Lovestoned - Rising girl

Min nya favoritlåt! Den är så somrig och helt underbar. Hade mamma aldrig bett mig lägga in den på hennes mobil hade jag aldrig lyssnat på den, haha! Men nu älskar jag den. Lovely.

Lite info sådär på kvällskvisten

Yeeeeaaay!! Det blev pannkakor idag :D! Alltid lika gott. Eller bara Helenas, jag tycker inte om min mammas haha. Till och med skolans är bättre.. Ja det är sant! Men iaf så idag drog jag, Sofie och Lisa till stan för att möta en tjej som skulle köpa en tunika som jag hade på blocket. Och hela hon var ju efterbliven..

Efter många om och men hitta jag henne, haha! Sen skulle Lisa shoppa. Och då menar jag shoppa!! Hon var helt galen haha. Jag la undan en kjol på H&M som jag kanske ska köpa imorgon ;). Sen drog jag och Sofie hem.


Det är en sån kjol fast utan de där fladder grejerna,
men tyget går rakt ner istället.
Om ni förstår vad jag menar haha!

Mot stora staden!

Jag har precis duschat och fixat iordning mig lite och ska snart gå hem till mamma. Måste hämta lite grejer och sen ska jag dra mig mot bussen för att sedan åka till stan med Sofie, Lisa , kanske Elin och kanske Emma.


Sommar 08

Eminem - Without me (A capella)

Det är ganska coolt att få höra utan all musik och bara själva "låten". Ja ni fattar. Det bästa är när alla de där killarna börjar sjunga "Guess who's back...." .

Bajsig dag

Den här dagen ska jag bara ta det lugnt och njuta. Jag brände mig så jävla mycket igår, så jag känner att jag kanske inte borde ligga på stranden och sola idag. Det kommer inte bli så mycket uppdatering idag. Eller .. Säg när jag brukar uppdatera bra? Det är ett under att det här är mitt andra inlägg för idag egentligen!

Svaaaaar!

Emma om Inlägget som aldrig kom upp igår:
Var har du köpt shortsen? :D

Svar : Jag har faktiskt klippt av ett par gamla skitfula piratbyxor haha.

Det är sommar förfan !!

Jag har inte haft ork eller tid till att blogga de här dagarna. Så TYVÄRR! Jaja idag drog jag och gänget till stranden och steeekte. I ungefär 6 och en halvtimme. Helt sjukt! Och jag har bränt mig så jävla mycket. Ser ut som en kräfta eller nått.

Pictures











Midsommar gott folk!!

Tänkte bara uppdatera lite sådär. Känns som att sommarlovet ÄNTLIGEN har börjat sätta igång. Så sjukt jävla najs asså!! Men iaf så vid 13 tiden idag drog vi till Ekeby Loge och lekte fula med mamma och PETRUS! Jag och Elin misslyckades... Det var bara mamma och PETRUS som klarade det. Men nu ska vi dra ner  och grilla med massa människor.

Mot Nynäshamn!

Snart ska jag , Elin och hennes mamma dra till Nynäs för att käka lite lunch och sånt där mysigt skit ;). Sounds nice ha ? Ohyes.


Haha sommaren 08 på Muskö

Jaaaaa vi är fula!!

Neeeeej skoja ju bara :D! Vi har tränat på våra dans mooves förstår ni . Jag menar , det kostar att ligga på topp . Man måste träna varje dag . Men snart fixar vi våran moderna dans . Eller det är nog mest jag som kör det . Elin dansar lite mera street . Det är så underbart vackert när vi dansar . Bäst att vi fortsätter träna nu!!!!!

Inlägget som aldrig kom upp igår

Internet fuckade järnet så det blev massa strul när jag höll på att blogga och blablabla ... Men jag tänkte iaf lägga upp en "dagens outfit" . Eller gårdagens . 


Jag hade strumpor på mig eftersom jag hade mina gympaskor.

Panic! At the Disco - Write sins not tragedies

Brudgummen i videon är så jävla snygg!!

Jippi hurra, jag köpte något idag!!

Woho det rimmade också ;)!

Imorse eller vad man ska kalla det drog jag och Elin till Årsta och stekte som fan! Först var det knappt nått folk alls, men sen så ba ploppa det upp människor från ingenstans. Men då bestämde vi oss för att kila vidare. Coola som vi är. Vi drog till Haninge Centrum och kollade lite där. Efter nån timme gick vi och käkade på Subway. Och den mackan var gudomligt god!!

 Sen fortsatte vi kolla lite i affärer men jag hitta inte ett skit. Så jag började ge upp hoppet.. Tills vi sprang in på JC och var precis på väg därifrån, då jag hittade min supersnygga skjorta som jag älskar! Peeerfeeekt. Men ni får se bild imorgon för min kamera har tyvärr inga batterier för tillfället.

Hejjagärdeppig.se

Tjena !

Idag drog coolingen her self ( jag ) och hennes mindre coola kompis ( Elin ) till stan. Jag skulle köpa ett linne och ett par shorts. Men ikke sa Nicke. Jag hitta inte ett skit! Så mot slutet börja jag kolla på massa skit grejer som jag inte ens ska köpa.. Men som tur var så köpte jag inte några små saker. Jag lyckades stoppa mig själv. Haha!


Forever and ever!

Caaaaash

Jaha jaha ... Nej men vid 14.30 tiden drog jag till min morbrors garage och städade lite där . Fanns inte så mycket att göra eftersom Malin ( min morbrors kompis ) hade städat där för några dagar sen . Lite synd ! Men jag fick iaf 300 . Sen måste jag få de där jävla kläderna sålda !! För de pengarna ska gå till när jag och Elin ska åka till Leksand . Aja mamma sa att hon skulle betala lite och så skulle hon snacka med pappa . Så det är ju inte jätte panik ;) .


Jag tycker att detta var en väldigt nödvändig bild (Y)

Update !

Nu sitter jag hemma hos Elin och kollar lite på datan . Väldigt intressant faktiskt . Nej men Elin duschar och efter det ska vi väl käka frulle . Bara för att vi är så coola . Men blaaaaaaaaa ! Jag orkar ikke skriva nått mer så bajs !!


Eminem - My mom

I wanna be a billionaire .. So fucking bad!













Partylite

Mamma hade ljusparty idag så jag hade skit ont i huvudet förut pga alla jävla doftljus . Sen att jag satt och luktade på varenda litet test är ju en annan sak . Nej men det var inte jag skulle skriva ! Iaf så mamma beställde en aromabrännare åt mig ;) . Man har ett ljus under och doftolja överst så det luktar gott .


Denna söta lilla sak fick jag av mamma :D !!

Ja jag vet , jag suger på att uppdatera ..

... And I like it ;)

Nej men jag har inte riktigt orkat . Iaf så igår drog jag , Sofie och Lisa och solade . Elin kom lite senare eftersom hon lyckades försova sig .. Ja den människan lyckas med allt möjligt ! Iaf så låg vi där i 4 timmar och steeekte . Jajemensan . Fett med bränd blev jag också . Ser ut som en tomat på språng . ( Ja Elin , jag tyckte det var kul . Ha ha ! ) . Senare på kvällen tog vi ett kvällsdopp med Amanda , Linnea och My . Japp så är det .







Ingen aning om vad jag ska skriva

Öh ... Jo juste ! Jag och Elin drog till donken och köpte en Mc'flurry bara för att den kosta 10 kr . Haha ! Sen var det träningsdags . Det var passet var ganska kul tycker jag . Men jaja blablabla tråååååååk . Nu ska jag sova så ha det gött !

Alla har vi varit små flickor ;)
Notera att jag skrev alla !

Älska Eminem !

Jag kommer ihåg när jag var liten och åkte bil i Faster och Rilles bil . Då var det alltid Eminem på högsta volym ! Hans låtar är så grymt jävla underbara . Jag älskar texterna eftersom de handlar om hans egna liv .
Här är några favoritlåtar :


Cleaning out my closet


When i'm gone


The real slim shady


We made you


Mockingbird


Stan

Detta suger .. Hmm .. Bajs!

Japp väldigt moget att skriva bajs . Jag tycker det också faktiskt .

Men då sitter man här igen då och är väldigt och då menar jag vääääääldigt sugen på att dra ut . Jag orkar verkligen inte sitta här hemma och ruttna . Men så blir det när man inte planerar nått innan . Tyvärr! Nej nu ska jag fortsätta ruttna och hoppas att det plingar till i telefonen . Ja .. Man kan ju alltid hoppas .

Denna ska bli min sen


Okej då ska vi motivera varför jag vill ha denna :
Lådor på sidorna där jag kan ha mina kläder .
Den är ganska hög och bred .
Och det är en helt okej sängstomme .
Bryr mig egentligen inte så mycket om det men det funkar liksom .
Men vi ska också köpa en huvud gavel , eller kanske .
Får se helt enkelt .

Juste det var blogga jag skulle göra

Jag har suttit vid datan i aa .. Ganska många timmar . För många timmar ! Men iaf så Sex and the City 2 var väl sådär .. Den var ganska långtråkig och det handlar knappt nånting om själva cityn ? Visst den är rolig vissa stunder . Men nej den var inte så bra . Den är värd att se för att liksom bara ha sett 2an men inte mer än så .

Bio med mamma

Tjingetjong !

Jag vaknade för kanske en timme sen och käkade några smörgåsrån. Vi hade inget gott bröd så det fick bli min frukost . Inte okej ! Men iaf så nu ska jag och mamma dra och se Sex and the City 2 . Men nu flippar mamma för att jag inte har tagit undan disken .


Våren 09

Så jävla skön film

Jag kollade på Wedding Daze ikväll . Det handlar om en kille som friar till sin flickvän och när han friar så dör hon . Men ett år senare så friar han till en okänd servitris på ett café och hon svarar ja . Och sen blablabla ... Orkar inte berätta hela filmen , men den är jävligt rolig ! Jag rekommenderar den verkligen .

Vi har bestämt oss nu

Vi ska gifta oss !
Japp det är sant .
Vi vill finnas där för varandra livet ut .





Jag älskar dig godiset !<3

Great middag !


Det blev lite mycket sås men men .. Det var gott !

Äntligen städat rummet

Före









Efter


 





Ge mig nu !!

Sommarlov !

Är jag nöjd med mina betyg ? Nej ! Nästa år då jävlar !!! Aja dagen började ju riktigt bra med att det spöregna . Iaf så kom vi till aulan och alla sjöng jättefint faktiskt . Sen gick vi ner till hemkunskapssalen och satt där i 300 år innan vi fick våra betyg och aa sen drog vi .

 Det blev först hem till Elin , sen hem till Sofie och sen hem till mig . Gjorde inte så mycket här forutom att käka haha ! Och sen bar det av till stan för att fika . Men det tog ju ett tag innan vi till slut bestämde oss . Men det blev Sandys så satt vi där i några timmar och vid 15/16.30 nån gång tror jag kom Amanda och alla andra . Vi satt dör några fler timmar tills det blev massa jävla strul vart alla skulle och aa hejsan hoppsan . Jag fuckade sönder allt ,  men jaa .. Det är ju lätt att säga nu liksom .

Som rektorn sa idag " Tänk först , gör sen " . Jag gör precis tvärtom ! Inte bra det där .

Nu är jag klar

Sådär ! Sitter nu i soffan med hårinpackning och en handduk lindad runt huvudet ;) . Ska sova med hårinpackningen så det blir riktigt fint . Jag har lite grejer kvar att göra , men det får jag ta imorgon helt enkelt . För nu ska jag gå och sova . Vi börjar liksom 8.30 imorgon . Men det är ganska skönt , för då har man hela dagen kvar . Greatans !


Jag , Regina och Ninoa förra året ,
när jag gick i Brandbergsskolan .
Ja jag vet att datumet är fel .

Dags för hårinpackning och alla såna grejer ;)

Nu blir det att hoppa in i duschen och fixa lite . Jag ska också sätta i hårinpackning i håret och sova med det så det blir fint till imorgon . Juste jag måste måla naglarna också ! Jag har inte riktigt bestämt mig om det blir rosa eller svart . Rosa är lite mer somrigt men svart är ju så jävla snyggt .. Hmm . Vi får se sen hur det blir !

Skolavslutning imorgon !!!!

Dagen började ju helt åt helvete .. Jag och Sofie tog bussen till skolan ( japp vi är lata ) men dörrarna öppnades inte där bak FAST att vi tryckte på knappen . Så vi går till mitten istället , men de öppnas inte heller FAST att vi tryckte på knappen . Så busschauffören började åka och då började jag och Sofie gapa som två jävla apor att han ska stanna . Vet ni vad han säger då !?

Busschaufören - Men ni måste trycka på knappen .

Jag - Men det har vi ju gjort ?

Busschaufören - Nej det har ni inte .

Jag - Men jo ?

Busschaufören - Nej ni har inte tryckt på knappen .

Jag ( flippar ur ) - DET HAR VI VISST GJORT GUBBJÄVEL !!

Ja jag blir lite smått irriterad på sånt där .. Jag fick lite flipp på en gubbe och ett par i lördags på bussen också . Men seriöst vad tror de ? Att jag ska sitta där som ett jävla ljus och inte säga ett skit ? Skulle inte tro det !

Godmorgon

Japp .. Nej men jag vaknade vid 10.30 idag . Fixade iordning mig lite och sådär och snart ska jag dra till skolan för att städa skåpen . Hoppas vi blir klara fort , pallar inte vara kvar . Iaf så efter det ska jag möta upp Flisan för att hämta mitt linne som jag glömde hos henne i vintras . Haha ! Känner att det är dags att hämta upp det nu . Aja , sen ikväll så blir det att träna med Elin och Jessica ;) .


Typ förra sommaren haha

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeej :( !!!!!!!!!!!!!!!

O - M - G !!

Avsnittet av Greys Anatomy nyss . Asså det finns inte så mycket att säga , men fyfan va jag grät ! Han får inte=( !! Asså aaaaaaah jag får panik ! Jag måste se nästa avsnitt nu vafan !

Ja men vi hade ju riktigt kul idag asså ..

.. Eller inte nej . Vi hade mentorsdag och då skulle vi åka till Raman och grilla och bada . Japp det var ruttet . Vi var faktiskt hela 8 st från klassen (Y) . Jag diggar det hårt . Nej men vi kan väl låtsas . Men nu sitter jag hemma hos Sofie . Skulle egentligen tränat men det blev ikke av för det var massa jävla strul . Så jag och Elin tränar imorgon istället . Greatans . Men nu orkar inte jag skriva massa tråkigt så baaaaaaajs !

Citat av My

" Jag har aldrig tagit body lotion på min fitta "

Ännu en onödig dag

Japp ungefär som alla andra dagar de senaste två veckorna har varit . Men ingen bryr sig om det . Iaf så jag har inget roligt att skriva så vi skiter i det så länge . Nu kommer Elin tänka " Usch va äcklig du är " .


Jag älskar dig mamma !

Citat från mig igår

"Jag älskar rika barn . Mwohaha .. ha !"

Detta är humor på hög nivå !

Onödig dag som faaaan

Jahapp .. Jag börjar direkt med att skriva om dagen . Tog tåget till Rudan och var där vid 10 . Vi skulle käka lunch vid 12 så vi fick göra vad vi ville i två timmar ( väldigt nödvändigt faktiskt .. ) så jag och Sofie bestämde oss för att jobba på brännan . Det gick sådär .. Det var soligt , men det blåste och solen tog typ ingenting ! Men jag och Sofie kämpade på iaf .

Sen kom tönt trion ( Cirre , Totte och Alle ) och joinade oss .
Då bestämde sig Sofie och Totte att de skulle bada . Men jag sa fet nej ! Fast det kunde jag ju glömma .. Precis när Sofie och Totte hoppat i puttar Alle i mig . Med linne och shorts på . Japp jätte skönt . Haha nej men det var kul iaf ;) .


Haha snyggingen her self

Haha hitta två bilder från 2005 !


Jag och Flisan

Lite blandade bilder genom åren


2008


2009


2009


2009


2008


2010


2009


2010


2009

Jaaa jag vet , jag uppdaterar super !!

Men nu sitter jag hemma hos tönten ( Elin .. ) ovanligt va ? Men vi har väl inte gjort så mycket . Vi lekte lite med resten av tönt gänget ( Lisa och Sofie ) hemma hos Lisa . Jag lägger upp lite bilder istället . Nu ska jag baaaajsa på Elins mutta !!


Fail.

 


Detta blev då den bästa bilden ..


Cooling.


Porr.


Jag ångra mig .. Den här bilden är porr !


Sötingar.


Där med.

Striptease !

Nu sitter jag hemma hos Helenas mamma och kollar lite på datan . Hoppas på att vi ska snart åka hem . Iaf så vad har jag gjort idag ? Jo vi hade profildag i skolan så vi åkte till Eriksdalsbadet så vi tjejer drog ut och skulle sola . Fast det var inte så varmt .. Too bad . Jag som skulle bli brun =( !! Jaja jag ska sola imorgon med Sofie och Elin ;) .

Vid 12 nån gång drog vi därifrån och cool som jag är så åkte jag på bandet på rulltrappan . Asså det svarta ni vet ? Men det skulle jag inte gjort .. För jag fick en svart fläck i arslet !! Men som var hade Sofie ett par extra shorts så jag bytte om på Stockholm Södra station och visa hela röven för svenska folket . Det gillas ! Och några jävla tanter på tåget satt och glodde och log som fan . Haha wiieerdoo !?

Sen vid 15.30 klippte jag och slingade håret . Jag blev inte riktigt nöjd med luggen men jaja .. Jag är iaf nöjd med hårfärgen .

Fan va grym jag är !!

Japp då har man precis kört 1 timmes intensivt spinnings pass . Fan va jag känner mig stolt att jag inte gav upp nån gång ! Eller okej .. Jag satte mig på golvet i typ en halv minut för att jag fick sendrag i vaden och foten -.-! Men förutom det så körde jag på hela tiden ;) .

Iaf så dagen har varit väldigt rolig . Jag hängde faktiskt med de "coola grabbarna" . Nej men inga av töntarna ( Elin , Lisa och Sofie ) var i skolan så jag gick med Totte , Cirre och Fille . Hellre det än att sitta själv på en jävla bänk och se ut som ett fån . Sen på idrotten var jag ensam tjej också , ja.. Kul dag det här asså . Ööööh nej ! Men jag gjorde iaf det bästa av situationen och det gick ändå ganska bra . Men nu ska jag lägga mig i sängen och sooooova !! Som en gudinna !

Bath time

Nu ska jag lägga mig en stund i badet . Det behövs ! Är så sjukt jävla trött . Japp tråkigt inlägg det här men det skiter jag i . Nemen fy va äckligt ! Hur kan jag !? Därför att jag är cool och jag kan . ( Ja det är sant , jag snodde citatet av dig Elin ! )


Haha shit vintern 08/09 !

Tema Dialog gjort av Mimmi Thorneus