Trott det varit söndag hela dagen..

Asså jag har gått runt och tänkt att det varit söndag iprincip hela dagen idag. Jag menar Elin sov hos mig igår och det kändes som en tråkig lördag men nopp det var ju faktiskt söndag igår. Jajaja.. Vad har jag gjort då? Jo idag har jag bara varit hemma med Elin och sen vid 16 åkte jag och åt middag med pappa och Helena som nu är i Stockholm. Roligt liv.

Man måste ju börja med ett skämt!

"Du gillade rödhåriga va? Här är jag!"
Det är så man får killarna ;)

Tänkte skriva om min kväll..

...meeeen, jag orkar inte! Ska upp tidigt imorgon för att träna två pass efter varandra. Jobbigt.

Toppbloggaren här!

Fast så var det inte riktigt nej.. Men vad har hänt de här senaste dagarna då? Absolut ingenting. Det har varit riktiga jävla skit dagar som jag känner att jag vill bara kasta långt bort åt helvete. Allting i skolan har verkligen bara sugit riktigt jävla hårt! Men förutom det så var jag och fika igår med alla tjejorna och Becky, utan Hanna dock. Det var iaf mysigt, som tur var. Förutom att jag var deppmode i början för att min älskade mor är otroligt glömsk. Aja ska käka sen dra till gymmet. Tjaråååå.

Nya salongen i skolan!

Vi har nu fått en till salong i skolan, där vi även kommer att hålla på med hudvård. Vilket innebär ansiktsbehandlingar såsom plocka ögonbryn, färga fransar osv. Vi kommer också att sminka väldigt mycket i den nya salongen och göra shamponeringar. Åh så jävla taggad!



Chill mode

Ikväll drog jag, Elin och Lisa hem till Jimmys kompis och bara chilla och satt och snackade massor om tatueringar och piercingar. Sen åkte vi hem och jag tänkte att jag skulle möta upp mamma eftersom hon ändå var hos en kompis. Det var kul! Hahaha nej men hon var lite full och ojoj va hon skämdes för hon trodde ju faktiskt att folk skulle tro att det var jag som tog hand om henne osv osv... Sen fick jag ett "roligt" samtal om Ksd när jag precis kommit hem. Folk har verkligen inget liv ibland asså, hahaha.

Nån gång i framtiden ska jag också vara såhär grym!

Dexter

Min dag har bestått utav först frukost och Dexter. Sen pluggade jag matte och städade rummet. Efter det har jag legat i soffan och kollat Dexter. Underbart. Det är så spännande nu så jag håller på och spricker!!!

Mysig lördag vart det

Från allra första början var det väl bestämt att vi skulle åka och träffa David från Myrans och Amandas klass. Men så blev det inte. Utan jag och Elin gick hem till My's pappa och skulle bara snacka med My och Amanda en snabbis. Det slutade med att vi alla gick in och bara chillade i soffan. Det var så jävla skönt! Sen gick vi ut och mötte Krüger, Fodas och Pontus en snabbis. Kan även visa bild imorgon på hur söt jag var. Krüger kirrade även skjuts till mig. Naaaaaaajs! Nu ska jag däremot sova. Godnatt.

Solat och tränat

Usch nu är jag helt död känner jag. Innan jag drog till gymmet sprang jag ned en snabbis till solariumet och körde en 20-minutare. Efter det så tränade jag Piloxing helt lonely. Kände mig lagom älskad liksom. Haha. Nej men har man, lata eller förkylda vänner så blir det så. Träffade sen på Sofie när jag stod naked in the shower. Det var mysigt. Hahaha! Nej usch fyfan va äckligt det där lät i mitt huvud... Jajajaja... Nu ska jag äta vindruvor och mysa i sängen. Godnatt!

Förlåt stackars människor i min omgivning

Den här dagen kan ta sig i röven. Minsta lilla grej har gått åt perkele. Och nu ska jag gå ned och träna helt själv. Aja whatever, måste träna iaf!

Öva, öva, öva!

Precis gjort manikyr på Elin, dags att göra på mamma!



Naglar hela dagen

Naglar stod det idag på schemat. Första halvan var det prov. Fast eftersom jag inte hade räknat med att jag skulle göra nagelprovet eftersom jag skulle bytt skola, så hade ju jag självklart inte pluggat. Så min nagellärare sa att jag kunde göra det senare. Vid 10 fick vi lunch så jag, Linnea och Issa gick till Liljeholmen och jag köpte ett par nya jeans. Sen hade vi naglar resten av dagen då vi fick leka lite med dekorationer på tippar. Det gick åt helvete.

Just another facebook status

Realgymnasiet - igen.

Nu är det ju såhär va att igår var jag på G2 men kände inte att det passade mig. Dock var deras stylist lektioner grymma, men det funkade inte för mig helt enkelt. Därför så böt jag idag tillbaka till Realgymnasiet. Kändes ändå rätt skönt nu när man kommit in i klassen lite mer och jag känner mig ändå trygg där eftersom att jag redan lärt känna typ alla.
Aja, idag var faktiskt en bra dag. Fick dock reda på att jag fick F på matteprovet. Åt helvete med det känner jag bara. Sen hade vi även referatprov och det kändes faktiskt som att det gick bra.




Nu blir det mys i sängen

Har skurit upp lite gurka och gjort dip. Så nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på Dexter. En riktigt mysig söndagskväll helt enkelt.


Tog fram fin porslinet just för detta speciella tillfälle

Äckliga mobil!

Den suger så JÄVLA fucking mycket. Den är sämst! Jag HATAR den. Vill ha en ny mobil NUUUU!

Jag och mina paintskills..

Hade skit kul igår med Elin och Myran. Myran vart dock lite ledsen när vi först missade tåget för att Elin hade glömt sin väska och sen missar vi bussen för att den körde bara förbi oss (då vart Myran rasande!) haha, iaf och när bussen då till slut kommer en halvtimme efter ungefär så missar My jordens snyggaste kille! Hon satt då på bussen och grät en liten skvätt.. Stackars Myran.. Annars var det en väldigt bra kväll med roliga videos!

Tagga!!!

Ikväll är det partyparty! Det enda roliga är att det bara är jag, Elin och Myran som ska ut ikväll haha. Så blir det när man har vänner som är tråkiga och ska iväg. Nej men vi ska iaf ha kuuuul och så är det! Nu ska jag fixa mig, tjaråååå!

Härligt att man kan prata ordentligt också

Jag kan ju börja med att rekommendera att inte träna med ont i halsen. Annars var det skitkul som vanligt! Var ju lagom trött efteråt och kunde inte prata sen.. I bilen sa jag "Fokus och Fettis" fast det skulle bli Friskis och Svettis.. Ööööh japp... Nu ska jag iaf lägga mig i sängen med en kopp te.


Snygg kropp!

Sista dagen imorgon

Imorgon är det alltså sista dagen på Realgymnasiet och jag tycker det ska bli så jävla skönt! Kommer visserligen sakna några människor därifrån men jag trivs verkligen inte. Kommer visserligen behöva åka lite tidigare, men för mig är det SÅ värt det!

G2 here I come!!!

Igårkväll ringde Gustavsbergs gymnasium till mamma och berättade att jag har kommit in! Aaaaah jag är så jävla glad!! Jag kommer börja stylist linje där också, bara det att deras linje är G.R.Y.M!

Tränade precis bort kanelbullarna vi fick i skolan

Körde ett timmes pass Body Combat med Elin och Myran idag. Det var sjukt jävla jättekul! Det ska göras om kan jag ju förmedla. Men det är skönt att få träna lite med tanke på att vi fick feta kanelbullarna idag i skolan. Jag tror bestämt att de vill göra oss lite småfeta..

Jobbar på bra i skolan...

..Om jobba bra menas Facebook!

Helgen som gick alldeles för fort

Och så var helgen slut. Fyfan. Vad har jag gjort i helgen då? I fredags var jag i stan och handlade lite med Elin. Jag fick med mig en poncho som jag spanat in väldigt länge och en enkel tröja. Båda från H&M. Sen åkte vi hem till Myran och träffade alla tjejerna en snabbis, sen drog jag hem till Christian. Lite senare åkte jag hem till My och sov där med npgra utav tjejerna.
Igår åkte jag och Elin till Haninge centrum en snabbis, jag handlade dop present till Albin, en skjorta och en kofta, jag köpte dessutom ett pannband till mig själv också. Vi åkte sen hem till mig, åt middag och sen kom alla andra tjejerna. Förutom Sofie och Hanna dock. På kvällen drog vi på fest och han som bodde där var jättetrevlig! En viss grej hände också så Amanda blev superdupermegafuckingglad!!! Jag, Elin, My och Amanda låg och kollade på stjärnorna och såg 3 stjärnfall! Sen gick vi hem och däckade på en gång. Idag var det dop för Albin så från kl 13.30 till 18.40 ungefär har jag gått i mina klackar. Najs. Nu ska jag tvätta bort sminket och sen sova!
Tema Dialog gjort av Mimmi Thorneus