Söndagsmys

Fick åka hem till Elin idag för att väcka henne, sen kunde vi äntligen bege oss mot stan. Det blev en mysig dag med lite frozen yoghurt och inhandling av laddare samt hårfärg.

Återigen ensamma Alexandra

Som vanligt varannan helg har jag inga vänner. Det ska tydligen jobbas, pussas med sin kille, vara handikappad eller festa med laget. Tack för det kompisar, verkligen! Skämt å sido, hade jag iaf en mysig fredagskväll med lite xbox, gurka och dip. Igår spenderade jag kvällen med att låtsas internetshoppa. Trevligt det där.

Asså wow

Finns det något bättre än att få gratis lunch från ett café med hur mycket gott som helst? Seriöst, anledningen till att jag älskar min praktik är för den underbara lunchen vi får. Bilderna gör dock inte rättvisa för hur gott det är!

Ceasarsallad med kyckling, bacon och parmesan.

Grillat surdegsbröd med serranoskinka, tallegio ost och pesto.

Tallegio osten smakade lite som getost och konsistensen var som mozzarella, asså det var hur jävla gott som helst ska jag säga er.

Och så var det torsdag

Det är redan torsdag - helt sjukt. Den här veckan har gått riktigt fort faktiskt. Har praktik nu i 2 veckor, eller aa imorgon är det bara 1 vecka kvar. Iaf! Vi har praktik i Skrapan och har något projekt där. Var bara modell idag så det var rätt lugnt. Hade kassamöte på jobbet idag också, det var mindre roligt kan jag säga.

En bättre måndag

Har varit med Linnéa idag och gjort en utav sminkningarna till mitt gymnasiearbete. Senare mot kvällen blev det en tripp ned till automaten för att handla lite mys och nu movietime.

Myslördag

Det är officiellt, vi har nu blivit gamla. Istället för att gå ut och fira Amanda som fyllt år, var vi hemma hos My och hade myskväll. Linnéa hade bakat en tårta som var supergod också, det var en riktigt trevlig kväll.

Finmiddag

Jag och Elin begav oss hem till Jens och Dogge och blev bjudna på riktigt god mat. Det blev nån kycklinggryta typisch med broccoli. Gott var det, må jag säga er. Vi drog en storhandling inne på Hemmakväll och köpte godis till ett helt kompani. Nu, mår jag illa. Avslutar det hela med Disney Channel i sängen. Underbart.

Defqon bokat

Asså maaaajgad!! Igår bokade vi ÄNTLIGEN Defqon! Helvete va taggad jag är. Bara 98 dagar kvar nu! Mycket utropstecken!

Hard with style

Begäret av en ny podcast var rätt så stort nu när jag är ikapp Kutskis podcast kan jag säga! Kan ju inte vänta en hel jävla vecka innan nästa avsnitt kommer ut. Så nu lyssnar jag på Headhunterz podcast. Woopwoop.

Pubhäng, jacuzzihäng och xboxhäng

Det är iprincip vad min helg har bestått av. I fredags åkte vi alla tjejer (- en jobbande Elin) till en pub i Gamla stan med Anton och Adam. Var en trubadur där så det var riktigt trevligt faktiskt. Avslutade kvällen med att bada lite jacuzzi och Vegabaren. Mötte upp Kling och Klang (Jens och Dogge), åt lite lunch och en glass i solen. Vi avslutade kvällen med att hämta upp Elin och spelade Xbox hos mig. 

Var bara tvungen att göra den, blev inte speciellt förvånad dock haha.

Studentmössaaaaa!

Idag är en ypperligt bra torsdag! Det är bra jävla väder och min studentmössa har kommit!! Happytimes motherfuckers!
 

En sån där lång dag

Brukar iprincip aldrig somna innan 2 nu för tiden, men på onsdagar när jag har jobbat är det fan i mig nästintill omöjligt att varva ned. Det är dags för: Operation Alexandratvingarsigsjälvtillsömns. Håller tummarna och hoppas på det bästa. Godfuckingnatt.
 

Best pants in the world

Nog bland det bästa köpet jag gjort nånsin, eller aa inom byxkategorin i alla fall. Snygga som fan men att de är så sköna är det absolut bästa.

Elin fick ryck

Och skulle bestämt rensa källaren.

Elin fick ryck

Och skulle bestämt rensa källaren.

Alla älskar vi matbilder

Den här helgen har jag hunnit med att jobba på Attitude mässan, ligga hemma och kolla massa avsnitt av Suits, äta middag ute med Elin och hennes familj för att fira gamlingen som blivit 19 barre och kollat fler avsnitt av Suits. Summa kardemumma = bra helg.

Backstage innan catwalken började.

Lunch med Therese.

Sänghäng framför Suits.

Mycket god middag på Fem små hus.

Fint ska det va till födelsedagsbarnet!

06.36

Och jag sitter på tåget. Har inte lyckats få många timmars sömn, men det är ju standard. Nu är jag på väg till Kistamässan för att jobba på Attitude mässan med skolan. Är inte så jättetaggad nu men efter några redbull och några fler koppar kaffe ska det nog lösa sig!

Get that tan



Folk som frågar mig vad jag gör i skolan

Det här är vad jag gör i skolan. Minst en slagg per dag. Skönt som fan är det också. Idag vågade dock en utav mina lärare inte väcka mig så han hämtade skolsköterskan och bad henne väcka mig och så vart det ett jävla liv om hur jag mår osv. Jag var ju bara trött haha, låt mig sova!!
 
Ser ju ganska nöjd ut om jag får säga det själv..

Kaffe gör susen

Idag är en bra dag! Trodde inte jag skulle orka kliva upp efter ungefär 2 timmars sömn, men det gjorde jag! Efter en skön dusch och en väldigt stark kopp kaffe kände jag mig levande. Med Kutskis podcast i lurarna så kan man inte heller bli annat än taggad.



För isolerad

Låg i sängen hela dagen igår och jag har gjort exakt samma idag. Kände att det räckte inte med en veckas ledighet, jag behövde 1 dag extra. Jag har iofs varit hos Lisa ikväll med Sofie och My och snackat lite skit, så helt isolerad i sängen har jag inte varit.

Såhär blir det när man ligger hemma en hel dag..

Girls night out

Eller inte. Jag drog ut med Sofie, Amanda och Emy till en början sen joinade Amandas kusin Kristoffer och hans kompis Ludde. När vi väl står i kön så försvinner Emy och hon hittar inte tillbaka, Sofie och Amanda letar efter henne medans jag går in med Kristoffer och Ludde. Var med de iprincip hela kvällen men sen blev Kristoffer utskickad (standard i Amandas släkt haha) och jag var då själv. Då kanske man ska tänka på att åka hem, men ikke sa nikke. Jag hittade Tobbe, Emil och Mogge och var med de istället resten av kvällen. Girls night out var det va....
 
Kollade i väskan och blev lite smått chockad...
Först och främst att det är kaos i hela väskan
och sen varför i helvete ligger min freebra i väskan...?
 
Tema Dialog gjort av Mimmi Thorneus