Snart tisdag.. Snart tisdag..

Asså jag får verkligen ångest när jag kollar på alla bilderna som brudarna tagit i Malta. Vafan gjorde jag hemma!? Ja jag vet att jag klagar fett mycket och tycker synd om mig själv som bara den. Men jag har all rätt i världen att få göra det! Så den som får för sig att säga emot kan ju gå och dö.

Det blev visst inte självmord

Nej det blev tyvärr inte att jag begick självmord. Jag såg Bobby och insåg att han är ju bara för söt. Jag kan ju inte bara lämna honom liksom? Vore ju inte speciellt snällt.. Sen insåg jag att jag ville baka nåt. Så jag bakade kärleksmums till hela familjen. Men hör och häpna jag åt inget! Iofs är det inte så svårt att hålla sig borta från godsaker längre med tanke på att jag varit utan godis i 7 månader! Asså fattar ni hur mycket det är!? Det är snart ett helt jävla år! Vem i hela friden trodde att jag av alla människor skulle klara det!?!? Tror inte nån faktiskt hahah.. Men tji fick de!

TPL

Varför hatar Gud mig?!?!!?!? Kunde jag bara inte fått följa med till Malta och få vara med mina b-rudar!? Nej men skjutsa ned mig till västkusten istället, ja gör det.. Det är snällt. Eller inte. Jag ska gå och begå självmord nu. Tjaråå.

Rätt så okej dag på västkusten

Idag var det fan värt att vara här nere! Vi åkte som sagt var ut med båten och jag låg och stekte heeela tiden. Tror det var i ungefär 4 timmar som vi var ute med båten. Hur najsigt är inte det liksom!? Sen åkte vi hem och åt lite lunch för att bege oss vidare mot Apelviken där vi badade lite grann och jag fortsatte att steka. Ibland är livet härligt!


Detta fick bli dagens outfit.
Bikini - H&M
Topp - BikBok
Nya shorts - Vero moda


Detta gillas!


Och jag solade heeeeela dagen lång!

Sjön nästa

God fucking morgon bitches! Jag har precis tvingat mig upp ur sängen och satt på mig lite kläder för att snart gå ned och äta frukost. För att idag ska jag och min kära kusin, som kom hit igår med farmor, chilla on the boat. Hur najs!? Jag har satt på mig bikini, har med mig sololja i väskan så nu jävlar ska jag bli brun! Idag ska jag faktiskt försöka ta lite bilder. Så det kommer förmodligen ikväll nån gång. Och det blir nog inga fler inlägg efter det här förrän då ikväll.


Tänk om man hade en sån båt liksom..

Hinner ej blogga så mycket nu för tiden

Iofs hinner jag blogga ganska så mycket nu med tanke på att sen när jag kommer hem lär det bli väldigt dålig uppdatering. Men liksom hallå det är ju sommar? Man måste ju få njuta av det fina vädret!

Jaja nog med tantsnacket. Idag kom Helena och väckte mig vid 9 så åkte vi till Torp vid 10. Jag fick med mig ett par jeans, två koftor, två par shorts och en baddräkt som jag total dissat förut men när jag såg nån tjej ha den tillsammans med ett par jeansshorts blev jag helt kär i den haha.

Asså haha är det ett skämt eller?

Guzz om Nästan julstämning här hemma:
hmm... håller inte med om bilden...

Anonym om
Nästan julstämning här hemma:
Jävla hor bild du har där


- Det här inlägget skrev jag i julas, alltså för ett halvår sen, och ni kommenterar det NU!? Hahah asså say what? Och snälla bilden hittade jag på google och tyckte var rolig eftersom att just jag lyssnar på hardstyle. Jag la liksom inte upp den för att jag håller med den, utan tvärtom. Herre min gud läs hela texten innan ni eller aa du anonyma iaf, men du verkar tydligen inte ha lärt dig alla läskunskaper än.

I need you more than ever


Shopping shopping shopping = glad chey

Nu ska jag och Helena åka till Torp för att handla lite. Så jag ska köpa mig ett par nya jeansshorts och kanske nån tröja. Jag ska också kolla på en Samsung Galaxy S2. Det är den nya Samsung och den vill jag ha! Även fast jag bara haft min i ungefär 5 månader. Hehe.

Fullt upp hela dagen

Dagen började med att jag och Helena planerade vad som händer den här veckan osv. Sen åkte vi iväg och handlade lite. Vi åkte sen hem och åt lite middag, gick på hundkurs direkt efter och sen drog jag och pappa för att jag skulle övningsköra. Jag är en naturbegåvning helt enkelt på det där med att köra! Nej men asså ärligt det gick riktigt bra faktiskt.


Bobby på hundkursen idag.

Godnatt människor

Hoppsan det blev inga bilder. Jag glömde ju totalt bort att jag skulle fota massor. Så ja, det blev som sagt var inga bilder. Men jag köpte hårfärg, ansiktstvätt, mascara, tuggummin och så en väska. Fast väskan köpte jag inte på Gekås utan den köpte jag i en liten väskaffär utanför. Men aja nu ska jag sova. Jag är feeeeeeeeeeett trött.

Ullared woop woop

Godmorgon! Undrar om nån är vaken vid den här tiden egentligen.. Själv är man uppe med tuppen för att snart sätta sig i bilen och börja färden mot Ullared. Det betyder dess värre att det blir dålig uppdatering. Jag kommer kanske blogga ikväll och då ska jag även försöka lägga upp lite bilder. Det blir antingen halvdåliga mobilbilder eller så tar jag med mig kameran. Får sehelt enkelt. Men bilder ska det iaf tas imorgon för det förrådet behövs fyllas på!

Skjut. Mig. Nu. Tack.

Asså ååååh va jag hatar mitt liv! Jag ligger nu i min före detta (jätteosköna) säng och läser Elins blogg. Inget ovanligt med det liksom. Själva grejen är den att de har det skitkul på Malta och är fulla, gnuggar mutta, dansar med strippstång (som jag btw ska fixa till mitt sovrum nån gång) och har det allmänt skitkul!

Medans jag dåra är på västkustennykter det bara går att bli, går ut på promenader med Bobby (woho..), får höra ungarnas tjat hela tiden och som pricken över i:et har jag inga vänner heller. Varför inte bara begrava mig här och nu? Bläääää. Det är så illa så att jag sitter och tycker synd om mig själv! Rädda mig nåååååån. Nu på en gåååååång.

Rsklubbens bilträff

Eftersom folk drack så mycket igår var det måååånga som var sängliggande. Så det blev 6 bilar som kom till bilträffen fast de hade räknat med typ 10. Men aja. Det var väl inte så jättekul fast jag kunde ju dock smygtitta lite på en skitsnygg kille som var där på bilträffen. Så nåt positivt var det ju iaf.


Pappas.


Pappas och snyggingens bil.






Ful killes bil, snygga killens bil (!) och så pappas.


Ser ut som jag har fett bruna ben. Najs.

Midsommardagen

Tjabatjena! Här var det dålig uppdatering. Varför? Jo för att till skillnad från Stockholm så har vi strålande sol. Sköööööönt. Så jag har iprincip hela dagen legat och solat. Nu har jag iaf duschat och fixat iordning mig lite så ska jag och pappa snart åka på bilträff. Najs najs. Vi hörs när vi hörs!


Fastnar inte på bild idag asså..

Det går bra nu kompis..

Det går bra nu! Fan va jag älskar mitt liv ibland!! Eller aa.. Iaf den ekonomiska delen just nu. Jag har nu 3000 kr på kontot för att jag har fått pengar av mamma, Kerstin, farfar och Ulla för mina betyg. Fast mamma ska dock ge mig mer pengar men hon ger mig lite varje månad. Sen så plus att jag ska få pengar av Glenn och Camilla för att jag har matat deras fiskar i över en månad. Så då är det ännu mera pengar som rullar in på kontot. Här behövs inge jävla sommarjobb när jag har släkten. Fan va najs! Tja kläder och myyyyyycket dricka. All in när jag kommer hem!?!? OM det blir!


Cool chey.

Glad midsommar föfan

Idag är det ju fredag och även midsommar. Så ikväll är det all in! Eller nej.. Men hade jag varit i Stockholm så hade det varit det.. Men dagen till ära fick jag 4 cider av pappa. Woho! 2,25or ni vet ;). Hahaha! Nej faktiskt inte, min pappa är lite snällare än så. Jaja nu ska jag väl vara lite social med folket innan resten av släkten kommer.

 


Hej jag ser uppstoppad ut men det är najs!

101 kvinnor

Sitter nu i soffan och kollar på filmen "101 kvinnor". Filmen är jävligt rolig faktiskt. Rekommenderas en regnig och tråkig söndag kväll.

Bobby den söta

Asså Bobby är så himla söt! Typ dör lite inombords. Tror jag smugglar med mig honom hem. Låter bra va? Nej men iaf nu har vi varit ute på en långpromenad så han fick springa av sig lite. Nu väntar vi bara på att pappa och Helena ska komma hem så ska vi åka till farfar och Ulla.


Gamla bilder


Liten chey läser Eva & Adam.




Jag, pappa och Aoife på Skansen.




Jag och sysslingarna.


Lovar att jag pratade med Elin då och undrade ifall vi skulle göra nåt haha.




Porr!


Nyvaken brud.


Jag (så söt....), Christa och Bronwyn.


Elin hahahahaha!






Värsta asset! Eller...?


Hahah Myran på väg hem från Åland.




@bröllop.


Landet 09 med en snorig Jonathan i knät.


Ullared förra året.

Tillägnat bara till dig "Axel Alm"

Axel Alm om Fullt hus:
"Åh herre min gud nu är det 4 barn här fast det låter som om det är 10 barn. Det är heeelt sjukt! Aja idag har det varit en ganska lugn dag."

Så.. hur kan det ha varit en lugn dag? :S

- Jadu "Axel Alm".. Ja tidigare idag så var det en lugn dag.

Torsdag

Godmorgon! Jag vaknade faktiskt kl 9.30 idag. Iofs var det ju för att jag hade ställt klockan då men äsch.. Började morgonen med att ta ut Bobby på en promenad. Sen gick jag in och fixade frukost till moi. Senare idag ska jag träna lite och sen duscha. Vid middagstid kommer min syssling hit och så ska hela familjen åka till farfar och Ulla för att käka middag där. Värsta släktträffen när jag kommer ner haha.. Aja sånt är väl alltid trevligt!


Bild från när vi var i Irland förra sommaren.


Myser med Bobby i soffan

Fullt hus

Åh herre min gud nu är det 4 barn här fast det låter som om det är 10 barn. Det är heeelt sjukt! Aja idag har det varit en ganska lugn dag. Vi åkte först och hämtade Jonathan och sen gick vi ut på en långpromenad med Bobby. Alltså hunden.I  Imorgon ska jag vara hemma själv så då ska jag ta ut honom på en långpromenad.

Westcoast yeeaaaah

Det känns lite konstigt att sitta i sin gamla säng fast den är på ett helt annat ställe och så är den ju faktiskt inte min. Det känns faktiskt riktigt stört att jag hälsar på min pappa nere på västkusten. Jajaja finns inte så mycket mer att skriva nu.


HAHAHAHAH!
Jag och kusinen så "söta" för några år sen när vi var här nere.

Skövde

Mitt första stopp var då i Skövde och nu har jag kommit fram och bytt tåg. Jag ska åka ett litet Västtåg som de kallas haha. Väldigt mycket haha i mina inlägg har jag märkt nu. Men aja tänkte bara uppdatera er om vart jag är och så. Nu blir det nog inga fler inlägg förrän ikväll. Vet att jag bara skrivit tråkiga inlägg men det får bli så nu. Det är fan sommar! Antar att ni också har ett liv.

Bara några år kvar sen blir det att köra Ford!


Denna pudding ska jag lätt köra när jag tagit mitt körkort. Hur najs!?

På väg mot västkusten

Nu sitter jag på tåget på väg mot Uddevalla. Eller aa jag ska först till Skövde för att där byta till ett tåg mot Herrljunga för att byta ytterligare en gång till ett tåg mot Uddevalla. Men det ska nog gå bra! Jag har ju min data och så mobilen såklart. Funderar på att springa och köpa en macka också. Jag köpte en macka på Waynes coffee som var skitgod de tre första tuggorna men sen så märker jag att det är nån jävla stark senap (?) på mackan. Så det var 50 spänn åt helvete. Haha aja mamma har fört över pengar så jag klarar mig nog. Jag slänger nog in lite inlägg ibland. Så håll utkik!

Snart drar jag till västkusten

Imorgon vid 13 ungefär går tåget ned mot Uddevalla. Jag ska då spendera hela 2 veckor där nere med pappa och den släkten. Jag kommer ta med mig datan så jag kan blogga på tåget också och sådär. Najs va? Jag ska försöka att uppdatera lite bättre också då ;).

Detta sög ju

Jahapp nu sitter jag här igen då och har typ ingenting att göra. Bläää buhu det är så synd om mig. Snälla liksom.. Bruden sitter och tycker synd om sig själv. Men det har jag fan rätt till nu när jag inte har några vänner för tillfället. Tror bestämt att jag blivit lite schitzofren också.

Tråkigt inlägg - Yes

Godmorgon eller aa god eftermiddag kanske.. Men jag vaknade iaf nyss så nu ska jag käka lite frulle. Det var allt från mig. Tjaråå.

Million dollar baby

Kollade precis på den filmen och den var ju gryyyym! Satt och grät lite för mig själv den senaste timmen också.. Usch och fy haha. Nej men rekommenderar verkligen den filmen. Aja nu ska jag börja packa väskan. Åker ju till västkusten på tisdag i 2 veckor.

Snabb update

Nu sitter jag med lilla Albin i knät och kollar runt lite på facebook. Vi ska alldeles strax äta lite mat också sen blir det ut och övningsköra med Peter. Wish me luck! Eller nej det behövs inte, jag är ju förjävla grym på det där med körning.

Trött brud här

Tjaba boys and girls. Nu är jag hemkommen efter att ha kollat på film med Emil och hans kusiner Isac och Rasmus. Vi kollade först på Fast and the furious 5, kan ju dock meddela er alla att kolla den på bio istället för hemma haha. Sen började vi kolla på The Rite (tror jag iaf..), men de mumlade för mycket. Så det blev Priest som andra film. Den var väl.. Dålig. Jag kunde inte hålla mig för garv, så jävla overklig asså haha. Men jajaja nu ska jag lägga mig i sängen och börja lyssna på "Aldrig fucka upp".

Tjaråå!

Tur man har killkompisar

Vad hade jag gjort utan mina snälla och rara killkompisar? Alla är så gulliga och tar hand om lilla mig nu när tjejerna är borta. Så snart ska jag åka hem till Emil för att kolla på film med honom och hans kusin. Jag skulle egentligen dragit med Krüger och de på streetrace men det var fullt i bilen så jag med mitt fat ass fick inte plats. Haha. Nej men så om en timme ungefär tar jag bussen mot Emil så får vi se vad som händer senare ikväll.

Svar på fråga

Anonym om Lite tröstshopping:
varför drog du inte med brudarna till Malta ?


- För att en månad innan betalning fick jag reda på att jag skulle betala hela resan själv. Och jag skulle inte hinna jobba ihop så mycket pengar på en månad.

My new buddies

Godkväll folket. Fodas skjutsade hem mig så jag kom hem för ett tag sen. Skönt. Okej ikväll.. Det började med att jag åkte och handlade lite med mamma, kom hem och käkade. Sen kom Fodas och Victor och hämtade upp mig så åkte vi och hämtade upp Passe. Vi drog vidare mot Jakobsberg för att träffas en snabbis på bilträffen. Vi mötte även upp Pontus, Lind, Natta och Nicole på vägen.

Men aja så kommer vi fram till garaget och står och snackar lite och sånt där. Jag var tydligen populär bland killarna också haha. Passes och Fodas och aa deras polare fråga typ om jag var singel och lalala.. Haha lite kul. Men sen har det inte hänt så mycket, vi har umgåtts helt enkelt. Nej men killarna är verkligen skitschysta mot mig nu när brudarna är på Malta och Lisa som inte kan träffas för hon spelar ju Eken. Det är tur jag har grabbarna grus helt enkelt.

Lite tröstshopping

Drog med mig mamma till Handen så att jag kunde tröstshoppa. Nu mår jag bra en liten stund till. Tjaråå.




Allt är ifrån H&M.

10 år och sjunger som en Gud typ

Uppdateringen på topp

Aa fast nej. Igår iaf vakna jag vid 14 sen drog vi iväg på middag hos Peters föräldrar. Vi käkade lite och blablabla. Sen vid 21 skjutsade Peter hem mig till Krüger där det var lite folk. Jag fick sen skjuts hem vid 1.30 av Lindh. Nu har jag vaknat och dricker en kopp te. Lite senare ska jag förmodligen åka till Handen med mamma.

Kommer inte träffa mina b-rudar på 3 fucking veckor!!

Nu är det så att alla mina brudar (förutom Lisa) är på väg till Arlanda för att åka till Malta, medans jag är kvar hemma och ska åka till pappa på tisdag. Jag kommer hem den 5 juli och kommer därför inte träffa de på 3 veckor.. Ibland undrar jag varför Gud vill straffa mig så mycket.

Just nu:


Hungrig chey som vill äta subway.

Some shopping

Vid 11 ungefär mötte jag upp Linnea och My på bussen så åkte vi till Handen för att handla lite. Jag fick med mig småsaker som var behövliga. Men nu ska jag åka till Elin för att umgås innan hon och de andra brudarna åker till Malta..


Två par shorts (som ser gigantiska ut haha) - Cubus
Sololja - Cubus
Bandeubh - BikBok

@krügers plaaaace

Tjabatjena gott folk! Nu sitter vi några st hemma hos Victor och softar lite you knoooow. Det är jag, Elin, Amanda, My, Hanna, Lisa, Linnea, Kevin, Jack, André, Emil, Oskar  och Victor såklart! Men men nu ska jag vara social. Tjaråååå!

Idag satte vi ÄNTLIGEN upp låset!
Love you guys ♥

Snart fixa håret, sminket och naglarna

Nu har jag tagit mig ett långt skönt bad. Nu ska jag bara packa det sista så drar vi till Peters föräldrar för att Bettan ska fixa mitt hår och mina naglar, Sandra ska sminka mig och hjälpa mig välja ut smycken. Blir ju ompysslad hela dagen. Fan va soft.


Lilla Albin 11 dagar.

Här finns ingen tid till att blogga!

Jag hinner verkligen inte att blogga nu, imorgon och kanske inte på tisdag heller med tanke på att det är bal och sen skolavslutning. Så tyvärr bitches! Vet att ni kommer sakna mig oerhört mycket de här kommande dagarna. Eller?


Bild från när vi var på big brother!

Fix och trix hela tiden

Sådär nu har jag kommit hem från Haninge centrum. Var tvungen att åka dit för att handla ett linne och sen sola. Nu har jag duschat och bytt om en snabbis så kommer pappa snart och hämtar mig. Vi har ju inte träffats på ett tag eftersom pappa och Helena har flyttat ned till västkusten. Så det blir att träffa den släkten idag på en middag. Jag slänger in ett inlägg när jag kommer hem sen ikväll, det får bli ett inlägg om mina planer inför imorgon. Inte det roligaste inlägget kanske men men det får duga helt enkelt.


Jag och pappa förra sommaren.

Heeeeemma

Kom hem för ca en halvtimme sen. Vi har inte gjort speciellt mycket ikväll utan typ bara träffat några och aa blablablaaaaa.

Sola och bada lalalala

Fan va jag älskar vädret! Även fast jag råkade försova mig idag.. Yes det är sant.. Jag försov mig på en helg (?)..! Nu ska vi snart äta lite här hemma sen ska jag börja fixa iordning mig för att dra iväg på fest. Vi hörs när vi hörs.

Dag 15: En bild som för mig betyder kärlek


Mamma och Peter är bland det sötaste paret som finns och de strålar verkligen kärlek om de två!

Tjaba tjena

Känns skönt att jag och Elin sovit bort hela dagen idag.. Najs. Vi vaknade vid typ 16, gick upp och käkade frukost sen kollade jag på när Elin och Jimmy spelade x-box i typ 2 timmar. Sen kom Lisa och Sofie så mötte vi upp Linnea för att åka och bada. Så nu har jag, Elin och Sofie kirrat årets första dopp. Lite sena? Yes. Men men. Sen skulle vi kanske åka till Drevan med Oskar och Krüger typ, men vi orkade inte ända dit bort. Yes det var min dag.


Bild på väg till Rudan, snodde bilden från Elin hehe.

Jag och Myran ägde hela showen jaaaoooow


Älskar våra snygga outfits haha..

Ny design

Värsta designen  jaaooo! Eller...? Nej men jag orkar inte tänka ut värsta snygga så det blev en väldigt enkel som Elin gjorde klart på 10 minuter. Hehe.
Men aja nu ska vi gosa ned oss i hennes säng. Godnatt folket!


Bild från förra helgen.

Dag 14: Finaste citat du vet

"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."

Solning på g

Ska dra hem till Elin en snabbis nu sen ska vi dra och sola solarium. Behövs ju nu sådär några dagar innan balen. Jag ska sola på lördag också. Så nu jävla ska jag bli brun! Men det lär inte bli så mycket uppdatering för Elins tangentbord är heeeelt fucked up. Så vi hörs när vi hörs.

Svaaaar

Clara om Snart är de mina!:
converse är verkligen så jäkla snyggt. tog du röda som på bilden? :)

- Yes, jag tog de röda! :)

Lite natthumor sådär ba

Du vet vem du är så snälla ta åt dig

Snart är de mina!

Imorse beställde jag ett par converse, så de lär komma imorgon eller på fredag. Så jävla najs!

Dag 13: Finaste bild du vet

Eftersom jag inte har nån speciell fin bild så tog jag nån random från google.

Kan ikke sova

Godmorgon, eller nåt sånt, folket. Nu ligger jag i sängen och kan ej sova. Jobbigt läge va? Yes jag vet. Den här långhelgen gjorde att jag kom in i sommarvanorna.. Det var ju mindre bra liksom. Men men så kan det gå ibland. Nej nu ska jag banne mig sova! Så godnatt.

Svar på fråga

kajsa om Lördagens outfit:
Vart kommer kjolen från? och när köpte du den? :)

- Kjolen kommer ifrån H&M och är köpt förra året, så den finns tyvärr inte kvar.. :)

Lördagens outfit

Bildbomb från långhelgen

Den här långhelgen har varit riktigt grym faktiskt! Började veckan med lite chill på ängarna och hos mig med några kompisar. Sen i fredags blev det streetrace och i lördags och söndags så drog vi på fest! Jag låter bilderna tala för sig själva.








Lång chey.


Killen som dammsuger frivilligt.


Nyvaken kille.










Grr på de där två asså!


Mitt snyggaste ansiktsuttryck.








Toahäng är alltid lika coolt.










Galen brud.



















Klänning till skolavslutningen - Check!

Jag, Elin, Lisa och Sofie var i Handen idag och jag hittade en klänning som jag ska ha på skolavslutningen. Fan va skönt. Så imorgon innan jag drar till skolan åker jag till Handen en snabbis och köper den. Visar bild imorgon!

Dag 12: 5 mål i livet

- Bli modestylist.
- Tjäna bra med pengar.
- Gå på Victora Secret fashion show.
- Åka till Qlimax.
- Ha ett riktigt stort och fint bröllop.


OM jag ska dit!

Dag 11: Msn profilbild (skype)


Den har jag på msn just nu fast jag använder aldrig msn.

Mobbade bilder - Yes!

Jag tyckte att folket på stationen (= ingen haha) skulle få sig en liten privatshow sådär på morgonkvisten. Det blev även några riktigt fina bilder. Eller...?


Amanda var skitsnygg igår!


"Softar på stationen.." Haha.






Hej-jag-leker-sexig-men-misslyckas. Yes det är najs!


Elin mästerfotografen.. Fast nej.

Känns lite sorgligt faktiskt..

Att det är våra sista luncher tillsammans imorgon och på onsdag.. Blääää.

Godmorgon världen

Vilken underbar dag!

Idag mår man som man förtjänar kan jag ju säga.. Men men det är bara att tagga till för ikväll blir det fest igen! Jag ska iaf snart käka lite middag sen börja fixa iordning för kvällens festligheter. Så det lär ju inte komma upp några fler inlägg ikväll.

Godnatt!

Kom hen flr en halvitmme sem!½ men nu ska jag siva så gofnatt!D

Dag 10: En snygg person

Han jag egentligen skulle vilja ladda upp ett foto på här är så jävla snygg, men det skulle bli lite pinsamt så jag låter bli.. Haha.




Så jag lägger upp bilder på snyggingen Michael Schofield!

Fullt hus hela tiden

Jag som trodde att det skulle bli mycket att bara brudarna skulle vara här, men oj va fel jag hade. Totalt har det varit 8 brudar och 14 killar hemma hos mig de här 2 dagarna. Inte alla samtidigt dock. Så det har ju inte blivit mycket sömn direkt.. Jag tror jag har sovit ungefär 9 timmar totalt de här 2 dagarna. Och ikväll ska vi förmodligen iväg på streetrace så då lär det ju inte heller bli så pass mycket sömn. Nu börjar sommarvanorna komma haha. Men aja nu ska jag åka till Huddinge sjukhus för att hälsa på mamma och Peter och lilla Albin. Vi hörs när vi hörs.

Porrfilm

Jahapp då sitter jag, Amanda, My, Elin och Lisa och kollar på nån jävla p-rulle på tv1000 där de låtsas ha sex? Ska det va porrfilm så ska det va!

Dag 9: Gammal och ny bild på mig själv


Gammal


Ny

Lilla Albin

Jag har fått en lillebror!

Nu äntligen har jag fått en lillebror! Och han ska heta Albin. Jag vet inte riktigt när mamma och Peter kommer hem så jag och Elin passar på att njuta av friheten hemma hos mig och färgar håret på mig. Alla andra har dragit nu och sådär, ganska skönt faktiskt! Ikväll vet jag inte riktigt vad vi hittar på men jag vill fan dra ut asså!


Brist på bilder!

Godmorgon godmorgon..

.. Hör fåglarna sjunga glatt, godmorgon godmorgon i kööööör!
Nu sitter vi alla brudar hemma hos mig. Eller aa hälften sover, Sebbe är även här kvar själv eftersom hans polare drog haha. Snart kommer även Stefan, Oskar och Victor tillbaks från deras promenad. Det har föfan varit folk här hela tiden ikväll/nu på morgonen, amen det är naaaaaajs!

Mot ängarna

Nu ska alla vi brudar (minus Elin och Amanda som kommer senare) möta upp Krüger, Fodas, Oskar och Stefan, kanske Passe, för att spela lite fotboll (tror jag?) och sådär. Sen ska alla vi brudar hem till mig för att öva på våran grymma låt! Så det blir inga fler inlägg ikväll. Tjaråå!
Hittade en bild från Sofies data.

Dag 8: Något jag saknar

Något jag verkligen saknar är min katt.
Ingen kan nånsin förstå hur mycket han betydde för mig. ♥

Jag suger på kubb

Tjaba folket! Jag kom hem för typ 40 min sen. Jag mötte upp Linnea, Sofie, Victor, Stefan och Oskar sen begav vi oss till ängarna för att spela kubb. Vi körde typ 3 omgångar sen drog vi och mötte Fodas vid Daisys en snabbis. Sen sa vi adjö till Sofie som skulle ta bussen hem och vi sa även adjö till Fodas och Victor som drog hem med bilen. Jag, Stefan och Oskar gick med Linnea hem, sen var det bara raka vägen tillbaka. Juste jag fick ett tuggummipaket av Oskar också för att han råkade kasta ut typ halva mitt paket i söndags haha! Jaja, det var faktiskt skönt att få komma ut och göra nåt istället för att bara sitta hemma och dega meeeen imorgon ska alla vi brudar förmodligen träffas hemma hos mig och öva på vår låt ;).

Tema Dialog gjort av Mimmi Thorneus