Godis är gott

Ligger med Elin in tha bed just nu. Tänker tillbaka på gårdagen och tänker "fyfan va galet det var!". Nej så riktigt var det inte.. Jag fyllde ju år igår så jag, Elin och Sofie skulle dra ut på fest. Det slutade med att vi åkte till Söder tillbaka mot Statoil i handen, till handenterminalen. Och där träffade vi hur många olika och roliga människor för den delen. Dessutom så såg Elin (tyvärr inte jag för jag var upptagen med att prata i telefon) en kille som börjar på K och slutar d. Vi träffade honom i början av sommare 2010. Aa men iaf HAN såg Elin och han hade tydligen sett oss också. Det gjorde min kväll! Sen blev det mys i sängen med Elin och Sofie.

(bild kommer senare woop woop)

Finns inte så mycket att säga, bilden talar för sig själv

Importerad rygg

Cp cp cp! Har fett ont i ryggen. Den är importerad. Ska gå och lägga mig i sängen och plugga lite. Kul? Nej. Hatar det. Cp.

Sökte på "importerat" på google och fick fram denna!

Dun dun dun duuuun..

Den är klar! Rutten design. Jag vet. Orkar jag bry mig? Nej. Bra då har vi det avklarat också. Klicka på bilden för att komma till bloggen!

It's gonna be legen... Wait for it...

...dary! Håller på och fixar en riktigt grym jävla sak nu asså! Ska försöka hinna klart med den tills ikväll. Det kommer bli stort! Haha nej okej. Överdriver lite, men bara lite. Aja ni får se sen när det är klart helt enkelt!

In school broooooo

Sitter nu i skolan och borde egentligen plugga. 2 timmar har precis gått åt att inte göra ett jävla skit. Bra jobbat Alexandra, verkligen! Nej men ska börja jobba på mitt manus lite nu faktiskt. Go meeeeee!

6 timmar har spenderats i en hård stol

Kom precis hem från sjukhuset, fick sitta där i 6 fucking äckliga timmar. Så härligt! Nej men hade bara en muskulär skada i ryggen så jag överlever liksom. Bästa med att vara på sjukhus är ju alla godsaker mamma köper till en. Lml. Nu ska jag njuta av min underbart sköna säng med lite plugg, handboll och ett glas cola.


Lyssna på låten med fet bas!

Japp idag är det lördag. Vad ska man göra ikväll då? Inte en aning än så länge. Men hoppas på att vi alla tjejer drar ut. Det var feeeeett länge sen vi alla tjejer var ute tillsammans. Det jag vet iaf är att jag ska alldeles strax hoppa in i duschen och sen ska jag och Elin åka till Handen för att äta Subway. Najs? Ohyes.

Barnvakt ikväll

Ska alldeles strax åka och möta Elin i handen så ska vi käka på Subway. Sen ska vi hem och vara barnvakt åt lillen, eller aa jag är redan barnvakt åt hon för mamma och Peter har precis åkt. Ikväll blir det väl lana x-box med Elin, naaajs!

Hahahahaha!

Bläääääääää.

Fml.

Jag är kär.







Bilder från i lördags


Marcus förlorar.










Haha lilla Kasper..















Dagens citat av Marcus

Stekt räka klättrar på skorsten... Tutut.

Riktigt lyckad helg må jag säga

Förutom att jag "tjafsat" med mamma och Peter så nu kommer jag faktiskt få konsekvenser. Sånt är aldrig kul att höra. Jaja whatever.

Igår kväll då. Jo jag mötte upp Elin, Sofie och Lisa vid stationen. Vi mötte även upp Kasper lite senare och så åkte vi till Tullinge på fest. Vi träffade massa människor som vi inte träffat sen i somras. Det var faktiskt kul att träffa alla de igen! Iaf så, vi körde lite olika spel, dansade, snackade och även lite senare kom polisen. Alltid lika trevligt. Nej men de sa typ inget. Eller jag gick in så jag vet inte vad de sa haha. Jaja iaf, missade bussen så vi fick åka feta omvägen och kom hem runt 6.30. Najs. Bilder kommer senare!

Ett par av de två SKA jag ha!



Målar rummet

57/58 poäng *katching*

Det var alltså det resultatet jag fick på ena mitt hudprov. Jag är grym! Det andra har jag dock inte fått reda på än. Igår i skolan så målade vi om i klassrummet. Det blev skitbra! Så nu är det klart.

Efter skolan var det bara att åka hem direkt för att slipa väggarna i mitt rum. Jobbigt? Svar ja. Men direkt efter gick jag hem till Elin. Jag, Sofie och Elin blev sen upphämtade utav Dennis där även Marcus, Jocke och Kasper var. Vi åkte hem till Dennis och gjorde ett försök till att spela i anden i glaset. Vi misslyckades ganska brutalt. Då bestämde vi oss för att kolla på Paranormal Activity, jag däremot somnade hehe. Men iaf så vi fick skjuts hem sen igen vid 2 tiden. Marcus försökte göra en handvolt framåt i en uppförsbacke. Han landade på ryggen, rätt åt honom. Kollade Jersey Shore när vi kom hem och sen dirr i säng.

And voilá!

2 hud prov idag, lycka till!

Igår var jag och tränade core och funktionell. Plus att jag redan hade en förjävlig träningsvärk. Aa jo men det är skönt att gå idag. Efter gymmet åkte jag och Elin hem till Jimmy där Elin bor nu och ca 3 veckor framåt. Vi kollade 8 mile, fast vi däckade typ 10 min efter att filmen börjat. Nej okej kanske inte så farligt, men nästan. Pigga brudar. Jaja nu blir det att plugga plugga pluuuugga så ska jag åka till skolan och skriva de där jävla hud proven.

Kungligt haha!

Ny vinterjacka kirrat

Gick upp vid 12 idag, riktigt stolt över mig själv! Speciellt eftersom jag somnade vid 5 imorse. Fixade iordning mig lite snabbt sen åkte jag, mamma och Peter och jag fick en ny jacka. Yeaaay. Jag och Peter åkte sen och övningskörde. Jag är grym. Jag vet. Körkortet är SÅ mitt om 1 år.


Tack Peter!

Season 4

Entourage säsong 4 är vad jag kollar på nu. Fast jag borde verkligen sova. Om jag ska orka övningsköra imorgon.. Så nu ska jag somna till ett avsnitt av Entourage. Måste verkligen vända på dygnet.

It's friday friday....

Osv! Har legat i sängen hela dagen (standard) och kollat på Entourage. Nu ska jag börja fixa iordning mig för att dra ut med Lisa och Sofie. Är inte så jätte taggad, men jag har legat i sängen sen i söndags och jag måste få komma ut!

Sängen idag igen

Kollade klart True Blood idag. Can't wait tills nästa säsong kommer! Och jag hade ju tänkt att träffa tjejerna idag, men när alvedonen slutade "fungera" kom jag på varför jag fortfarande ligger kvar i sängen. Fml. Ligger iaf och kollar Entourage nu.

Ska vi göra nåt äckligt baby?

Sjuk, hatar det.

Sen i söndags typ har jag legat i sängen med Elin och kollat på True Blood. Tjejerna har kommit hit och vi har snackat skit, spelat vem är jag. Kul liv va? Igår eller ja snarare inatt skulle jag och Elin dygnat för att vända tillbaka på dygnet, men så blev det inte riktigt. Jag somnade vid 3 tiden.

Dock kunde jag inte riktigt somna så jag gick in och la mig med mamma i hennes och Peters säng. Det är något speciellt med ens föräldrars säng, man känner sig trygg där på något sätt. Men sen gick jag och la mig med Elin igen och sovit till coh från tills kl var ca 17. Nu har Elin dragit hem för att jag är sjuk och jag kollar fortfarande på True blood.


Mamma och Peter kom in med det här till oss igår. Så gulligt!


Har sovit i 14 timmar, skönt.

Vaknade av att Elins mobil ringde vid 15.30. Annars hade vi väl sovit några timmar till. Älskar att sova. Iaf kollar på True blood just nu med Elin. Och det ska vi fortsätta med. Älskar det!


jävla sexig!

Nyår var igår ja..

Igår började vi föra hemma hos Elin och åt middag tillsammans. Sen vart det panik över att mina strumpbyxor var alldeles för bleka, så jag körde på barbent! Det var riktigt kallt kan jag tala om för er! Vi drog iaf på fest hem till Patrik och dansade, snackade med en känd fotbollsspelare aa ni vet det vanliga. Vid tolvslaget gick vi till Gubbängsfältet. Jag, Elin, Myran och Sofie pussade varandra på tolvslaget medans de andra hade försvunnit nån annanstans. Elin, Myran och Sofie fick skjuts av några random killar som vi snackat med lite innan. Jag vägrade dock att åka med för jag kände att jag ville inte att de skulle skjutsa runt oss helt lost och våldta oss och grejer. Så jag ringde Amanda panikslaget och sa att hon skulle kolla att de andra tjejerna kommit fram vid tunnelbanan. Fast hon trodde dock att jag blev förföljd av en vit skåpbil. Så den sötnosen som hon är, kutar till mig och kollar så att jag är okej. Haha så jävla gullig!

Men vi drog iaf vidare till hemmaplan och festade vidare och snackade med alla människor. Vid 3 tiden tror jag åkte jag hem till Sebborna och Matte och sov där. Idag lodade jag till donken med nästan alla tjejerna och tjockade oss. Nu sitter jag Elin, Lisa och Sofie hemma hos mig och snackar om vi vill ha förhållande eller inte.
Tema Dialog gjort av Mimmi Thorneus