Hej hej hemskt mycket hej

Varför säger man egentligen så? Asså hemskt. Konstigt det där. Men igår iaf åkte jag aldrig ut och övningskörde för jag hann inte. Skulle iväg på middag med farmor, faster och Vickan. När kvällen närmade sig mötte jag upp Elin och vi gick sen till Kruger med Amanda och My. Lisa och Linnea var redan där när vi kom. Det var väl lite.. Fest.. Där. Men jag kunde ändå inte dricka för ska ut och övningsköra nu.


I somras när vi var med Kruger och de!

Regn, sol, hagel, regn, regn

Vädret är ju lagom cp idag. Men men, inte gråter man för det! Fredag idag ju. Lagom soft. Hade prov i schamponering. Så schamponerade och fönade Sandras hår på förmiddagn och på eftermiddagen fixade hon mitt hår. Lagom fräscht såhär till helgen. Skönt att inte behöva fixa det själv liksom. Iaf, hoppas på att Peter ringer mig snart så vi kan åka ut och övningsköra. Aa men kul kul.


Från i somras!

Trååååååk

Igår hände inget speciellt tror jag. Jag sov när jag kom hem och vaknade i lagom tid till middagen sen åkte jag ned till gymmet och tränade. Träffade på Lisa också. Idag då. Jo, vi hade smink hela dagen och nu har jag precis skrivit klart min argumentation. Ska plugga lite matte nu, duktig chey!

Trött tisdag

Sitter framför datan och håller på och somnar. Inte bra det. Ska ju ut och övningsköra efter maten. Keep it up girl! Skulle tränat idag egentligen men får bli imorgon eftersom jag ska övningsköra och skriva klart 1 uppsats. Så får bli gymmet imorgon.

Kirrar ett A på matteprovet ba sådär

Förra veckan hade jag matteprov i sannolikhetslära och idag fick jag reda på att jag fick ett A! Hur nice!? Jag blev iaf riktigt förvånad och stolt över mig själv! Har även gjort klart 2 svenska uppgifter idag och gymmat med Elin. Det går bra nu kompis! Om 1 timme börjar BB. Ooooopaaa!


Bring back Hannah W in thaaa house!

Skön söndag

Halva dagen har jag legat i sängen och bara känt att blä livet suger. Men sen så efter lite tjat från Stefan så hoppade jag in i duschen och gick ut på promenad med honom. Vi mötte även upp Oskar och gick en promenad runt om i vh. Träffade några som de kände och fick komplimanger av de för att jag hade snygg rumpa. Ja, men det är ju nåt positivt iaf. Snart ska jag gå till Din Mat för att handla lite godis för jag har bestämt mig för att jag får äta onyttigt 1 gång i veckan.


Bild från i somras!

Caravan palace

Började kvällen hemma hos Percy och förade lite. Väl framme sen vid lokalen var det partyparty. Vi dansade näst intill hela kvällen och kanske lite väl mycket dricka. Så jag hade inte en av de bästa dagarna i nitt liv igår, men men då har man lärt sig nåt nytt.

Födelsedagsbarnen

Har ju glömt att gratta Hanna och Amanda som nyss fyllt år och grejer! Så grattis till er snyggingar!!!


Enda bilden jag hitta på er tillsammans, he he..

Gotta get down on Friday

Började 9, slutade 9.05. Skönt som fan kan jag säga er. Elin kom till Liljeholmen och vi åt på Subway. Sen var tanken att vi skulle åka till Farsta för att handla glitter till våra masker vi ska ha ikväll, men vi orkade inte. Så nu sitter jag hemma hos Elin medans hon fixar med kläder inför ikväll. Är super taggad inför ikväll! Det kommer bli awesome!

Just nu

Skriver om min första kärlek. Går super. Eller?

Igår och idag

Igår var det skola (as usual). Hade prov i anatomi och var 1 poäng ifrån A. Fuck. Men men, min lärare tyckte att jag var duktig ändå. Yeay. Sen åkte jag direkt till gymmet och köttade. Efter maten kom Oskar hit och vi kollade på Memento. Det var en sjuk jävla mindfuck film men bra! Jaja. Efter filmen ringer Elin och frågar om jag vill hänga med på promenad. Ofc sa jag då. Så gick en 2 timmars promenad, duktigt!



Idag slutade jag vid 10.30. Skööönt. Eller aa vi hade en style advicing grej som jag, Linnea och Issa skulle fixa så det är kirrat. Förutom att jag kom på för ett tag sen att vi har en outfit kvar att sätta ihop = jobbigt. Men äsch det går säkert fort. På kvällen ska jag och Elin käka middag tillsammans med Jimmy och de. Sen ska vi tagga till för fest. Är super taggad faktiskt! Min outfit kommer bli grym till temat!

Älskar låten

Mad world - Gary Jules

De senaste dagarna lite snabbt

Söndag: Kom ju som sagt hem i söndags. På kvällen mötte jag upp Sofie och Elin för en promenad. På ca 1 och en halvtimme får man reda på ganska mycket kan jag säga er! Det var ju huuuur mycket som helst som jag hade missat.. Men men nu är jag hemma igen och är back on track! Haha fan va fult det där var. Sen efter att jag sagt farväl till de mötte jag upp Oskar och gick på en promenad med honom i en halvtimme. Så 2 timmars promenad blev det. Good for you Alexandra! Ja, det är sant jag skriver om mig själv som tredje person.

Måndag (igår): Skola som vanligt. Åkte bara hem en snabbis och bytte om sen drog jag till gymmet och körde mage och ben. På vägen hem mötte jag upp Elin och så drog vi hem till mig och var allmänt softination i våra hjärnor. Fick även reda på att jag är fet så nu är det slut på godis, läsk och asså ALLT sånt! Igen. Förutom att förra gången fick jag dricka läsk.

Idag: Åkte tåg med Elin, Sofie, Amanda, Myran och Charlie. Härlig start på morgonen! Gud så vuxet skrivet. Eller? Började skoldagen med matte och jobbade på riktigt bra faktiskt. Efter matten hade vi idrott där vi skulle ha folkdans. Det var förjävligt. Så sjukt tråkigt och dessutom ska vi ha det 2 gånger till = die motherfucker die. Efter skolan åkte jag hem och bytte om snabbt sen var det bara tagga gymmet! Körde kondition idag och jag var ju lagom röd i ansiktet och svettig efter det. Duktig chey hej! Eller det kanske ska stå hey. Nej det är så fult. Nu ska jag hoppa in i duschen sen kanske gå på en promenad med Oskar. Och senare ikväll blir det BB. Yeeeaaay!

Passion for fashion

Den låten har fastnat på mitt huvud så sitter och tänker på den repeat - jobbigt. Men till saken iaf, igår var vi ju som sagt var i Kalmar och kollade runt lite i affärer. Hittade en tygväska inne på Monki som jag köpte.


Glad chey!

Just nu

Kollar BB, avsnittet från i fredags som jag inte hann se då.

Släkten är värst

Nu vill jag bara komma hem till min alldeles egna underbara, ljuvliga, härliga... Säng. Längtar så sjukt mycket. Men antar att vi kommer hem vid 17-18 imorgon så det är ju himlans skönt. För den här jävla släkten har jag ju fått nog av nu. Jaja godnatt!

Kalmar

Tänk er rubriken med småländsk dialekt. Kul kul. Men jag tror iaf att vi snart ska åka in till Kalmar och kolla lite. Känner mig som en jävla pensionär. Pensionärer är kul.

Begravning idag

Var på Maritas begravning idag och den var jättefin. Kan fortfarande inte fatta vad som hänt, men jaja.

Lyssna på musik när man ska sova

Det är underbart skönt. Brukar vakna på morgonen att det är musik som spelas i hörlurarna eftersom jag har repeat på. Men men, det är alltid trevligt. Ska dela säng med mamma de här dagarna också. Kul. Nej okej så farligt är det inte. Eller, jo. Hon är så jävla jobbig att sova med. Hon är varm, andas högt = sjukt jobbigt. Visserligen var det flera år sen jag sov i samma säng som henne - men ändå.

Småland nästa

Sitter nu i bilen med mamma, Albin, Tord och Mathilda. Vi är som sagt på väg ner till Småland. Så är väl framme om ca 2 timmar eller nåt. Ska försöka plugga lite på vägen men får se om jag orkar. Aja update you later, ciao bitches!

Sängen är mig förevigt trogen

Nu ligger jag i sängen och kollar på tv. Ska alldeles strax sova eftersom jag ska upp lite tidigare imorgon för att duscha. Fränigt. Imorgon blir det jobb på The body shop igen! Eller aa praktik.


Min gamla säng - still my favourite.

Nånting riktigt härligt är..

När man har nya låtar man vill lyssna på. Så det är så att man längtar tills man är på väg till eller på väg hem från skolan.

Praktik denna vecka

Praktiserar nästan hela den här veckan på The body shop. Det har inte funnits så jätte mycket att göra. Men idag har jag arbetat lite på derasd 2 olika lager, prismärkt varor samt att jag fick sminka 2 tjejer idag också! De var lika gamla som mig. Citerar den första tjejen jag sminkade när hon kollade sig i spegeln: Du var ju faktiskt bra på att sminka. Då blev jag glaaaaaaaad!

Lycka

Favoritartisterna just nu

Går på repeat i hörlurarna.

Färgar håret bre

Har nyss kommit hem från Handen. Fick med mig ett par byxor som jag ska ha på mig ikväll. Nu ska Elin färga håret på mig sen ska jag hoppa in i duschen. Har verkligen haft fullt upp idag. Så jävla skönt! Då har jag iaf gjort nåt istället för att bara lega hemma och dega. Love my life.

Snodde från Linnea he he






Haha älskar det

Godmorgon godmooooorgon

Vaknade för 1 timme sen. Så nu väntar jag bara på att Emelie ska höra av sig så jag kan åka ner till Nynäshamn för att klippa min lugg. Efter det ska jag åka till Handen för att köpa hårfärg och köpa nåt att ha på mig ikväll. Sen blir det raka vägen hem för att färga håret, raka benen, peela mig osvosv. Måste ju vara fresh inför ikväll. Yeah buddy.

Mysfredag - all by myself

Hade nästan glömt bort hur det är att vara hemma själv på en fredag och ha myskväll med sig själv. Har ju liksom varit med Elin annars eftersom det officiellt har blivit ett "vi" nu för tiden.. Meeeen imorgon iaf- ska jag förmodligen ned till Nynäshamn för att Emelie ska klippa min lugg, sen ska jag åka till Handen och köpa hårfärg samt nånting att ha på mig på kvällen. Sen på kvällen åker jag till Uppsala med mina brudar! Tagga!! Vi ska dit och träffa Emil Jacobsson. Woop woop!

1 dag efter he he - Grattis Elin!

Igår fyllde min kära vän Elin år! Grattis till dig snygging bara 1 år kvar nu föfan!


Look at that ass, ass, ass, ass, ass, ass, ass, ass...

Helt sjukt mäktigt!

Me heart wednesdays

Grey's Anatomy ikväll! Wooooh! Mamma har gjort fruktsallad till det också. Åh så mysigt. Älskar onsdagar! Kom precis hem från gymmet också. Körde armar och rygg idag. Gick grymt!

Jag är så jävla lycklig just nu!

Rihanna. Asså fucking Rihanna kommer till Peace and love i sommar! Det kan inte bli annat än bäst! Jag ÄLSKAR hennes "We found love" musikvideo, jag ÄLSKAR hennes musik, jag ÄLSKAR henne! Åh love life!!

Se upp i backen annars får ni tusen hål i nacken

Skidor imorgon ooopaa

Sov 2 timmar inatt, ganska oskönt. Men vaknade upp hyfsat lätt imorse iaf. Skolan idag var helt ok, mentorstiden blev inställd och det var ren lycka utav alla elever! Direkt efter skolan åkte jag till Espresso house och köpte mig en god vaniljlatte sen åkte jag till Vittra för att möta upp Elin. Vi åkte till Gallerian och kollade runt lite. Gick även ned till gymmet ikväll och körde stenhårt på magen. Beach 2012 ohyeah! Imorgon blir det iaf att åka skidor med Linnea, Issa och några till från klassen i Hammarbybacken. Tagga!!!

Sunday happy sunday

Vaknade vi 15 idag - värdelösa jag. 1 timme senare får jag ett samtal av Stefan och sen plingar Oskar och Stefan på. Notera då att jag endast har en stor t-shirt och tjocktröja på mig med dessutom jätteäckligt hår. Inte en trevlig syn det där haha. Sen har iprincip inte gjort nånting, kollade BB 1 timme sen ringde Stefan och Oskar mig och bad mig komma ut. Så gick ut och var med de en stund. Kallt som fan var det. Men nu ska jag gosa ned mig i sängen och imorgon är det skola igen. Woop woop!


Oldie!

Busiga jag he he..

Gjorde precis något riktigt riktigt busigt.. Tog ca.. 2 minuter. Nej nu ska jag snart sova. Godnaaaatt!


Oooh sexyyy!

Filmkväll

Är bara ett annat ord för att bli fet. Ligger iaf nu i sängen med Elin och väntar på att Big brother ska börja. Efter vi kollat på det ska vi ha filmkväll. Mysigt mysigt!

Mystorsdag

Känns som att alla mina dagar består av att mysa nu för tiden haha. Aja, det är ju mysigt iaf. Även om jag, Linnea, Elin och Myran är lite frustrerade. Jag menar, såna här saker tar bara 2 minuter sen är det klart. Men förutom det va har jag gjort idag då? Legat hemma hos My hela dagen, kollade på Emil i Lönneberga sen gick jag och handlade läsk och godis. Fet chey over here. Yeah buddy.


Me atm.

Ensam

Sitter nu helt ensam i Myrans fasters lägenhet. Väntar på att My ska komma hem vilket bör vara snart eftersom hon sitter på tunnelbanan nu. Idag får vi se vad vi gör. Borde iaf äta något mat aktigt. Blev liksom godis till frukost.

Peace and love i sommar breee

I sommar ska jag till Peace and Love med alla mina brudar. OM jag längtar!
Tema Dialog gjort av Mimmi Thorneus