Imorgon drar jag hem !!!!!!

Japp kl 9 ska vi åka härifrån till bussen. Vi kommer ta en buss från Torp köpcentrum till Göteborg och därifrån en buss till Stockholm. Så 8,5 timmars bussresa har jag att se fram emot... Men sen när jag kommer hem ska jag bara byta om lite snabbt sen dra iväg och träffa brudsen som jag inte träffat på 10 dagar !!!

Döda mig långsamt.

Visst det är inte så jävla kul att sitta och lyssna eller se när nån klagar. Men om ni bodde med min såkallade "familj", skulle ni förstå mig. Ni anar inte hur mycket jag längtar till mitt älskade STOCKHOLM!!! För när jag kommer hem.. Då jävlar! Men jag ska se det positiva i det hela.. Om 40 min är det bara 6 dagar kvar tills jag åker hem :D!!

Landet imorgon!

Imorgon vid 7.30 drar jag och Bella till vårat landställe. Najs? Jaaaa!! Vi ska grilla massor, sola, åka båt, åka till Ullared och chilla galet. Första gången som jag faktiskt ser fram emot att åka till landet. Visst hade det varit roligare i Sthlm men det är skönt och få komma bort lite också.

Lite egoboost





.

Jag är hungrig.

Har man tråkigt så har man..

Men den blev jävligt snygg tycker jag :D!
RÖSTA HÄR!!

Min designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min sko här!

Seriöst kolla på brudens läppar !!

Lite grejer som jag har köpt


Skjorta som jag köpte för ett tag sen.


Linne som jag köpte ungefär samtidigt som skjortan.


Fick av mamma och en likadan fast i rött.

 
Fick denna plånbok av Bella ( och ja den är fejk, but nobody cares ).


Köpte jag i Leksand.


Från samma affär som armbandet ovanför.


Köpte jag i lördags på KappAhl.


Köpte jag idag på Ur & Penn.
Det är ett glasögonfodral för folk som inte ser det.

Nu kan jag blogga igen !

Det har verkligen varit en supernajs helg! Eller det tycker jag iaf. Men jag lägger upp lite bilder istället. Det kommer mer bilder sen ikväll från vad jag har köpt och Leksand ;).


Jag och My, dagen innan jag och Elin drog till Leksand.


Kärlek till cykeln!!


HAHA!


This is fashion ;)

Juste.. Jag är ju faktiskt hemma igen!

Jag kom ju hem igår men hade inte riktigt tid att blogga. Vårat internet hemma fuckar också så jag kanske inte kommer blogga lika bra. Eller aa.. Jag bloggar ju knappt men de gånger jag bloggar.

Leksand imorgon !

Imorgon drar jag och Elin till Leksand och kommer hem på fredag. Så fucking jävla najs! Jag kommer inte kunna blogga förrän fredag eller lördag för jag har inte med mig datan. Tyvärr! Men that's life.

Sådär nu är jag hemma!

Peter kom och hämtade upp mig vid 17 tiden eller nått. Och åkte runt 200 km/h för det mesta hela vägen hem till hans föräldrar. Lite najs sådär. Håret blåste åt alla jävla håll eftersom fönstrena var öppna. I love it anyway! Iaf så var ju Peters brorsa där och mamma såklart också, så vi käkade lite middag och skit. Kvällen avslutades med grädde i ansiktet. Mums! Nej jag skoja bara. Det var inte mums!


Hemsk bild.. Jag vet!

Försökte göra som fransk manikyr fast med rosa men..

..det gick sådär, det är bara snyggt från långt avstånd haha!

Bilder som jag har glömt att lägga upp







Humor haha!


Oj det blev väldigt dålig kvalité, men jaja

Leksand med Elin snart !

Yeeeeaaaaay !!

På måndag åker jag och Elin till Leksand, så jävla najs! Först skulle jag följa med sen dampa mamma ( orkar inte berätta ) så jag fick inte åka men hon ändra sig idag. Mwooohahaha!! Även fast jag måste betala hela resan men det är shit the same.


Jag diggar mina paintskills.. HAHA!

Lite bilder från ikväll


Det blev lite fail..


Och igen .. Jag ramlade haha !


Jag attackera Bella på stranden och det slutade med att vi ramla..


Yeah sommarben ska det va !

Sjukt rolig haha

Alex visa mig den och jag var bara tvungen att lägga ut den haha!
Värt att kolla hela!!

Some information

Oj här uppdaterar man bra. Ja vi kan ju iaf låtsas som det. Men det är ju förfan sommar!! Plus att jag orkar inte skriva när jag kommer hem på kvällen haha! Men det har ändå inte hänt så mycket de här dagarna. Det har mest varit chill med kompisar. Men det är ändå ganska skönt eftersom vi har hållt igång ett tag så det behövdes. Ikväll kanske jag ska träffa de igen och sådär. Jag måste bara snacka lite med mamma först. Suck!


Charmigt ;)

Okej jag berättar lite snabbt om de här dagarna

Torsdag : På kvällen drog jag, mamma och Peter på bio och såg den nya Beck. Den var faktiskt bra. Jag brukar inte tycka om Beck annars för att det är så mesigt. Men det roligaste var när mamma skrek över hela jävla salongen så alla börja garva haha!

Fredag : Solade på Årsta med hela gänget. Sen drog jag, Elin, Amanda och Linnea till Grönan. Och jag åkte Insane !!! Jag började gråta och blablabla .. För det värsta är när man åker uppåt tycker jag. Jag hatar det! Men iaf sen åkte vi massa annat, tex som i radiobilarna hade vi bestämt ett offer som vi skulle köra på. Ja det var sjukt kul iaf!

Idag : Jag, Amanda, Linnea och Lisa drog till Årsta vid 10-tiden. Bussen var helt proppfull! Men jag och Linnea hade glömt handdukar och Amanda och Lisa hade skitsmå handdukar, men vi låg och delade på de två haha! Och sen kom alla töntar och puttade i oss hela tiden och kasta sten... Ja väldigt moget av de faktiskt.

Tema Dialog gjort av Mimmi Thorneus