Ska börja dra mig mot sängen nu

Känner att jag måste börja gå och lägga mig tidigare . Hela förra veckan och typ veckan innan det somnade jag vid 1-2 ? Och det är inte OK om man ska upp till skolan sen . Haha ! Så om jag lägger mig i sängen om typ 20 minuter , kan jag smsa i 1 timme eller lite mer . Perfekt !

 Och jaa jag är beroende av att smsa på kvällen . För då brukar jag oftast bli tröttare och det har blivit till en vana . Men bara när jag är hemma själv , eller ja oftast . När jag är med kompisar hemma hos mig eller borta så gör jag det aldrig typ haha ! Aja godnatt mina kära vänner ;) .

Omg så nervös jag är !

På torsdag ( förmodligen , är inte säkert än ! ) så ska jag pierca naveln :O ! Asså jag är jätte nervös . Jag kommer säkert börja gråta haha ! Det är så typiskt mig .. Även fast skit många säger att det inte gör ont alls , så har man ju hört alla historier om vad som kan hända och sånt . Nej men jag ska iaf inte banga ! Fast jag tror inte att jag kommer göra det , men iaf haha . Aja längtar som fan till torsdag !!

Gillar jag rosa eller ?

Nej rättare sagt älskar rosa ! Som ni kanske såg i inlägget under , rosa och leopard hehe . Men det är ju sååå snyggt ! Men det roliga är att när jag var lite mindre så hatade jag rosa ! Nej då tyckte jag att det var jättefult och var bara för mesar haha ! Lite skillnad ? Öööh ja ! Plus att min sten på min navelpiercing kommer förmodligen vara rosa ;)! Daah !? Måste ju matcha datan och allt annat ? Haha !


Me <3 Rosa = Sant ;)!

Det här fick jag idag


Påslakan


Två prydnadskuddar och överdrag till de


Sjal


Örhängen och 300:- på H&M


Handduk


Bikini , den kommer inte förrän v.13 så för att visa att jag skulle få den
fick jag en bild så länge haha !


Bikini

Nu har de äntligen gått !

Shit asså .. Fullt hus hela dagen känns det som . Iaf så är jag jättenöjd med mina saker som jag fick idag . Fast tyvärr så fick jag ingen moppe =( . Känns lite surt sådär .. Men jag fick ju datan istället för moppen . Hade egentligen velat ha en moppe istället för datan . Men whatever ! Jag får väl spara pengar eller nått haha . Men det jag fick visar jag bild på sen ;) .

Snart kommer folket hit

Om ungefär en halvtimme kommer alla . Jag är klar och vet inte riktigt vad jag ska göra . Hmm .. Det blir väl att kolla lite på datan , som vanligt när jag har tråkigt haha !


Jag ser helt fuckad ut , jag vet !
Men jag orkade inte ta nån bättre bild . Utan det fick bli denna vackra ..

Det har skett ett under !

Jag vaknade självmant alldeles nyss :O!! Jag kan knappt fatta det själv ! Tänk om man kunde vakna vid den här tiden varje dag . Fan va skönt ! Då kan man liksom börja fixa iordning sig vid 11 så är man klar till 12 . Perfekt fan ! Det ska jag börja med i sommar . För jag ska fan inte sova bort hela sommaren , som jag gjorde förra året -.-' . Suck ! Aja ska väl gå upp snart och börja fixa iordning mig . Måste väl hjälpa mamma att plocka fram fika för annars kommer väl hon flippa . Som vanligt ..


Fan va jag vill ha tillbaks sommaren !

Säger godnatt nu

Släkten kommer vid 13.30 imorgon . Så jag ska upp vid 12 så jag hinner fixa iordning mig innan de kommer ;) . De ska förresten komma på födelsedags fika för er som inte visste det . Men jaja ! Det kommer bli ganska dålig uppdatering imorgon och nu ska jag sova . Så godnatt !

Kom hem för en kvart sen ungefär

Jag och Elin drog först och handlade lite godis . Ohyes ! Sen drog vi hem till Samira . Där var också Amanda , Linnea , Hanna , My och Lisa . Vi satt där inne och snackade lite skit . Lite mysigt sådär ;) . Sen ville Samira till Konsum så vi alla drog ut . Samira , Hanna och Elin drog till konsum och jag , Amanda , Linnea , My och Lisa drog mot stationen . Och aa nu sitter jag här . Hehe . Vet inte riktigt vad jag ska göra men det blir väl att sätta på nån film .

Nu ska jag dra ut med Elin

Vi ska dra till Samira nu och så får vi se vad som händer ;)!

Tävlar ;)

Jag tävlar om ett armband från pieceofjewellry.se hos hotgossips. Gör det du med ;) !

Godmorgon !

Eller jaa .. Snarare god förmiddag . Men iaf ! Så jag vaknade för en liten stund sen . Ska väl äta frukost snart och sen gå och fixa iordning mig . Sen vad som händer får vi se helt enkelt .


Jisses va jag saknar Hallsberg !

Filmtips ;)

Tänkte tipsa om 3 filmer som jag och Elin kolla på förra veckan ;)!


Skitrolig film !
Det är en kille och en tjej som är kompisar och bor tillsammans .
De har knappt några pengar och bestämmer sig för att göra en porrfilm ,
så att de kan betala räkningarna .


Finns inte så mycket att säga än
se den !
Så jävla bra . Den är rolig , fast sorglig och aa .. Grym helt enkelt !


Filmen suger . Haha !

Men killarna som har huvudrollerna ..
Sååå snygga !
Jag och Elin höll på dö
:O .
Speciellt han som är längst fram på bilden ;)!
Synd bara att de är äldre nu och är inte ett dugg snygga . Haha .

Vad har hänt med blogg.se !?

Det ser ju helt fuckat ut ? Det var inte bra det de har gjort iaf !


Såhär ser det ut just nu , åh yes ! ..

Titta så duktig jag är !

Eftersom jag är hemma själv ikväll så fick jag laga mat själv . Och det var riktigt gott faktist ! Fast det var lite mycket så jag är skitmätt nu . Haha .


Taadaaa !

Nu är jag tillbaks igen !

Har tyvärr inte kunnat blogga för att igår så var jag med Elin och vi kollade lite på navelpiercingar , som jag skrev igår ;) . Sen drog vi hem till henne och jag slaggade där . Tog med mig datan men de hade inte Com Hem trådlöst som vi trodde så jag kunde inte blogga från min =( . Så jag la in alla mina bilder från mobilen på datan i olika mappar . Sen har jag ju bilder från min gamla data och kameran kvar såklart ;) .


Lyssnar på musik just nu ;)

Sorry för den dåliga uppdateringen !

Kunde tyvärr inte blogga igår , eftersom jag installerade min nya rosa minidata :D! Så jävla snygg !! Sen fick jag presentkort på East Street så jag kan pierca naveln ! Ska göra det nästa vecka hade jag tänkt ;)! Men iaf så sitter jag och Elin just nu hemma hos mig och leker fula . Låter kul va ? Jag vet att ni vill vara här med oss ;) .


Ohyes ! Alltid lika snygga ;) ..

Imorgon gäller det !

Jag har ju inte alls gått och tjatat om det nu i 2 dagar .. Neej neej !
Längtar så sjuuukt mycket :D !


Hade lite tråkigt igår

Var och handlade lite i stan idag

Ohyes ! Hittade en skitsnygg bh och en tröja på rean ;) . Och så köpte jag hörlurar till mobilen . De är ju egentligen till Ipod men man kan ju stoppa i den där man pratar i . Så det är skitbra ;)! Men nån gång i framtiden ska jag köpa en Ipod !!


Bh - H&M
Hörlurar - Teknikmagasinet



Tröja - Monki

Blir ingen middag på ett tag då ..

Ååååh suck ! Mamma och Peter sitter fast på en motorväg för att det har hänt en olycka där . Så de har stängt av hela motorvägen . Skitkul ! Nu blir det inte middag förrän vid .. 20 ? Aja får väl ta en macka om jag blir hungrig . Men nu ska jag fortsätta att "plugga" . Haha !

Sitter i skolan just nu och vad tycker vi om det ? ..

Absaugung von mir !

Visste ni att ? ..

När jag blir riktigt jävla sur på min mamma så stampar jag hälarna i golvet , smäller igen dörren , lägger mig i sängen och lyssnar på musik på högsta volym och gråter . Haha ! Som idag tex så sitter jag vid datan i soffan och så börjar mamma snacka om att jag alltid är så dryg och blablabla . Och jag blir skitsur för hon har klagat på mig hela jävla veckan .

 Och så blir hon bara ännu mera sur när jag säger ifrån och har rätt . Aja iaf så sa jag till mamma " Låt mig gissa , nu kommer du säga att bara för att Elin är här så blir du jätte uppkäftig" . Men jag är precis likadan som jag är när Elin är där . Hon ska bara ha nånting att klaga på . Och sen blev jag bara så jävla sur på henne så jag slängde igen dörren , lägger mig i sängen och börja gråta .. Jag vet inte varför jag börjar gråta ? Det bara blir så haha ! Aja ska försöka bli sams med henne nu , fyller ju ändå år på onsdag haha . Bäst att vara snäll ;) .

Känner mig så duktig nu

Kom hem för 15 minuter sen . Har faktist varit ute och sprungit i 50 minuter . Känns så skönt nu ! Ska göra lite sit-ups och armhävningar och lite sånt snart också . Sen här i veckan kanske jag ska följa med mamma till gymmet . Och så kanske jag ska springa med Elin imorgon men jag kommer ta det lite lugnare då . För jag höll på och spy och kunde knappt andas när jag kom hem . Jag hade lite för högt tempo tror jag ..

Paradise Hotel

Nu ska vi kolla på slutet av Paradise Hotel XL och sen blir det sängen för oss . Wooh lät lite porrigt det där ;)! Haha nej så kul ska vi inte ha det ! Men jag har iaf precis tvättat bort sminket och känner mig genast mycket fräschare ! Aja godnatt baaabes .

Bilder från ikväll


Mmm .. Sexy !


Ohyes ! Springer runt som en kärring .


Elin leker turist ;)


Jag leker turist ;) . Ser ju bara liiite hyperaktiv ut xD


HAHA !

Konversationen på tåget som skrämde gamlingarna

Asså fyfan va jag garva efter det ! Vi sitter på tåget på väg in till stan . Och så bredvid oss sitter ett gammalt par . Och så ser jag två tjejer som står och grovhånglar .. Och förlåt alla lebbar där ute har inge problem med er , men det såg inte mumsigt ut . Haha ! Aja iaf så smarta jag som inte tänker mig för börjar snacka .

Jag : Eeeuuuuw !
Elin : Vad !?
Jag : Jag såg precis två tjejer som stod och råhånglade , uuuuusch ! ( Kärringen bredvid mig blir förvånad )
Elin : Öööh .. Okej
Jag : Hallå tänk när bögar har sex . Stoppa in kuken i arslehålet , usch !? Tänk hur stort deras arslehål är . Nej fyfan ! Jag är glad att jag har min .. Mutta ! ( Kärringen och gubben byter plats .. )
Jag & Elin : HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA ! ( I typ en halvtimme .. )

Godkväll allesammans !

Haha kör på mormorspråk här ;) !

Iaf så jag och Elin drog in till stan och käkade på Subway . Kommer dessutom lägga upp en video imorgon när jag leker en äcklig ful fjortisbloggare . Det vill ni allt se va ? I know you do ;) . Iaf så sprang vi runt där och lekte turister vid slussen haha ! Så fula . Sen drog vi hemåt .

Och fula som vi är (igen!!) tog vi en varsin istapp och gick och sög på . Jaa det där lät ju inte lite porrigt haha ! Men iaf så ser jag att det är typ 3 utländska och 2 svenska gubbar som glor för att vi går där med istapparna . Så jag börja slicka och "porra" mig med den . Och de typ ba " Ååååh va kåt jag blir !!" . HAHA ! Asså fyfan va kul det var att driva med de xD .


Chipspåse !


Ååh neej det är 151 kalorier :O !!


Pooorr !!

Var ju som sagt på dop idag ..

Det var nog det tråkigaste dop jag nånsin varit på ! För det första så hade de bjudit helt jävla konstigt ? Jag tycker liksom att man ska bjuda närmsta vännerna och släkten . Så som det brukar vara . Men de hade ju bjudit massa människor som de kanske snackar med nån gång ibland . Sen tycker jag inte att man ska skriva på Facebook på sin status och frågar om folk utan inbjudan vill komma .. Hallå !? Bara för att några tackat nej .

Mammas lillebror är ju inte känd för att vara smart direkt .. Det märktes kan jag säga ! Sen iaf så tog det hundra år innan de började öppna presenterna . Man brukar ju öppna de medans alla fikar så kan man fika sen och man behöver ju inte göra det i slow motion . Men joo det tyckte de ! Det enda jag satt och vänta på under hela fikat var presentöppningen . Sen typ drog vi därifrån fort som fan ! Haha . Asså visst jag tycker ju såkklart om min morbror , men dopet sög !


Ignorera mitt stökiga rum !

Ska på dop imorgon

Visst har jag uppdaterat bra idag ?

Lär nog inte bli så mycket bättre uppdatering imorgon heller för den delen . För jag ska på dop på dagen . Ska åka hemifrån vid 10 . Snaaark ! Usch måste upp vid typ 8 om jag ska hinna fixa iordning mig .. Sen på kvällen så vet jag inte riktigt vad jag ska göra . Ska kanske vara med Amanda , Linnea och jaa .. Company ;) . Men nu ska jag snart gå och lägga mig om jag ska orka upp imorgon .

Så jääävla glad !

2010 kommer verkligen bli ett bra år !
För det första så ska jag åka till Säfsen med Elin och hennes familj . Sjuuukt kul ! Vi kommer vara snyggast i backen , ofc !? ;) Sen i sommar kommer det ju bli grymt bra också !

Seeeen ! Så ska ju jag och Bella åka till vårat land och då ska vi också åka till Ullared . Inte för att det finns så mycket kläder där , men jag vill iaf ha varit där en gång . Får en bild av mig och Bella inne på Ullared och springer runt , haha !

 

Jag har börjat vakna tidigare , woho !

Ganska skönt faktist ! För annars brukar ju jag kunna vakna vid 13 - 14 och så ska man fixa sig och det tar en stund . Då har man helt plötsligt slösat bort hela dagen ! Så jag har bestämt mig för att börja vakna tidigare nu framöver . Var så skönt när jag vaknade vid 11 förut för då kunde man fixa sig så att man var klar senast 12.30 . Aja nu ska jag väl äta nått sen duscha ;) .  

Erik Grönwall - Show must go on


Tycker att han sjunger den riktigt bra faktist , men är inte riktigt säker på om han slår Queens ;) .

Usch så trött jag är

Sitter och nästan somnar här i soffan . Hade ju tänkt vara uppe lite längre ikväll eftersom vi är lediga imorrn ;) ! Men det blir nog inte så länge som jag tänkt mig haha .


Juste ! Hade ju lugg förra året ;) ..

Äntligen hemma !

Yes fan va skönt ! Har ju inte kunnat blogga nått för att vi har haft Öppet hus ikväll . Så vi är lediga imorrn , skönt va !? Eller det där var ingen fråga ! Hellyeaaaaah att det är skönt att vi är lediga imorrn :D!!

Så imorgon ska jag vara med Elin , ska kanske slagga hos henne då också . Men iaf så just nu är jag skiiiiitnervös !! För mamma och Peter ska berätta nått :O ! Asså jag måste tjata ut mamma nu så jag får veta . Är ju så jävla nyfiken så att jag kommer spricka snart .. Och det gillas inte , haha !


Vi körde hårt på idrotten idag ;) !

Playahead ska stänga ner , buhu !

Kommer ihåg när man hängde på Playahead , haha ! Jag tyckte att jag var skitcool då . När man skrev "pressar" om folk . Man var tvungen att ha nya låtar nästan hela tiden . Och att ha vip var ju det viktigaste av allt . Annars kunde man ju knappt vara där inne . Haha ! Jag kommer ihåg att jag alltid frågade mamma eller nån kompis . Jag ville aldrig betala det själv för att då kunde pappa se eftersom jag hade abbonemang . Och jag trodde han skulle bli jätte sur på mig . Asså what ?

Sen i sexan så var ju jag sååå ful . Asså jag trodde att jag var skitsnygg och skitcool när jag skrev mitt pea namn överallt . Sen med de såkallade fjortisstrecken , tuperat hår , skitmycket smink så man fick den snygga "randen" . Ohyes ! Då tyckte jag att jag var skitsnygg ? Hmm .. INTE okej ! Nej usch kommer ihåg de tiderna . HAHA ! Aja synd att de ska stänga ner =( . Var ju så bra när man skulle spara bilder

Bänkad framför tvn snart

Godkväll bitches !

Känner mig riktigt taggad på att gå till skolan imorgon . Låter helt wierd haha ! Men jag orkar verkligen inte sitta hemma en dag till ! Nej usch så tråkigt . Men iaf så ska jag hjälpa mamma med att göra fruktsallad och vaniljsås nu . Muuumsigt värre ! Så det blir handoll på tvn och fruktsallad och vaniljsås till det . Det låter härligt va ? ;)


Jävlar va jag spärrar upp ögonen ? Haha !

Dags att bli lite fresch igen !

Imorgon ska jag ju till skolan ( äntligen !! ) , orkar inte vara hemma en dag till . Nej uusch och fy ! Men imorgon när jag kommer till skolan kan jag ju inte se ut som jag gör nu . Vill ju inte se ut som ett .. bombnedslag ? Så nu ska jag ta ett bad och raka benen , hårinpackning och en kopp te . Ohyes !

Förkväll = töntprogram !

Jag kollade lite vad det var på tvn och såg att det var Förkväll på 4an . Så jag tänkte kolla vad det var ? .. Och det är nog världens töntigaste program jag nånsin sett ! Det var nån inredare där som berättade att ljus och vaaackra pastellfärger är det man ska ha nu . Snaaaaark !


Fetdiss till detta tråkiga program !

One Tree Hill

Mår lite bättre nu faktist , skönt ! Usch vad jag hatar att vara sjuk . Speciellt m*gsjuk ! Har fobi för det :O . Men jaja nog om det ! Nu ska jag kolla på One Tree Hill , det tycker jag att jag förtjänar ;) .

Trött på allting

Jag är trött på allt ! Att alla ska snacka massa jävla skit om mig hela tiden . Är jag så jävla intressant att alla måste snacka skit om mig eller ? Det är mycket som jag struntar i och inte tar åt mig . Men alla har en gräns . Och nu har jag fan fått nog asså !

Jag fejkar väldigt mycket när jag säger att jag mår bra . För det gör jag inte . Jag har lust att bara försvinna nånstans där ingen vet vem jag är och bara få skita i allt det här . På utsidan ler jag , men på insidan så gör det så fucking jävla ont !

Men det ska bli ändring på det nu ! Jag ska skita i allt vad alla säger till mig . Säg vafan ni vill för jag tänker inte ta mer skit från er . 2010 ska bli det bästa jävla året nånsin !! Och det ska jag se till också .

Blev hemma idag

Sa ju igår att jag mådde illa , frös och sen helt plötsligt var jag skitvarm ? .. Och imorse när jag vaknade hade jag ont i huvet , kallsvettades och mådde illa . Så då stannade jag hemma . Och det var bra för att jag har spytt .. Uuuuuusch !! Så äckligt !

Usch , jag mår inge bra alls

Mår illa , ont i huvudet och ena sekunden fryser jag skitmycket medans den andra så håller jag på och svettas ihjäl . Usch tror att jag börjar bli sjuk =( . Men iaf så sitter jag just nu och äter skorpor och dricker te . Mumsigt värre !


Såg helt fuckad ut

Kolla vad jag fick av min lillebror !


Så söööt !

Yes imorn drar jag till mamsen

Åååh va skönt ! Känner verkligen att jag har längtat dit . Jag och mamma har ju en ganska bra relation , speciellt jämfört med mig och pappa .. Men iaf imorn ska jag dit och då blir allt som vanligt igen . Jag kan känna mig avslappnad och bekväm !

Jag och mamma är ju så lika och ibland är det bra och ibland vääldigt dåligt ! Haha . Det är bra för vi känner varann ganska bra och har lika torr humor och lika bra musiksmak ( eller nästan iaf .. ) och jag får låna hennes kläder för hon har bra klädstil ;)!

Men sen finns det ju nackdelar också .. Att hon tänker ungefär lika som mig och det är inte alltid bra kan jag säga ! Sen vi tjafsar om så många småsaker för att vi är så lika haha . Men det ska ändå bli skönt att komma hem till de gamla vanorna .

Jag är sååååå lycklig !!

För att i slutet i Februari , ska jag göra .. Vadå ? Hmm ..

Nej men jag ska pierca mig i naveln !! Iiiiiih jag är så fucking jäääävla glad ! För jag trodde aldrig och då menar jag verkligen aaaaldrig att jag skulle få göra det innan jag fyllt 18 för min pappa . Men jag fick det . Mwoohahahaa ! Jag ska gå dit med mamma och Elin .

Varför jag tar med mig Elin är för att hon är min bästavän och är nog den enda som kan lugna ner mig . Och man måste ju ha målsman med , fast mamma kommer inte följa med in för att så fort hon ser sprutor så svimmar hon . Haha ! Asså inte på tv såklart men ni fattar ? Iaf så hon kommer sitta utanför och vänta haha .  Men jag måste bara skriva om min och pappas konversation när jag fråga .

Jag - Pappa , får jag pierca naveln ? *Ler stooort!*

Pappa -
Till vilken nytta !?

Jag - Det är snyggt ?

Pappa - *Suck!* Mm .. Jaa gör det då .. *Suckar och himlar med ögonen*

Jag - Taaaaaack pappa !! *Ler ännu större!*

Vi har fortfarande inte ätit , what !?

Nej det är sant , Helena har inte ens börjat med maten . Suck ! Jag har ju bara ätit frukost vid 15 för att jag trodde att vi skulle äta vid typ 17-17.30 . Men tydligen inte .. Så jag har bestämt mig för att ta ett bad nu innan maten ! Har ju en hel skolvecka framför mig . Ååååh suck på det med . Haha ! Men vi hörs efter badet ;)!

Favoritlåtarna just nu


Speech Defect - Ice cream truck


Pitbull feat. Akon - Shut it down


Jay-Z feat. Rihanna & Kanye West

Döda den människan som gjort den här låten !


Neeej , neeeej och åter NEEEEEEEEEJ !!
Vad är problemet med människor !? Man kan inte tycka om den här låten , det är förbjudet !



Den här ska det vara ! Den riktiga inte nått jävla fjortis skit -.-' ..

Ska dra hemåt nu


Fan va snygg jag är idag !

Vaknade nyss

Ganska skönt att inte vakna vid typ 9 för att Josephine och Jonathan håller på och skriker .. Men iaf så igår drog jag och Elin ut och visste inte riktigt vad vi skulle göra . Men så fick jag ett sms av Tobias att vi skulle möta upp han , Tarzan , Kinesen och Niklas . Så då gjorde vi det ! Fast jag typ bara "känner" Tobias och visste inte vilka de andra var haha ! Men det blev kul iaf ;) .

Och idag vet vi inte riktigt vad vi ska göra . Eller Elin ligger fortfarande och sover , haha ! Så vi får väl se . Men jag bloggar förmodligen mera ikväll så att ni vet .

Jag tar alltid så lång tid på mig haha !

Jag vaknade liksom vid 12 och är klar nu ! 4½ timme på att fixa mig , jaa det låter väl skit bra ? Ohyes ;)!


Nu bär det av till Elin för att slagga där ;)

Tror jag ska gå och lägga mig nu

Har ont i huvudet , mår illa och fryser . Tror jag ska gå upp till mitt härliga duntäcke =) . Eller tror !?.. Jag vet !


HAHA ! Alltid lika snygga ;)

Vad ska man göra nu då ?

Sitter famför tvn nere i vardagsrummet och snackade med lite roligt folk på msn . Sen helt plötsligt drog alla . Och så var man ensam kvar , haha ! Eller nått sånt . Men iaf så jag funderar faktist på att gå och lägga mig .. Sitter ju liksom helt själv in the dark och fryser . Hmm .. What to do ?


I miss you

Fredagsmys var det här ja!

Let's dance , tända ljus och så sitter jag , pappa och Helena med en varsin dator i knät haha ! Precis som det ska vara ;) .


Och så min dator såklart , fast den har jag i knät hehe

Bilderna som jag lovade att så snällt lägga upp


Sofie fastnade , haha !


Våra jättesmå tallrikar med jättestora skedar och en riktigt god soppa (Y)
Visst ser det lite mumsigt ut ? .. Men det är faktist godare än vad det ser ut :D !



Oförberedd och skitsöt , eller nästan iaf .


Vi "glömde" att ta av oss de här när vi gick från Josephines dagis haha .
Sen åkte vi ner i backen med de också , skitkul var det ;)
Eftersom det är så jäääävla halt , haha !


Schmexigt !

Töntarna AB letar prao ;)!

Och töntarna idag är då jag och Sofie , mumsigt va ? Vi har mailat till tv3 , tv4 och kanal5 så får vi se vilken som svarar ja . Helst vill vi ju att kanal5 ska säga eftersom One Tree Hill går där :D !

Iaf så efter skolan hämtade vi Josephine från dagis och drog hem till mig och fixade prao . Så nu ska jag följa med henne till bussen och sen kommer jag hem igen och lägger in lite bilder ;) .

Känner verkligen att jag har bloggat bra idag

Eller inte nej .. Men jag och Elin pluggade lite kemi sen drog vi till donken och käkade . Kollade lite i affärer men hittade inte så mycket så vi drog hem . Och egentligen ska jag sitta och plugga kemi och matte . Men jag orkar inte ! Så det blir matte på måndag och läsa igenom kemi imorrn innan lektionen , haha . Som jag alltid gör .


Fan va bra vi pluggade va ? .. HAHA !


Vi hittade
"Dagens outfit" , fan va snyggt ! ...


Körde lite fjortis style ;)


Som sagt .. Fjortis style

Orkar inte blogga idag

Nej jag skippar det idag .

Skolan har börjat och vad innebär det ?

Joo .. PLUGGA !! Jag hatar att komma hem från skolan och känna "Jag hinner inte göra nått annat ikväll förutom att plugga" . Nej det gillas inte ! Jag vill liksom kunna göra nånting efter skolan . Varför gör man inte bara alla saker i skolan så kan man få vila sig sen efter skolan istället för att man ska plugga hemma också !? Aaaah jag ger största jävla fetdissen som går att göra på läxor ! Och det är inte första gången jag kommer göra det , hehe . 

 

Kom precis hem från skolan

Tjaaaa bitches ;)!

Jag kom hem från skolan för en stund sen och har typ bara tagit det lugnt en stund . Jaa , vad hände i skolan dåra ? Inte så mycket förutom att jag blivit "mulad" två gånger , för att de var tvungna att "inviga" mig .. Snaaaark ! Första gången puttade Alex ner mig i snön och kasta snö .

Andra gången så var det typ Putte , Alex , Soufian och Mohammed som lyfte upp mig . Eller de försökte . Det gick väl sådär . Så de drog mig längst golvet , haha ! Fast det tog ett tag innan de fick ut mig , haha jag sparkade lite hej vilt (Y) . Men sen drog de ut mig , attans också . Det är väl typ det som hänt idag .

Äsch jag slänger in ett till inlägg ;)

Japp det är sant , jag gjorde det! Fast jag skrev att jag inte skulle . Hmm .. Jaja! Nu ska jag faktist gå och lägga mig . Jag ska bara borsta tänderna sen är det dags för sängen . Och nu ska jag inte smsa , för då kommer jag aldrig somna! Som igår , jag sov 5 timmar inatt för att jag låg och smsade i sängen . Ikke bra det där asså!

Blir nog sista inlägget för mig ikväll

Ska typ bara gå ner och käka lite middag sen ska jag tvätta bort sminket och gå och lägga mig . Mår inte alls bra just nu . Har ont i huvudet , mår illa och pappa väckte mig för att jag hade somnat ..? Hmm .. inte bra !

Är det bara jag som tycker att det känns som tisdag idag ?

Jag har tänkt hela dagen att det är tisdag idag . Och att det var igår vi var i skolan fast det var i fredags . Och i fredags kändes det som att det var måndag . Fast sen märker man att det är fredag då blir man glad ! Jag blev tyvärr inte lika glad när jag kom på att det bara var måndag . Lite synd det där ..

Aja! Vi fick nytt schema idag , ganska skönt schema faktist . Vi slutar inte 16 en enda dag !! Aaah så glad jag är :D! Sen imorgon måste jag rensa Emils skåp , attans .. Men då får jag iofs skåp bredvid Elin och co . Eftersom Emil var så snäll och bytte med mig ;) .

Paows tävling !

Man kan vinna :
Handsmycke från Emmelist
Linnen från Kan Dee
Bloggdator från Dell


Klicka på bilden för att läsa och kanske delta i tävlingen om du vill

Konversation mellan pappa och Jonathan

Pappa - Gå och hämta bananskalen i vardagsrummet .
Jonathan - Nej jag vill inte .
Pappa - Jo, gå och hämta det nu är du snäll .
Jonathan - Jag vill inte äta bananskalen .
Pappa - Haha men du ska slänga de , inte äta .

Hahaha ! Så jävla söt xD

Faan !!!!!!!

Ibland blir jag bara så jätte aaaaaaah sur på min pappa !! Jag skulle kanske åkt till Turkiet med Elin . Och liksom hur najjs låter inte det !? Men nej då ska han förstöra allt och ba " Du kan bli mördad !! " . Inga kommentarer på det , utan jag är bara så jävla sur just nu ..

Ingen som uppdaterar idag eller ?

Kollat igenom alla de bloggar som jag brukar läsa . Och det är typ ingen som har uppdaterat idag !? Ligger alla och sover eller ? Aja nu ska jag iaf försöka övertala mamma och pappa en grej . Vad får ni inte veta , hehe =) . Eller ni får veta sen .. Kanske . Men sen så hade jag tänkt att fixa mina naglar , det är dags !!


Ungefär såhär känner jag mig just nu .. Fast lite snyggare än vad jag är där .

Skulle ju ladda upp bilder från bröllopet

Jaa om ni kollar här så fattar ni ;) .


Ifa , Jag och Josephine i bilen , passande napp va ? xD




Och det där var mina favorit skor . Jääävlar va snygga ! ..


Jag och mamma <3


Va bara tvungen , hahaha !!

Lite fler bilder från nyår

Bättre sent än aldrig , right ? ;)


HAHA ! Om ni undrar så är det ett tuggummi jag håller i






Nyårslåten !

Visste ni att ?

Jag är med på en hemsida , hehe . Helena jobbade hos Bellas mormor Brigitte Grenfeldt . Då hon hade sin studio vid centrum . Nu har hon flyttat in till stan . Men iaf så skulle hon ta bilder som skulle stå i fönstret , ni vet ? Och då tog Brigitte bilder på mig . Jag har två portfolion hemma . Ett som är tagna i studion och ett till och då är bilderna tagna ute . Bella har ju såklart mer portfolion än mig . Haha . Men det är lite kul iaf .


De två bilderna är med på hemsidan ;)

Vecka 32 ska jag ..

Åka till Irland :D !

Jag , pappa , Helena , Josephine och Jonathan ska åka dit på bröllop . Vi kommer förmodligen vara där i en vecka . Och på bröllopsnatten ( alltså efter festen , höhö ) kommer vi bo på hotell eftersom de kommer ha festen på det hotellet . Vad det är för hotell vet jag inte . Men men iaf så kommer vi bos Ifa sen resten av veckan . Ifa är Helenas bästa kompis och det är hon som ska gifta sig . Jag och Ifa var ju brudtärnor på pappa och Helenas bröllop . Ska se om jag hittar bild därifrån ;) . Men det ska bli riktigt kul att få komma bort från Sverige !! Och så ska jag shoppa lite granna ( ofc !? ) .. Om jag hittar något , är ju inte säkert .

Ikke godmorgon ..

Min pappa hade fått för sig igår att jag skulle gå upp kl 11 -.-' !! Hur tänkte han där !? För jag måste vända tillbaks dygnet när kl var runt 2.30 . Men grejen är den att jag går alltid och lägger mig vid typ 3 eller nått på helger och vaknar vid 12.30-13 . Fast ibland kan jag ju iofs somna tidigare när jag är hos kompisar och vi börjar kolla på film . Haha ! Men iaf .. Fast han vet att när jag sover hemma så sitter jag alltid uppe längst och sen vaknar jag sent också . Men det verkade han inte fatta igår . Aaaaah ! Jag blir så jävla sur på honom ibland .

Ska försöka sova nu

Känns som att det är dags faktist . Eller jag kommer ligga och smsa med några sociala personer . Om de har lust så att säga . Och den som ringer innan 12.30 ...... !!!! Säger jag bara . Eller nej .. En sak till . Den vill inte leva sen . Mwooohahahaaa ! Aja godnatt .

Jag ändrade namn på standard kategorin

Dagens citat av Jonathan , den gullungen asså !

Du är snäll .. För jag .. Får låna din dator .. Och .. skriva på ibland

Bilderna kommer jag att ladda upp imorgon

Bilderna som jag tog med Anna igår blir det nu , men iaf de kommer jag att ladda upp imorgon istället ! Därför att min data segar järnet just nu . Och då menar jag inte lite utan mycket !! Och det är aldrig positivt , förgubbat ..

Yes ! Jag har hittat mina bikinisar


Fast en annan överdel ;)



De var inte så dyra så jag kanske bestämmer mig för att köpa en till . Who knows ? ;) ..

Sådär nu var man barnvakt också

Pappa och Helena drog iväg och skulle tyå åka en sväng . Vart vet jag inte . Men motorn på Subarun har precis rasat så pappa är väl inte sådär jätteglad .. Kostar runt ungefär 25.000 . Öööh .. Jaa . Men iaf så då var jag tvungen att vara barnvakt åt Josephine och Jonathan . Men jag bestämde att de skulle sova . Så blir det inte så svårt jobb , smart va ? Haha !

Juste vi har ju faktist haft disco också xD ! Jonathan , Josephine , Pappa och Helena dansade inne på Josephine och Jonathans rum med hög musik . Och jag var tvungen att vara med så jag satt i Josephines säng haha ! Ohyes me like diiisco (Y) .

Nu ska jag gå och möta Anna

Ska vara med den sötnosen idag ! Var länge sen vi sågs och vi kommer ju inte träffas i skolan längre =( . Atsingen också hur ska jag klara mig !? Äsch watahell liksom det går säker bra , don't you think ? Haha jag har börjat lägga in engelska meningar hela tiden nu förtiden ?

Hmm .. Vad kan det bero på ? Jag vet inte :D ! Men nu måste jag skynda mig , ska möta upp henne om 4 minuter och det tar 10 minuter att gå till stationen .. Plus att jag måste plocka i och ur diskmaskinen också . Svordom !


Utan mascara idag

Dagens outfit

Ska snart åka och träffa Anna

Godmorgon !

Vaknad av att Anna ringde mig . För att jag låg på mobilen !? Haha aja men nu ska jag duscha och sen fixa iordning mig lite . Så ska jag ringa Anna och träffa henne ;) . Så det blir nog inget inlägg förrän ikväll ! Men då ska jag verkligen försöka att uppdatera och ta igen från igår . Det låter väl bra , right ?

Somnade framför datan ..

Haha ! Jag vaknade av att satt med huvudet på datan .. Jaa inte så värst bra . Men jag har ont i huvudet och tänkta faktist gå och lägga mig . Hemskt men sant ! På en fredagskväll , herrejisses . Fan tidigare än när jag går och lägger mig på en vardag ..

Juste !

Jag fick ett skitsnyggt armband från min farmor . Jag är förvånad faktist :O ! Hon brukar annars bara ge mig .. Jaa .. Ni vet , haha ! Såna saker som hon tycker är fint . Och det är antingen tant-grejer eller nått med typ blommor . Asså inge fel med blommor men det är typ barnsliga blommor eller vad man ska säga xD .


Design : Laila Bagge

Some pics from today and yesterday

Ohyes ;) !


Töntarna AB


Japp jag och Sofie åt kladdkaka idag , och fan va gott det var :D !


Och mitt hår ser ut som .. Trollmammans hår gör ! ..


Igår innan vi gick och la oss


HAHA ! Förlåt Elin var bara tvungen xD ..
Ööh .. Jaa som ni ser så blev hon rädd för kameran och hoppade till !

Första dagen i skolan , åååh snark !

Jag hatar skolan , verkligen ! Men men nu har man ju börjat i Ribby . Och det var helt okej faktist ! Trodde jag skulle vara helt tyst , jaa tro det eller ej .. Jag kan också vara blyg :O !! Men man känner ju redan hela klassen typ , hehe . Vi fick iaf håltimme från hemkunskapen och det var riktigt skönt ! Aja nu ska jag inte tråka ut er utan bloggar när jag kommer hem ;) .

Damn I miss summer !

Låtar som väcker gamla minnen


Only you - Joshua Radin

 


A drop in the ocean - Ron Pope

 


Adore you - Lil Rain

 


This boy - James Morrison



Dreams - Gavin Degraw

Elins gigantiska jätte missbildade ugnspannkaka

Haha Elin gjorde ugnspannkaka och den blev sjukt jävla stor ! Och nu har jag hicka för de som ville veta ..

Nej det är sant , jag har inte bloggat på hela dagen

Men jag har inte haft tid . Varit med Elin och sådär . Och vi kollade precis klart på Flickan som lekte med elden . Och nu måste man ju se sista filmen !! Aaah jag lääängtar !

Men iaf så imorgon ska jag vara med Sofie , tror jag ? Elin kan tyvärr inte för att hon har träning . Men jag och Sofie ska iaf snacka lite om handbollen och sådär . Jag kanske ska provträna för något lag . Vet bara inte vilket än , men jag saknar det så sjuuuukt mycket ! Aja vi får se hur det blir . Måste snacka med mamma och pappa också . Men jag tror inte det är det största problemet , de vill bara att jag ska fortsätta ;) .

Fan va jag saknar det

Handbollen . Jag saknar det grymt jävla mycket ! Asså det går inte och förklara nästan . Den känslan man får när man värmer upp inför en match . Vare sig det är en seriematch eller på en cup . Det är helt jävla insane . Jag saknar att få träna varje vecka och sen på helgerna ha en match . Jag saknar allt ! Det var så fucking jävla kul . Jag vill börja i ett nytt lag , men jag är rädd för att inte passa in i laget . Nu när Sofie kommit hem från Norden cup och berättar allt för mig så förstår jag . Handboll är fan mitt liv ! Och jag funderar på att provträna för ett nytt lag iaf . Fast neej jag vet inte .. Men det är så svårt att förklara för er som inte spelar handboll . Fast ni kanske har något annat roligt intresse ? Som ni verkligen brinner för . Och jag vet inte om jag ska börja på nån ny lagsport , kanske ? Fast iofs så handboll är det som jag verkligen fastnat för . Jag spelade när jag var liten fast jag slutade tyvärr sen . Men jag började ju igen och det går inte att beskriva den känslan när man får åka på cup med sitt underbara lag . Vafan ska jag göra !? Heeelp me ..


Eken cup , I miss ..

Jag får flipp !


Jag sitter och försöker göra en önskelista , men det blir bara cp !! Ååååh om det inte funkar nu så får den se ut så iaf . Har suttit med den här skiten i hundra år nu känns det som .

Vaknade för 2 timmar sen

Skulle ändå inte göra nått så då gör det väl inget om man sover lite länge ? Nej det tycker inte jag iaf . Juuuuuste ! Jag kollade ju på Män som hatar kvinnor igår . Och den var skiiitbra ! Jag har tyvärr inte läst böckerna . Men jag kan tänka mig att de är sååå mycket bättre !

Jag har bestämt mig för att jag ska först kolla på alla filmerna . Ska se Flickan som lekte med elden ikväll . Och imorgon ska jag hämta första Twilight-boken hos mamma så ska jag läsa den varje kväll ! Måste fan läsa ut den , jag har fått låna den av Elin och jag har haft den hemma skitlänge och kommit 24 sidor . Inte okej ! Men iaf så ska jag läsa alla Twilight-böcker och sen ska jag läsa alla Stieg Larssons böcker . Japp det har jag bestämt .

Nu blir det filmdags !

Hade inte tänkt att jag skulle gå och lägga mig så sent ikväll . Och eftersom jag glömde ta med filmen idag så ska jag kolla på Män som hatar kvinnor nu . Så får vi se vad jag tycker om den . Men vi hörs imorgon iaf ! Får se vad jag bestämmer mig för att göra . Man vill ju inte sitta hemma den sista veckan av lovet direkt . Aja , godnatt !



Måste boka om tid nu

Gaaah vad jag saknar mina ögonbryn =( !! Jag kommer ihåg somras när jag hade varit hos Anna ocj fixat de . Då var de snygga . Men sen så plockade jag fel ( typiskt mig .. ) så jag var tvungen att spara ut . Och nu ser de ut som jag vet inte vad ! Fula är de iaf . Och jag vill åka och göra de hos Anna ganska så snart . Skulle egentligen gjort det för en månad sen ungefär ..

Men mamma har inte bokat tid . Så det blir väl inte förrän i Februari . Snaaark ! För jag måste klippa mig den här månaden också . Och så fyller år , plus att jag har fått busskort . Det blir ganska mycket pengar i längden . Plus att jag ska få mina pengar . Jaa det blir ganska mycket , så det blir väl att vänta en månad till , men jag vill inte !!


I miss them !

Humor på hög nivå !!

Ignorera inläggen under

Jag vet inte om Sofie fortfarande behöver de , tror inte det ? Men det får vara kvar så länge . Iaf så bloggen är inte klar än ! Ska ändra bakgrund och header . Men header kommer komma lite senare , så det får vara den där så länge . Men jag har som sagt gjort lite ändringar och det blev riktigt bra tycker jag . Vad tycker ni ?

afsklö

kllkklö

Den funkar igen !

Min lilla älskling funkar igen , ohyes :D !

Dagens outfit


Jag hade inte fixat håret där än , haha !

Under reparation!

Nu håller Sofie på och hjälper mig med min design ;) . Så det kommer se lite fuckat ut kanske , men då vet ni varför .

Har ni märkt att det är lite kyligt idag ?

Fyfaaaaan va det är kallt ute ! Mina ben hade fan ingen känsel . Men jaja nu sitter jag och Sofie hos mig och kollar på One tree hill :D ! Och jag måste gå till Ribby på torsdag istället , snaaaark ! Och han på skolan tyckte att jag skulle komma dit kl 9 :O !?

Fast jag lyckades ändra det till 11 . Helst skulle jag velat komma dit 14 , men det är nog bra om jag går upp tidigt . Så jag kan vända tillbaka dygnet nu innan skolan börjar .

Godnatt

Det blir att gå och lägga sig ! Hade tänkt att kolla på filmen Män som hatar kvinnor eftersom jag inte har sett den än . Och jag blir trött när jag kollar på film också . Brukar alltid somna när jag är med kompisar och kollar på film . De brukar inte bli så värst glada , haha ! Men iaf tillbaka till saken .. Så frågar jag pappa vart den filmen är och då får han typ psykiskt utbrott och ba " Ska du kolla på den nu !?!?!?! " . Så nej det blev inte att kolla på den nu .. Fast jag och Sofie bestämde nyss att vi ska kolla på den imorgon ! Så kan jag kolla på Flickan som lekte med elden , på kvällen . Fan va jag är smart ! 


Hittade en bild från somras

Vad ska man göra nu då ?

Jag har superduperjättemega tråkigt ! Liksom vad ska man göra !? Jag vill kolla på filmen Avatar . Först så trodde jag att den skulle vara skitdålig . Men jag och Elin började kolla på den lite smått och jag fastnade för den faktist . Plus att typ alla säger att den är as bra ! Bara det att jag vet inte hur man laddar ner . Smarting hära ! .. Men jag ska fråga mamma om hon kan fråga hennes kompis på jobbet . För han brukar bränna ner och det är bra kvalité och sådär . Men jaja tror inte att mamma är vaken nu , men man kan alltid hoppas !


Som sagt var .. Vääääldigt tråkigt !

Min kamera har gått sönder , tror jag

Jag tror att min kamera har gått sönder , buhuuu :'( ! Den var ju så bra och allt . Plus att jag har inte haft den länge ens . Fick den när jag fyllde år , så ungefär ett år sen . Fast det är konstigt att den helt plötsligt går sönder . Den funkade skitbra för ett tag sen , sen tog batterierna slut . Och då har den legat på mitt rum ett tag tills jag bestämde mig för att byta . Men då startade den inte och då trodde jag att batterierna var typ gamla . Så jag tog nya hos pappa idag . Och jag vet att de var nyladdade precis ! Men då startade den inte heller =( .. Tur att man fyller år snart så att jag kan önska mig en ny då . Men iaf .. Stackars min kamera .

Jag rensade garderoben , helt frivilligt :O !

Och jaa Bella det är sant !! Haha hon trodde inte riktigt på mig . Förstår inte riktigt varför , jag är ju inte ett dugg lat * host * . Hehe . Men man känner sig lite stolt efteråt . Äntligen får jag plats med grejerna . Var ju överfullt förut . Jag hade ju liksom massa gamla kläder som jag aldrig använder som bara låg och skräpa . Så det var väldigt bra att den för en gångs skull blev rensad !


Nästan 4 kassar blev det ;)

Vaknade nyss

Fan va misslyckad jag känner mig ! Jag vaknade först vid tolv för att jag skulle hem till Bella och slagga där . Men jag har inge busskort ( än !! ) och pappa tyckte inte att jag skulle sova där . Så jag smsade Bella och somnade om direkt . Och vaknade inte förrän nu . Aja nu ska jag ta mig en huvudvärkstablett och en toast . Sen ska jag packa och dra hem till pappa . Så vi hörs om några timmar !

Varför kan jag inte bara bli trött ?

Jag sitter i soffan och kollar på tv och är inte ett dugg trött . Och det stör mig grymt jävla mycket . Men jag bestämde mig för att ta en kopp te för då brukar jag bli trött . Men nej utan jag får ont i huvudet . Snark ! Jaja , jag kanske blir lite trött om jag går och läggar mig i sängen och lyssnar på musik . Får hoppas på det bästa . Men det är värt ett försök ;) . Så godnatt !


Se .. Pigg som en lärka , haha !

...

Ni kanske har märkt att jag har en gratisdesign igen ? Men jag ska fixa en design imorgon , så det är bara tillfälligt .


Togs idag

Har inte haft lust att blogga helt enkelt

Japp jag har inte bloggat sen igår . Men jag har verkligen inte orkat och inte haft nått att blogga om . Jag och Elin har typ inte gjort nått . Fast det är ändå ganska skönt . För jag har inte orkat pga den här jävla mensvärken !! Inga tabletter funkar heller . Så jag får väl stå ut då . Önskar att jag var trött , fast det är jag ikke . Och så är jag hungrig men jag orkar inte resa på mig . Haha jobbigt läge asså . Nej men jag ska fan lyfta på mitt feta arsle och fixa nått nu !


Togs igår

Nu ska jag börja röra på mig

Till Elin ! Sen ska vi möta upp Sofie tror jag . Jag vet inte riktigt för jag hänger aldrig med i planeringarna , haha !


Försökte locka håret , det gick sådär .
Men jag ska fixa håret med min volymborste hos Elin och
jag ska givetvis sminka mig också ;) !

Råkade försova mig , hehe

Jag hade ställt klockan på 12 för att jag inte skulle gå upp så sent . Men smarta jag hörde inte klockan . Så nu ska jag bara fixa iordning mig lite snabbt för att sen göra nått med Elin och Sofie . Sen får vi se vad som händer .


Man kan inte vara snygg hela tiden , därför är det dags för en förvandling nu på en gång , haha !

Seg dag eller vad ?

Är det bara jag som tycker att det känns som att det är söndag idag ? Har liksom inte gjort nånting ! Men jag vill inte att det ska kännas som att det är söndag idag . Det är ju förfan fredag !! Eller nu är det ju lördag då . Ååååh känns som om jag har kastat bort en hel fredag . Fast iofs så är det lov och jag har ju fräschat upp mig inför idag . Så det är ju greatans !

Några bilder från igår

Känner mig som en helt ny människa nu ! Fast jag får damp på mamma . För jag var liksom glad och sådär . Men direkt när jag kommer ut så börjar hon tjafsa med mig för att jag inte plockat undan min disk .. Men jag sa ju att jag skulle göra det efter . Men hon ville inte lyssna på det örat .. Så nu är jag irriterad istället för att vara sådär glad som jag var alldeles nyss . Snaaark ! Men bilder kommer snart . Ni får några nu ;)


Snygging !








Och neej det är inget alkohol eller nått sånt ,
det är cola och alkoholfri cider
;)


Haha !


Fråga mig inte vad jag gör ?


Keep it going !


Om ni undrar vad Sofie gör så sjunger hon xD !


Nyårspussen med bästavännen !

Hörs efter badet

Shit klockan är redan 20 . Det känns inte som det . Blev lite chockad när jag kolla på klockan , haha . Trodde klockan var typ 17 eller nått . Fast iofs så gick jag från Elin vid 17.30 .. Men det tänkte väl inte jag på haha ! Är så sjukt trött och orkar ingenting .

Jag är sjukt glad över mig själv att jag gick från Elin med tung väska och allt . Och sen lagade jag mat också . Jävlar här går det hett till asså ! Men aja nu ska jag göra skumbak , tända ljus och dricka lite te . Åååh fyfan va mysigt ! Musik ska jag också lyssna på . Känner att det behövs en liten uppfräschning efter igår ;) .

 

Jag klara det

Jag gick hela vägen från Elin hem till mig :O !! Trött , förkyld , hungrig och med en tung väska på axeln . Härligt härligt . Men nu är jag iaf hemma och har varit det en stund .

 Håller på och lagar mat till mig själv just nu . Det blir så glamouröst som hamburgare och pommes frites . Mmm så gott och onyttigt . Det gillar vi . Elin körde på makaroner istället och hon vill bara varna er en sak :


Lite gulligt att hon säger till innan iaf ;) haha !

Lite trött och sliten idag dåra

Nu ska lilla jag försöka komma hem . Måste gå hela vägen , snaaaaark ! Får väl ringa och snacka med nån . Uppdaterar när jag kommer hem . Och bilder kommer senare för Elin och Sofie ska skicka de till mig ;) .

2010 ffs !

Japp nu har det gått 5 timmar på det nya året :D ! Jag , Elin och Sofie har bestämt oss för att det här ska bli det bästa året nånsin !! Bara så ni vet ;) . Orkar inte skriva så mycket mer så ni får lite bilder .


Middagen som Elin lagat ;)


Kolla inte på mitt snygga fejjs .. Haha men där har ni iaf outiften


Chokladpuddingen som jag gjorde :D


Sofie hade med sig ett par skitsnygga brillor , haha !


Typ 5 minuter innan tolvslaget ;)

 

Tema Dialog gjort av Mimmi Thorneus