NYÅR !

Woohooo ! Äntligen är det här piss året snart slut :D ! Men 2010 asså då jävlar ! Det ska fan bli det bästa året nånsin . Och jag menar det ;) . Men tyvärr så kommer det nog inte bli så bra uppdatering idag . Vaknade vid typ 14 och har precis duschat . Så jag coh Elin ligger lite efter i schemat .. Shit asså . Aja det blir nog bra till slut ! Gott nytt år allihopa!!


Suddig och snygg ;)

Sådära

Nu har vi tagit våran lilla promenad , helt i onödan !! När vi kommer hem till mig och ska sätta i filmen så funkar det inte för att våran dvd är cp -.-' . Aaaah jag får damp ! Men jag tog lite snygga bilder på mig ;) . Haha helt röd i fejjan och allt . Men det är ju alltid snyggt .





Kommer snart igen

Jag och Elin ska bara hem en snabbis till henne för att hämta en film . Så hörs snart igen !

Lite bilder från igår

Hittade bilder på Bellas blogg från igår ;)


Haha jag gick fram och läste den här helt random igår . Haha !


För snygg för att visas ;)


Så söt lillebror man har =)

Nu drar jag ut med Elin och fixar lite

Nu är Elin snart klar så då ska vi åka och handla allt inför imorgon ;) !

Hörs ikväll !

Nu innan nyår så ska jag hinna med ganska mycket . Idag ska jag och Elin ut och handla lite ;) . Jag ska handla lite dricka och smått och gott . Sen ska jag handla tomtebloss , haha !

Är ju inte 18 så jag får ju inte handla några raketer . Atsingen också ! Äsch whatahell liksom , jag har ju alltid mina tomtebloss . Men iaf så ska jag också sola idag ! Och nu jävlar ska det bli av . Men nu måste jag fixa klart mig . Har inte så mycket kvar att göra .

Bara jag som bokat tvn ikväll ?

Klockan 20 på tv3 är det ju Victorias secret fashion show 2009 . Och jag ska självklart kolla på det ! Älskar att kolla på modevisningar . Har alltid gjort det , ända sen jag var liten ;) ! Så ikväll blir det att kolla på tv .

Fick hem ett paket idag

.. Av mormor . Haha ! Men jag hade beställt vantar , och idag fick jag de ;) .

JAG KOM PÅ DET !

Haha japp ni läste rätt ! Alexandra den enståtliga kvinnan kom på det !!
( det där kom jag också på själv ;) , haha ! )

Men back to the thing , you know . Okej först måste jag bara skriva att jag har damp just nu (!!) . Jag sitter och garvar åt världens tråkigaste skämt i typ 780 år .. Sen leker jag största bitchen på facebook och tänker hur jag säger det i mitt huvud . Asså hur rösten låter . Öööh jaa .. precis !

Jaja whatever ! Jag har kommit på det som ska vara slutet på det här jävla skitåret och början på 2010 ! Som ska bli det bästa året ever ! Men för att det ska hända .. * dun dun dun duuuun * . Ska jag och Elin pussas på tolvslaget ( omg vilka lebbar :O !! ) och för att bevara detta minne ska vi fota hela grejen . Haha det låter som vi ska ha sex eller nått , fast det sla vi verkligen inte !! Om ni läsare är så dumma och tror det -.-' . Men iaf så det låter lite najjs , va ? Sluta det gamla och börja det nya året med sin allra käraste ;) . Haha mormorstalk me like !

Min plan funkade inte

Jag åkte till stan idag , meningen var att jag skulle göra en grej . Orkar inte förklara allting men Patricia förstörde hela planen , haha ! Neej så kan man inte säga , låter lite taskigt . Men hon fattar , hoppas jag !

Men iaf så köpte jag ett par skitsnygga skor ! Tänkte ha de på nyår fast mamma tyckte det var för kallt -.-! Men det skiter jag ! De är iofs kanske inte värsta festliga men äsch whatahell liksom .

Blir dålig uppdatering idag

Vaknade precis , känner mig inte så misslyckad idag trots allt . Gick ju inte upp så sent ;) . Men nu ska jag duscha och fixa iordning mig . Sen ska jag .. hmm .. Äsch det får ni inte veta , hihi . Hörs kanske ikväll eller nått , kommer förmodligen bli ganska dålig uppdatering . Just so you know !

Bilder från 2009 !

Nu jävlar ska det laddas upp bilder ;) !




Fick 14 st när jag fyllde år bara för att jag
alltid gick och handlade choklad , hehe
;)


Klippte lugg ..


Haha !






Haha ! Ni kan ju gissa er fram på vad jag svara ;)


En riktig pudding xD


Regina sötnos !




Mamma intar posen ;)


Alla kommer väl ihåg detta ?




Remember ?




R.I.P !<3


Spraydagen


Spraydagen


Gurkmannen :D !




Haha fyfan asså !


Bestfriends for life !


;)


Mamma intar posen .. igen
:P


Hihi sötnosar
=)




Rix fm festivalen !


Hallsberg


Lillesyrran och jag
:)


Haha gullunge


Grr ..
;)




Eken cup



Så söt så :)


Anton och min nalle är ett riktigt tjusigt par


Kryssning med Elin :D !


Snyggingen her self ;) !


Sofie tyckte om att bussen skulle komma om en kvart , haha


HAHA !


En liten cykeltur till Öran


HAHA ! Sofie trampade i nylagd asfalt xD
Frågan är : hur lyckas man !?
Och ööh jaa , världens snyggaste ansiktsuttryck ..


Fan va jag saknar det !<3


Bellas land


Flaten med Flisan


På landet med familjen


You´re my hunny !


Haha skitsöt !


Årsta


Årets bild , haha !


Gräddkrig


Visst är vi söta ?


Klippte Bellas lugg , haha xD !


Fille and me :)




NO me like (Y) ..


Patricia and moí


Haha jag och Anna


Älsklingen min rip <3


Lucia 2009


Lucia 2009


Lucia 2009




Haha xD


Ööh jaa .. xD


Skumkrig ftw !


Avslutar med en bild från julafton ;)

Jag har bestämt mig !

För att bli sur för minsta lilla grej hela tiden och vara glad och positiv !
Jag har alltid varit negativ till saker som jag inte vill göra och är inte rädd för att säga emot . Jag kan vara jävligt kaxig , men jag har lärt mig att vara det vid rätt tillfälle . Förut var jag uppkäftig hela tiden , hehe . Men iaf till saken så ska jag bli mycket gladare och positiv till allting nu ! Sounds good , ha ? ;)

Mår inte alls bra

Ska fan gå och lägga mig nu . Japp ni läste rätt , 23.20 på jullovet :O !! Men jag tog ett bad i ungefär lite mer än en timma , behövdes verkligen ! Men nu sitter jag här och fryser även fast vi har massa tända ljus och känner mig inte alls bra . Så om jag ska kunna vara frisk hela lovet är det bäst att jag lägger mig nu . Godnatt !

Mot bion !

Bra uppdatering idag va ? Eller inte neej .. Men nu ska vi iaf åka och se ifall det går något bra på bion ikväll ;) . Så får vi se när jag uppdaterar igen . Hörs !


Ska bara fixa håret , som ni kanske ser hehe

Vad väljer ni ?

Såg på Bellas blogg att hon frågade om man skulle sakna eller dissa 2009 . Så då kan jag ju lika gärna fråga er ;) ! Fast ni suger på att kommentera -.-' . Men men ..

Själv så vet jag inte riktigt . Det har varit ett grymt jävla bra år . Men samtidigt så har det varit det sämsta året ! Så jag vet inte vad jag ska välja .. Fan ! Svårt val , men jag skulle nog satsa på dissa . Har ju inte varit det bästa året precis . Nej fyfan ! Men nu är frågan , vad tycker ni ?

Det här köpte jag ;)


Halvlång kofta , rosa linne med spets , vitt linne med knappar


Spetstrosor ( dom är rosa men har sämst kamera ! )


Kort paljett tröja , kofta , örhängen


Söt tröja =)

 

Back in business

Hemma ! Fyfan va skönt . Jag och Elin åkte ju till Farsta idag och handlade lite ;) . Fick med mig lite grejer hem . Kan visa er sen . Men nu ska jag bara ta det lugnt och vänta på att Elin kommer . Hon ska förmodligen sova här och imorgon så drar vi och solar . Så vi får se hur mycket uppdatering ikväll . Ska försöka uppdatera ganska mycket nu när jag har tid ;) .

Så trevligt så

Jaa det var faktist ganska trevligt idag . Trodde inte det , men eftersom Helena drack lite vitt vin och sprite så blev det genast mycket bättre stämning . Haha ! Låter som om hon är värsta alkoholisten men så är det verkligen inte ! Utan hon blev bara lite pratsammare ;) . Iaf så fick jag lite mer pengar och två till parfymer . Alltid najjs ! Det var ju typ det jag önskade mig , så det var ju perfekt .


Haha Jonathan gömde sig bakom sopkvasten och sa " Nu kan Alexandra inte hitta mig " , skitsöt !

Ändrade planer !

Jag ska inte åka till stan med Bella idag . Eftersom att Helena ringde i sista sekund och sa att jag skulle hem till Kerstin och fira jul där idag . Och det betyder mer julklappar , hehe ! Men nu ringer de så det är bäst att jag går ut , hörs ikväll !


Hos mormor och morfar igår ;)


De var så söta med deras kavajer =)


Skrållan och Turbo hade tomteluvor igår , sååå söta !
( jag vet att det är dålig kvalité ! )

Almost ready

Sådär ! Nu har jag vaknat till mig och duschat . Så nu återstår det bara att fixa håret och sminka mig för sen ska jag dra till stan med Bella . Ska se om något är öppet , inte för att jag tror det men vi har inget annat att göra . Vi hörs om några timmar !

God jul !

Tjeeeenare ;) !

Nu har man äntligen fått sitta ner en stund och ta det lugnt . Var ju först hos pappa och Helena och fira med den släkten . Och det var väldigt trevligt =) . Fick pengar , kläder , parfym , smycken osv . Sen drog jag till mormor och morfar med mamma . Där vi kolla på Kalle Anka ( såklart !! ) sen var det massa julmat . Och jag käkade alldeles för mycket , som vanligt . Och så blev det lite mera julklappsutdelning . Där jag fick lite mer pengar , smycken , parfym osv . Är riktigt nöjd med mina julklappar faktist . Och just nu så sitter jag och planerar på vad jag ska köpa på mellandags rean !

Gaah !

Jag vet inte vad jag ska ha på mig :O !? Asså jag vill ha nått rött på mig , men jag har ju inte det . Och jag ska gå om en halvtimme hem till pappa för att fira med andra släkten där . Och jag sitter fortfarande i sovkläder , haha ! Och på den tiden ska jag hinna duscha en snabbis , hitta kläder , klä på mig , sminka mig och fixa håret . Jaa , jag känner verkligen att jag kommer hinna i tid (Y) .

JULAFTON !

Nu är det julafton små barn ! Hehe . Nu ska man bara vänta på julklapparna :D .

Visst har det blivit bättre med uppdatering ?

Tycker jag iaf ! Men vet dock inte hur mycket jag kommer hinna uppdatera sen efter jul . För då blir det shoppa och spendera tiden med vännerna ;) . Måste ju ta igen efter allt pluggande ..

Olivia Olson - All I want for christmas is you



Saker ni inte visste om mig

                              

Jag är beroende av att borsta håret - Sant , måste borsta det flera gånger per dag

Är egentligen naturligt blond - Var det när jag var liten fast det blev mörkare när jag blev äldre

Jag älskar julen - Det är så mysigt , man träffar nära och kära och bara myser

Rädd för att dö - När jag tänker på att jag kommer bli gammal och dö sen så känns det så sjukt konstigt

Totally Spies

Haha jag och Elin har precis kollat på Totally Spies ! Barnsligheten finns fortfarande kvar ;) . Men iaf då kom vi fram till att det är ju jag , Elin och Sofie . Japp vi är fortfarande så coola att vi bestämmer vilka vi är .


Sofie , Jag och Elin



   - Sofie är hon den svart håriga för att hon är lite efterbliven , haha !

                          - Jag är hon i mitten för att hon bryr sig typ bara om smink , kläder och killar hehe .

- Elin är den rödhåriga för att hon är smartast och har längst hår .

Har hon ett seriöst stort problem eller !?

Assa vafan är det med människan !? Min mamma är ju helt störd i huvudet ! Hon har inte julpyntat nånting , hon har satt upp julgardiner . Och det är ändå det svåraste av hela julpyntet -.-! Och nu ska hon inte köpa nån jävla julmat !? Alla såna här mysiga traditioner som vi gjort i varenda jävla år sen jag var liksom bebis har hon dissat ! Bara för att hon och Tony skiljdes ska hon inte göra nånting av det vi brukar göra längre . Ååååh jag är inte på humör just nu ! ...

Goddag !

Om några timmar ( ganska många iofs , hehe .. ) så är det julafton små barn :D !

Jaaa , vad ska man skriva ? Vaknade precis , eller jaa för typ 1 timme sen men whatever . Ska kanske dra och sola med Elin . Måste ju bli lite brun till julafton ;) . Sen ikväll ska jag bara fixa mig . Alltså ta ett bad och raka benen och göra allt sånt där , ni vet ?

Jag hitta den !


Fast den låg på golvet utan batteri och allt , stackaren .. !

Ovanligt .. Ännu mer ovanligt

Japp exakt så sa Elin när jag sa att jag var trött och ville sova . Haha ! Men det har varit en lång vecka , tänkte jag säga .. Öööh ja precis . Eller inte , det är ju fan bara tisdag !? Eller det blev onsdag för en halvtimme sen :O . Haha skittråkig jag är ! Och nu får jag panik för jag hittar inte min mobil !?!?! Noooooooo :'( !



Japp vi är töntiga

Deal with it

Jag älskar mig själv och det kan ingen ändra på ;) !







Dagens citat

" Du promenerar mig på nerverna ! "

Snabb uppdatering !

Jag och Elin ska snart dra hem till mig för att börja laga mat . Vi ska laga mat helt själva !? :O Hur ska detta gå ? Nej men det kommer gå bra , jag har ju faktist VG i hemkunskap :D ! Det visste ni inte va ? Men nu vet ni . Vilken tur ! Öööh ja ..

Anyway ! .. Så snackade vi lite med coolingen Stewe :O ! Och han påstår ju att jag inte kan stava för att jag råka skriva fel , fast jag rättade mig direkt efteråt . Men jaa .. Asså han är ju psykiskt störd , han skriver att jag är " toent " ( tyvärr så hade han inte kommit på än att Å Ä och Ö finns (Y) .. Lite efterbliven människa det där asså ! ) Men till saken , jag och Bella träffade ju Stewe och Danne i lördags och då sa jag direkt att jag inte ville gå med de och skulle gå bakom flera meter för att jag inte umgås med trash people ;) . Men han kunde ju inte säga tönt till mig då :O ! Utan det var han tvungen att säga idag på msn .


Alla fick i klassen av Chanel och Linnea .
Så gulligt och så står det God Jul på baksidan ;) .

Trött som .. jag vet inte vad

Jag var skitpigg för kanske en kvart sen eller aa lite mer . Men nu när man sitter vid datan och liksom " tar det lugnt " så blir man sjukt trött . Haha ! Måste tvätta bort sminket och allt sånt så kan jag , Anna och Regina gå och lägga oss sen ;) . Fast först så ska jag slå in två julklappar !


Hittade en bild från förra årets julkonsert .
Då man hade mörkt hår och lugg ..

Hos Anna med Regina

Vi håller på och fixar oss och ska snart gå och lägga oss ;) . Iaf så hann jag inte blogga innan jag drog imorse till stan med Regina och handlade julklappar . Riktigt nöjd med vad jag hittade plus att det blev en mascara till mig ;) . Perfect ! Sen käka vi på taco bar , kolla på jackor till Regina och sen drog vi hem . Eller jag mötte upp Anna först . Sen drog vi hem till mig fixa massa saker och sen drog vi hem till Anna och sen kom Regina och jaa .. Nu är vi här :) . Vi har typ inte gjort så mycket , mest snackat skit , tjafsat , garvat och massa såna där härliga grejer ;) . Kan tyvärr inte lägga in några bilder . Blir imorgon istället .

Har inte haft tid !

Jag har helt enkelt inte haft tid med data . Så kan det gå när inte haspen är på ;) . Haha ! Men iaf så tänkte jag ( som vanligt ) lägga in bilder istället för att skriva värsta långa texten . Låter lite bättre , right ?


Hade volleybollturnering i skolan och skrev Alex bak och sen 8E fram ;)


Ingen kommentar xD


Fick julklapp av Flisan ;)


Älskar dig även fast du kan hålla på rätt mycket , haha !





Ute på altanen , så mysigt så


Japp jag och Flisan är dumma i huvet som åker hem i shorts ..


Vi satte på oss termobraller och allt annat plus en .. sopsäck :D !


HAHA ! xD


Sexig pose !


Snyggingen her self


Boobieflash :O !


"Här sitter jag" , haha !


HAHA ! Det ser ju ut som om jag är död xD

Finns sjuuuukt mycket fler bilder men orkar inte ladda upp . Så ni får nöja er med detta ;)

Japp , jag diggar min uppdatering grymt !

Gör inte ni också det ? ;)

Igår hann jag med ganska mycket faktist !

- Vattenkrig med Anna
- Göra snöänglar i utan jacka med Anna
- Dampat på hemkunskapsläraren
- Haft skumkrig med Anna
- Garvat ihjäl mig

Och massa annat ;) ! Jag och Anna passade på att roa oss innan jag slutar .. Finns massa bilder också men de orkar jag inte ladda upp idag . Men de som är vänner med mig på Facebook kan ju alltid kolla =) .

Angående julklapps köpande

Nu är ju nästan alla klara med att handla julklappar och sånt . Kanske har någon kvar eller nånting sånt . Till skillnad från mig . Som inte ens har börjat än , haha ! Jag ska handla alla mina julklappar på måndag med Regina , hehe . Och banne mig om jag inte hittar allting då ! Jag diggar mitt nya ordspråk (Y) . Gammelsvenska me like .

Äntligen hemma i värmen

Det är sjukt kallt ute ! Tyckte att ni skulle få ta del av det . Om ni inte redan visste det , haha . Men iaf så var ju jag på Josephine och Jonathans luciatåg . Och dom var så söta =) ! Fast Jonathan var inte så glad , han satt skitsur på trappan och gjorde inget . HAHA ! Sköning där ;) . Men jag kunde inte ta några kort för kameran ligger hemma hos mamma , suck .. Men jag träffade iaf My där =) . Hennes lillesyrra är såååå söt ! Sen drog vi hem . Eller jag åkte med Kerstin och Christer så kommer nog Helena snart . Hon ska kanske handla . För jag ska baka :D ! Önska mig lycka till (Y) .

Måste fixa mig nu

Jag hade egentligen tänkt att jag skulle blogga ganska mycket idag . Men jag sov lite länge , hehe . Ska börja fixa iordning mig för att åka till Jospehines och Jonathans dagis . Kom på att jag måste ladda kameran :O ! Måste ju ta lite bilder på sötnosarna =) .

Vaken nu!

Shit va skönt det var att få sova ! Men nu är jag vaken och ska fixa något att käka sen måste jag dra till Josephines förskola och kolla på när hon har luciatåg . Snaaaark ! Men men jag är så snäll så .

Godnatt

Klockan ringde 04.40 idag .. Skulle mötas kl 6 i St Eskils kyrka så det var bara att gå upp . Kl 7 hade vi luciatåg och sen drog jag hem . Nu ska jag gå och lägga mig och sova . Man har ju ledigt hela dagen :D ! Så godnatt ;) .


Det har kommit snö :D !!

Förmodligen sista inlägget för idag

Det här är förmodligen det sista inlägget för ikväll . Och imorgon kommer jag inte hinna förrän på kvällen , eller det är bara kanske . Jag kommer typ inte ha tid till datan för jag ska ha 4 luciatåg på Skansen sen ska jag direkt på middag hos Helenas föräldrar . Så om jag orkar bloggar jag ;)

Vintern är på väg , woho !

Yeeeeeeeeeeeeees ! Det snöar idag igen :D . Fyfan va bra , nu ska det bara fortsätta såhär för jag vill ha mycket snö ;) !


Våran altan just nu :D !

Dagens låt

Passar perfekt in på hur jag känner just nu :D !

Ska börja fixa mig nu

Är jag inte lite duktig ? Jag har faktist gjort 7 inlägg med det här . Detta borde firas ! Haha neej , men cred till mig ;) . Nästan allting har gått bra för mig idag . Och jag är så glad och allt är bara bra ! Fast det bästa av allt är nog att jag känner mig fräsch och snygg idag . Ha ! Känn på den ni ;) .


Bara för att jag inte har fixat mig nånting :O !

Erik Grönwall - Higher

Det som typ alla snackar om just nu är ju att Erik vann ju Idol igår :D !! Tror inte att någon har missat det , haha . Jag tyckte ju såklart att han skulle vinna , men Calle var skitduktig också ! Eller han är skitduktig kanske man ska säga ? :P Men Erik var fortfarande bäst ;) . Fast det roligaär att jag har typ inte följt det , utan bara kollat nån gång . Den enda gången jag följde var i början när det var uttagningarna . Det är fan det roligaste med hela Idol ! Och sen finalen ;) .

Nu känner mig superduper fräsch !

Haha japp det är precis det jag gör nu ;) .


Ansiktspeeling , kräm till ansiktet som man tar morgon och kväll ,
ansiktstvätt , body creme och brun utan sol
.
Perfekt uppfräschning inför kvällen ;) .


Och så min fina nya handduk som jag fick igår :D

Ta-hand-om-sig-själv-dag

Ikväll ska jag dra till Flisan och slagga där så får vi se vad vi hittar på . Men innan det så ska jag fixa mig lite och tänkte lägga mig i badet med musiken på högsta volym och sånt där , ni vet ? ;) Känner mig supertaggad !

Kommer sakna er !


Jag , Malin och Flisan :)

Hade lockigt igår ;)

    

    

Veckan i bilder

Den här veckan har det varit ganska så mycket .. Haft 5 luciatåg ( har bara 5 kvar (Y) .. ) , internet cpar det funkar bara ibland och sen massa andra grejer här hemma som jag har varit tvungen att göra . Så därför har jag inte hunnit skriva nånting typ . Men jag tänkte lägga upp bilder från veckan istället ;) .


Visst passar han bra i mina skor ? Haha !


Sanna och Sara som ritat den vackra och underbara bilden ;)


Snyggingen her self :D


Jag och Sara :)


Haha jag och Flisan tar till dom snyggaste poserna


Jag och Anna :)


HAHA !

Är vi inte för bra ?

Eftersom Flisans pappa inte hade något strykbord eller vad det nu heter , haha ! Så fick vi gå hem till hennes mamma och hämta ett (Y) . Och såklart (!!) är det skitmånga killar ute som glor på oss . Greatans ! Men aja det gick bra till slut . Ser ingenting på videon eftersom det var på kvällen .

Bilden säger allt ;)

Luciatåg idag

Blev inget bloggande igår för jag sov hos Flisan . Vi skulle ju till handelsbanken och ha luciatåg där vid 8 . Så då slaggade jag hos Flisan ;) . Det gick väl sådär kan man säga , haha ! Och mitt solo ska vi inte ens prata om ... Men iaf så åkte vi tillbaks till skolan och hade vanliga lektioner . Sen drog jag hem och somnade . Haha lite trött . Men jag tror också att jag börjar bli sjuk =( . För jag är "tjock" halsen , ont i huvudet och bara allmänt seg . Fast iofs så kan det också bero på att jag sov .


Hade tråkigt när jag vänta på mamma haha .


Dålig kvalité , jag vet ! ..

Hörs imorgon

Ska tvätta bort sminket och sånt där ni vet . Sen blir det att smsa i sängen innan jag somnar . Så godnatt !

Tusen diamanter

Har ni också skilda föräldrar ?

Ibland så hatar jag att ha skilda föräldrar . Men samtidigt så kan det vara j*vligt bra många gånger ;)

Nackdelarna :

- Måste alltid plocka in massa tvätt
- Tänker olika , därför blir det olika regler
- Alltid problem med vem som betalar vad
- Glömmer alltid nått när man ska packa 

Fördelarna :

- Får alltid dubbelt med julklappar hehe :D
- Man får komma bort om man inte orkar med mamma eller pappa , haha
- Man får olika saker hos båda

Några saker varför det är bra och dåligt . Finns massa andra anledningar också . Men jag orkar bara inte tänka , haha .


Kläderna ligger inte på golvet , utan på en resväska som jag inte orkat ta bort haha !

Dags att börja röra på sig

Ska sätta på mig lite kläder och packa sen drar man vidare mot pappa ! Så ska jag vara där i 2 veckor ;) . Hörs
snart !


HAHA ! Hittade en bild från midsommar 2007 .
Vad gör jag med munnen !?

Ta inte allt för givet

På julen så handlar ju väldigt mycket om att man ska vara tacksam . Och jag är j*vligt tacksam för mina underbara vänner !

Jag tycker att det är ganska stor skillnad på kompis och vän . Liksom det finns många som är mina kompisar . Som jag pratar med nån gång ibland , kanske träffas på stan en snabbis eller nått . Men dom som är mina vänner är dom som står mig nära , som jag kan lita på och som jag brukar vara med på vardagar och helger .

Vänner tar man inte för givet . Man finns där för de när de behöver det som mest . Man älskar de och kämpar tillsammans . För det är vad de kommer göra för er när ni har det som svårigast .

"Sjuk"

Vaknade imorse med migrän , kändes inte sådär kul . Så jag stannade hemma , men det känns mycket bättre nu som tur är . Det brukar inte gå över så fort som det gjorde idag . Men det var iaf skönt att det släppte , fast jag har fortfarande lite ont i huvudet men det blir väl bättre snart . Hoppas jag .

Inte skriven av mig

In your beautiful I see the future . In the future I want you ,
 in the future I need you , in the future we will be together ,
 because this is what I want , and all I want is you <3

Snabbkurs hur man blir fjortis , what ?

HAHAHAHAHAHA ! Jag tror jag dör av garv xD !! Det är nån som har lagt upp en video hur man blir en fjortis . Vem fan lägger upp nått sånt ? Tydligen den här människan .. Kolla på den säger jag bara !

Visst ska man julpynta !?

Jag är så jävla sur på min mamma just nu ! På julen så julpyntar man ju hemma , ellerhur ? Men det ska inte mamma göra i år . Asså wtf !? Det är såklart man ska julpynta !! Bara för att hon har skiljt sig så ska hon skita i det nu helt plötsligt ? Jag tänker fan inte ha opyntat här hemma . På julen ska det liksom vara mysigt med röda varma färger . Jag ska övertala den där kvinnan nu på direkten ! ( Jag har handlat på direkten , HAHAHAHA ! xD ) Bara Sofie som fattar ;) .

Ingen som tycker om mig , buhu

Haha nej skoja bara !

Men jag skulle först käka donken . Men Flisan orkade inte följa med och ingen annan kunde eller svarade inte på mobilen -.-! Sen bestämde jag mig för att käka pizza och tänkte att Elin kunde följa med (Y) . Men hon skulle plugga matte och sen träning . Så hon kunde inte heller följa med . Men mamma ska handla på Pizza Hut åt mig när hon åker och hämtar bilen =) . Så snäll mamma man har , va ? ;)

Orkade inte vrida på den

Bilder från veckan

Godmorgon kanske man ska skriva ? ;)

Orkar inte skriva om vad vi gjorde igår , haha . Men vi somnade iaf runt 06.30 (Y) . Haha !
Men vi vakna för en stund sen och jag ska hoppa in i duschen . Sen ska vi dra ner till centrum och sola . Och efter det ska vi träffa några .


Våran julgran i skolan , snygg va ? ;)


HAHA !


Och igen , haha !


Och igen .. !


Stackars Anna ..


Visst passar han bra i dom ? ;)

Handlat lite mys till ikväll

Tjeeeeena !

Sitter just nu hos mig med Flisan . Vi har handlat lite godis , energidricka och cola och väntar på att några ska komma ;) . Så får vi se vad som händer , haha ! Men jag kommer ( som vanligt ) inte blogga mer ikväll . Haha men det kommer bli mer normal bloggning på måndag , tror jag ! För då har jag mitt sista prov för terminen . Har jag för mig =) .

Ingen rubrik

Jag har pluggat hela kvällen ungefär ! Okej nu ljög jag .. Men jag har iaf pluggat . Och idag så sover jag hemma helt själv . Känns lite tomt sådär . Men mamma ska sova hos Camilla , för det var lite grejer som jag inte vill ta upp här .

Jag ska typ bara måla naglarna och sen gå och lägga mig . Imorgon sover Flisan här ;) . Då kan jag kanske också lägga upp lite bilder från den här veckan i skolan . Men nu börjar klockan bli mycket . Så godnatt !

1 december !

Dålig uppdatering blablabla , jag vet !

Jag har bara inte haft tid =) . Jag har faktist pluggat . Haha låter som jag är värsta lowlifer , men plugget kommer alltid först ! Efter skolan drog jag och Flisan till Handen . Jag köpte ett linne och ett par jättesöta vita örhängen ;) .

Juste idag är det 1 december ! Fan va najs , snart är det julafton :D !
Tema Dialog gjort av Mimmi Thorneus