Utgång

Ikväll ska jag ut med Amanda och några från hennes lag. Var inte alls taggad tidigare idag, men sen lyssnade jag på nya favoritlåten med Showtek och ville bara ställa mig och dansa på bussen! Helt sjukt ändå hur bara en låt kan tagga till en. Förövrigt så har jag redan fixat iordning mig och funderar på vad jag ska göra den närmsta timmen.






Såhär kreativa är vi på Hemköp



It's all about the details

Sitter på tåget på väg till Underbara Bar med Elin, Sofie, Jessica och Marina. Vi ska gå på stand-up comedy. Är taggad till tusen faktiskt!






Mysfrukost och födelsedagsplanering

Klockan 9 ringde alarmet imorse och jag och Elin begav oss till centrum för att handla frallor. Vi gick sen hem till Lisa där hon dukat upp med massa gott till alla oss. My var dock inte med för vi planerade hennes födelsedag. Hemligheter hemligheter...



Körlektion idag

Ska för första gången någonsin köra med nån annan än pappa och Peter. Är lite nervös faktiskt över hur detta ska gå, men det går nog bra! Hoppas jag iaf. Det börjar iaf gå framåt nu med körkortet. Ska bara plugga en jävla massa teori också, jag som älskar att plugga. Tur jag har Jens som gav mig koder till teorifrågor på en hemsida, som han hade kvar från när han skulle ta sitt körkort.
 
 
 
 

Höstlov finally

Höstlovet kunde inte kommit mer lägligare tid än såhär. Var riktigt jävla trött på livet förra veckan men nu börjar det ordna upp sig igen. Ikväll har jag spenderat min kväll med Lisa och Elin på Söder. Vi var på bio och såg Runner Runner. Tyckte den var bra, men inte så bra att jag skulle kunna se den flera gånger däremot. 

Elin var söt ikväll.



Summering av le weekend

I fredags var jag på praktik på Bik Bok i Farsta, men i fortsättningen kommer jag att praktisera på Bik Bok i Haninge så jag kan ha Cassandra som min handledare. Weeeho. Helgen började bra med middag på Pizza Hut med mamma, Peter och Elin. Kvällen fortsattes sen hemma hos Amanda med massa skitsnack bara.
På lördagen lyckades jag vakna 5 minuter efter att jag skulle börja jobba, så Peter fick skjutsa mig och jag var bara 20 minuter sen.
 
På kvällen blev jag astaggad på att dra ut och festa så jag åkte till Söder och förade med Linnéa och hennes kompisar. Jag och Linnéa mötte upp Tengan, Leif, Niklas, Måns och Måns flickvän Jossan och åkte till Huddinge. Linnéa däremot spydde den stackaren vid Huddinge station och gick hem istället. Det var iaf rätt kul på festen och jag träffade en rätt så full Julia och en ännu fullare Therese. Söndagen efter började med att jag tog fast en snattare på jobbet. 10 points goes to Alexandra!
 
 
 
 
 
 
 
 

Inte långt kvar nu

Igår hade vi i klassen studentmöte där vi gick igenom flaket, t-shirts/linnen som vi ska ha på flaket samt champagnefrukosten. Efter mötet var jag så sjukt taggad på studenten! Det som är minst taggande är väl att man ska kliva upp vid typ 4-5 på morgonen. Det kommer bli en jävligt tidig champagnefrukost hos Sandra eftersom vi ska vara i skolan 8.30.



Brandövning ala Realgymnasiet

Idag var också en otroligt skön skoldag. Hade hårexamination på morgonen där jag skulle göra en kunglig knut, gick bättre än vad jag trodde med tanke på att det var andra gången jag gjorde den. Senare mot eftermiddagen hade vi brandövning som iprincip alla i hela skolan visste om att vi skulle ha kl 13.30. Så vi stod där allihopa påklädda och redo att gå ut medans vi väntade på att en utav lärarna skull sätta igång brandalarmet. Är inte det den bästa realistiska brandövning ni någonsin hört talas om? Jo då, förstod väl nästan det.
 
 

Sköna sommardagar och misslyckade mozarella sticks

Skönt solhäng på Amandas balkong.
 
 Jag och Amanda var hemma hos Linnea och hade väldans tråkigt. Vi bestämde oss helt enkelt för att supa oss fulla bara för att vi kan. Min dricka var dock hemma men jag fick skjuts av Linneas lillebrorsas kompis som är 97:a på hans moppe (haha!) för att kunna hämta min dricka snabbt och enkelt. Det var en trevlig kväll som bjöd på allsång och lite dans.
 
Fjortisfylla hejhej fjortisfylla!
 
Dagen efter kom Elin hem till mig, var en riktig wifey och lagade favoritmaträtten. Kärlek.
 
 Jag och Elin försökte komma på något att göra en söndag som inte kostade allt för mycket pengar. Vi tog en fika vid vasagatan och helt plötsligt såg vi Morgan från Ullared.
 
 Vi bjöd dit honom för en liten trevlig pratstund och Elin och Morgan utbytte lite godis med varandra.
 
En klassisk fanbild var ju självfallet att ta!
 
 Även den här kvällen var inte tanken att vi skulle dra ut, men det blev så iallafall, såklart. när vi satt och fikade kom det två trevliga män som pratade med oss om allt mellan himmel och jord. Vi drog vidare till Anchor där vi fortsatte vårat snack om allt möjligt samtidigt som vi drack lite grann. En trevlig kväll med inte allt för mycket alkohol.
 
 På vägen hem dock, hade Elin råkat sätta sig på sin Center. Kladdigt men mättande.
 
 Här började jag och Elin tagga till inför Magaluf. Att ha snygga naglar var ett måste. Vi åkte därför hem till Ina i min klass och gjorde naglar båda två.
 
Jag försökte mig även på att göra mozarella sticks. Som ni ser gick det sådär.
 
 Dock blev vissa rätt bra faktiskt, synd bara att de smakade skit.
 

 Och ja, såhår går det mina vänner om man stoppar ned plast i en kastrull med kokande vatten blandat med olja.

Å du härliga onsdag

Det här var nog en utav de skönaste skoldagarna hittills. Hårlektion stod på schemat på förmiddagen och vi fixade håret på varandra. Rätt skönt att sitta där i frisörstolen och bara ta det lugnt med en kopp kaffe.


Hade gymnasiearbete på eftermiddagen så jag övade på att göra plattångslockar på Linnea, som hon ska på ett utav fotona i min portfolie.

Höstsol nu tack!

Skulle inte sitta helt fel med lite skön sol såhär på hösten, så jag kan använda mina nya solglasögon som jag precis beställt! Om de här sitter bra och är snygga i verkligheten ska jag beställa ett par likadana fast med blått glas.
 
 
 

Strandhäng och utgångar

 
 
 
Elin var lite ledsen över att inte hon fick åka vattenskoter när jag åkte iväg och gjorde för att hon då jobbade. Så, vi tog tag i saken och åkte till Tullinge och mötte upp våra darlings till kompisar och badade, solade och åkte vattenskoter såklart. Det var jag, Elin, Joel, Robin, Robins kusin, Sebbe och Lejon. Sommarens härliga vindpustar blåste i håret och allt var bara allmänt skönt den dagen. Lite senare på dagen åkte vi hem för att bli lite snygga och fräscha igen.
 
 
 
Vi åkte tillbaka till Tullinge, köpte med oss pizza hem till Robin och förade lite där med pizza, vin och skitsnack med Robin, hans kusin och Joel. Detta var då en tisdag och vi var rätt taggade på att dra ut. Dock är det inte speciellt jättemycket öppet en tisdag, men vi bestämde oss för att dra till Vampire Lounge. De är kända för sina drinkar och för hur jäkla mysigt det är inne. Vi satt och vinade lite grann till stängning och efter en mycket bra dag med en fortsatt bra kväll kunde vi med gott samvete åka hem för att ha utnyttjat dagen samt kvällen till fullo!
 
 
 
Den här kvällen mina kära vänner var väldigt rolig, konstig, ångest jobbig och ja lite som det ska vara antar jag. Det började med att jag, Elin, Daniel, Tobbe och Erik var på TechnoState där vi satt och pratade massa skit (nakenbilder var kvällens snackis) samtidigt som vi satt och drack lite mest bara för att vara trevliga. Vi hade ju tänkt att dra ut på krogen så varken jag eller Elin var speciellt snyggt klädda. Dock slutade det hela med att vi gick ut på krogen iaf för att Marcus jobbade tydligen på Kristall så jag, Elin, Daniel och Tobbe drog dit. Vi köpte in ett helrör och delade på det, sen köpte Marcus in två champagneflaskor och så delade vi på det.
 
 
 
Skål!
 
 Efter lite missförstånd och sånt där skakade vi hand på att jag, Elin, Daniel och Erik skulle dela hytt på kryssningen. Detta var ju då självklart tvunget att fotograferas som bevis.
 
 
Jag fick även order av Marcus att gå fram och prata med bartendern, där bjöds det på shots och vid det här laget var jag lagom skön i kroppen och i huvudet. Det hela slutade med att vi var kvar även fast det stängt, jag och Elin la oss på bardisken och så körde vi på bodyshots. Efter detta skulle vi dra vidare till Rose men som sagt var, jag var lite för skön i kroppen och i pallet så vi drog till Max istället. När vi kommer fram till Max inser jag att en viss Elin var borta. Ringde henne en jävla massa gånger fast att jag VET att hennes telefon är avstängd. Mamma ringde och sa att hon var hemma hos mig och då var allt frid och fröjd.
 
 
 
 
 

Bildbomb: plåtning i skolan

Vi hade tre olika teman som var Glossy bride, Babydoll och Sheman.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Busy monday

Har haft fullt upp i skolan idag! Vi hade plåtning inför gymnasiemässan så det var stress från 9.30 på morgonen till 15.30 på eftermiddagen. Plåtningen gick skitbra och bilderna kommer bli riktigt snygga! Lägger upp bilder på det sen.

Precis fixat naglarna här hemma också!



Midsommar och dagen efter midsommar

Dagen innan midsommar hade jag och Elin varit hos Daniel och vi drack "lite" grann, som jag skrev i förra inlägget. Vi gick som sagt var hem till Tobbe och fortsatte där sen däckade Elin i soffan och jag ute på altanen. När jag har vaknat väcker jag Elin till liv och vår resa hemåt kl 8 på morgonen påbörjades. Vi var vid stationen kl 9 på morgonen ungefär, bakis som fan, slitna som två fula illaluktande whitetrash stod vi där och väntade på bussen i solskenet bland alla finklädda människor i sina klänningar och midsommarkransar. Livet var då bara pest och pina. Vi åkte hem och sov några timmar för sen var det nämligen dags för firande av midsommar hos Amanda. Varken jag eller Elin var taggade för fem jävla öre och ville verkligen inte känna lukten av alkohol. Vi var mest trötta under hela midsommarafton men det var en trevlig tillställning iaf med härliga vänner. Precis som det ska vara.
 
 
My visar hur det skall göras!
 
 Sofie i sin vackra midsommarkrans och jag med min fina blomvas.
 
Amanda var på hugget.
 
 
Som sagt var, Amanda var på hugget den kvällen haha..
 
 En övertrött Elin och en full Charlie.
 
Dagen efter midsommar var vi hemma hos Amanda och chillade. Alla andra var bakis förutom jag, Elin och Lisa som mådde prima. Jag, Linnea, Elin, Lisa och Amanda satt ute på hennes balkong och chillade med livet men sen kom Adam och hans kompisar dit och skulle dricka lite. Då drog Linnea hem medan jag, Elin, Lisa och Amanda drog ut med båten till hennes romantiska kyss ställe.
 
 Det gick bra för Amanda att ro båten, aa då, jättebra.
 
 

Designen ofärdig

Riktigt stolt över mig själv som lyckats fixa en bättre och enklare design. Den är inte helt klar än, men Sofie ska hjälpa mig imorgon och fixa det sista. Perfectooo!
 
 

Skogsrave, Eken cup och lite annat

Sofie taggade till med kall potatisgratäng inför skogsravet.
 
Skogsrave med Sofie, Daniel, Erik, Wille, Louise, Jens och Jens kompis.
 
 

Sofie tog en riktigt fet jävla bild på mig!
 

Olivers lag vann B-final i Eken cup.
 
Mystime i Rålis efter skolavslutningen.
 
Jag och My på väg hem från en fest eller snarare studentfest fast inte ritktigt fest. Aa då.
 
Sofie och Elin riktiga bröder som kommer hem med Donken för att jag inte kunde åka och handla det själv.
 
 En dag på stranden, åkte lite vattenskoter och förtärde lite alkohol med Robin, Robins kusin och Nodde.
 
 
Efter det åkte jag hem till Daniel och åt lite middag med Daniel, Erik, Wille, Marcus, Tobbe, Jalle, Polski och lite senare kom även min kompanjon Elin. Meningen var att jag bara skulle sitta och smutta på ett glas vin hela kvällen, men det hela slutade med att vi shottade absint och vodka och fortsatte hemma hos Tobbe istället. Det var en trevlig dag och en väldigt spårad kväll må jag säga.
 
 Burning shots! (Dålig kvalité, jag vet!)
 
 Tobbes hund var även där också och röjde med oss!
 
 

Welcome back you sexy mdf:er!

Jag tänkte börja blogga igen för jag känner att jag behöver ett tidsfördriv! Så ja, i'm back bitches! Som om det ens är nån som läser den här bloggen längre och om det var det som om nån ens skulle bry sig. Men det jag tänkte göra iaf är att lägga upp lite inlägg med bilder över vad som har hänt den senaste tiden. Vet att jag påbörjade med det förut men sen kom sommaren och då orkade jag inte fortsätta. He he.
 
 
Tema Dialog gjort av Mimmi Thorneus