Shopping med Elin

Kör på en liten snabb update sådär! Jag slutade egentligen för en halvtimme sen eftersom vi inte gör nåt, men tänkte bara skriva att jag ska möta upp Elin i stan för att shoppa lite. Najsnajs!

Svar till "Axel Alm"

Axel Alm om Vad i helvete har jag gjort!?:
Ställ krav på skolan, gå till rektorn och säg att ni stressar till lunchen och att det förekommer trakasserier i klasserna. Det är skolans SKYLDIGHET att göra så att deras elever mår bra i skolan. Tro mig, jag har suttit i min gymnasieskolas styrelse i 4 år och det är just dessa frågor som dyker upp på mötena. För visst är Realgymnasiet en friskola? STÄLL KRAV PÅ DIN UTBILDNING!

Svar: Jag har berättat för vår lärare och hon sa att det med lunchen är enkelt att fixa. Så det skulle hon ta upp. Men trakasserier kan jag dock inte kalla det, bara en väldigt ful, jobbig och illaluktande brud som irriterar mig. Jag menar jag har en egen käft att säga ifrån med, vilket jag gjorde, och jag slutar ju pga hennes skull. Visst jag orkar inte med människan, men om det bara var hon som var problemet skulle jag fan inte sluta. Utan jag trivs inte i miljön. Det är en sån liten skola och jag tycker verkligen inte om det. Kommer fan kvävas till döds snart. Och om jag ska ställa krav så skulle jag be de bygga ut hela skolan så den skulle bli jättestor. Men det funkar ju inte riktigt så, därför ska jag byta har jag bestämt.

Träna bort alla problem

Nu ska jag snart möta upp Elin för att vi ska gå till gymmet. Jag ska träna bort alla mina jävla problem om skolan och den där äckliga bruden i min klass som stinker svett fast hon har jacka på sig och hennes löshår är alldeles jätterisigt. Japp nu ska alla dessa problem bort för stunden så ska jag söka till massa skolor imorgon!

Så liten och gullig

Hittade en bild på min lillebror som är från min pappas sida. Han är ju bara för söt!

Vad i helvete har jag gjort!?

Jo det ska jag då berätta för er. Jag valde att börja i Realgymnasiet. Big fucking mistake! Kan ju börja med att säga att skolan är hur liten som helst. Man får knappt någon luft liksom. Eller jo juste glömde, när vi stressar ihjäl oss för att gå till Liljeholmstorget för att köpa lunch och sen stressa tillbaka till skolan för att stressäta sin lunch. Man hinner knappt äta upp lunchen innan det är dags för lektion. Ja jo men det är ju bra att stressa i en hel timme varje dag!
Sen går det ju heller knappt några killar där. Kommer fan bli lesbisk snart och knulla med en hästtjej. Åh najs! Eller...?

Och sen det bästa av allt: mina klasskamrater. Speciellt en viss människa som jag bara inte tål. Hon stör mig något så fruktansvärt mycket. Går inte att beskriva! För det första trakasserar hon människor hela tiden efter deras utséende och ser de inte ut som hon gör, eller följer efter henne efter vad hon ska göra så gör man fel. Och det faktum att hon kallade mig för bitterfitta och hora igår, som jag fick reda på idag när jag var på väg hem, är fan inte okej! Jag är så sjukt jävla arg att jag har lust att slå in hennes feta nylle i väggen. OM jag ska konfrontera henne imorgon!

Det jag iaf vill ha sagt är att min allra största dröm är att bli stylist, men jag är varken nöjd med skolan eller mina klasskamrater. Jag trivs helt enkelt inte och har därför bestämt mig för att byta. Jag hoppas och ber till Gud att jag kommer in för annars vet jag inte vad jag gör!

Update @matten

Martin Björk är ssssnnnnyyyggg

Hejsanhejsan! Kan ju börja med att säga att den här dagen har varit väääääldigt tråkig. Inte hela dagen dock men en viss del, hjälper ju inte att en liten irriterande myttare springer runt och tror att hon är bäst heller. Nej men det är härligt!
Vi gick iaf runt maaaaaaassa i stan, sen gick vi på nån föreställning som handlade om sex och massa sånt. Martin Björk var programledare och fyfan va han var snygg i verkligheten och så hade han jordens snyggaste klädstil. Sen kom Olle Waller från "Fråga Olle" och ställde några frågor, mot slutet kom även Petter och uppträdde. Cooooolt vaaa??? När allting var slut fick vi kondomer från Petter. Det är najs.





Living young and wild and free

Är det tagg, är det tagg????

Nu är vi nästan alla tjejer hemma hos Sofie och fixar iordning oss. Det är naaaaajs! Jag har även införskaffat mig jordens snyggaste jacka som jag är helt kär i! Ja men ikväll blir det fest så vi håller på att tagga till lite nu och förar. Aja ha en bra kväll för det ska vi!!!!!

Fredags myskväll

Igår var jag inne i stan och handlade lite med Sofie. Det gick inte alls som jag hade tänkt mig.. Men jag hittade iaf ett par svarta byxor och ett vitt linne som är utav siden fram. Det är väldigt enkelt men det kommer bli sjukt snyggt! Speciellt om jag kan köpa en sjukt jävla snygg jacka från Zara idag också! Ååååh hoppas!
Efter stan iaf mötte jag upp Elin, sen gick vi hem till mig och kollade på Jersey Shore och åt en varsin kärleksmums. Så det blev en mysig fredagskväll som spenderades med Elin.

Söt chey taggad inför träning

Barnvakt och det klirrar till i kassan

Mamma frågade mig alldeles nyss om jag ville vara barnvakt den 12 november. Självklart frågade jag hur mycket jag skulle få. Först sa hon att jag skulle säga ett pris men sen kom hon på att om jag är barnvakt en kväll så får jag tvn som vi har i vardagsrummet. Från en 19 tum's tv till 40 tum's tv är gaaaanska så stor skillnad. Så då har jag snart en ny tv inne på rummet då. Najs!


Snart min!

Spinning + Core = Döden!

Nämen tja på er! Idag började jag 8.30 medans alla andra började 9.30. Kul va!?!?! Nej men jag skulle skriva provet om nagelsjukdomar, undrar hur det gick förresten.. Aja sen hade vi bara massa teori hela förmiddagen. Sen gick vi på lunch och köpte med oss en sallad. Det var fruktansvärt gott då jag inte har ätit sallad sen förra veckan! Efter lunchen hade vi nagellektion fast praktiskt denna gången. Det gick rätt fort som tur var även fast vi slutar 16.
Efter skolan mötte jag upp Sofie, Myran och Mandy så åkte vi och mötte upp Sebbe för att handla dricka. Perfeeecto.
Sen var det då spinning + core. F y f a n! Var rätt så jobbigt kan man ju lugnt påstå!



Kan ju bero på mina underbara vänner också

Jag måste bara få tala om att just nu så ÄLSKAR jag mitt liv så jävla mycket! Vet inte just varför, men det bara är så. Åh va skönt det är!

What to do?

Sitter nu i skolan och har svenska. Jag sitter egentligen bara av tiden för att jag har inget att göra eftersom jag inte gjort min intervju ännu. Men ingen av mina kära vänner har slutat än och jag orkar verkligen inte åka hem så jag stannar väl kvar då. Jag menar, då ska jag bara sitta hemma med min mamma och ba woop woop. Nej det orkar jag ej. Jag träffar henne tillräckligt mycket annars. Amen! (Säg det med engelskt uttryck.)

Älskar att ha massa planerat

Det är så jävla skönt när man har massa saker planerat i veckorna. För då gör man liksom nånting istället för att bara sitta hemma och ruttna..
Mina planer för ikväll är iaf att träna med Elin - jag är taggad Elin! Sen träffa Christian sen vet jag inte om jag träffar brudarna eller nåt. Men så ser det ut så länge iaf.

Kom precis hem från gymmet

Eller aa okej inte precis dåra.. Haha. Men jag var iaf nere på gymmet med mamma och tränade 1 timmes Piloxing. Det var sjukt kul! Jag har redan bokat in mig till nästa vecka. Piloxing är typ en blandning mellan boxning, dans och pliates. Det låter helt fucked up i hjärnan men det är värt att pröva! Så det var mitt tredje pass men jag ska träna minst 5 gånger den här veckan! Imorgon blir det att köra lite på bandet och såna saker med Elin. Woop woop.

Träningsdags!

I måndags fixade jag äntligen mitt gymkort! Så jävla skööööönt. Så jag och mamma ska gå ned och träna om en stund. Snart kommer Elin också få sitt gymkort så då kan vi träna tillsammans, fett najs!

Stannade hemma idag

Vaknade imorse och insåg att nej usch fy och blä jag vill inte gå till skolan idag. Så jag stannade hemma, för vi hade prov i nagelsjukdomar som jag inte kunde nånting om och så skulle vi sluta 16. Usch. Det är bättre att jag gör provet nästa vecka istället så att jag åtminstone kan lite om de där sjukdomarna. Men imorgon är det bara att kliva upp ur sängen och gå till skolan.

Åkte tåg fram och tillbaks, aa det är najs

Dagen idag har varit väldigt jobbig. Tänkte fel och tog 2 senare tåg än vad jag egentligen skulle, fick damp på min inte-längre-snygga-mattelärare och hade friidrott på Zinkensdamm woho... Ja det var skoldagen iaf. Sen åkte jag hem och pluggade lite, men inte tillräckligt mycket....

Elin kom även hem till mig en stund sen skiljdes vi åt och jag mötte upp Myran för att vi och Sofie skulle åka och kolla på handboll. Vid älvsjö ungefär får jag och Myran reda på att Sofie ska ju inte med.. Jag tänkte då att hon skulle åka från sin mamma men icke då! Så vi kliver av vid Årstaberg och åker hem igen. Men det är alltid trevligt med lite grejer att göra sådär på kvällskvisten haha..
Nej men iaf så ska jag gå hem i detta oväder.
Men jag träffade på Stefan och Oskar så de gjorde mig sällskap till min morbror, för jag skulle dit och fira honom. Trevligt trevligt.
NU
ska jag plugga sen sova! Godfuckingnatt!

Måndag morgon woop woop

Usch vilka äckliga vänner jag har! My och Amanda asså.. Om ni bara visste hur äckliga de är. Haha!
Nej men igår drog vi på Big Brother live bara för att de skulle få sin hämnd för att de inte följde med första gången och fick se hur tråkigt det var. Det roliga var ju inte själva programmet utan det var ju att jag, Amanda och Elin lurade Myran, Sofie och Lisa. Speciellt äckliga Myran hahaha!

Men iaf på tåget hem hade vi diskussioner om varför Myran och Amanda är så äckliga, varför jag, Elin och Lisa är så pryda och vart är förhuden?
Amanda kan du vara så gullig och ge oss svar på detta?

Nehe det visste hon inte.. Attans.

Orkar ej uppdatera

Jag är med Elin och hon gör matteläxa. Kul. Det var allt. Tjaråå.

Studiebesök, lunchat med My och Amanda sen hem

Där har ni hela min dag! Nej men imorse åkte jag till Handen för att kolla lite hur Anna jobbade och ställde några frågor. Efter det så gjorde Anna naglar på mig. Jag gjorde de dock ganska korta den här gången för att det mest ska se fräscht och för att jag inte orkar ha långa naglar. Sen åkte jag till Liljeholmen och åt en sallad med My och Amanda. Vi träffade sen på Lisa och satt och snackade lite.

Lite av vad jag gjorde igår

Igår hade 2:orna arrangerat en slags nollning, fast mer som en tävling. Det var skitkul! Jag gjorde såna störda grejer igår haha.. Här ar ni lite av det jag gjorde igår!

Studiebesök imorgon på Salong Champagne

Tänkte bara uppdatera er om att mina skor har fortfarande inte kommit och jag är VÄLDIGT arg för det!
Tog ut min ilska på matkassarna som mamma bar hem och skrek "fitta, äckel, äckel, äckel, jävla helvetes skitsak äckel H&M".. Ja, ungefär så lät det.

Imorgon iaf har jag eget studiebesök så då ska jag till Salong Champagne och kolla hur de arbetar där. Jag ska vara där 10 och stannar ungefär till 11, sen åker jag och lunchar lite med Myran i Liljeholmen.

Nu blir det mys framför tvn

Mamma har gjort en kopp te till mig så jag ska sätta mig framför tvn med en frukt också. Sen blir det sängen för att tagga till för stadsorientering imorgon. Woop woop.

Härligt med matte på morgonen

Jahapp då var det måndag igen. Vilket betyder att det är matte på morgonen vilket betyder att jag är väldigt otaggad på skola. Men men. Jag ska iaf gå om ungefär 20 min så jag ska fixa det sista lite snabbt bara.

Big Brother Norge ikväll

Ikvällska alla vi brudar bege oss till Årsta partihallar för att kolla på Big Brother ikväll! Dock är det den norska versionen men äsch. Det är själva grejen som är rolig liksom.

Mongofest

Nej men igår så skulle vi först till Tullinge. Sen ville vi inte dit, så vi kanske skulle till Huddinge. Men så blev det inte så heller. Så vi åkte till Länna och mötte upp Christian så drog vi på fest. Det var helt okej där, jag spelade ett halvt ölspel med några. Vi hade kiss och rökpaus sen efter det orkade ingen spela längre haha. Vid 2 åkte vi hem. Och då åkte jag hem till Elin och somnade på en gång.


Från nån fest i somras.

Paaaartey

Jag har precis fixat iordning mig, packat väskan och sånt där. Så alldeles strax ska jag gå till stationen för att möta upp de andra brudarna och sen drar vi vidare på fest. Vart vi ska än vet jag inte än för Lisa snacka om 2 olika. Så vi får se helt enkelt. Men vi hörs väl inatt nån gång!


Jävla Amanda som fått mig att börja gilla den här låten..

Tack mamma!

Beställde precis nya skor. Tack så mycket!

Så värd dag i skolan

Imorse kan jag ju säga på en gång att jag inte var på humör. Jag hade bara lust att sparka ned alla fula och tjocka människor som tog upp all plats på tvärbanan för att jag var så jävla trött! Sådärja. När vi kom till skolan hade vi smink. Innan lunch satt vi bara och gick igenom olika baser och hur vi ska sminka. Efter lunchen däremot fick vi sminka varandra. Jag var med Ina och vi var klara först. Vi fick även ett penselset som vi sen kan få köpa i 3an. Najs! Jag vet.


Det ser ut sådär. Dock inte likadan färg på de symmetriska borstarna,
men annars är det andra likadant tror jag.

Tema Dialog gjort av Mimmi Thorneus