Bilder från i lördags









SOFIE: Vill du ha dina egobilder så, let me know (y)

Ett papper från min dagbok

Jag dog nästan av garv när jag såg det här haha!

En äkta man

In tha school

För att det är så übercoolt att vara i skolan! Eller inte nej.. Men aja hejdå!

Mina hängslen har kommit

Fast de fick jag iofs i onsdags, men bättre sent än aldrig!

Dela ut tidningar, plugga och storstäda rummet

Jag måste ha ett jobb. Jag har hellre 2 jobb än att dela ut tidningar. Fyfan det ska jag aldrig göra om! Iaf så jag drog ganska tidigt från Sofie idag för att jag var ju då tvungen att dela ut reklam, plugga skiten ur mig och städa rummet. Så jävla kul asså! Finns absolut ingenting annat jag hellre skulle göra.


Webben funkar alltid (y)

Hej jag tar 7 timmar på mig för att fixa iordning mig

Bokstavligen talat! Eller nej.. Kanske inte.. Men nästan. Efter många om och men kom jag oc Elin fram till Sofie och käkade lite grann. Tråkig information blablablaaa.. Iaf så vi kanske ska dra ut på fest sen. Härligt! Med tanke på att jag suttit hemma flera helger i rad nu. Inte okej asså!


Vi visar våran absolut bästa sida nånsin!

Ej i trafik

Igår var det ju som sagt gymnasiemässan. Vi möttes vid stationen och skulle gå på tåget, så vi gjorde ju det. Sen märkte inte jag och Elin att alla gick av och att tåget var "ej i trafik" förrän det stod det på tåget. Så båda springer till dörrarna och ba "NEEEJ!". Men det var försent haha. Vi satt fast på tåget och jag sprang runt som en jävla galning och skrek medans tåget åkte iväg. Men det skulle tydligen bara stå där i några minuter sen åka tillbaka. Kul var det iaf. Fyfan va vi garva!

Just nu är jag så JÄVLA arg!!!!!!!!!!!!!!!!!

Först har Alexandra ut Julia som jag tyckte bäst om på hela Paradise Hotel och Julia var också Lin's bästavän. Sen nu när Lin har Erik som hon stod jättenära så har den där Rimon ut honom. Asså vafan!? Erik var ju den enda snygga och hela kittet liksom! Åh jag HATAR Rimon. Nästa gång ska han banne mig ut!

Ny serie på Disney XD

Det är en ny serie som har premiär den 3:e december 17.50 på Disney XD (http://youtube.com/disneyxdse).


Ny Serie! Par i kungar - bara på Disney XD

Tror ni att den kommer vara bra eller dålig?
Jag tror den kommer vara ganska rolig faktiskt,
med tanke på att det är bra skådespelare.

Wiii imorgon är det skola

Asså okej.. Jag kan ju inte påstå att jag saknar skolan. Men det är ju så sjukt tråkigt att vara hemma. För då blir jag bara påmind om att jag måste städa mitt rum, plugga och såna tråkiga saker. Men det är ju tur att man ska till skolan imorgon då.


Man ser knappt Sofie men hon är faktiskt där bakom mig (y).

Jag är verkligen så bra på att uppdatera..

..fast nej. Men jag har faktiskt mina anledningar. I tisdags kom jag hem och käkade lite snabbt sen somna jag på soffan vid typ 19.30 sen väckte mamma mig vid 22 och då mådde jag jätte illa. Aa och hejsan hoppsan jag blev iaf sjuk. Så jag stannade hemma igår och låg bara på soffan hela dagen och mådde jätte dåligt. Så jag orkade inte sitta vid datan eller något. Och idag måste jag stanna hemma så jag kan gå till skolan imorgon. Ja det var väl all tråkig info ni behövde. Nu ska jag ta mig en kopp te och lägga mig i soffan och kolla på Paradise hotel.

Fula äckliga busschaufför som lyssnar och lägger sig i

Människor som ska lägga sig i helt utan anledning som jag inte ens känner kan ta sig i röven!

Ska jag berätta historien? Ja det tycker jag (nej jag är inte schitzofren, inte alls..). Iaf det var såhär: Jag och Sofie kliver på bussen för att ta den en station. Japp det är sant, vi är typ jättelata gånger 5. Om inte mer.. Men aja så hittar jag inte min plåtgrej där alla mina kort ligger i och letar men hittade det sen där jag letade från början så då säger jag "Fan", för att då kunde jag lika gärna hittat det där från första början. Och då säger busschauffören nått i stil med "Svär man när man hittar saker och ting?".. Så då säger jag bara "ja" eftersom jag tog det på skämt.

Sen börjar jag och Sofie skämta och jag börjar säga massa olika svärord. Vet ni vad den äckliga busschauffören säger då!? "Du, nu räcker det. Jag vill inte höra det där något mer." Och då blir jag sur. Han har ju för fan ingenting att säga till om vad jag och Sofie skämtar om!? Nej men då tyckte han att jag kunde sitta där bak om jag ville säga så. Men han ska inte ens lägga sig i våran konversation för han ska bara göra sitt jobb och köra den där jävla bussen! Det är alltid så! Alla gubbar/kärringar ska lägga sig i och tror att de kan allt. Nämen oj va fel de har!

Charlie har inget liv

Nu är det såhär att Charlie vill att jag ska skriva om hans tråkiga fredag.. Så jag berättar väl lite kort då: 
Han käkar middag och ska kolla på tv runt 18- tiden. Sen helt plötsligt vaknar han vid 23 och har missat det han skulle göra. Han skulle besämma något att göra men då var de för sent.

Ja där har ni Charlies fredag som var ganska så fail.

Kom hem för ett tag sen!

Idag drog jag till Haninge centrum själv (mobbad unge som jag är och inte har några kompisar) och handlade present till Helena. Jag köpte ett oar skitmysiga tofflor till henne. Iaf sen fixade jag iordning mig lite och vid 17 eller lite senare kanske drog jag hem till pappa och Helena för att fira att Helena har fyllt 30 år. Först var det middag och lite skit, ganske segt faktiskt, men sen blev det ganska kul faktiskt.

Men aja sen vid typ 03.15 följde Emelie och Chippe med mig hem för att de skulle ändå till Hanveden. Skön brud det där asså! Juste mamma förlåt men det var Madde som förstörde dina tights haha.

Blablablaa

Igår kväll innan jag drog hem till Elin skrev jag ett inlägg, men tror ni det kom upp eller..? Nej. Åh va irriterad jag blir. Aja skitsamma. Jag blev väckt för en stund sen (skitkul faktiskt..) och ska väl snart hoppa in i duschen. Sen ska jag ringa Elin/Sofie och ta reda på hur vi ska göra idag. För jag måste verkligen till Handen och handla en födelsedagspresent till Helena.


Saknar mina solglasögon!

Tips till alla er brudar där ute..

..för att få jättelena ben!
Först rakar du normalt. Sen efter det så smörjer du på balsam (vilket du vill såklart) på benen och drar bara av det med rakhyveln. Benen blir då jättelena och sköna!

Ahyeah jag är bäst yeah

Just beacuse I love Jersey Shore!

Jag har precis pluggat lite matte inför omprovet imorgon och jag tror fan jag kommer att klara det. Score! Nu är det Paradise Hotel som gäller och sen är det lite No- kompletteringar jag ska göra. Efter blir det fan sängen asså.


Haha jag på Sportscamp förra året.
Observera att jag VANN (därför hade jag de på mig) de där brillorna
för att jag och Lollo var så duktiga på karaoke (y).

Veckans klipp och tävling!

Nu är det såhär att Disney XD (http://youtube.com/disneyxdse) håller en tävling inför premiären av TRON Legacy som har biopremiär den 17:e december. För att vinna Tron Evolution spel och ett Playstation 3 kolla videon nedan.


Upptäck TRONs Värld... 


TRON LEGACY - Biopremiär 17 December
Trailern till filmen!

Hans äckel Tell har förstört min dag

Inga mer kommentarer om det.

Efter skolan åkte jag, Elin och Sofie till Handen för att Elin skulle handla örhängen. Jag stannade kvar i Handen för vi skulle nämligen käka på donken, för att det hade Robin och Oliver bestämt eftersom att de fyller år idag. Sen drog jag och Peter och handla lite grann. Jag tror jag vet vad jag ska ha för vinterjacka nu. Finally! Men vi ska åka och kolla i några fler affärer på fredag innan jag bestämmer mig. Aja hoppas jag får den på fredag iaf.


Ojojoj va gullig.

Nej mamma, det var inte gott

Godmorgon

Jag gick upp i tid idag igen och åt värsta frukosten igen! Det känns riktigt skönt faktiskt, för det är liksom ingen stress överhuvudtaget. Åh jag är så jävla bra!


Bara för att jag inte har några bilder lägger jag upp den här igen.

Ska väl lägga mig i sängen och läsa klart den där jävla boken


Denna bok ska vi läsa ut tills nästa måndag så det är väl lika bra att läsa mycket ikväll.

Dags att göra mina övningar

Idag kommer jag förhoppningsvis vara pigg och glad

För jag gick nämligen upp lite tidigare och tog först en dusch, sen så gjorde jag värsta frukosten. Känner mig ganska så duktig faktiskt. Jag ska nog börja gå upp vid 06.30 varje dag, för då hinner jag med allting i lugn och ro. Perfect!


En kopp te, macka (inte så jätte nyttig haha..), ett glas juice, kokt ägg och en tallrik yoghurt.

Ska imorgon beställa ett par hängslen

Hur najs är inte det!? Jag typ dööör lite grann inombords.

Hej jag vettefan va jag ska skriva om så det blir bara lite tråkigt skit

Jag tycker ju då att rubriken säger allt? Nej men vid 19 idag drog jag hem till pappa och käkade middag och fikade lite. Trevligt trevligt. Fast jag tycker ju själv att fars dag är väldigt överskattat. Samma sak med mors dag.

Jag vill ha en vinterjacka nu nananananaa

Men det gick inte. Bajs. Det blir en på söndag iaf. Men men nu ska jag förmodligen dra hem till Elin. Kommer inte kunna sova där eftersom jag inte får. Snark på det, jag vet. Aja. Tjejerna ska kanske komma hem till Elin också så ska vi snacka lite skit och sånt där.

Och imorgon ska jag, Elin, Sofie och Lisa till Barkarby och handla lite. Jag får se vad jag handlar. En födelsedagspresent till Helena ska jag iaf köpa. Men iaf så det kommer nog inte bli nått bloggande ikväll eller imorgon. För jag hela dagen och kvällen är det fullt upp.


Älskar Elin på sidan haha

Detta behöver jag verkligen!

Allt från H&M

Lite tråkig info om dagen sådär

Ikväll har det inte hänt mycket alls asså. Vid 15 kom Elin hem till moi och aa.. Jag letade vad jag skulle ha på mig och hittade ingenting. Tror jag stod och tvekade i typ 1 timme 45 min.. Men till slut så hitta jag kläder iaf och så skjutsade vi hem Elin för vi skulle på middag hos Peters föräldrar. Det var trevligt och sådär. Härliga människor hela bunten. Sen drog jag hem till Samira och där var Elin, Charlie och Jensen. Fast mamma kom och hämtade mig inte så långt efter haha. Men aja nu ska jag fan gå och lägga mig. Godnatt.

Bara för att jag är så cool på den här bilden.

Min konstiga så kallade bästa vän fast nu ande Elin dog

Engelskan är fucking klar!!!!

Äntligen! Trodde fan att jag aldrig skulle bli klar med den där skiten. Men nu är det gjort iaf. Sen hur bra den är, är ju en annan sak. Äsch jag hitta på lite grann och skrev väldigt enkelt och tråkigt. Tror inte jag kommer få mer än G faktiskt. Eller jo om jag gör en bra redovisning kanske. Men men engelskan blev jag precis klar med och nu ska jag börja plugga tyska.


Den här bedårande och gulliga katten saknar jag som fan!

Score på jobbigt spinningspass

Mina ben kändes som kokt spaghetti efter att vi hade spinning på idrotten idag. Jag var redan lite förkyld innan och sen så hade jag inga skor heller. Amen det är ju super najs! Aa fast nej. Men nu är det bara att sätta igång med pluggandet. Igen..


Kolla va bruuuun jag är :(

Veckans klipp

Jag kommer att börja lägga upp klipp från Disney XD ( bara för att jag är ett stort Disney fan ) och skriva vad jag tycker om det. Najs va? Jag vet att ni tycker det så säg inget annat.


Phineas och Ferb - Car Wash
Jag älskar ju Phineas och Ferb!
Det är så himla bra och här är ett nytt avsnitt när de är på biltvätten.

Jag är så jävla cool för jag har luva på mig nananananaaa

Gullig brud.

Blä på plugg

Den här jävla engelska skiten irriterar mig något så jävla mycket asså! Men nu har jag iaf kommit igång lite så jag kan fortsätta skriva på den imorgon. För nu ska jag gå igenom de 2 sista VG- kriterierna jag har kvar att göra på andra världskriget. Skolan tar upp hela mitt jävla liv! Detta är fan inte OK! Skjut mig snälla.


Jag var tvungen att visa hur cool jag är med min tekopp.

Måste ha en jävla vinterjacka.. NU!

Jag kan seriöst inte ha min äckliga "vinterjacka" som jag har nu. Den är knappast varm nog att ha på vintern. Utan det är en höstjacka. Men men har inte hittat nån vinterjacka än så det är väl bara att fortsätta leta!

Hade matteprov idag.. Det gick åt helvete. Aja bara jag får G är jag glad. Iaf så snart kommer Peter och hämtar mig. Vi ska åka och möta mamma i Farsta för hon ska köpa leggins ( då kan jag tigga till mig nått snyggt plagg *blink* ) och sen ska vi käka på Burger King för att Peter ville det.

Jag hitta min gamla kamera!!!!!



Alla på facebook har redan skrivit att det är snö och slask så jag skiter i att skriva nått om det. Även fast jag nyss gjorde det men det struntar vi i. Aja blablabla.. Hade 2 lektioner idag, det var så inte värt att åka till skolan idag men men. Efter skolan drog jag och Elin till Handen för att kolla på skor. Efter att ha kollat i de tre sko affärerna som finns i Handen skulle vi dra hem. Men mötte Amanda och Charlie på vägen ut så vi (eller jag..) bestämde oss för att följa med de till donken. Och seeeeen drog vi hem. Vid handenterminalen träffade jag Anna, Sara och Carro från min gamla klass. Alltid lika roligt!

Sommarminnen!


Fan va jag saknar den där trehjulingen asså!


Japp. Så vackert det kan låta ibland..


"Amanda shop shop psykolooog"

Jag tror bestämt hon är lite arg

I like it

Fyfan va skönt det är att sova ut! Synd bara att mamma väckte mig annars hade jag fan sovit längre. Idag måste jag plugga! Japp det var allt ifrån mig.


Jag och Samira förra året på Halloween.
Och det är Samiras tröja som åker ut, hon är inte tjock.

Imorgon ska jag banne mig sova ut!!!!!!!!!

Och den personen som stör mig kommer inte leva lyckligt i framtiden.


You know I'll always be there for you!

Ännu en helg som spenderas hemma

Score på den!

Men iaf så idag skulle jag ju faktiskt städa. Men det gick åt perkele. Så får ta det en annan dag. Iaf vid 17 tiden åkte vi till Peters föräldrar och käkade lite god mat och sådär. Vi kom hem för ett tag sen och nu sitte jag här. Bara för att jag är så cool.


Bara för att det var länge sen jag träffa Sergei :O!

Storstädning på gång

Jag vet ju redan att jag inte kommer få gå ut idag. Ikväll ska vi hem till Peters mamma för att käka middag så innan det ska jag städa heeeela mitt rum. Jag har typ 7 stora jävla kassar med grejer som jag har tagit hem från pappa. Så hela rummet ska rensas! Vi hörs om ett par timmar med före och efter bilder.


Cutiepie..

Citat från tönten på Bartenderskolan

"När jag festar riktigt hårt dansar jag och har kul och tänker bara på nuet."

OHyeah!

Orkade tyvärr inte vrida.

Jag har införskaffat mig en björnfitta!


And damn I like it!

Alla älskar vi att plugga på lovet

Aa fast nej.

Nu har jag skrivit lite på min engelska uppsats, notera ordet lite! Jag orkar verkligen inte skriva, själva uppgiften är så jävla tråkig. Men aja nu ska jag ta mig en dusch och sen åka och kolla på vinterjacka med min kära mor.

Och här var det lite fler pics

3 bilder från i onsdags!





Har man tråkigt så lägger man upp bilder..

.. here it comes!

















Lite gulliga random bilder sådär.

Jappjapp

Nu är det såhär att jag helt plötsligt ville gå och bada. Det låter så jävla skönt. Så jag ska nog ta och göra det. Japp det var nog det roligaste inlägget jag nånsin skrivit.

Love this song!

Bethany Joy Galeotti - Halo

http://onetreehill.ilcannocchiale.it/mediamanager/sys.user/65887/250px-Haley_James-Scott.jpg

To the big city

Sådär nu har jag och Elin vaknat, käkat frukost och duschat på 2 timmar. Snabba brudar. Snart ska vi iaf till stan för att jag ska kolla på vinterjacka. Sen är vinterjacka och skor klart!


Såhär ser vi ut idag!

Trött chey

Jag skriver typ alltid när jag är trött? Hur det kommer sig har jag ingen aning om asså.. Men iaf så hade alla vi brudar Hannah Montana maraton. Eller nja. Vi kollade på 3 avsnitt haha. Sen drog alla härifrån ( alltså hos Elin ) efter 70 tusen miljoner år kom brudsen hit igen och så hade vi filmkväll.

Och återigen.. Nja. Vi har kollat på 2 filmer allt som allt. För det första ska vi komma på en genre alla vill se, sen komma på olika filmer, sen bestämma vilken av de vi ska se. Haha! Men Hanna och Samira drog för en stund sen, Amanda och Lisa sover i Elins säng, Linnea, My och Elin kollar klart på filmen ( de geekarna.. ) och jag ska snart sova. Sådär nu vet ni alla vad jag har gjort idag.

Tema Dialog gjort av Mimmi Thorneus