Nästa: Stockholm

Var sjukt taggad på Gatebil i Norge i söndags. Mycket sladd och många sprängda däck var det! Däremot varade det inte så länge för när breisladden skulle börja hände det en olycka. Det blev så pass illa att en person fick åka med helikopter till sjukhuset. Det var riktigt jävla synd faktiskt. Inte grät jag för det, på måndagen blev det att åka lite båt och sen på kvällskvisten hälsa på mina sysslingar för att fira ena av de.

Idag blev det gocart med hela familjen och några därtill. Det var tydligen ingen rolig grej som vi bara gjorde utan det var fanimej på blodigt allvar. Aldrig hört några som varit så seriösa med gocart som alla var idag. Nu är det iaf hemgång. Ska bli jäkligt skönt att komma hem, mindre kul att jag bara har 1 vecka kvar på semestern.





Lite mycket poolbilder

Så här kommer en rätt så söt selfie.



Smögen & sånt

De här dagarna som har gått har vi hunnit med en tripp till Smögen, pressat i solen (har dock glömt baksidan he he..), förtärt lite alkohol med gött folk, även Oscar min syssling och Jesper kom hit och joinade oss, badat en jäkla massa, fått åka några turer i nya Subarun, grill, massa grill har det blivit och nu är det dags för sängen. Imorgon åker vi iväg på Gatebil i Norge, så det blir jag och grabbarna, som vanligt iofs. Trött är jag. Så nu bör jag nog låta John Blund göra sitt jobb. Men nu har jag iaf uppdaterat om det mesta som har hänt denna vecka.

Jag är kär. Elias den lilla gosegrisen var så jädrans söt.

Vi tog poolbadandet till en ny nivå.

Gött i Götet

Rätt så skönt att vara här nere hos pappa och Helena, mycket solpressande och mer ska det bli! Blev lite golfspelande också för mig och Vickan på Josephines och Jonathans golflektion. Fick till och med lite träning av deras golflärare. Bra sving hade jag iaf, sen det där med att slå längre ned gick dessvärre sämre.


Rehabhelg

Hela onsdagen och torsdagen låg jag hemma i sängen och gjorde inte mycket vettigt. Alla jobbade eller var inte hemma så det var jag och tvn. Kände att det var dags att göra något med mitt liv, så på fredagen åkte jag, Jens, Dogge och Nicolina till landet. Var nog det bästa vi kunde gjort den helgen, blev lite rehab med god mat, vin, sol och bad och självklart en båttur. Det var en väldigt mysig helg faktiskt och vi planera att dra dit hela tjocka gänget lite senare i sommar.

Direkt efter landet åkte jag till Amanda för att catcha upp med en massa tjejsnack som vi inte hade haft tid att prata om. Sen fick jag helt plötsligt jättemycket att göra så på måndagen åkte jag hem och packade väskan lite fort, fixade iordning mig sen mötte jag upp Erik, Anderson och Janina för lite grill hemma hos Daniel. Vincent kom även och härjade lite grann. En flaska vin fattigare och mätt i magen åkte vi sen hem. Nu sitter jag på tåget med Vickan på väg ned till pappa.




Bästa helgen i mitt liv

Defqon var sjukt. Det var så jäkla bra att det inte ens går att beskriva med ord. 3 dagar med riktigt härliga människor och en väldans massa stampande. Råder ingen tvekan om att jag ska dit nästa år igen, helt klart en av de bästa sakerna jag gjort i hela mitt liv. Det var så bra att efteråt hamnade jag i depression, satt i sängen och stirrade in i min avstängda tv i 8 timmar utan att ens gå ur sängen. 

Det var den värsta ta-mig-tillbaka ångesten jag någonsin haft, ju mer jag tänker på Defqon desto mer inser jag hur jävla kul vi hade och hur mycket jag vill tillbaka.




Power hour!


Audiofreq! 


Brennan Heart!


Jävligt svettigt haha.

Och där tog allt slut, sad but true.
Tema Dialog gjort av Mimmi Thorneus