Har flyttat hem till Myrans faster några dagar

Packade resväskan och så drog jag och Elin hem till Myran. Vi ska bo här några dagar. Love it!

Skridskor med brorsorna och Elin

Igår hade jag och Elin en jättemysig dag med mina brorsor. Vi tog med de till ishallen och åkte skridskor. Dock var jag som Bambi på hal is, men men, det var kul ändå!

Sportlov motherfucker

Ska berätta lite snabbt om dagarna som gått:

Söndags: Jag och Elin gick och handla godis med Robin, Oliver, Oskar och Stefan. Sen gick vi hem till mig och kollade Big Brother. När det var slut gick vi ut och lekte på isen, snackade och gick promenad. Sen dirr hem och sova.

Måndags: Gjorde inget särskilt på dagen men sen på kvällen åkte vi in till Café 60 och fikade. Det var jag, Elin, Myran, Amanda och Lisa. Jag och Elin åkte efter det hem till mig och kollade bb, ofc.

Tisdags (igår): Så gick jag och Elin upp hyfsat tidigt för att börja fixa iordning oss för att åka skridskor med Robin och Oliver. Det var faktiskt skitkul! Förutom att jag är som Bambi på hal is och ramlade 2 gånger. Så jävla skönt idag med flera blåmärken, ont i tån, träningsvärk i armarna och dessutom har lyckats få nackspärr.

Har inte bloggat på typ... 2 min

Nej inte riktigt vaaaa. Var ett tag sen jag bloggade. Det kallas lat. Iaf i fredags var det myskväll med Elin och slutade kvällen med promenad med Stefan. Igår drog nästan alla tjejerna till Älta för vi skulle på fest. Vi mötte också upp Sigge och hans kompisar. När vi kom fram så kände vi att 2 minuter räckte för oss. Så vi drog därifrån. Killarna och Elin kirrade 2 snickers från en godisautomat också. Efter det åkte vi till Sam och chillade lite. Tog typ 2 min dit. Jag menar, vi vill ju komma dit snabbt och effektivt. Vid 4.30 åkte vi hem och mötte upp Oskar vid stationen.


Haha från i fredags.

Dagens citat av 80-tals neger bruden från BB

"Jag är så van vid att äta mat."

Snart BB broeees

Elin kom hit efter skolan, vi snackade och lyssnade på musik. Mysigt mysigt. Och för typ 1 timme sen kom Oskar också. Vi 3 ska kolla på Big Brother offc! Imorgon kommer Elin till min skola så ska vi käka lunch sen ska Elin vara min modell. Sen ska hon shoppa. Kul för henne! Tråkigt för mig.


Så söta!

Besviken.

Vad hände i helgen? Inget särskilt. Värt att skriva om? Svar - nej. Skola idag. Skola är kuuuuul. Nej men seriöst hade en vidrig engelsk lärare istället för vår vanliga lärare men det gick bra ändå. Hon tyckte iaf att min uppsats var bra. Så ett litet plus i kanten kan hon väl få ändå. Till lunch blev det Subway. Fick en liten chock när vi kom in i Liljeholmens centrum och ser att de spelar in en JUL reklam. Jaha tänkte vi då. Fick också reda på att jag fick ett C på mitt matte prov. Awesoooome! Sen var det vidrig mentorstid. Raka vägen hem och pluggat hela dagen. Duktig chey hej! Nu iaf är jag med Oskar och väntar på att Big Brother ska börja. Trodde det började 21 så blev ju lite besviken när jag fick reda på att det börjar 1 timme senare. Helvete.

Vila i frid Marita!

Humor!

Fredag idag woop fucking woop

Jag älskar mitt liv det är fredag idag. Skönt. Älskar't. Vad har jag gjort idag? Varit i skolan och satt ihop 4 olika outfits som har med optiska illusioner att göra. Till lunch vart det subway, love it! Och efter skolan åkte jag till Gallerian och kirrade praktikplats. Grymt Alexandra! Om en stund ska jag äta middag med mamma, Peter och Bettan. Sen blir det väl att gå ned och hålla Elin sällskap i caféterian. Vad vi ska göra efter det har jag däremot inte en aning om.


Omg ge mig sommar!

Alla hjärtans dag var väldigt mysig

Har inte orkat blogga den här veckan så skriver lite fort vad som hänt. I måndags - inget speciellt. Tisdags - Alla hjärtans dag och då åt jag en mysig middag på Pizza Hut med Elin, Linnea och My. Det var väldans gott också. Igår - var jag hemma från skolan och skrev nästan klart min engelska uppsats "Working around the world". Så jävla skönt att det snart är klart! Love my life. Nu ska jag byta om till ett par skönare jeans och sen gå ned till cafeterian för Elin jobbar. Tjingeling!

Sööööndag

Så var det Söndag igen. Nu ligger jag här i sängen med min kära vän Elin. Iaf igår så var på lokalfest och jag hade iaf vääääldigt kul med mina älskade brudar! Förutom att Myran den jävlen inte var med. Men vad gjorde vi då? Jo vi åkte till nynäs på lokalfest, var där och hade kul. Körde lite roliga drick spel,  dansade, snackade och aa.

På vägen hem aa det var ju också en upplevelse. Vi sjöng, skrattade, Amanda gjorde plankan, Elin snackade med randoms på tåget. Sen åkte vi till Skogås, för att åka till Handen för att gå av i Handen för att vi skulle till Vegabaren men helt plötsligt skulle vi inte det så då väntade vi på bussen i en halvtimme ungefär. Utomhus. Skönt. Sen vid stationen träffade vi Micha och hans kompis. Och senare börjad vår färd hemåt. Bilder och videos från det kommer senare!

Party with ma giiiirls

It's gonna be legen. Wait for iiit... DARY! Legendary! Ikväll blir det lokalfest med alla mina brudar plus några till (vi är ca 23 brudar he he) och det kommer bli awesooome! Yeay love my life! Jag ska alldeles strax hoppa in i duschen för att raka benen och så. Sen ska jag välja ut kläder. Därför börjar i lagom tid. Perfect!

Tpl

Åh jag har tråkiga vänner. De är ganska... Tråkiga. Ville ut och fest ikväll men det ville inte mina vänner. Vi satt istället hemma hos Amanda och snackade. Mysigt mysigt! Btw är så hungrig så jag håller på och dör men känner att jag helst av allt vill sova för jag håller fan på och somna. Imorgon ska jag boka P&L, yeeeaay. Love my life.

Sovaaaaa

Igår och idag var jag och körde stenhårt på gymmet. Kommer ha en sån där riktigt skön träningsvärk till helgen. Nej det var allt för mig. Godnatt!

Dikt jag fick av mina underbara vänner!

Grattis på din dag Alexandra, du är ej som alla andra. Du är väldigt speciell och din röst är jävligt gäll, ditt skratt ska vi inte ens nämna - det får folk att lämna. Men vi står troget vid din sida, för det får oss inte att lida. Här kommer nu en grej till världens skönaste tjej. Från oss till dig som du inte till kan säga nej. Piknick ska du få, i sommar hej & hå! I Rålambshovsparken ska vi sitta, du får inte tjuvtitta, då vi endast snorungar är, och olaglig alkohol vi förtär. Det enda du behöver ha med är ett glatt humör, och ett skratt som inte stör.

Min subway kaka kändes helt plötsligt inte lika lockande..

Duktig flicka pluggar

Blev äntligen klar med mitt manus till case 1 idag! Oooopaaa! Pluggade på bra idag på matten inför provet imorgon och jag har påbörjat mitt case 2. Jag är så grym! Den här veckan ska allting, exakt allting, vara klart! Ska försöka hinna med att träna också. Men jag måste verkligen bli klar med den här skiten först. Juste kom nu på att jag måste hitta praktikplats också. Ringde runt lite idag, så ska återkomma imorgon. Jippi. Nu bryr jag mig inte om vart jag praktiserar. Bara jag får en jävla praktikplats! Aja time to hit the bed!


Iphone är kul.


Sängliggandes

Ligger i sängen efter denna helg. I fredags skulle vi till Sebbisarna och Matte. Fast jag och Sofie åkte till Jocke och träffade massa Huddinge människor. Ja, jag hade kul iaf! Sofie med, tills hon skulle hem haha. Elin kom även dit. På vägen hem mötte jag upp Oskar och pratade lite med honom. Sen var det dirr i säng.

Igår hade jag tjejmiddag, vi firade mig, dansade, åt middag och hade det allmänt bra. Linnea den jävln har blivit sjuk och grejer så hon kunde inte komma. Men vi andra tjejer åkte iaf till Farsta och ja.. Det var ganska mörkt där. På vägen hem stannade jag, Elin, Mandy och Myran till på Vegabaren och sjöng en liten visa, åt väldigt god pommes. Elin och jag tog bussen hem, mötte Oskar och snackade med honom. Idag har sängen varit min enda kärlek.

Fredag opaaaa

Ikväll är det fredag! Woop woop! Ska hem till Sebbisarna och Matte för att fira mig och Matte. Opaaaa! Hörs när vi hörs.

Suger på att blogga

Har inte bloggat på väldigt länge. Har inte orkat, har inte tänkt på det heller fr den delen. Har bara varit plugga plugga plugga i mitt huvud. Idag SKA jag bli klar med mitt manus till engelskan och mina 2 brev till svenskan! Jag får inte somna innan det. Punkt slut. Nej men känner att jag har annat jag måste hinna med också.


"Vi semestrar!"

För din skull Elin

Uppdaterat.
Tema Dialog gjort av Mimmi Thorneus