Några bilder


Flisans syrra rita dom här 2 gulliga teckningarna åt mig =)


När vi solade ;)


Haha provade Flisans glasögon ;)



Hade som vanligt glömt att lägga upp bilderna , haha !

Ojsan

Vid 16 så råkade jag somna , haha ! Jag vaknade vid 18 sen . Men skönt var det iaf ;) . Vi har precis käkat lite mat . Eller jaa .. Precis och precis ska jag inte säga , för vi käkade för en timme sen . Haha ööh jaa . Och efter maten så tänkte jag att jag skulle vara så duktig och plugga (!!) men jag kan inte koncentrera mig så det är ingen idé .

Första advent

Det är ju faktist första advent idag =) . Men jag har verkligen inte nån julkänsla alls ! Det känns som om hösten aldrig tar slut .. Men jag hoppas att det börjar snöa på julafton . Fy fan va mysigt det skulle vara !


Bild lånad ifrån Google .

Lite bättre uppdatering

Nu kan jag börja blogga lite mer normalt igen !

Skrev ju igår att jag och Alex skulle möta upp Sofie , Elin och Kevin . Dom sa att Sofie och Kevin blev tillsamans i lördags . Och det trodde inte jag på , eftersom dom driver hela tiden . Men sen så började dom övertala mig så jag typ trodde på det fast ändå inte . Haha men så när vi kommer till stationen var det Cirre -.-! Och såklart så skriker jag " Jag visste det , jag visste det ! " . Haha jag säger verkligen alltid så ! Men vi drog och köpte lite godis och cola . Sen drog Cirre hem och jag , Sofie , Elin och Alex drog hem till mig och snackade lite och så . Sen kom mamma , Peter , Camilla och nån Victoria (?) och dom var lite glada kan man säga . Haha ! Nej vi ska inte prata mer om det .

Låt oss bara säga att dom inte mådde så bra idag .. Men iaf så vid 12 ungefär lämna jag Alex vid tåget och jag , mamma , Peter , Robin och Oliver gick till Paus Bagarstuga för att käka lunch med Janette , Tommy och Elliot =) . Jag åt en jättegod kycklingsallad ! Jag vet typ careface på det , haha . Men nu ska jag fortsätta kolla på Svampbob fyrkant haha xD !

Hemma

Nu är Alex hos mig . Vi skulle kollat på film , men dvdn laggar så det är ju bra -.-' .. Men vi ska möta upp Elin , Sofie och nån Kevn (?) om en timme . Så får vi se vad som händer .

Hos flisan

Sitter just nu hos Flisan och målade naglarna ;) . Och om typ 5 minuter ska jag dra till bussen och dra hem . Då ska jag duscha för vi har solat =) . Sen ska jag möta upp Alex . Så jag kommer förmodligen inte blogga nått mer ikväll .

Sitter i skolan

Ååh nej nu har jag inte uppdaterat på typ en hel dag eller vad det är . Men skit samma .. Igår sov jag hos Flisan , vi skulle plugga massor ! Men det blev nog mest jag som pluggade haha ! Iaf så när vi kom hem dunkade musik och blev typ skitflummiga . Haha asså seriöst jag överdriver inte ! När jag slog i 2 dörrar i varandra så skriker Flisan " Aaah nån skjuter mig ! " Hahaha ! Och vi började såklart asgarva ( notera då också att jag snackar i telefon ) . Sen kom Flisans pappa och vi drog och köpte Subway , hem till mig för att hämta kläder och plugg grejer , sen drog vi till OK Q8 för att handla godis . Haha jävla tjockisar !

Men nu sitter jag i skolan och skriver en labbrapport . Och min lärare säger att jag inte är snäll . Jaa kul (Y) ! .. Han är dum i huvet , det är det enda jag säger .

Dagens citat av Regina

Dom roligaste skämten jag vet , är mina egna .

R.I.P älskling !

Nu drog mamma med Fjodor precis . Sitter och gråter massor .. Orkar inte blogga nått ikväll . Det enda jag har att säga är R.I.P Fjodor min älskling !<3

Måste gå och lägga mig nu

Igår somnade jag runt 1 , kanske inte det smartaste . Men anyway ! .. Så nu ska jag gå och lägga mig i sängen och smsa lite ;) .

Är vinterchokladen god ?


Mamma köpte åt mig , så nu blir det mys i soffan =)

Åååh herregud ..

Jag kollar igenom alla mina på bilder på min data . Och det finns ju så grymt snygga bilder på mig .. Asså det borde inte vara lagligt att man får se ut sådär på bilder !


Jag och Elin härma 2 personer .. =)


Tyvärr så gjorde vi inte det här ..


Gaaah va ful ! xD


Öööh jaa ..


Ser ni min snygga och nya mobil ? Öhh neej inte riktigt ..


Det värsta med den här bilden är att jag tyckte att jag var snygg då -.-!


Här hade jag precis färgat från mörkbrunt till blont igen .
Men jag fattar inte hur jag vågade klippa så kort !?

Skitfula bilder , jag vet ! Men jag hade lite tråkigt och det handlar ju om att bjuda på sig själv ;) !

Fyfaan va najs !

Vecka 13 då ni ! Haha neej men då drar jag och Elin till Säfsen !! Sä jävla kul :D ! Längtar sjuuuuukt mycket !




Sovmorgon imorgon wooho

Har verkligen inte orkat blogga idag/ikväll . Har typ pluggat och sådär -.-! Men jag fick precis reda på att vi har sovmorgon imorgon . För vi har ingen musikdata , så det är lite najs :D .

Mamsen imorgon

Imorgon bär det av till mamma , yeaay :D ! Fast iofs så vill jag ju inte dit för att då vet jag att det bara är några få dagar kvar tills vi måste avliva Fjodor .. Men men Bella kommer komma och käka med oss och sådär . Så helt ensam kommer jag inte vara som tur är =) .


Älsklingen min <3

Dags att dra

Nu ska jag börja dra mig hemåt . Hände inte så mycket igår . Vi var ute och sådär . Men nu ska jag hem , duscha och fixa iordning mig . För sen ska jag hem till mamma och fira lillebrorsorna ;) . Dom fyllde ju år i måndags =) . Men men nu måste jag kolla bussen och sen dra .

Hos Bella just nu

Till slut kom lilla farmor , haha xD . Jag hann typ träffa henne i en kvart innan jag var tvungen och dra ! Så just nu sitter jag i Bellas rum och ska snart dra och käka nått . Har faan bara käkat 2 mackor på hela dagen och det är inte bra ! Men jag ska bara byta om lite snabbt sen drar jag och Patricia och käkar medans Bella käkar . Kanske bloggar sen eller nått ;) .

Kan människan komma snart eller ?

Sitter nu och väntar på farmor . Haha låter som jag är värsta desperat . Men jag måste träffa henne innan jag drar till Bella för hon ville det . Och det kan man ju förstå . Liksom alla älskar mig !? Daah ? HAHA ! Neej men det är väl såklart att man vill träffa sitt barnbarn . Men iaf jag ska hoppa in i duschen nu och börja packa ! Och så måste jag börja välja vad jag ska ha för kläder nu på dagen och sen ikväll . Hmm .. Men jag har iaf laddat kameran så nu jävlar ska det fotas !

Yeeay

Glömde ju hurra för att det faktist är sol ute idag ! Då känner man sig genast piggare . Man blir alltid så jäkla trött av mörkt och regn hela tiden .. Så idag ska man passa på ;) !

Känner mig inte så misslyckad trots allt!

Godmorgon ! Vaknade inte så sent idag faktist . Runt halv tolv . Tycker det var ganska bra gjort av mig ;) . Och vet ni vad jag gjorde allra först när jag vakna ? Jag gick upp och hämtade Om jag kunde drömma och började läsa :O ! Shit , rekord asså .. Jag gick upp frivilligt för att läsa , neej det är nått som inte står rätt till här haha . Men sen fixa jag lite frukost och sådär . Jag ska snart börja duscha och sådär eller så gör jag det lite senare ? Hmm .. Har inte riktigt bestämt mig än . För jag ska ju ändå inte dra ut på ett tag och jag ska bara duscha för att mitt hår står åt alla håll och kanter ! Jobbigt ..

Så trött så trött

Okej det blev inte så mycket bloggande . Men jag hade inget att skriva om plus att jag är sjuuukt trött . Och klockan är bara tjugo i tolv typ ? Men nu blir det faktist sängen för mig , eller jag ska försöka läsa lite i första Twilight-boken . Men jag kommer väl somna direkt . Så jag kan läsa den på tåget imorrn istället . Jaa faan vilken bra idé :D !


Mamma köpte en julkalender åt mig idag .
Man blir fan aldrig för stor för såna ;)

..

Jag älskar er grymt mycket !

Keisha - Tik Tok



Vad tycker ni om videon ? Asså jag tycker den är liksom lite för .. töntig . Svårt att förklara men hon spelar ju liksom " cool " . Och jag hatar såna videosar , tycker det är så grymt fult . Plus att man ser att hon mimar . Men låten är bra :D !

Kollade igenom lite bilder











































Nu har jag laddat upp sjuukt mycket bilder . Varför vet jag inte , haha . Enjoy !

Ska försöka blogga massor ikväll

Najs huh ? ;) 

Jaja sitter och kollar på Idol nu . Det är väl typ det enda jag kommer göra ikväll .. Men jag kan behöva en chillkväll . För jag har pluggat skitmycket hela veckan ! Men imorgon drar jag till Bella och då drar vi ut nånstans med Patricia och några fler ;) .

Gick ganska bra idag

Hemma från en ganska lång och tråkig dag i skolan .. Hade musikteoriprov idag , det gick ganska bra . Mycket bättre än vad jag trodde faktist , men jag vet ett fel som jag har gjort . Tänkte lite fel .. Men shit happends ! Och så hade vi so läxförhör idag . Om kristendomen , men jag klara det ganska bra också faktist =) ! Känner mig riktigt duktig . Och nu har jag G i so och no . För jag klarade provet . Även fast jag vill vg , men det är skitsvårt att få det i so och min no lärare ska vi inte ens prata om .. Hatar den där jävla äckliga idioten ! Han hotade med att mejla vad han har sagt till mig till mina föräldrar . Men nu är det ju så att jag har redan berättat ALLT för mina föräldrar . Så det var ju synd för honom ! =) Men nu ska jag iaf raka benen och bada och sådär . Känns att det behövs ! Efter denna långa vecka . Blir nog bara att chilla hemma idag och vila upp mig tills imorgon ;) .Tycker det låter som en bra plan , tycker inte ni ? =)

För mig spelar det jävligt stor roll

Igår så fick jag reda på att nästa onsdag måste vi avliva våran katt hemma hos mamma . Och det låter ju liksom inte som värsta grejen . Men för mig är det det ! Liksom jag har haft honom i 12 år ungefär och han har ju alltid varit en del av familjen . Tonys syrra hittade honom i skogen och mamma räddade livet på honom . Han är så snäll , kelar med varenda människa , rivs aldrig ( om man inte håller fast honom fast han vill ner , men det är ju bara för att visa att han vill ner ) , kommer till en när man är ledsen eller så . Och liksom det går inte att förklara hur mycket han betyder för mig . För mig är han inte bara en katt , han är såå mycket mer än det ! Och jag vet att nån gång så måste det ju ske . Men just att jag vet att den dagen kommer det ske det är jättejobbigt , för jag går ju och räknar dagarna liksom .. Men jag får iaf ta ett ordentligt hejdå . Och jag gråter så fort jag tänker på det . Jag sitter liksom här och gråter nu . Men vill också bara säga tack till alla mina underbara vänner som finns här för mig !

 
<3

Oseriösa videosar

Sänk ljudet på den första ! Om ni inte vill bli döva ;)





Låter som en jävla bebis på den här videon -.-!

Duschen nästa !

Nu ska jag hoppa in i duschen en snabbis ! Sen ska jag lägga in 2 videos från skolan och en video som jag och Elin gjorde xD .

Bilder från skolan


Ritade regler till klassrummet . Denna "snygga" gjorde jag , Fille och Regina xD


Låt bilden tala för sig själv ;)


Våra små gulliga fadderbarn kom med glass till oss , för några veckor sen .





Har inte hänt så mycket i skolan idag . Förutom att imorse när jag vaknade så längtade jag att gå till skolan ? Asså är jag cp eller cp !? Och det var liksom våran längsta dag :O ! Men dagen gick skitfort , liksom jämfört med vad den brukar .

Ignorera min cp röst

Vart inte så mycket bloggande idag för att vi har precis firat Helena ;) . Det blev kinamat sen lite tårta och sådär . Och hon fick en rosa minidator *avundsjuk* !! Jag vill också ha en rosa minidator =( . Men men hände inte så mycket i skolan idag , tror jag ? Vi hade hemkunskap och det blev brandalarm på idrotten så jag fick springa ut i shorts och t-shirt . Underbart , verkligen ! Fast mest synd var det om Fille , som hade hotpants , stövlar och en t-shirt där det stod " Utan kvinnor stannar Sverige " . Hahahahaha ! Det var ju inte bara några som glodde xD . Men efter skolan iaf så drog jag , Sara , Regina , Flisan och Fille till bibblan och skulle plugga . Fast det blev mest prat . Iaf när jag var där , haha !

Bloggtorka

Orkar inte skriva nånting idag . Är så trött och blablabla .. Men förmodligen bloggar jag mer imorgon =) . Hörs då !

I skolan just nu

Sitter i skolan nu och har musikdata . Vi ska typ kolla nått nytt program , fast det var fett kul :D . Men iaf så jag orkade typ inte blogga nått igår för att jag var så trött så jag somna typ 21.30 . Det var sjuuukt länge sen jag somna så tidigt :O . Men men har inte så mycket mer att säga nu . Bloggar när jag kommer hem igen .

Juste !

Ni alla vet ju om Sofies lilla fisk-ketchup "olycka" ? Om inte så klicka här .

Iaf så i lördags så kommer jag och Elin och möter henne vid busshållplatsen . Då vi ser att det ligger spya på bänken , uuusch fyfaaan !!! Iaf så tänker ju vi såklart " Haha fett kul om du hade satt dig i det där xD ! " Men vi kolla på Sofies jacka och det var lugnt . Så hon typ ba YES ! Men när vi kommer på tåget så ser vi att hon har spya på benet !! Då har hon lagt väskan i det och sen satt väskan i knät -.-' ! HAHAHAHAHAHA !! xD Och ni skulle bara sett Sofies mammas min när hon fick höra om det xD . Och det var så jävla kul ! Hahahahahaha !

Fail fail FAIL !

Visst har jag uppdaterat bra idag ? ;) Kanske inte , neej ..

Så jäkla misslyckad dag ! Igår så sov jag och Elin hos Sofie för att vi skulle kolla på One Tree Hill . Och det gjorde vi , fast jag somnade som vanligt lite tidigare än Elin och Sofie . Men men jag sov typ inget iaf . Hade så jäkla ont i armen ( har det fortfarande ! ) så jag kunde inte sova nått . Det blir bara ondare och ondare .. Men skit samma , jag överlever nog ! Eller hoppas jag på ..

Men nu tillbaks till min och Sofies cphelvetesdag ! Det började med att vi gick upp vid 12 och bussen gick 13 . Så vi stressade sktmycket för att hinna med bussen . Vi hann inte ens äta frukost :O !? Men iaf så åker vi tunnelbanan och vid Slussen så tar vi bussen mot Skuru idrottsplats . Och så när vi går av där så är det värsta ödeplatsen ? Vi är liksom mitt ute i nowhere ? Och det enda som fanns där var en rutten fotbollsplan och nått ruttet hus ? Så vi ringde till Sofies pappa och han sa att vi skulle gå av vid Nacka forum som vi åkte förbi -.-' ! Men bussen gick inte förrän om 1 timme typ ? Så vi fick springa över värsta vägen och blev nästan påkörda (!!) . Men vi kom fram till en annan busshållplats och då kom den om 2 minuter , perfect timing ;) . 

Iaf så gick vi av vid Nacka forum och frågade om hallen . Men dom snackade ju typ chingchong språket ? Men vi hittade till hallen iaf ! Fast det var skitlång väg att gå . Plus att det regnade jättemycket och mina skor läcker in . Härligt ! Men till slut kom vi fram :D ! Fast när vi går in i hallen börjar precis en annan match . Det var Skuru-Alvesta Brovallen if . Så vi börjar springa runt till alla andra hallar och tänker att dom kanske är där . Men det var ju bara basket och cheerlading . Så vi smsar när dom spelar . För matcherna kan ju vara försenade , tänkte vi . Men neej där hade vi fel ! För svaret vi fick tillbaka var att dom spelade 13.10 -.-' !!! Gaaaaaah ! Vi stressade oss och allt i onödan .. Så vi träffade Sebbe J en snabbis sen drog vi hem . Fast vi ska ju se det positiva i det hela .. Vi kunde ju faktist vägen tillbaks den här gången (Y) !

Lite mera bilder

Tog precis lite fler bilder , jättesnygga faktist . Haha alla är driv !









Dagens citat

Jag ser ut som en rymdflicka !

Yoobah !







Inga kommentarer ! xD

Ego på hög nivå idag !

Nu har jag ganska bråttom . Måste hinna sminka mig och borsta tänderna innan jag ska dra ! Och jag ska typ dra .. nuuu ! Eller okej , inte riktigt så stressigt har jag . Men liksom jag och Elin ska sova hos Sofie i stan och om vi inte åker snart kommer vi inte komma fram förrän kl 22 eller nått sånt . Men men sånt man får stå ut med ibland ;) . Nu ska jag bara sminka mig lite . Men vi ska ju inte göra så värst mycket så det blir bara foundation . Och så funderar jag på att skippa platta håret . Då kommer det " fjonga " där nere men whatahell liksom ! Haha mitt egna ord som jag själv kommit på ;) ! Ointressant , jag vet ! Hehe ..

 
Ignorera mina ögonbryn , håller på att spara ut för jag ska göra om dom .

Duschen nu

Matchen gick sådär . Vi förlora med 12-7 .. Men det var typ jämnt hela tiden förutom i slutet . Men men shit happens . Jag tror inte att jag kommer fortsätta på handboll . Asså man känner sig inte lika taggad längre . Men jag ska provträna för Söder först och se om jag kommer in . Om jag kommer in så får jag väl träna ett tag och se hur det känns , men om jag inte kommer in så slutar jag helt !

Men nu ska jag duscha och fixa iordning mig . Helena ska snart skjutsa iväg pappa för han ska festa med några kompisar och då samtidigt köper hon med sig lite mat . Blir väl pizza , och det är typ första gången som jag verkligen är sugen på det . Annars brukar jag bara vilja ha donken , hehe .

Har så sjukt ont

Fyfaaan vad jag har ont i armen ! Asså jag undrar verkligen hur det kommer gå för mig på matchen idag . Men jag får väl linda så att det känns lite bättre iaf . Men i vilket fall som helst så ska jag spela ! Det är ju faktist sista matchen med Haninge idag . Känns ju lite sad .. Men men .. Jag ska snart dra till hallen . Och efter matchen så tänkte jag åka direkt hem till Elin och duscha där . För det blir ju liksom enklast eftersom jag kommer komma dit vid typ 16-16.30 . Hoppas bara det är okej för Elin xD . Men det brukar inte vara några problem ;) .

Känner mig ändå rätt taggad

Måste ladda upp inför sista matchen imorgon så jag säger godnatt nu !

Going to miss it

Imorgon är det sista matchen med Haninge . Känns väl sådär . Men vi ska se till att vinna sista matchen tillsammans ! Sådeså ;) .


<3

Jag överlevde !

Jippi ! Eller än så länge iaf .. Men det gick väl sådär bra att ta sprutan xD . När jag kommer in i rummet så såg jag massa sprutor och blev jättejätte nervös ! Sen när vi sätter oss er och hon tar fram sprutan mot mig får jag panik .. Bokstavligen talat panik ! För jag började gråta och flyttade på mig och ba " NEEEJ JAG VILL INTE , JAG VILL INTE !!!! " Öööh jaa .. Och Fille sitter och asgarvar och ba " Det kommer gå bra , ta de lugnt .. " Men tror ni jag lyssna på det !? Neej , inte direkt . Så sköterskan frågar om jag vill lägga mig ner i ett annat rum . Och så gick vi in i ett litet rum . Och så tar hon fram sprutan mot mig och då flippar jag så jag typ kastar mig bort och ba " NEEEEEEEEEEEEJ !!!!!! " Och då var hon redan på väg att spruta in så hon fick typ trycka till den .. Jätteskönt ! .. Neej inte riktigt va ? Men det gick väl bra till slut iaf , sköterskan blev fett sur på mig för att jag höll på men annars så (Y) !


Ungefär såhär såg det ut ( i tankebubblan asså .. ) .

Bara ni lovar att hålla fina tal på begravningen !

Vet ni vad jag måste göra imorgon !? Jag måste vaccinera mig mot svininfluensan :O ! Omg , jag kommer dö ! Jag vill inte , men jag måste :( . Stackars mig ! Jag tycker verkligen synd om mig själv nu :'( . Det borde ni också göra ! Haha xD .


Annas fina målning !

Jahapp då var det klart

Vårat lag ska lägga ner efter matchen som är på lördag . Känns ju liksom ganska tråkigt eftersom att jag verkligen gillade alla personer i vårat lag och så . Men det funkar inte längre , vi är för några och vi har nog känt på oss det här ett tag nu . Men jag kommer väl provträna med Söder . Sofie ska provträna med andra lag men jag vill inte det . Asså jag vet inte ens om jag vill fortsätta ? .. För först skulle jag provträna hos Söder sen så ville jag inte , men pappa och Sofie övertala mig . Men nu när jag sitter här vet jag inte , igen !? Ååååh , så jobbigt allt ska vara !

Men Sofie ska hjälpa mig med min design nu iaf . För jag ville ha ljusrosa på bakgrunden och även fast jag och Elin tog nästan vit så blev den mörkare än ljusrosa . Lyckat ! Så Sofie ska hjälpa mig med det nu och sen ska jag sova .

Lite sent kanske , men whatevvah ;) !

Jag snodde 2 bilder från Elins blogg ;) . Som vi tog i lördags när vi var i stan . Ganska onödiga , men whatahell liksom !


Shit vi kunde inte se snyggare ut xD


Jag och Elin på Monki ;)

Galen dag

Hinner inte skriva så mycket , ska typ käka sen på möte med laget om hur vi ska göra . Iaf så var det en lite galen dag idag . Jag och Fille sprang runt och jaga varandra och massa annat , haha !

Jag kom in

En helt vanlig tråkig dag i skolan , som vanligt .. Men iaf så nu är det bestämt att jag ska börja i Ribby ! Längtar men ändå inte .. Kommer liksom sakna klassen men samtidigt vill jag ju slippa all jäkla musik . Men men , nu ska vi inte snacka tråkigheter ! För snart ska jag på träning och jag hoppas att det går bättre den här gången än i måndags . Så vi får väl se . Men det blir ingen bloggning efter för då ska jag plugga !

Så snäll !

Jag följde nyss med Bella till stationen och lämnade henne vid tåget . Och så smsar jag lite med Soufian och gullig som han är så kommer han till stationen bara för att jag inte skulle gå hem själv . Asså så snäll =) !! Så ett jätte stort tack till gulliga Soufian ;) ! Nu kollar jag iaf på Desperate Housewifes och när det är klart ska jag faktist sova ! Så kommer förmodligen inte bli nån mer uppdatering .

Gaah

Jag är så jävla klantig hela tiden .. Imorse så råka jag sätta mig på tåget som går en timme innan det jag egentligen skulle ta . Så det var ju bara att gå av igen och ta bussen hem . Men då hann jag äta frukost , så det var ju bra ! Annars hade jag tänkt köpa nått på ICA eller så . Men men nu sittar jag här med Bella och ska snart dra . Kommer blogga mera ikväll så vi hörs då !

Inte lika trött idag

Godmorgon !

Jag tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg nu på morgonen . För jag ska gå om en halvtimme och jag har inte ens ätit frukost eller fixat iordning mig nånting .. Bra där ! Men Bella kommer iaf till min skola idag och så ska vi göra nått =) .

Alltid jag

Och som vanligt måste jag stressa hem till pappa .. Åååh varför kan jag aldrig lära mig planeralite bättre !? Aja måste springa hem till pappa nu . Puss !

Oj då ..


Detta fick jag precis hem ..
Det är så dålig bild eftersom kameran inte har några batterier .
Men det står iaf :
Lånetiden har gått ut för nedanstående lån . Annan låntagare står i kö .
Skulle återlämning redan skett , ber vi Er bortse från denna påminnelse .

Jahapp då var det bara dags att börja leta efter boken då , eller vad tycker ni ?

Grym man är

Nu känner jag mig lite duktig , igen ! Haha , men jag har faktist gjort mellanmål :O . Shit , cred till mig asså ! Men jag ska börja packa massa grejer som ska till pappa . Sen ska jag byta om till träning och ikväll blir det plugga igen ! Jag kan säga redan nu att jag inte kommer kunna blogga så mycket den här veckan . Jag ska plugga till massa kompletteringar också . Åååh varför ska skolan alltid vara så jobbig ?

Trött som jag vet inte vad idag .

Först så vill jag bara säga tack detsamma till Mattias =) .

Och sen så hinner jag inte skriva så mycket för att jag ska gå om en kvart och jag har inte sminkat mig , fixat håret eller käkat frukost . Hmm .. Kanske dags att börja med det då ? ;) Förresten så har vi biptest idag på gympan , *suck* ! Jag kommer dö , så var snäll och fixa en fin begravning till mig !

Godnatt

Oj såg inte att klockan var så mycket ! Ska tvätta bort sminket sen gå och lägga mig . Godnatt =)

Sköning !

Jag börjar bli lite trött på " fjortisbloggarna " . Fine jag tycker det är kul och läsa och jag kommer inte sluta göra det . Men det jag gillar är Mattias från Ullaredprogrammet ! Jag såg honom första gången där och sa " Fyfaan vilken skön kille :D ! " Liksom han försöker inte vara någon , han hittar inte på massa saker eller leker nått . Han är den han är och det står han för ! Varför finns det inte fler människor som honom ? Jag verkligen diggar att han kör sitt egna race ;) . Och jag tror att han kommer bli något riktigt stort eftersom han inte provocerar eller nånting , han skriver det han tycker och gillar ni det inte så var det ju synd för er !


Mattias och hans mamma , sköningar !
Bild tagen ifrån hans blogg , läs den !

Känner mig riktigt duktig

Jag tycker att jag har börjat bli bättre på att blogga faktist . Tycker inte ni ? ;) Jag försöker blogga runt 5-6 inlägg per dag . Det borde jag hinna med . Men det är ju såklart att det inte alltid kommer bli så men försöka iaf . Och jag är så stolt för idag har jag hunnit blogga 6 inlägg , ha match , duscha , hem till pappa och gratta honom en stund, vara ute med Sofie och Soufian , plugga och sen komma in och ta det lugnt vid datan . Känns riktigt skönt faktist !


Bara foundation och oplattat hår idag (Y)

Saker ni inte visste om mig


















- Jag är ganska bitchig i personligheten
Om det är någon jag inte gillar eller kaxar emot mig eller så blir jag jävligt bitchig .

- Jag är beroende av godis
Det är hemskt men sant .. Jag äter godis flera gånger i veckan , måste faan sluta med det !

- Jag har väldigt bra självförtroende
Jag tycker nästan alltid att jag är snygg och säger det typ hela tiden . Vafaan man ska ju inte gå runt och tycka att man är ful ? Man kommer mycket längre med bra självförtroende , men man behöver ju inte gå runt och säga det typ 388 gånger per dag . Och jag driver väldigt mycker när jag säger " Ååh va snygg jag är " . Haha alla som mig vet vad jag menar ;) .

- Jag red när jag var liten
Jag började rida väldigt tidigt , jag följde alltid med mamma i stallet och var med hästarna och så . Men efter ungefär 8 år så slutade jag .

- Jag samlar på 50-öringar
Haha verkar lite onödigt eftersom det är det absolut minsta värdet av alla pengar . Men när jag var liten så sa min morbror till mig att jag skulle få alla 50-öringar av honom . Och att jag skulle säga att jag skulle få alla 50-öringar av alla andra också , haha ! Så det fortsätter jag med . Och det gör jag mest för att när jag var liten såg jag upp till min morbror så mycket , vilket jag gör fortfarande . Och alla frågar varför jag samlar på just 50-öringar , men det är pga honom =) .

David after dentist

Typ alla har redan sett den här , men whatahell ! Det är typ en kopia på mig ( överdriver inte .. ) , haha xD . Enjoy !

Hos Sofie

Hello bitches !

Nu sitter jag hemma hos Sofie med Soufian och ska snart dra ut igen . Vi ska väl möta upp Alex och Linus om en stund så får vi se vad som händer ;)

Ni har väl inte glömt bort Fars-dag ?

Vi förlorade med 4 bollar men vi spelade ganska bra ändå . Eller jag tyckte inte att jag själv spelade så bra men whatahell .. Men men sånt är livet . Jag har iaf precis kommit ut ur duschen och ska bara fixa håret sen ska jag gå till pappa och gratta honom . Det är ju faktist Fars-dag idag . Och jag har inte köpt nått eller nånting :O .. Och jag hinner ju inte direkt baka nånting . Så han får helt enkelt nöja sig med att jag kom över . Haha så snäll jag är .. Men efter det ska jag möta upp Sofie och så ska vi gå ut .


Dom delade ut choklad i stan igår =)

Match mot söder

Nu har jag fixat iordning mig och så ska jag och Sofie snart gå till bussen . Och Sofie som inte har nån överföringssladd så kan jag inte ladda upp några bilder . Men jag lägger upp det sen när jag kommer hem . Men eftersom mamma står i caféterian så ska jag och Sofie kolla på lite matcher efteråt sen ska jag hem och plugga *suck* ..

Godnatt

Nu ska jag sova så jag får lite sömn imorgon till matchen !

Jag och Elin kom på dagens citat

We forget but we never forgive !

Com Hem

Har ni sett Com Hems nya reklam ? Om inte kolla här under då ! Asså det är faan bästa reklamen ever ! Överdriver inte xD !

Kom nyss hem typ

Godkväll/natt/morgon !

Öhh jaa .. Jag och Elin var ju somm sagt var i stan idag . Och det jag fick med mig hem var sammetsleggins , vitt baslinne , lång kofta/tröja och sammetsbh . Visar bild imorgon eller nått . Men efter stan drog vi till Handen och käkade . Sen mötte vi upp Sofie vid stationen och drog hem till mig och fixade lite grejjer . Och gick fram och tillbaks och blablabla .. Men sen mötte vi upp Soufian och Putte och var med dom en stund . Vi satt mest ute och snackade och bara chillade .

 Tills vi sen drog hem till Elin och kolla på Harry Potter och halvblodsprinsen med Krullet , Jimmy och Signe . Eller vi kom in i typ slutet , men whatahell liksom ! Sen vid halv två drog vi hem . För vi kan inte vara ute så länge eftersom det är match imorgon , och jag är sjuukt taggad :D !

Redan klar

Goodmorning bitches ;)

Jag har precis duschat och det gick ovanligt fort :O . Till och med mamma ba " Oj jävlar är du redan klar !? :O " . Snäll mamma va ? .. Men jaja jag ska bara fixa håret sen sminka mig . Sen är jag faktist klar ;) . Och då drar jag och Elin in till stan för att shoppa ! Men men jag glömde lägga upp några bilder från igår så här kommer dom .




I Torvalla


uff vi är ;)

Nattbloggning

Fyfaan vad jag är trött ! Känner att det är dags att gå och lägga sig kanske ? .. Medans Elin har suttit här och hållt på med min design har jag typ somnat , haha ! Inte så ovanligt .. Men vi ska försöka komma upp i ganska bra tid imorgon . Eftersom imorgon ska jag shoppa lite ;) . Så då blir det väl käka på donken och kanske nån Cappucino =) . Men jag bloggar nog mera på morgonen . Godnatt !

Woho !

Nu har jag äntligen fixat en design ! Eller jag och jag .. Det var faktist Elin :D ! Så thaaank you ;) . Men jag ska fixa lite andra grejer också på bloggen . But you'll have to wait and see ..

Flugan1 är borta

BARA SÅ ATT ALLA VET SÖRJER JAG JUST NU !!!!!




Texten går till dig Flugan1 !<3

Lowlifers

Det var en ganska bra dag i skolan idag och blablabla .. Iaf så efter skolan mötte jag upp Sofie vi drog till Torvalla och kolla på Elins träning . Sen blev jag och Sofie hungriga såklart . Så vi drar hem och käkar men sen drar vi till Torvalla .. Igen .. ( lowlifed fuckers , jag vet .. ) . För vi skulle kolla på Anton , Tobbes och Simons träning ( och såklart några fler .. ) men då är dörrjäveln låst ! Men Simon som är så snäll kom och öppna dörren =) . Vi kolla en stund och sen drar vi hem igen .. Och ska möta upp Elin vid stationen . Så sitter jag och Sofie på tåget och gör grisnäsor för att få Elins uppmärksamhet . Men hon är helt inne i sin egna lilla värld .. Och tåget var Ej i trafik och helt plötsligt ropar dom ut " Dörrarna stängs ! " Så då får jag och Sofie panik !! Och kutar ut allt vad vi palla . Hahaha xD !

Iaf så när vi kom ut ville jag ha godis ( daah !? ) . Men tror ni jag fick det ? Neeeeej !! =( För hon sitter vid bussen som en liten jävla barnrumpa och ba " Neej , jag vägrar .. ! " . Så jag och Sofie fick en toppen idé ! Vi släpar henne till bussen (Y) .. HAHA ! Och det var ju inte lite folk som glodde ..

Så skön kille

Ni vet han blonda bögen från programmet Ullared som var där med sin mamma ? Jag tycker han är en sån sjukt skön kille ! Tycker det är kul att han vågar stå för sig själv =) . Och igår morse visade dom ju hans nya video på The Voice . Haha den är ju så jäkla skön den låten !



Checka hans blogg ! http://mattixstylingtheworld.blogg.se

Sovmorgon idag

Godmorgon ! =)

Känner mig riktigt pigg idag . Gick till och med upp en timme tidigare bara för att raka benen och ta lång dusch . Även fast jag duschade igår . Haha jag är faan störd . Men guess what ? Jag känner att det ska bli kul fast ändå inte att komma tillbaks till skolan . Asså kul för att jag bara har suttit hemma dom här 2 dagarna vi varit lediga . Och känner att jag behöver ut och träffa lite folk ! Men så gillar jag ju inte skolan direkt ? Men men , får väl hoppas att det blir en bra dag idag trots allt =) .

Ska bara ..

Jag har fortfarande inte duschat ( fresh ! .. ) utan jag har suttit och kollat lite grejer på datan . Inte så ovanligt .. Jag säger till mig själv att jag ska bara kolla bussen . Men tror ni jag gör det ? Neejneej . Utan jag sitter och kollar bloggar och massa annat . Not so smart , maybe ! Men jag har iaf lite längre sovmorgon imorgon , för vår musikteori lärare är sjuk =) ! Så jäkla skön vecka det har varit . Vanliga dagar i måndags och tisdags , fast dom var helt okej faktist . Lediga igår och idag ! Och imorrn har vi extra sovmorgon =) . Men nu ska jag faktist hoppa in i duschen sen sova !

Dags att byta

Jahapp , då ska väl laget läggas ner . Tror vi kommer spela steg 3 sen får vi ju se hur det går där . Men om vi inte går vidare kommer nog alla byta lag . Det är liksom ingen idé när ingen kommer på träningarna . Jag har verkligen försökt att komma så mycket jag kan under den här terminen men jag har varit sjuk massor . Men det beror ju också på att mina småsyskon både hemma hos mamma och pappa drar med sig olika förkylningar och allt sånt . Och inte nog med det , min låtsasmamma är dagisfröken . Så hon drar med sig massa skit också . Jag blev typ aldrig sjuk förut , men när alla mina 4 syskon och Helena började jobba och så började jag bli sjuk hela tiden .

Men nu ska jag ta en skön och varm dusch . Sen gå och lägga mig . Ska försöka läsa lite i engelska boken också . Måste läsa klart den typ nu . För snart ska jag lämna in bokrecensionen . Men imorgon iaf så blir det nog inte så mycket uppdatering , För direkt efter skolan ska jag vara med Sofie och sen kommer Elin hit och sover  här . För vi ska inte gå upp allt för sent på lördag . För moí ska shoppa :D !

Bloggtorka ?

När man har som mest tråkigt på datan vill man ju bara läsa bloggar . Eller iaf jag , haha . Men det måste nog var a fel på alla människor idag . För typ ingen har uppdaterat . Elin som har varit hemma hela dagen har inte skrivit nånting , typ ingen "kändisbloggare" har bloggat nått .. Har alla bloggtorka eller ? Aja får väl hoppas att det går över till ikväll .

Varför ska allting krångla ?

Seriöst ! Jag försöker lägga upp bilder men det funkar ju inte . Antingen så är det fel på min data idag eller så krånglar blogg.se , som vanligt ..

Neej nu ska jag inte klaga ! Jag sitter ju faktist och kollar på gamla program av One Tree Hill ;) . Jag verkligen älskar det programmet . Jag har typ redan sett alla program men men . Det skadar inte att se dom en gång till , right ? Iaf så jag ska snart börja laga mat sen dra till träningen . Det blir väl mest snacka tror jag . Om vi ska lägga ner eller inte .. Men jag och Sofie kanske ska byta lag iaf , men vi vet inte vilket ? Kanske dags att börja snacka om det dåra .

Jag är så grym

Tack Fille för att du hjälpte mig med växthuseffekten =) . Jag känner mig ganska duktig faktist , för nu kan jag 7 av 10 frågor . Så det kanske går bra på provet trots allt . Men nu ska jag ta en snabbis dusch sen dra hem till pappa och hämta pengar . Hörs när jag kommer hem .

Design

Nu har jag bytt gratisdesign igen . Men det börjar bli lite uttjatande med samma tråkiga grej . Men även fast jag har sagt det sjuuukt länge nu så ska jag fixa header och det på fredag !

Plugg hela tiden

Godmorgon !

Har inte så mycket att skriva än att jag ska snart börja göra lite frulle och just nu sitter jag och försöker plugga . Det går väl sådär .. Fattar inte hur man ska förklara vattnets kretslopp , växthuseffekten och monsunvindar ? Så om det är nån snäll liten människa där ute som kan hjälpa mig med det ? =)

Börjar bli lite sent

Känner att klockan börjar bli ganska mycket . Eller för en vardag iaf , även fast jag är ledig imorgon . För om jag sitter upp längre , kommer jag säkert inte somna förrän klockan 5 - 6 ? Och mamma går liksom upp vid 5 så sitter jag fortfarande uppe . Haha ! Undrar vad hon skulle säga egentligen ? xD Men men jag ska fixa lite te , som jag typ alltid gör nuförtiden ? Sen ska jag sova ! Så jag säger godnatt nu ;) .

Sommarbilder del 1

Nu ska jag härma Elin ;) . Lägga ut lite bilder från sommaren . Faktum är att jag tänkte göra det igår men hann inte . Men sen när jag såg att Elin gjorde det kom jag på det igen !

 
Söta Anna och jag på skolavslutningen =)


Jag och Sofie på väg hem från Järnvägen cup


Mysig kväll med Elin på Gålö


Ute med the grabs


Kryssning med Elin


Klubberiet med Flisan


Väldigt lerig och kall Eken cup
( neej vi är inte seriösa! )


Jag , Sofie och Anton tälta hos Tobbe


Sportscamp ! <3


Landet med familjen


Cyklade till Årsta med Elin och Sofie

Nu har jag lagt upp några bilder .
Men det finns fler så jag gör en del 2 och lägger upp det snart ;)


Dagens citat

Äsch .. Små pojkar ska inte gråta .

HAHA ! Det är bara jag och Sofie som fattar . Feel the pain ;)

Vafaan har jag för mamma !?

Ibland är mamma världens jobbigaste ! Jag sitter och pluggar ( för en gångs skull ! .. ) i köket , så kommer mamma och sätter på skithög musik och börjar snacka med mig ? Och då säger ju jag såklart att jag faktist sitter och pluggar så om hon kunde sänka och vara tyst . Men tror ni hon gör det ? Neejneejneej ! Utan hon börjar snacka om att hon alltid får lyssna på mina låtar och blablabla ..

 Så jag går in på mitt rum och försöker plugga . Men 2 minuter senare kommer hon in och börjar krama mig , kittla mig och ba jag älskar dig och försöker få mig på bra humör ? Och sur som jag är säger jag ingenting . Så just nu sitter jag och surar på mamma , rejält ! Asså seriöst vilken jävla morsa börjar spela musik och snacka med en när man pluggar !? Min mamma är allt annat än normal ! Och det är inte på ett positivt sätt ( iaf inte idag ! ) .. Nu ska jag fortsätta sura sen planera helgen lite ;) .

Stressad jobbig dag

Det här är verkligen inte min dag idag ! Först det där med att mamma ringer en kvart innan vi ska åka . Sen skulle jag på träning . Och skyndar mig skitmycket . Jag var tvungen att fixa mig på 5 minuter och sen kutar jag till bussen . När jag väl kommit fram till Torvalla så ringer jag Sofie och frågar vart hon är . Nej då sitter hon hemma och säger att vi inte har nån träning idag .

 Och då flippar jag ! För jag hade stressat skitmycket dit och när jag äntligen kommit fram så måste jag åka hem igen -.-! Så det var bara att gå till bussen och sitta där i hundra år . Och det var skitkallt ute ! Fast det snöade :D . Så nu är vintern verkligen på gång . Yeeaaay , snart ska jag åka pulka och skidor ;) .

Träning snart

Jag är så jäkla sur på min mamma just nu ! Hon ringer mig kl 15 när jag sitter och pluggar . Och så säger hon att jag måste fixa iordning mig för att vi ska dra . Och jag fick flipp ! För då säger mamma att vi måste åka på utvecklingssamtal , eftersom hon trodde att det var imorgon . Men självklart så var det inte det ! Så jag fick klä på mig , sminka mig , borsta tänderna , platta håret och stänga av datan på 15 . Känner mig ganska duktig att jag hann faktist =) . Men det gick bra på samtalet iaf . Vi snackade om våran matte/no lärare och så . Men annars var det typ bra . Och nu ska jag fixa iordning mig för träning . Ska typ bara ta nån macka sen dra . Men jag bloggar mera ikväll .

Godmorgon

Fyfaan va skönt att vara ledig ! Jag vaknade liksom bara för en stund sen ? Och nu håller jag på att göra lite frukost/lunch till mig ;) . Det blir så glamouröst som hamburgare och pommes strips . Haha orkade inte göra nått annat och det är enkelt och går snabbt att tillaga . Men efter det ska jag plugga massor ! Fast jag känner mig ganska duktig för jag kan nog 4 av 10 frågor . Det låter jättelite , det är inte ens hälften . Men det här provet är sjukt svårt och jag kunde inga förut ? Så cred till mig !

Don't bring flowers

Tror att jag faktist ska gå och lägga mig snart . Känner mig ganska trött . Fast innan det ska jag nog ta mig en kopp te =) . Det låter som en härlig avslappnande plan .

I'm free !

Ikväll blir det stanna uppe länge ! För imorgon är jag ledig ! Och på torsdag också för den delen . Mwoohahaa . Känns ganska skönt faktist , vara ledig på den längsta och jobbigaste dagen dessutom ! Sen på tisdagen har vi ju halvstudiedag så vi börjar inte förrän 12.30 . Fyfaan va najs asså !

Apropå skolan så hinner jag inte skriva så mycket mer , jag måste plugga .. Har ju so omprov nästa vecka . Och jag ska faan klara det ! Så det är bara att plugga , plugga och plugga . Men jag har iaf G i NO nu =) . För jag förklarade för Federico dom 2 no-frågorna jag inte kunde . Så det känns jävligt skönt . Sen om 2 veckor ska jag göra komplettering på matten så jag får åtminstonte G där med . Jäävlar vad jag har mycket på gång just nu .. 

Detta är vad jag ska sysselsätta mig med just nu !
Träna till So'n och läsa klart engelska boken så jag kan skriva en bokrecension .

                                   
 

Har lite bråttom just nu

Godmorgon !

Tänkte vara så snäll och slänga in ett morgoninlägg . Jag hinner inte skriva så mycket eftersom mamma kommer och hämtar mig om typ 10 minuter eller nått ? Och då ska jag hinna sminka mig , käka frukost och platta håret . Jag känner absolut ingen tidspress . Verkligen inte .. Men men har som sagt lite bråttom så jag bloggar kanske när jag kommer hem sen idag . Eller vi får se . Eftersom jag måste plugga till mitt SO omprov ..

Ribby kl 8:15 imorgon

Jajjemen , imorgon ska jag och mamma dit och snacka med rektorn . Jag verkligen längtar ! *Hooooost* Men jag ska faktist sova nu . Så jag inte sitter och somnar på mötet . Haha !


Slänger in en jättesnygg bild på mig och Sofie från i somras typ .

Lite gladare nu !

Jag är sjukt jäkla glad nu ! För jag såg precis att jag inte har så dåliga betyg . Eller  ööh jaa .. Jag har IG i So , No och Matte . Men jag ska göra omprov eller komplettering i alla dom ämnena , plus att mamma och pappa vet redan om det . Eftersom jag har varit så ärlig och talat om det ;) .

Iaf så jag kollade nyss mina omdömen och såg att jag har G+ ( VG- ) :O ! Jag suuuuger på att rita och förra terminen skrev våran bildlärare att jag måste sluta prata och typ rita snyggare xD . För jag typ slarvade med allt jag gjorde , för att jag hatar att rita . Det är nog bland det värsta jag vet . Men jag hann precis bli klar förra gången med min mapp =) .

Mjukiskläder

Ligger här i soffan och har ont i huvet , mår illa och är jävligt trött . Fattar inte hur jag klarade av skolan idag ? Men jag har tänt lite ljus och satt på mig mjukiskläder =) . Men nu ska jag faktist sova en liten stund , så godnatt !

   

No lifer

Först måste jag bara säga att blogg.se är väldigt segt just nu . Iaf på min data . Jaja just nu kollar jag på Simpsons . Inget liv , haha . Men jag ska skippa träningen idag för jag har mått illa hela dagen :O ! Och jag orka inte dra hem för jag måste ju till Ribby imorrn och snacka med rektorn om att byta skola och blablabla .. Men nu ska jag tända lite ljus och sånt för det är sjukt kallt här hemma .


Jag och Anna driver på matten , HAHA !

Tema Dialog gjort av Mimmi Thorneus