lycklig!!!! Går inte att beskriva min glädje nu asså.


Sånt där stort smile har jag nu! Fast större! Åh så glad jag är!

Svar på fråga

sara om Detta ska beställas i veckan:
vilken sida kan man beställa dom där byxorna? :)

Svar: De kan beställas på H&M :)

Detta ska beställas i veckan



SÅ ledsen just nu....

Mina planer för mig och blablabla har nu spruckit... Jag gråter en liten skvätt och ser min skolgång gå åt helvete istället för att det skulle vara himmelriket. Åh fml!!!!

Självförtroendet på topp just nu!

Notera då att de här killarna känner inte varandra överhuvudtaget och Marcus skrev typ 5 min efter att Rikard skrev. Gjorde min dag haha!
 

Gymnasiet imorgon då

Imorgon kl 10 ska jag befinna mig i Liljeholmen för att börja i en helt ny skola och en helt ny klass. Känns både bra och dåligt. Men men that's life. Det går säkert bra. Jag kommer att möta upp Amy, som är en gammal kompis till mig, och hennes 2 vänner så jag är ju inte själv iaf. Men nu ska jag gå och bestämma mig vad jag ska ha på mig imorgon. Godnatt!


Allt kommer att bli bra, Mandy


Kräftskiva utan kräftor

Igår var vi tjejer hemma hos mig och hade myskväll. Vi skulle även passa Albin för att mamma och Peter skulle dra ut. Så de åkte iväg och käkade middag sen när de kom hem kom Fodas och Alex hämtade oss så åkte vi till Passe. Det var mest obekanta människor där men träffade på Oskar och Orange (Charlie) som vi inte träffat på hur länge som helst! Vi tjejer badade och bastade och hade det trevligt.


Här har ni våran kräftskiva utan kräftor.

Brieost, kex, ett glas vin och Jersey Shore

Så såg min och Elins kväll ut igår. Det var faktiskt riktigt mysigt och gott som fan! Nu ser våra planer ut som så att vi ska åka till Handen så ska jag fixa naglar och sen ikväll kommer tjejerna hit till mig för då ska vi ha myskväll och passa Albin.

Inspirerad av Hannah Montanas sista avsnitt, japp....


Kul att man ser så mycket också..... Älskar er ändå tjejer!

High Chaparral del 2


Mamma


Gulligt...




Mmm bajs..






Min mamma lyckas alltid bli så söt på alla bilder.....



Skoja!

Det blev visst att jag kollade på säsong 3 eftersom jag inte hade sett alla avsnitt av det. Men nu ska jag nog gå och raka mina ben sen sova. För imorgon ska jag upp alldeles för tidigt för att jag ska på en shoppingrunda med Sofie och Lisa sen ska vi handla mat inför lördag. Yeeeeaaah buddie!

Kvällens sysselsättning

Jag har kollat på säsong 1, 2 och 3 av Hannah Montana så nu ska jag börja kolla på säsong 4. Yes det är vad min kväll kommer bestå utav.

Fattiga Elin

Idag hade jag och Elin bestämt oss för att gå upp vid 11. Så Elins pappa kommer och väcker oss 11. Men det slutade med att Elin gick upp typ 10 min innan mig så väcker hon mig med låten "Måste vakna nuuuuu...", när klockan var typ 13.30. Bra jobbat. Men nu har vi iaf ätit frukost och fixat iordning oss lite. Jag vill åka och äta sallad i handen, men fattiga Elin har tyvärr inga pengar... Dålig stil!

Spenderat lite pengar

Glömde ju berätta igår att jag drog och fikade med Elin, Myran, Sofie och Lisa. Det var faktiskt riktigt mysigt. Tjocka jag drack 2 milkshakes hehe. Gott var det iaf.


Jordgubb och banan milkshake, alldeles för gott!

 

Idag så åkte jag till stan med Anna och Regina. Det var sjukt länge sen jag träffade de, så det var trevligt. Vi gick till kungshallarna och käkade. Sen gick vi och kollade runt lite i affärer. Jag fick med mig ett par skor, eller kängor, och ett halsband. Orkar dock inte fota.

Borde gå och lägga mig

Imorgon ska jag åka till stan för att fika med Anna och Regina. Ska bli riktigt kul faktiskt för det var alldeles för länge sen jag träffade de två! Skulle vilja träffa Fille också (Felicia) men det får vi ta och fixa nån gång! Iaf så ska jag nu gå och lägga mig så hörs vi när vi hörs.


Tur att jag inte ser ut sådär längre iaf haha!

Mot Elin

Nu har jag duschat och sådär. Mamma och Peter bråkar så jag orkar inte vara kvar här därför ska jag och mitt arsle förflytta oss hem till Elin. Ikväll ska vi till stan för att träffa 2 killar från Uppsala som de lärde känna på Malta. Ha det!

Jag verkligen älskar mitt liv

Jag har inte jobbat nånting den här sommaren och ändå så har jag haft bra med pengar, (för att vara mig), hela sommaren. Hur najs är inte det liksom!? Dessutom så har jag precis färgat håret och då är jag alltid glad. Sen har jag ju precis piercat tungan och det är ju så jävla snyggt! Sen får jag ju absolut inte glömma mina underbara vänner som jag älskar otroligt mycket! Det är de finaste, roligaste, stördaste, osvosv, människorna jag känner!


Nu kan jag ju faktiskt skriva ut det... (bild kommer senare)

Jag har piercat tungan!!
Omg va jag är glaaaaaaaaaaaaaad! Ingen förstår min livsglädje asså! Och det är SÅ snyggt och jag bara älskar det!!!! Iaf så jag gjorde det i torsdags och den enda som visste om det var Elin och det var för att jag ville ha med mig henne när jag skulle göra det. Sen så har inte alla vi brudar träffats samtidigt så jag har bara kunnat berätta det för några. Men ikväll var vi alla samlade och då fick de som inte visste om det redan fick veta. Ja ni fattar..

Just nu:

Hårinpackning, Jersey Shore och en kopp te.

Grönan jaow

Ikväll var det meningen att alla vi tjejer skulle åka till Gröna Lund. Det blev hälften. Haha. Så jävla dåliga. Men iaf jag, Elin, Amanda och Lisa åkte in dit. Jag kallas numera för mormor för att jag inte vågade åka nånting. Ja jag är skitbesviken på mig själv att jag inte åkte typ Fritt fall, Uppskjutet och Insane. Det var en gång som jag verkligen bstämde mig för att åka Fritt fall men ångrade mig i sista sekund. Pucko. Killen som jobbade tyckte jag var chicken och gjorde kycklingljud när jag därifrån haha. Nästa gång jag träffar honom så jobbar han vid Blå tåget. Kul! Hahahah! Blå tåget var förresten skitläskig!! Vi 4 höll ju föfan på att skita på oss.

Vad har hänt mer då? Halva Stockholm har hört mig skrika när jag åkte nåt, Lisa blev uppraggad av en väldigt kåt kille, vi blev frågade om det var vi som var guldkortstjejerna (PINSAMT!), lyckades tappa bort varandra, jag kunde inte gå i trapporna upp till Lustiga Huset så han var tvungen att stänga av de för min skull.... Japp. Jag har iaf haft kul och nästa år då ska jag banne mig åka Fritt fall!!!!


Upp om 4 timmar woho

Imorgon, eller aa om några timmar rättare sagt, så ska jag upp för att börja fixa iordning mig. Jag ska nämligen åka in till stan för att bli sminkad av Elins syrra. Elin är så lat så hon orkar inte gå upp så tidigt och ska vara modell en annan gång istället. Så jag ska ju försöka hitta inne i stan. Nej men det ska nog gå bra. Känner att jag borde iaf gå och lägga mig nu. Godnatt!

Bartenderskolan och en kopp te

Det är precis vad min kväll består utav.

Fika i stan

Alldeles strax ska jag hoppa in i duschen för att sen börja fixa iordning mig. Vi tjejer ska åka in till stan för att fika lite och snacka lite skit. Mysmys.

Jävla skitsak som flyttar till Uppsala

Jag kommer ju sakna dig nu när du ba drar härifrån! Jag är så arg att du inte bestämde dig för Vittra istället, det är inte ok liksom...

High Chaparall del 1


Man ser i fönstret hur glad jag är haha.






Söt mamma. Trött lillebror.










Det var även lite show och stoj på tåget.


Albin tyckte dock inte att det var så kul, så han somna.


Cool kille det där.






Klart lillen ska ha en hatt.


Svetthjärta.


Tuffa grabbar.


Jag och mamma under showen.


Mamma blev lite bajsnödig under showen och drar till med den här söta minen.


Gullig chey.




Aaaw så söta tillsammans!


110037

Pride, Lisas tjejmiddag sen fest

Jag kom hem för ett tag sen. Igår var jag, Elin och Lisa på pride och kollade på alla bögar woohoo. Jag blev lite kär i några bögar och hade skitkul! OM jag älskade pride liksom! Sen iaf så åkte jag hem till Lisa för hon hade tjejmiddag. Efter det drog vi vidare till Tullinge för att gå på fest. Det var en riktigt bra kväll faktiskt. Vi tjejer shaka loss lite på dansgolvet, snackade med en tjej som var gravid och hade massa roligt att berätta, jag snackade med Ludde om mode, förhållanden och sex, spelade kortspel och aa sen åkte vi hem.  Jag och Myran sov hemma hos Amanda och idag vid ungefär 16 tiden åkte vi till donken och sen åkte vi hem. Jag har tyvärr inga bilder att lägga upp för att Sofie och Hanna har alla bilder men ingen utav de har lagt upp några bilder på facebook än. Seeeeeeegt! Jag måste skaffa en ny mobil så att jag kan ta bilder också helt enkelt.



Mobilbilder

Japp eftersom jag varken har tid eller lust att blogga så slänger jag in några inlägg med bilder ibland.


Älskar Oliver i bakgrunden haha.


Islatte, gott som fan!


Bra musik i hörlurarna och en islatte i handen. Yes. Det är najs.

High chaparall with tha family

Imorgon senast 8 sitter jag i bilen på väg till High Chaparall. Men jag snor mammas telefon ibland och bloggar lite ifrån den. Låter suuuuuper. Men jag kommer hem på onsdag kväll så jag är inte borta så länge som tur är. Aja ska väl börja packa nu.

Jag är ju för rolig ibland

Ksd är då ett litet internskämt mellan mig och Sebbe D's liga haha..

Tema Dialog gjort av Mimmi Thorneus