Lycka

Vaknade upp imorse av ett väldigt bra mail från min lärare, hon skrev att jag är godkänd i mitt gymnasiearbete! Helvete vilken lättnad. Nu sitter jag på religions lektionen och för en gångs skull faktiskt gör något på den här lektionen. Go me. 

Det här med att leka wifey

Är inte min grej. Gjorde jättefina pizzabullar hemma hos pappa och Helena förut, så då tänkte jag vara lite snäll och göra det hemma hos mamma. Det gick åt helvete. Vet inte ens varför jag försökte. Det är nån förbannelse med köket hemma hos mamma, allt blir bara fel. Skit också.

Hur pizzabullar ska se ut och hur mina blev....

Och så var helgen slut

Den här helgen har gått så himla fort. Väldigt deprimerande faktiskt. Fast har ändå hunnit med rätt mycket. Igår var det jobb på schemat och sen hem till min faster för att fira min kusin. Direkt efter det blev jag upphämtad av Dogge och Jerry, så åkte vi plus Jens och Freddan till bilträffen i Barkarby. Var mycket trevligt och såg många fina bilar jag ville ha. Ganska trevligt med sol hela helgen också. Det tackar man inte nej till!

Friday på Fridays

Varit en väldigt mysig dag!! Satt på uteserveringen på Fridays med mina babes för att sen avsluta det hela med en middag, riktigt trevligt. Nu, är jag trött. Taggar för jobb imorgon då. Mindre taggad, men sånt måste man ju göra också!

It's a good day people

Idag, jävlar vilken bra dag det är! Precis tagit ett blodprov hos läkaren och jag började inte ens gråta. Stolt. Har varit en bra vecka också, igår hade vi en makeupartist i skolan som visade hur man sminkar till dragqueen. Riktigt coolt. Tänk om man var så duktig!

Tur att vi har Jonatan i 2an som fick ställa upp som modell.

Snabbvisit

Har varit nere hos pappa och Helena över helgen, en snabbis sådär. Pappa fyller ju 40 imorgon så det skulle firas! Jag hade kul och det märktes igår, fast pappa gammelgubben han mådde då fan inte bra. Garvade lite åt honom.


Nån jävel tyckte att jag inte var säljbar haha, vem som skrev det är fortfarande en gåta olöst..

That broke my heart

När Mike väljer Harvey istället för Louis, ja jag fällde en tår. Asså åh wow Suits <3

Länge leve min egna säng

Sen i lördags morse har jag trott att jag haft migrän, tills jag i tisdags åkte in till sös och fick reda på att jag fått en kraftig hjärnskakning. Så det kan gå när fulla Dogge glömmer att ta emot fulla Alexandra när hon hoppar upp på hans rygg. Har varit 3 trevliga sömnlösa dagar helt ensam på ett sjukhus. Ni ser ironin i det hela va?

Fick dock sällskap av mamma som kom med mat och en jävla massa godis. Sofie svängde förbi en stund också så vi kunde catcha upp vad som hänt de senaste dagarna. Bästa av allt var dock när jag kom hem idag och ser att mamma storstädat hela mitt rum tipp topp, när det såg ut som ett bombnedslag när jag åkte hemifrån i tisdags. Det var lycka. Ibland är mammor rätt bra ändå.

"But first.. Let me take a selfie"

Vet inte om ensamheten eller..

..om maten var mest deprimerande.

Busy doing nothing

Alltid lika skönt med entreprenörskap på torsdagar, det menas med att man kan dra en slagg i nån timme och lite till. Lycka.

Chillar i mina nya pjucks som jag tvingade till mig av mamma.

Go me

Har varit hemma iprincip hela jävla veckan på grund av mina magkramper som kommer och går. Därför har det blivit mycket mys med min blondie. Igår var jag faktiskt ute och sprang med min bög också, i hela 20 minuter (och ja, för att vara rökare med jordens sämsta kondition är jag väldigt stolt över mig själv), vi avslutade det hela med ett benpass. Kan knappt gå idag.

Dessa jävla magkramper

Asså seriöst snart kommer jag att cutta nån om inte mina jävla magkramper blir bättre. Det var en jävla tur att säsongspremiären av Game of Thrones var igår. Då kändes livet helt okej ändå.

Kollektivet

Efter jobbet igår drog jag hem till Dogge där alla mina små bögar var förenade. Vi åt lite mat och vår käraste Daniel som jag inte träffat på länge kom även och joinade oss. Vi åkte till Solidaritet Arena där Kollektivet spelade och vi var bokstavligen talat först in, fick nr 1 garderoben haha. Var en bra jävla kväll som avslutades med fyllekäk med min bästa partner in crime.



Nytt i garderoben

Var lite halvt bakis igår efter att det blev en spontan utgång med Linnéa, Johanna och Amanda. Vilken tur att man började jobba kl 17 då. Även fast jag inte var på tipp topp slängde jag på mig min nya kappa och mina nya byxor. Första gången jag var hyfsat snygg dagen efter en utgång. Go me.

Lyxfrukost

Har äntligen fått medicin för mina magkramper, thank god. Dock smakar den skit kan jag tala om. Vilken lycka för mig att jag måste ta den 3 gånger per dag, yeeeaaay.
 
 

Känns som att det går framåt

Tänkte vara duktig och skriva på en utav mina uppgifter till svenskan, kom så långt till en halvknackig inledning, sen gav jag upp... Dessutom måste jag skriva efter rubriken som min lärare valt så fint åt oss. Går käpprätt åt helvete kan jag meddela för er.
 

Bedtime

Lyckades sova bort mina magkramper och huvudvärk igår, skönt. Sov ända fram till 15.30, hade dock kunnat somna än men tvingade upp mig själv faktiskt för jag kände att det var dags. Nu ligger jag och myser med min partner.

Hur söta är inte vi här då? Jo tack, jag vet.
Tema Dialog gjort av Mimmi Thorneus