at elins place

Ey waaaaaazuuuuup!?
Öh nej okej.. Coola jag är hemma hos min lille vän Elin. Händer nog inte så mycket ikväll. Eller jag vet att det inte händer nånting alls ikväll. Men aja det tar vi igen nån annan dag under lovet! Vet inte riktigt när jag ska hem. Mamma sa först 23 men hon verkar tydligen ha lite beslutsångest och vill att jag ska komma hem tidigare.. Varför!? Hon vet inte ens själv, puckade människa asså..


Lite hungrig sådär på morgonkvisten vid 5..

Hejjagvilldraut.NU!

Bläää va det är tråkigt att vara hemma på en lördagskväll. Fyfan för det! På höstlovet så måste jag dra ut nånstans! Iaf så idag kanske alla vi brudar ska ha Hannah Montana maraton. Just because we love Hannah Montana!


Detta var för typ exakt ett år sen!

Är det deppmode eller?

Ja det är det. För att jag måste vara hemma ikväll. Gaaah! Jag hade verkligen längtat efter den här dagen så jag och brudarna kunde dra ut. Men nej inte jag. Aja skitsamma det blir en hemmakväll med Helena och förmodligen hennes föräldrar. Helt ok ändå. Som tur är har vi ju lov nu. Sköööööönt!


Väääääldigt gammal bild på mig och Helena. HAHA!

Oj va fel man kan ha.

Japp. Det blir ingen utgång för mig ikväll. För att jag inte sa till pappa att jag hellre ville vara med brudarna än att sova där. Så nu är mamma skitsur på mig och hela min kväll är förstörd. Score på den!

Trött brud här

Vi drog som sagt var till Marc efter många om och men. Gjorde inte så mycket där, sen vid kvart i ett kom Peter och hämtade mig. Och aa nu sitter jag här. Ska typ gå och lägga mig i sängen och lyssna på musik nu. Imorgon ska jag fanimej dra ut!


Bild från i somras

Tjena bitches!

Nu sitter jag hemma hos Linnea med Elin, Myran och Morran. Vi ska förmodligen till Marc.. Eller aa just nu vet jag faktiskt inte. Men aja byebye!


Haha Soufian skrev det här när jag skrek ut i klassrummet at jag skulle på toa!

Tillägnar detta inlägg till min gammelmormor

Eftersom det är Rosa Bandet galan ikväll så ska jag tillägna detta inlägg till min gammelmormor som dog 2002. Min gammelmormor stod mig väldigt nära. Jag kommer aldrig glömma stunderna när vi satt och fikade, gick ut på promenader, varje gång hon skämde bort mig och stolt berättade för sina väninnor att jag var hennes barnbarns barn. Hon var alltid glad och spred massvis med glädje. När hon låg på sjukhuset var det enda hon ville ha en teckning av mig, allt annat kastade hon iväg. Och sen dagen innan julafton försvann hon.. Jag kommer alltid att komma ihåg det. Det var den sämsta julafton jag nånsin haft. Och jag kommer aldrig glömma min älskade gammelmormor!♥

Engelska just nu

Städa, städa, städa och lite mera städa

För snart kommer mamma och Peter hem. Eller aa snart och snart.. De kommer hem vid 00-01 ikväll/natt. Men jag ska iaf städa lite innan de kommer hem, det är inte så mycket faktiskt. Aja blablabla.....


Jag och Melina i lördags

Let's workout!

Elin och Sofie är nu hemma hos mig, de ska sova här också fär jag vågar inte sova själv eftersom vi kollade på Paranormal Activity 2. Jag, Elin, Amanda och Linnea grät och garva samtidigt (?).. Den var iaf skiiiiiiit läskig! Men aja nu ska vi träna lite här hemma.

Godnatt people

Känner att det är dags för moi att gå och lägga sig. Jag ska gå och lägga mig i mammas och Peters säng och försöka somna.. Det är fan läskigt att sova själv! Aja godnatt.

Är det storbloggarN eller?..

...OM det är!
Nej men iaf igår var ju aa.. Vissa grejer var bättre än de andra haha! Men aja blablabla.. Disney Channel är såklart på tv'n . Love it! Imorgon ska alla brudarna käka middag och sen slagga här. Naaaajs.


Bara för att vi är über gulliga på den här bilden!

Ja det är sant, det är fucking iskallt ute!

Nu sitter coola jag nere vid datan hos Amanda medans Elin och Amanda fixar sig. Vi ska snart dra tror jaaaag. Jag måste ju faktiskt sova hemma ikväll för jag och mamma ska diskutera. Låter alltid lika läskigt när hon säger sådär. Men jag vet redan vad hon kommer säga så det är chiiiiiiiiiiiiiill.


Bara för att det snöade idag!....

Regn regn och lite mera regn

Sånt här äckel höst väder hatar jag! Bara så att ni är medvetna om det liksom. Iaf så idag slutade vi typ 2 timmar tidigare, naaajs va? Men det som är onajs är att jag var fucking två ynka poäng ifrån att få mvg på mitt tyska prov!! Irriterad brud? - JA! Men eftersom Doris älskar mig så ska jag göra en komplettering nästa vecka så jag kan få mvg. Det är najs!

Öh blablabla.. Efter skolan drog jag och Sofie för att träffa Lovisa och Ingrid från Sportscamp som vi inte träffat på 1 år typ!? Vi skulle fika på Söder, men hann bara till tunnelbanan i Gamla stan innan de var tvungna att gå tillbaka. Lite fail där va? Ja jag vet. Men jag och Sofie drog iaf och fikade sen drog vi och mötte upp Sofies pojkvän Rasmus på tåget. Han är godkänd!


Saknar sommaren när man var så brun,
solade, badade och var med underbara människor ♥

Jag vet att ni älskar denna bild lika mycket som jag gör

Everybody loves Flensvägen

Okej igår.. Jag drog till stationen och mötte upp Elin. Sen väntade vi på de andra sega brudarna. Snackade lite om vart vi skulle dra nånstans tills vi till slut bestämde oss för att dra till nån fest i Årstadal. Kände mig inte alls taggad när vi satt på tåget och sen väntade på Johan, kändes som om jag skulle somna.. Men sen när vi mötte upp killarna så blev jag lite piggare. Sen kom vi fram och jag är ju självklart sist in för att jag fick inte av mig skorna.. Men efter många om och men kunde jag gå in och hälsa på folket.

Det var ganska schyst folk faktiskt, förutom 2 brudar som var så jävla dryga och tråkiga! Nej såna brudar gillas inte. Men man märkte knappt av de iaf, bara när de klagade.. Sen gled klockan förbi och det var dags att dra hem. Vi åkte lite överallt kändes det som.. Flensvägen bland annat! Nattbussen var nog det roligaste på hela kvällen. Träffade massa sköna människor. Jag och Elin var iaf hemma vid 3 och gick och la oss nästan på en gång.


Igår på nattbussen hem

blablabla

Godmorgon!

Jag och Elin träffade Amanda, Linnea och My igår, vi drog och träffade några andra sen drog vi hem vid typ 00. Vid 01 gick jag och Elin och la oss. Vid 2.30 går jag upp och sätter mig vid datan för att jag legat vaken i 1 timme pga fucking växtvärk!! Så jag somnar vid typ 3.30 eller nått.. Och jag vaknar NU! Eller ja okej.. Jag har varit vaken i 40 minuter.. Åååååh jag blir så iriiterad! Men men nu gör mamma frukost åt oss. Jippi!

Vad är problemet med alla?

Skit många skriver på facebook att det snöar.. Wtf liksom!? Och nu glömde jag bort vad jag skulle skriva..


Lisa och jag idag på idrotten

Ikväll är det tv'n som gäller

Just nu kollar jag på Phineas och Ferb på Disney Channel. Jag älskar't! Och snart så är det Paradise Hotel, kl 21 Greys Anatomy och sist (men inte minst) Kungarna av Tylösand.


Tror detta var 2008

Bara för att jag älskar att vila

Ska jag göra det nu. Det är så sjukt skönt! Så ja.. Godnatt på en stund.


Kiruna 2009

10/10-10

Nu står min lille far nere i köket och steker kyckling, japp ni läste rätt! Min pappa lagar mat! Fast om en liten stund ska jag gå ner och göra såsen. Den blir så jävla god när jag gör den (om jag får säga det själv..).


Jag och Oscar i somras.
Japp jag vet att jag är über gullig på denna bild (y).

Payback is a bitch

Jag är fett trött asså.. Okej ska jag berätta min kväll för er då? Jag vet att ni vill det.. Iaf så allting började med att jag, Linnea och Myran drog hem till Joel. Han skulle tydligen raka skallen och grejer. Sen drog vi till bussen och kom i perfect timing. Sen drog vi till en fest i Skogås, det var schyst drag där. Ganska mycket folk och skön musik. Men sen var det på väg att bli bråk och sånt shit orkar vi inte med så vi drog hem, och nu sitter vi här hemma hos Myran och ska väl sova snart (?) hoppas jag!


Nämen oj va gulliga vi är ;)

Daniel Adams-Ray - Gubben i lådan

Kom precis hem till Elin och notera att hennes hår är grått! Men det är inte ful-grått utan det är cool-grått ;). Men tänkte bara slänga in ett inlägg sådär lite snabbt.


Kärlek till låten!

Jag HATAR ungar!

Eller bara mina syskon hemma hos pappa iaf.. Varenda jävla helg väcker de mig! De har inte lärt sig orden hålla käften har jag märkt.. Detsamma gäller min pappa! Fula är de också.


Över två år gammal bild..

Pensionärsmiddag - Check!

Det låter najs va? Om jag har tur kanske det bjuds på lite saft och bullar. Hallelujah! Nej imorgon då ska jag banne mig ut! Fuck heller att jag tänker sitta hemma hela helgen.

Godnatt folket

Ja då har man sovit i 3 timmar idag efter skolan.. Fyfan va skönt! Funderar på att gå och lägga mig snart igen, för jag mår illa, har ont i huvudet och är trött.. Gaah!

jag.är.hungrig.

Så jag ska göra mig ett par mackor. Det enda jag har ätit idag är 2 bullar.. Inte okej vafan! Jag behöver maaaaat. åh varma mackor fyfan va gott! Nej nu ska jag banne mig göra ett par mackor till moi. För bövelen!


Gammal bild.

Jippi tjänade 100 spänn idag

Vid typ kl 12 drog alla nior (eller aa nästan iaf..) till Svt för att sitta i publiken och applådera och hejsan hoppsan. Det blev lite uttjatat efter typ 4 timmar eller va det var. Alla som var där fick också 100 spänn var till klasskassan, men våran klass är ju för cool för att ha en klasskassa. Så vi fick pengarna själva haha.

PS. Min pappa kan gå och slänga sig i väggen!! Han tror att han vet exakt allt, men ojoj va fel han har!


Gammal bild. Bildbrist!

Trött brud

God fucking morgon.
Sitter nu och dricker te (love it!) fast jag egentligen ska ta bussen som går.. Nu. Men jag orkade inte så jag tar halv bussen istället. Jag är så cool att jag bara skippar lite av mattelektionen sådär. Iaf så igår var jag faktiskt ute och sprang :D! Eftersom Sofie och Lisa sa att jag aldrig skulle göra det så var jag ju liksom bara tvungen att göra det. Och idag ska jag gå ut och gå med mamma och Peter. Sen ska jag ta ett snack med mamma och säga att vi ska ut och springa tillsammans! Greatans ju.


Shit va jag saknar sommaren!

?

Ja för dig vill jag ju bli vän med?..

Trött människa hära!

Mina ögon är så jävla trötta.. Men iaf så i fredags var det så jävla kul! Träffade skönt folk och aa hejsan hoppsan jag orkar inte berätta allt. Jag ska väl snart bege mig hemåt. Så min kära far inte är allt för sur på mig.. Aja puss i ljumsken!



Oh happy day!

Gott folk! Nu steker Sofie pannkakor, Elin syr fast clips på Amandas löshår och jag.. Ska måla klart naglarna! Sen duscha och fixa iordning mig lite. Men nu ska vi äta pannkakor!!! Iiiiih!!!

Tema Dialog gjort av Mimmi Thorneus