oinhvkidnoibinbi

Kom inte på nån bra rubrik..
Drog hem vid 2 och har nu hunnit äta en toast (som vanligt äter jag alltid när jag kommer hem från en fest), ska alldeles strax gå och lägga mig i sängen. Men det blev en riktigt lyckad kväll även om vi inte var särskilt taggade från början haha. Nej men en kväll jag aldrig kommer glömma liksom! Nej ska fan upp snart så godnatt.

Duschen nästa eller?

Typ ja! Känner mig så jäkla ofräsch och sliten så jag ska snart hoppa in i duschen. Vad som händer ikväll vet jag inte riktigt än men det får vi ju se. Imorgon ska jag iaf upp tidigt och säga hejdå till pappa eftersom att han flyttar. Jaja.. Upate you later!

Gootttt!


Jag ska bli fet!!!!!!!!!!

@fest

Nu är alla vi brudar, förutom Samira som är borta, på fest. Mandy kommer senare. Ha en trevlig kväll för det ska jag!!!!!

No update here

Ett meddelande. Nu är jag i skolan. Slut på meddelandet.

Jag har ingenting att skriva

Nu ska jag skriva klart min novell. Japp det var ju roligt.


Dålig gammal webcam bild

Fuckad röst eller vad?

Min röst och jag är inte riktigt överens... När jag öppnar min mun så låter det väldigt hest och det jag stör mig på är att jag harklar mig hela tiden men det blir ikke bättre. Jajajaja. Nej nu ska jag sova. Godnatt.

Gårdagens outfit


Skjorta (lånade av Elin) - H&M
Jeans - H&M
Skärp - Cubus
Armband - Glitter


Skinnjacka - BikBok
Halsduk - Veromoda
Läderhandskar - Vet inte, fick av mamma
Väska - Söderväskan

Nu jävlar har jag lagt upp bilder!








Elin är en väldigt über skillad brud som hällde upp exakt lika mycket i varje!


Jag och Elin är coola inne på toan.




Cooolish.


Tre snyggingar!


Myran is back!


Haha ja.. Riktigt gulliga asså!






Jag var ju tvungen att ta bild med alla brudarna så sprang runt på bussen och tog kort (y)


Grr på oss!



Mums!

Ni anar inte hur hungrig jag är asså! Så nu ska jag äta upp mitt ägg lite snabbt sen ta min macka och termos och lägga mig i sängen för att kolla på Prison break. Fyafan va gott fyfan va gott fyfan va gott med käk!

Bläää jag är hemma...

Usch jag vill inte vara hemma såhär tidigt. Det är för tidigt! Jajajaja nu sla jag tvätta bort sminket sen kägga mig i sängen. Mys mys mys mys på hög nivå! Nej men ja godnatt. Eller nåt.

Jag ska fixa iordning mig lite snabbt nu sen dra vidare mot Elin. Vi hörs när vi hörs.

Frukost och Prison Break


Så sant Fille min vän!

Bilder från igår

Okej nu ska jag berätta lite snabbt om igår.. Jag drog hem till Elin och käkade god mat vid 21 ungefär drog vi till Huddinge för att dra på fest. Vid busshållplatsen så säger en kille till sin kompis "pallar inte", för att vi var så jobbiga (vi kanske kan vara lite jobbiga och högljudda nån gång ibland sådär...) och sen visade det sig att vi skulle till samma ställe. Score! Men de två var faktiskt trevliga så det var chill you knooow!



Jag och Samira kollar på när Sofie blir tagen i bajsan.








Jag och Sofie gav en "puss" på kinden, riktigt pimp asså.

Kom hem för en stund sen

Och nu ska jag lägga mig i sängen och sova. FYFAN va skönt! Godnatt folket.

Isvak idag då

Japp idag ska idrottsprofilerna till Hellasgården för att hoppa i isvak. Fyfan va härligt. Eller inte. Jaja efter det iaf ska jag åka iväg och äta lunch med Anna. Sjukt länge sen jag träffade henne! Hoppas hon har massa skvaller, because I have!

Jag måste..

Plugga, städa, leta jobb, kolla Prison Break, välja kläder till imorgon och säkert flera andra saker men jag orkar verkligen inte! Eller jo kolla Prison Break orkar jag ju såklart. Men främst av allt så ska jag söka jobb. Därmed basta.


Så söta!

Phineas och Ferb

Som ni alla borde veta vid det här laget så älskar jag Phineas och Ferb. Om ni inte visste det så vet ni det nu iaf. Men därför så är denna veckans klipp med Phineas och Ferb! http://youtube.com/disneyxdse


Phineas och Ferb - Little Brothers

Nya metoder: plugga tillsammans via facebook

Är man lat eller lat om man sitter framför facebook och gör frågorna tillsammans...? Hmm... Lat!

Ska börja kolla Prison Break nu

Elin ska börja kolla Prison Break och tyckte att jag också skulle göra det och folk snacka ju skit mycket om den serien förut så varför inte liksom? Det var skit länge sen jag hörde någon snacka om Prison Break men förut när den gick på tv så kollade ju alla på det.



It´s Jersey Shore times!

Elin om du läser det här så har jag kollat på alla 7 avsnitt snart bara så du vet! Kolla på alla du med så har vi nåt att prata om imorgon ;)! Nej men som sagt var nu ska jag snart lägga mig i sängen för att kolla på Jersey Shore. Me love love love!

Mot Farsta


Nu ska jag och den här söta ungen till Farsta en snabbis.

Jahapp onödig dag i skolan

Hela förra veckan var helt jävla onödig (förutom nationella dåra..) och nu den här dagen. Jag har inte haft EN ENDA riktig lektion idag. Blääääääää! Jag krigade mig upp ur sängen och stressade skitmycket sen så kunde jag lika gärna stannat hemma hela dagen. Jajajajaja. Jag fick MVG på mitt tyskaprov så nånting bra har ju hänt idag iaf.


Ojojoj va söta. Typ 3 år sen eller nåt sånt.

Jersey Shore - tredje säsongen - sängen - NU

Åh fyfan va skönt! Ska borsta tänderna sen kolla på några avsnitt av Jersey Shore tredje säsongen. Snacka om att jag har längtat :D!

Dinnaaaah with my family

Det bev Pizza Hut med mamma, Peter och Elin. Vi tvingade med henne att äta med oss så hon inte behövde sitta ensam hemma och äta haha. Men jag slänger upp lite onödiga bilder istället.





Ä-ä-ä-ä-ä-ä-ä-ä-äntligen...

...har vi u-Torrent! Nu kan jag kolla på massa serier och filmer. Score!


Vilken bra bild..

Lite alla hjärtans dag mys

Som mamma så fint tyckte om att uttrycka sig. Nej men vi ska åka iväg och käka på nån liten restaurang. Så mysigt!!

Fick med mig lite saker från Handen

Ett par skor och en halsduk. Ja oj va mycket! Shoppat hela Haninge Centrum..




DinSko - 399kr


Veromoda - 179kr

Jaha godmorgon folket

Nu har jag precis ätit klart min frukost. Gjorde ganska mycket till frukost idag eftersom att det är måndag. Måndagar är alltid segast så då brukar jag göra en ordentlig frukost så man klarar sig igenom hela dagen. Men nu ska jag gå och fixa det sista sen dra till skolan.

Käkat middag och kollat Solsidan hos Rickard och Sara ikväll

Sådär nu är jag hemma igen. Försökte blogga när vi var hemma hos Rickard och Sara från mammas iphone men det gick åt skogen. Skulle iaf bara skriva att vi var där på middag. Vi käkade lite middag sen vart det efterrätt framför Solsidan. Trevligt trevligt. Tog en snabb onödig bild som jag skulle lägga upp också så här kommer den. Håll i hatten, gott folk!


Sötnosen Agnes fick vara med på bild också.
Den ungen är bland det gulligaste jag nånsin sett!

havehave.se


De här puddingarna måste införskaffas!



Så himlans gulliga tillsammans!


Det har gått ett år och ungefär 5 månader och de är fortfarande lika nykära..
Vad ska man säga..? Ett gulligt litet par som hånglar emellanåt.

P.S Orden är väldigt viktiga, om någon hånar de orden blir jag ruskigt arg.

Söndag, dagen vi alla älskar

Aa fast.... Nej.
Jaja just nu sitter jag i soffan och kollar på lite tv. Tänkte börja skriva lite på min engelska recension snart också som skulle varit inne för över en vecka sen tror jag att det var. Men jag orkar verkligen inte. Det är så jäkla tråkigt asså.

 

Jag ruttnar och blir till en skruttig människa

Seriöst jag vill inte vara hemma ikväll! Mitt enda sällskap är mamma och Peter som sover. Eller nej juste jag har faktiskt skaffat en låtsaskompis också. Fast han, hon, den, det, jag vettefan, har inte riktigt sagt sitt namn än. Hej schizofren och paranoid människa.


En bild från i somras på mig och min riktiga kompis

Hemmakväll

Jaha inget dra ut ikväll inte. Nepp det blev att åka och käka direkt ungefär direkt när jag kom hem efter det drog jag hem till Elin och sen kom Peter och hämta mig för en timme sen kanske. Nu ska jag knarka facebook. Det jag är bäst på alltså.

Hos min fula kompis som jag knappt känner

Jag kom hem till Elin för nån timme eller snarare två timmar sen. Vi har garvat åt lite gamla bilder från 2-3 år sen haha. Men men tänkte iaf dra ut ikväll. Vet inte riktigt vilka av brudarna som ska med eftersom folk spelar ju SM, är utomlands eller ska vara med andra. Ja... Så kan det vara ibland.


Bara för att vi är så jäääävla snygga!

Me loves snö

Bara jag som diggar min über braiga svengelska? Bra. Det borde ni göra också. Nej meeeeeen imorse så var det ju så att alla bussarna var inställda så jag kom ingenstans och blev lite glad eftersom att brudarna i skolan skulle bli lite avundsjuka. Mwooohahaha! Men ikke sa Nikke. Då är skolan stängd idag. Aja det var väl bäst så eftersom att då missar jag ingenting i plugget. Nej vadå pluggnörd...?

Jag hatar snö!!!!

Snö förstör mitt hår, gör mina kläder blöta och massa andra dåliga anledningar till varför jag hatar snö. Men jaja blablablaaa träffade Emelie en snabbis dag. Det var lite girltalk sådär ni vet. Men ja hejdå.


Heeeey new pic! Eller inte nej..

Uppdateringen har aldrig varit bättre

Men vi fortsätter såhär ett tag till vavavava? Mm precis. Nej okej men idag så åkte jag hem till Rasmus och var där (nehe konstigt att jag var där om jag åkte hem dit...?) , men iaf så kom jag hem för ett tag sen. Mathilda kom och mötte mig vid stationen. Perfa. Nu borde jag plugga. Men jag orkar inte. Sen kommer jag förmodligen inte blogga så bra under resten av veckan. Så ni vet liksom.

Snart dags att börja övningsköra då

Kursen är bokad och körkortstillståndet beställt! Sen är det bara ut i trafiken då. Eller kanske inte på en gång då.. Men jag ska äntligen få övningsköra! Fan va skönt. Ni förstår inte hur mycket jag längtar!

Vilken tur att min mamma inte alls har humörsvängningar

Jag är irriterad, sur och arg på min mamma just nu! Ååååååååååååååååh!!!!!!!!! Nej nu ska jag plugga. Hejdå.

Halvt död människa här

Jag. Är. Så. Jävla. Trött.

När fan ska jag lära mig att inte smsa i 2 timmar och somna sent!? Jaja vaknade iaf runt 7 och kände för att bara skita i allting. Ringa mamma och säga att jag stannar hemma. Men nej det går ju inte. Vi har ju nationella idag. Jippi. Jag har iaf hunnit äta en bra frukost så det är ju superB liksom.

Amen hej jag vill ha

Lite mer pics från i lördags













Bilder från igår




Så himla gulliga, helt stört asså!




Lite suddig bara haha..




Konstig hållning..?




Det kommer fler bilder imorgon men orkade inte lägga upp fler nu.

Min outfit som jag hade på Peter's födelsedagsfika


Samma brallor som på kvällen men jag bytte tröja.

Nu blir det att handla hårfärg

Jag och Peter ska nu åka iväg för att handla hårfärg sen ska han färga håret på mig. Så det är Peters fel om det blir fult. Bilder kommer senare, jag hinner inte nu!

Vakna med tuppen it's halebuppen

Hejsan alla glada och pigga människor sådär på en söndag. Eller så var det inte så.. Fast jag är faktiskt inte så trött. Känns så jävla bra faktiskt. Jaja jag har iaf utnyttjat min helg och det känns super! Hihihihi. Meeeen jag lägger upp lite bilder och sånt senare för nu ska jag städa!

Veckans klipp

Den här veckan kommer det lite sent för jag har haft ganska mycket att göra. Men här har ni det iaf! Den här veckan är det om Musse Pigg som man alltid kollade på när man var liten. Checka in vetja! http://youtube.com/disneyxdse


Musse Pigg - Dance Party (musikvideo)

Nu drar jag och brudarna ut ;)

Och här har ni kvällens outfit!

De nya favoriterna!

Här är nya glajjorna!

Hemma och nu blir det sängen förfaaaan

Okej.. Min dag började med att jag stressa till bussen (ovanligt, nej....?) seeeen var det vanlig skoldag blablablaaa. Eller jag gjorde skitbra ifrån mig på tyskaprovet och Doris såg så nöjd ut när hon kolla igenom! Och på idrotten körde vi styrka så där jävlar körde jag, Elin och Sofie på. Lisa var faktiskt våran personliga tränare haha. Träningsvärk imorgon då... Mmm.. Ja! Jaja sen åkte jag, Elin och Sofie till Handen för att handla lite. Jag fick med mig ett par skitsnygga solglasögon som jag har letat efter hur länge som helst nu! Hittade de av en slump bara, score på den liksom! Visar bild imorgon. Aa men sen vid 18 tiden ungefär drog jag och Elin till Adde och sen kom det lite folk och det var en trevlig LATTJO/SKOJIG kväll. Elin och Adde följde med mig en bit hem också, så gulligt av de! Och nu tänker jag fan gå och lägga mig.


Titta så söta vi är!

Älskar den haha!


Slutet är bäst när han ba: Yeeaaay.. Haha!

Outfit


Ser uppstoppad ut i ansiktet men men den får duga.

Mitt förra inlägg var faktiskt det 1000de inlägget jag skriv

Cooooolt va? Nej men aa nu vet ni liksom.
Okej idag.. Slutade skolan runt 11.10, typ hur skönt som heeeeelst! Efter det åkte jag, Elin, Sofie och Lisa till Haninge centrum som sagt var och jag satte in pengar på banken. Sen satte vi oss på ett fik och åt lunch. Jag tog en sallad som var skitgod och värd pengarna. Sen satt vi kvar där en stund och blablablaaa.. Juste sen åkte jag och Sofie in till stan och satte oss på ett annat fik där jag tog en kopp te och sen åkte jag på jobbintervjun. Det gick faktiskt ganska bra. Eller jag tror det iaf.


Väldigt lång chey det där.



Jobbintervju idag!

Nu har jag ätit lite frukost och ska fixa det sista innan jag beger mig mot skolan. Det är bara halvdag idag så vi slutar typ 11.25 tror jag. Fyfan va skönt! Då ska jag, Elin, Sofie och Lisa åka och käka lunch. Så mysigt va? Och sen vid 17 ska jag vara inne i stan för att gå på jobbintervju. Hoppas verkligen jag får det här jobbet för det behövs!

Minidatan fungerar!

Min rosa lilla gulliga minidata hade inte fått virus som tur var! Elin hade bara råkat komma åt nån knapp och vridit runt hela skärmen haha. Men det viktigaste är att den fungerar iaf och jag har saknat den såååååå mycket!!

MobbarNA på facebook....!


Köttbullar = kullerbyttor!





Tack Sofie gullunge!
Kan inte tacka dig nog för att du har just gjort så att alla mobbar mig mer än vanligt :(...

Daaaaaataaaasaaaal

Har tyska just nu så jag ska ju egentligen träna på glosorna meeeen sånt är jag alldeles för cool för. Så jag kollar facebook lite granna sådär. För jag är så busig hihihi.


En extremt stor bild som jag tog från google..

Tema Dialog gjort av Mimmi Thorneus