Hämta ut paket

Fick hem en lapp om att jag har ett paket att hämta ut, som jag tror är mina converse. Så, det ska jag hämta ut imorgon. Ska kolla vad jag fått i min Glossybox den här månaden och kolla vad Specsavers vill mig.
 

Storshoppat på Ikea

Jag, Elin och hennes mamma åkte till Ikea idag för lite shopping. Jag köpte en latte elvisp för 9kr. Storshoppa var det ja.
 

En vaniljlatte tack

I torsdags när jag beställde min vaniljlatte så tänkte jag på att jag vill ju såklart kunna göra en vaniljlatte hemma. Så därför köpte jag med mig en vaniljsirap för bara 39 kr på Espresso House! Hur billigt är inte det liksom!? Skulle köpa med mig kaffebönor också men killen som jobbade där avslöjade att de kommer börja med nya bönor snart och det kaffet var mycket godare, enligt honom. Så jag väntar lite med det.
 
 

Bra helg

I fredags åkte vi tjejer på Halloween fest i Skogås. Nära och bra. Hade jättetrevligt hela kvällen, vi spelade massa spel bland annat ett som kallas för Zoomie, eller hur det nu stavas. Kul var det iaf.
 
Elin var utklädd till en konstig tjej med konstig pyjamas och jag som docka.
 
 
Igår åkte jag och Elin till stan för att äta McDonalds, efter det var tanken at jag skulle gå och shoppa lite i stan med mamma och Peter. De planerna ändrades snabbt och jag åkte hem till sängen för att vila. Vid 21 tiden nånting började jag fixa iordning mig och mötte upp Sofie i stan. Vi åkte och mötte upp Linnéa i min klass och hennes kompis på en fest. Det var ett skitstort hus och rätt mycket folk, men eftersom det var ett sånt stort hus blev det värsta indelningarna mellan alla och det kändes som att det var mindre folk än vad egentligen var. Jag och Sofie kände inte en kotte där men vi lyckades ragga upp några killar för lite kortspel och ena killen var supersnygg. Men de skulle ju såklart dra vidare till Laroy. Då skulle även Linnéa och hennes kompis dra så vi var verkligen helt ensamma.
 
Vid 2.15 bestämde vi oss för att dra till Donken med våra supersnygga utstyrslar vi hittade. Folk trodde vi var dumma i huvudet och att vi varit på maskeradfest. Det var bara det första som stämde. Vi chillade med Max från Mangemakers också på Donken när vi försökte kriga oss fram till ett ledigt bord och han satt där helt ensam, mobbad. Men vi märkte inte förrän efteråt att han var från Mangemakers. Konstig men rolig kväll.
 

Fransförlängning bitches

Gjorde mina fransar igårmorse och jag är supersuper nöjd! Skulle ju gjort de förra torsdagen men Anna blev sjuk så jag flyttade fram min tid en vecka bara. Har även lyckats få Elin att bli lite suktad, så hon ringde och bokade tid till sig själv nästa vecka!
 
Fransarna till vänster är före och fransarna till höger är efter.
För er efterblivna som kanske inte förstod det!

Dagens klockrena

Cappuccino

Hade praktik idag, alltid lika kul. Efter den mötte jag upp Elin osvosv. Vi köpte med oss en varsin kaffe på vägen hem och gick till Oden och handlade lite middag. Nu tänker ni alla, att vi köpte pizza. Men ack så fel ni har, för vi köpta salladsrullar med lite gottigott i. Ja okej det var ju inte så mycket nyttigare. Men gott var det!
 

Breaking the law

Och jag öppnade det ändå! Such a bad ass!

Knubbfingrar

Hade prov i Personlig försäljning idag och fick ett C även fast jag inte pluggat någonting alls, för att jag såklart pluggat på helt fel sak. Tyckte det var rätt bra ändå. Nej men personlig försäljning är en riktigt rolig kurs faktiskt! Passar mig super dessutom som vill i framtiden starta eget.
 
Jaja, dagen fortsatte med en nagellektion och var väl lite stressig men jag är supernöjd med mina naglar som Therese gjorde på mig! Jag är väl inte riktigt helt nöjd med mitt resultat på hennes naglar, men jag fick ett B så det kändes rätt så bra ändå. Efter skolan mötte jag upp Peter och Albin för att mamma är just nu i Malmö på teamresa, så vi passade på att äta lite Tacobar. Mumsmums.
 

vackra fingrar!
 

Jobb, ovanligt va?

Detta är då min jobbar helg som jag ska ha var fjärde helg, då man bara köttar på och jobbar hela tiden känns det som. Dock har jag fått jobba varenda helg plus 1 veckodag sedan skolstart medans Victor inte fått några pass alls (?), vilket är superkonstigt. Men men, cash is king. Dock var jag typ såhääääääääääääääääääääääär nära på att sjukanmäla mig imorse för att jag är så jävla cptrött. Usch vilka fula ord jag använder nu också. Jaja, ni kan väl bara gissa er till vad jag ska göra idag...?
 

Slampigt värre

Imorgon är det fullt upp hela dagen lång! Först skola, direkt efter det åker jag till jobbet och jobbar i några få timmar. Efter det ska jag åka hem till Majsan där det vankas "Halv åtta hos mig". Tema - slampa. Eller vad man nu ska kalla det. Vi ska iaf klä oss slampigt! Min mamma tyckte det var jättekul och kom med massa kläder, ideér och förslag på hur jag ska klä mig. Tur man har en mamma som klätt sig slampigt en gång i tiden. He he.
 

Googlade slampa och detta var vad jag fick fram.
Tillägnar den min kära vän, Elin.

Skönt med sovmorgon

Idag fick vi börja 12.15 för att vår kära svenskalärare gav oss möjligheten att få skriva vår uppsats hemma. Riktigt skönt. Jag passade då på att gå upp lite tidigare och körde ett pass på gymmet.
 

Bokat tid för fransförlängning

På torsdagar har jag praktik och börjar kl 10, så därför passar jag på att gå till Anna, som jobbar på en salong i Handen vid min praktik, och fixa mina fransar. Längtar supermycket! Hoppas det ser bra ut för isf kommer jag fortsätta att fylla på varje månad. Har velat göra fransförlängning ett tag nu, så passar på såhär innan alla halloweenfester man ska gå på.
 

Keep up the good work

Skola idag (as usual) från 8.30 till 17. Det är så fantastiskt kul med skola i 8 och 30 minuter. Direkt efter le school åkte jag till gymmet och köttade. Måste ju träna som fan inför våran tävling. Go fucking me!!
 

Gym

Mötte Elin och Sofie på tåget på väg hem från skolan idag. Skönt med lite trevligt sällskap sådär på en måndag. Jag och Sofie hade båda planer på att gymma, so we did. Jag sprang på löpbandet men med tanke på att jag knappt ätit något under dagen var det inte det smartaste jag gjort. Blev helt spyfärdig när jag var uppe och gjorde en magsidoövning. Ville köpa en banan på vägen hem, men bankomatkortet låg hemma så tji fick jag.
 

Dags för middag

Jobbigt läge må jag säga

Jobb

Snart vankas det jobb i 10 och 30 minuter. Suck.
 

Middagsmys

Direkt efter skolan igår mötte jag upp Elin så gick vi till Pizza Hut och jag åt. Efter det mötte vi upp resten av tjejerna för att de skulle äta middag på Mongolian Barbeque, jag är inte ett så jättestort fan av att äta kina/thai mat därav Pizza Hut innan. Vi var där från kl 18 till ca 22. Haha de tröttnade nog på oss ganska rejält. Ordet buffé har aldrig haft så stor mening som det hade igår. Till sist hamnade jag och Elin hemma hos mig i samma säng (woopwoop) och kollade på How I met your mother och sen däckade dirr.
 

Allt mitt hat jag har går till denna låt

Den här låten är så fruktansvärt dålig och jag tycker verkligen att den är sämre än sämst. Okej, jag ska inte överdriva. Men bra är den då inte.
 
 

Catfight!

Blev lite drama idag mellan 2 tjejer i klassen och blev värsta catfighten. Herrejisses. Var lite kul ändå, he he. Har hunnit med att jobba idag också, alltid lika kul.
 
Måste ju marknadsföra lite också

Halloween börjar närma sig

Snart är det dags för alla halloween fester, så det är dags att börja tänka på dräktval osv. Jag är inbjuden till 3 st men jag har bara hittat 1 outfit än så länge. Så jag får väl slänga ihop något ruttet på de andra 2 eller något. Nej men vi får se vad som händer.
 
 

Möten hit och möten dit

Igår var det möte med marknadsföringsgruppen i skolan och idag var det personalmöte med jobbet. Förutom personalmötet idag har det inte hänt så mycket i skolan. Godnatt kååååmpisaaaar
 

Kötta som en riktig slaktare

Drog iväg till gymmet direkt efter maten. Var väl inte det smartaste jag gjort i mina dagar dock.. Springa på löpbandet en halvtimme efter att jag ätit resulterade i ett förjävla illamående.
 
 

Lana del Rey

 

Måndag

Behöver jag ens säga något mer? Jag tror vi alla känner exakt samma sak när det är måndag - suck. Jag vaknade iaf 3 minuter innan mitt tåg gick imorse. Bra jobbat, ellerhur? Kom ca 20 minuter sent så det var inte så farligt. Missade ingenting direkt, har bara suttit inne på Facebook och kollat in bloggar hela den här lektionen. Crazy måndag.
 
 

Jag hatar ordet - yolo.

Igår stod det jobb på dagens schema från 10-16. Efter det gick jag till Thailand en snabbis och blev lite brun. Very skönt. Jag åkte hem, duschade, började fixa iordning mig och så kom mamma och Peter hem med mat. Äkta hjältar. Elin kom även hit och vi började tagga till. Vi mötte upp Amanda och Lisa på tåget, fixade lite business, för att senare möta upp Soffipropp på tåget och vidare mot Christoffers 20 års kalas! Hade superkul med härliga människor, körde lite dance battle igen och vem vann? Jo jag, woopwoop. Hade lite trevligt på hemresan och Martina och Becka mådde väl mindre bra hahaha.
 
 

Girly things

Har precis målat naglarna med mitt nya nagellack från Depend, som jag fick från min Glossybox. Det var en skitcool mörkgrön glittrig färg. Sen när lacket torkat så blev det matt. Riktigt coolt faktiskt och kommer nog att användas flitigt utav mig i höst, eftersom det passar så bra nu när det börjar bli lite mörkare och allt.
 

Relax, take it eeeaaasyy

Fredag bitches! Behöver jag ens säga nåt mer...? Känns som det kommer bli en riktigt bra helg faktiskt! Ikväll blir det lite mys hos Majsan med tjejerna, imorgon lite jobb på dagen och få in lite cash för att senare på kvällen dra på 20 års fest! Strålande Sickan, strålande!
 

Gutenmorgen!

Sitter i skolan just nu och har precis haft redovisning för vår lärare. Gosh vad nervös jag var.. Men det gick superbra! Dessutom kunde hon tänka sig att köpa mestadels av det vi tagit fram, så jag hoppas på att få ett A på denna uppgift. Vore väldigt befriande må jag tala om för er.
 
Annars då? Väntar på rast så jag kan få äta min frukost. Det är väl planerna för nuet. Juste! Jag hittade bilen jag förmodligen kommer köpa när jag tagit mitt körkort. Nu längtar jag så jag spricker asså!
 

G-R-Y-M

Har precis varit ute och övningskört och det gick hur bra som helst! Backade på en liten skogsväg i mörkret, gosh vad det var läskigt men gud så bra det gick! Ååååh så stolt över mig själv! Längtar så sjukt mycket till att jag har mitt körkort i handen!
 

En varm höstdag

Skulle jag kunna tänka att ha på mig något enkelt som detta. Överarbeta inte outfiten och krångla till det, utan ta något enkelt och låt accessoarerna pigga upp outfiten istället!

Nybliven pensionär

Blev inte att jag jobbade idag som jag egentligen ska göra på onsdagar. Jag valde att stanna hemma och skriva klart mitt säljargument, eftersom det egentligen skulle vara klart förra veckan och vi har redovisning på fredag. Aa men bra jobbat Alexandra.
 
Dock ska jag vara hemma imorgon från praktiken eftersom jag lyckades sträcka min höft när jag skulle springa till tåget idag. Går som en gammal pensionär, känner mig som en gammal pensionär och ser ut som en gammal pensionär. Nej men satan i gatan vad jag har ont i min stackars lilla höft.
 

Tisdags stress

Skolan började vid 8.30 idag och fortsatte ända till kl 17. Hur kul som helst. Älskar verkligen att åka i rusningstrafik så man får stå och klämmas bland alla svettiga ungdomar och gråhåriga pensionärer på pendeltåget. När jag väl var framme i vh centrum gick jag till gymmet och mötte upp Sofie. Vi var asgrymma och gymmade på. Haha gymmade på... Anyway! Efter gymmet åkte jag hem och åt lite sen middag. Därefter var det direkt ut och övningsköra med Peter. Idag gick det awesome och jag körde fram och tillbaks till Tungelsta.

Min Glossybox har äntligen kommit!!

Har väntat över en hel månad nu på att min Glossybox ska komma hem till le brevlåda. Jag har kollat brevlådan i en vecka nu men ack så tomt det har varit där. Ingen Glossybox där inte.. Men så idag! Vips så låg det en fin liten box där i som var min. Woopwoop!
 
 

Yeeeaaaay!

Tema Dialog gjort av Mimmi Thorneus