Uppesittarkväll!

Ett måste såhär den 23 december! Ska slå in julklappar medans vi kollar på Bingo Lotto här hemma. Ska ta mig ett glas julmust till det också. Gud så mysigt!
 

Mina nya bebisar

Äntligen, fucking ÄNTLIGEN, har mina Jeffrey Campbells kommit!!!! Gissa om jag är i extas! So happy!
 
 

Söndags mys

 Igår var jag som sagt på bio. Filmen var faktiskt helt ok för att vara en barnfilm. Lite småskoj sådär, sen att killarna var skitjobbiga på vägen hem för att de var övertrötta var väl sådär skoj. Jaja, var en jättemysig dag och hejsan hoppsan!
 

Biodags med mina brorsor

Gav Robin & Oliver varsitt bio presentkort så vi ska alldeles strax åka till Heron City för att kolla på "De fem legenderna". Blir en mysig söndagskväll att avsluta denna jobbarhelg.
 

True story


 

Go fika

Var lite tveksam till om jag skulle kliva upp imorse och åka tidigare till skolan eller inte.Efter liteomoch men var jag sen på väg till skolan. Vår mentor Linda, hade dukat upp det jättemysigt med julfika och jullåtar. Perfekt morgon att starta en lång skoldag på!
 
 

Nya favoritlåten som går på repeat

Min lärare visade mig den här låten för ett tag sen och jag har verkligen fastnat för den nu. Älskar hennes röst, älskar låten, älskar min lärare som visade mig denna låt!
 
 

Min mentor är ju allt för gullig!

Grodor i skolan

I skolan har vi ett djurrum eftersom vi också har djurlinje och då har de nu tagit fram ett akvarium med jättesöta två små grodor i. Ja, det är grodor som jag nyss kallade söta. De är rätt små och de är bara så himla gulliga. Nästan så man vill plocka ut ena och kyssa den så kanske drömprinsen dyker upp! Nej men skämt å sido, lite kul att de har tagit fram sånt i skolan faktiskt!
 
 
 

En liten överblick på le weekend

I fredags efter skolan hängde jag lite med Nicole och Tessi i stan. Vi blev dessutom bjudna på kryssning, vore trevligt om man kunde hänga med på det liksom! Mot kvällstid mötte jag upp Sofie och vi åt på Jensen Beefhouse (jag vet inte hur man skriver ett sånt där coolt o he he), och det var supergott! Dock väldigt dålig service.
 
Igår då, ja då var det lördag!  Vid 15 tiden åkte jag och Elin till Haninge centrum för att införskaffa oss pulkor. Fast det fanns bara tefat, stjärtlappar eller snowracers kvar så vi köpte tefat. På kvällen var det fest! Det var skidtema så vi hade jordens skönaste kläder på oss. Träffade lite gammalt folk man inte träffat på länge, lite nya (konstiga) människor och Julia och Issa från klassen träffade jag också där. Wooooh! Vi dansade hej vilt på dansgolvet så jag ramlade pladaskt ned på golvet, det var tur jag hade min räddare i nöden, Lisa, som drog upp mig på en gång! Jag hittade Robert också som låg ensam på golvet vid julgranen, men han fick vara med och dansa sen så då blev han på bättre humör!
 
I fredags jaooo
 

Jag och Robert igår på After ski festen!

Spenderat vår "lediga" dag i pulkabacken

Redan igår bestämde jag och Elin oss för att stanna hemma och inte ens försöka ta oss till skolan. Sofie kom hit på eftermiddagen så tog vi med oss en varsin pulka till krokiga näsan. Kändes som man var ett litet barn igen och skrattade så man fick ont i magen. Var värsta träningspasset samtidigt eftersom man fick kriga sig upp ur snön och konditionen var på topp må jag säga er! Efter att vi varit ute och åkt pulka tills benen skakade gick vi hem till mig och drack en varsin kopp varm choklad.
 
 

Snökaos

Vilken originell rubrik. Eller? Igår kom jag och mamma knappt hem för att vi satt fast i trafiken. Det var rena rama kaoset och vi visste inte när vi skulle komma hem. Åkte från Liljeholmen vid 14 och vi kom hem till Vh vid 20. Helt sjukt. Men men, hem kom vi iaf!
 
Inte ens Sl appen fungerade..

Just do it

Efter att jag varit på möte och ätit middag hemma, övningskörde jag ned till gymmet. Träffade Hanna en snabbis där och även Majsan. Det blev att jag och Majsan tränade ihop fast på olika håll. Vi var så duktiga så! Köpte en proteinshake på vägen hem, för jag kände att jag behövde lite snabb energi och alla affärer hade stängt så jag kunde inte köpa en banan. Dock var den skitäcklig för den smakade så himla sött. Usch, rekommenderas inte!!
 

Mary Kay möte

Hade ett Mary Kay möte idag inbokat med Camilla (mammas kompis) och hennes hudvårdskonsult Linda, som är teamleader. Vi gick igenom lite vad det innebär att jobba som hudvårdskonsult inom Mary Kay. Jag är supertaggad och allting kommer säkert bli skitbra!
 

9gag - alltid lika skoj!



 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hej å hå

Har inte haft en lugn stund på ett bra tag, som det alltid är i mitt ständigt stressiga liv. Finns alltid nåt man kan stressa upp sig själv med. Kul liv. Nej men usch va bitter jag var nu! Och jag som inte ens är bitter just nu, vilken idiot. Iaf! Igår var det dags för Elin att ha sin "Halv åtta hos mig". Var superkul och väldigt lyckat! Vi körde all in på temat. WoooooH! Idag vaknade jag vid 10 och åkte till jobbet vid 10.30. Jobbade 11-16 så det var helt ok. Ikväll blir det lugnt för min del också, ska passa småsyskonen så mamma och Peter kunde gå på Annas födelsedagsfest.
 
 
Shemales!
 
 
Tema Dialog gjort av Mimmi Thorneus