Nu drar vi uuuuut

Och här är kvällens inneoutfit! En uteoutfit kommer imorgon så ni vet.



Älska våren

I torsdags hade jag ballerina på mig för första gången i år. Vårkänslorna bara sprudlar! Haha..

Beach 2011 here we come

Godmorgon!
Nu kan man ju fråga sig själv vad jag gör uppe vid den här tiden på en lördag. Och det ska jag förklara för er precis.... Nu. Jag har bestämt mig för att nu jävlar ska jag ta tag i min träning. Och igår på våran so-lektion hade vi en vikarie som heter Jonas och vi började då prata med honom om träning och sånt där, för han hade tydligen varit body builder förut. Men nu hade han inte ätit massa proteiner på några månader så han var inte lika biffig.

Iaf så sa han att om han skulle träna mig skulle jag gå ut och gå 1 timme i rask takt, äta frukost och sen äta ytterligare 5 mål under dagen. Så jag ska försöka gå upp 5 ungefär varannan dag, gå ut och gå sen på helgerna gå upp lite tidigare och gå ut och gå. Sen ska jag självklart göra annan träning också, så jag måste skriva uppp ett schema för sånt här. Asså nu är det bara att köra på! Så nu blir det 1 timmes promenad.


Man skulle ju inte banga på denna kropp liksom.

Shoppingtime

Nu sitter jag hos Elin med Lisa också. De håller på och prövar kläder tills imrgon medans jag sitter vid datan som en mobbad unge. Men men idag var vi tre i stan och jag köpte lite saker. Är riktigt nöjd med mina köp! Ni får se sen vad jag har köpt, har inga batterier på mobilen just nu så jag kan fota. Aja här kommer lite konstiga bilder från dagen.


Vi gör nåt med armarna och det ser ut som jag pillar mig på muttan haha.



Snabb bild på dagens outfit

Gissa vem som fick mvg på tyskaprovet?

Jo, jag! Scoooooore.

Godmorgon!

Godmorgon folket, vilken härlig dag det är idag!

Okej jag skoja haha. Men aa godmorgon iaf. Jag ska snart gå till stationen för att möta Sofie sen ska vi gå till skolan och där väntar en spännande dag. Not. Fast vi har ju språk idag och då får jag reda på vad jag fick på mittt prov! Äääääntligen! Efter skolan iaf så drar jag, Elin och Lisa till stan. Jag måste verkligen hitta nånting nytt till imorgon asså.


Som sagt var.. Bildbrist.

Fira min kusin nu då

Vi har precis slutat idrotten och jag ska nu bege mig till min farmor sen ska vi åka till min kusin och fira henne för att hon fyller faktiskt år idag. Jag kommer väl hem nån gång ikväll. Förmodligen så blir det ingen mera uppdatering. Så ni vet.


Typ den enda bilden på mig och min kusin som jag har iaf.
Bilden är från i somras.

Borde bli lite bättre på uppdatering tycker jag...

Asså jag har knappt suttit vid datan därför så har det inte blivit nån uppdatering. För igår så var jag och mamma inne i stan och letade balklänning. Och jag hittade den! Scoooore! Nu måste jag bara hitta skorna och smycken. Jag hittade mina skor som jag ville ha men de fanns inte i min storlek. Buuuuhuuu!!!! Asså ni förstår inte hur snygga de var på! Gaaaah jag dööör! De hade passat perfekt till min klänning... :( Jag kan lägga upp de lite senare i bloggen.


Bildbrist.

Fucking snyggaste korsetten ever!!!!!

Omg dööööööööör inombords! Vill ha nu nu nu NU!

Så var det skola igen

Shit asså nu är det bara att kämpa som fan den sista biten i skolan! Om jag ska uppnå de mål jag har så måste jag jobba på lite. Eller okej det är inte så jättemycket men men.
Aja jag vaknade iaf för en timme sen typ, jag råkade visst somna efter att jag kommit hem från My. Så min middag blev mackor. Känns bra att jag åt mackor till frukost, mellis och middag. Bra jobbat! Eller inte nej..

Jag gör som Sveriges halva befolkning redan gjort..

..och uttalar mig om det här med att Rodney åkte ut!
Seriöst? Är detta ett skämt eller? Vi alla vet att Rodney gjorde ju hela programmet och att Madde är den tråkigaste människan på hela denna jävla jord!! "Det är bara en rösts marginal.." Men lägg ned! Fuck that säger jag bara. Nej det är fel fel fel. Tv11 måste fan ha myglat med siffrorna asså. No doubt! Mm okej Rodney kan bete sig idiotiskt men han förtjänar föfan inte att åka ut. Bara för att Big Brother tröttnade på honom så ska väl inte det drabba oss tittare, eller?

I'm not that guy

Helllllllloooo.
Jag kom hem för ett tag sen och har suttit och kollat facebook lite grann, eftersom jag är en facebook g33k. Iaf så det vart väl inte så jättemycket skidåkning vaaaa.. Det fanns snö såklart men eftersom solen låg på och det var så sjukt varmt så blev snön typ smör. Men vi hade det faktiskt trevligt ändå och fiskade lite och såna där grejer.


Låg på mitt skrivbord när jag kom hem.
Tack mamma!

Inte mycket bloggande för min del under helgen

Tjaba people!

Nu har vi kommit fram och fixat lite och sådär. Men jag tänkte bara säga det att jag kommer inte uppdatera mig så värst mycket för att jag tog inte med mig min data. För tt jag orkade helt enkelt inte hålla på och fixa och dona. Men jag kanske slänger iväg några inlägg med mobilen. Får se hur jag gör.

Nu sitter vi i bilen till Säfsen

Wooohoo Säfsen here we come!

100 kr och hon städar ditt rum ;)

Packa, packa, packa...

Jag började packa vid 23.30 igår och jag blev nästan klar vid 3. Jag ska bara packa ned det sista idag. Sen imorgon drar jag och Elin till Säfsen! Men meeeen! Nu håller jag på att fixa iordning mig sen ska vi brudar dra in till stan och käka och kolla runt lite. Så jag borde fixa klart det sista nu!

Massa bilder











Outfit från i lördags

Bättre sent än aldrig!





Haninge Centrum

Nu har jag duschat, fixat iordning mig och lite sånt där. Så alldeles strax ska jag bege mig till Handen med Elin. Juste mamma om du läser det här så plockade jag faktiskt i och ur diskmaskinen, duktigt va? Hoppas du säger att jag är duktig när jag kommer hem!

Damn it feels good to be mean!

Juste hoppsan jag lovade visst massa bilder. Men det orkar jag inte fixa idag heller. Blääää jag vet att min blogg är jordens tråkigaste. Men men så går det när man låtsas ha ett liv! Tjaaaadååå!

Brudsen @myrans place

Jag, Elin, Amanda, My och Linnea sitter hemma hos Myran och chillar galet jaaaaooooowww. Nej men Peter kommer snart och hämtar mig så ska jag hem och käka lite snabbt. Sen vad vi ska göra ikväll återstår att se. Men en sak som är säker är att jag ska lägga in bilder när jag kommer hem. Outfit från i lördags och tråkiga bilder. Kuuuuul va?????

Sola med brudarna

Jag ska snart bege mig till Myran där Linnea, Amanda och Elin är, så ska vi ligga och steka i solen.


Mobbad bild.

Jag och brudarna drar nuuu

Nu ska vi åka till Huddinge för att träffa lite folk och chilla och sådär. Får ju se när vi drar hem sen. Imorgon blir det iaf myyyyycket bilder!

Hungrig.

Nu har jag och Elin vaknat till oss och lite sånt där shit så nu blir det frulle! Meningslösa inlägg - yes!

Wooohoo myskväll med mina bruuudar

Sofie och Hanna är ju dock inte med oss ikväll men äsch. Jag orkar faktiskt inte skriva nåt nu. Bläääää hejdå.

Jag tror jag döööööör

Pappa och Helena har ju köpt hund som vi var och hämta idag och den är så hiiiiimla söööööööt!



Kommer ikke att bli någon mer uppdatering för idag

Jag ska på middag med Pappa och Helena eftersom att de flyttar imorgon.. Kan berätta lite mer detaljerat om den här veckan imorgon eller kanske ikväll. Får se vad jag hinner med liksom.


Orka inte leta efter någon bild.

jag lever

Ville bara tala om att jag faktiskt finns även fast det är lite svårt att tro med tanke på min überbraiga uppdatering. Jag ska bli bättre på att uppdatera. Nån gång i livet iaf.

Gissa vem som har fått sitt körkortstillstånd...

Jo, JAG! Nu jävlar ska jag ut och övningsköra. Fy fan va jag har längtat efter det här.

Oj inte skrivit nåt på flera dagar.. Hoppsan!

Jag har inte orkat helt enkelt. Har inte så mycket att berätta heller. I fredags var det nationella sen slutade vi vid 11 efter det gick jag och solade och drog med mig Elin som sällskap. Sen drog vi två hem till Adde där Elins brorsa var och deras kompisar. Det var bara chill liksom. Igår var det verkligen inte värt att dra ut.
Vi drog till Söder med Sebbe, Jerry, Kappen och Thomas. Var väldigt tråkigt folk där, uppstoppade brudar som typ hälsade med lillfingret. Vid typ 00.30 eller nåt sånt mötte jag upp Wille sen resten av kvällen satt vi några st och snackade i köket. Ska bli så jävla skönt att få åka till Säfsen så man får komma bort härifrån ett tag och umgås med annat umgänge. Inget illa menat brudarna haha.



storhandlar @coop forum

Jag är nu på coop forum med Elin och hennes mamma på coop forum och handlar. Efter det ska vi äta på donken mwohahaha!Hård träning resten av veckan.

Nu ska jag ut och springa med Peter

Fan va jag är duktig!

V.16 är det Säfsen i år igen

Jajamensan jag, Elin och hennes familj ska till Säfsen i år igen. Och mina skidglasögon var ju tyvärr för små.. Så därför införskaffade jag mig ett par skidglasögon och ett pannband.




Jag och Elin förra året.

Lite kortfattat om helgen

I fredags drog jag, Elin, Linnea, My och Amanda till Thomas med Sebbe och Kappen. Vi satt bara och snackade lite och hade det allmänt trevligt. Sen åkte jag och Elin hem till henne och sov. Dagen efter var det bara att gå upp, åka hem och fixa iordning sig sen kom farmor och hämtade mig för hon skulle ha lite släktfika eftersom att hon har fyllt år. Efter det åkte jag direkt till Amanda och alla vi brudar hade lite tjejmiddag och firade henne. Vi spelade spel och sen drog vi vidare på fest. Början av kvällen var så jävla rolig, kommer aldrig att glömma det asså haha. Men sen efter var det ganska dött men jag sov iaf hemma hos Elin igen. Nu ska jag faktiskt städa mitt rum, duktig brud over here.

Middag på O'learys!

Jag har fixat iordning mig lite grann och sådär nu. Så snart kommer Elin och hennes mamma och hämtar upp mug sen drar vi och käkar på O'learys.


Fräsch bild.

Äsch jag tar en tupplur

Hörs.

Hej hopp lingonsnopp

Ingen vill följa med mig och handla... BUHU! Det kanske är en pik till att jag inte ska handla något mer nu på ett tag.. Jag tror nog det. Så det är väl bäst jag stannar hemma. Blä fy bubblan va tråkigt. Eller så lockar jag med mig mamma... Hmm.. Det låter som en plan!


Min mamma är ju allt för söt, tycker ni inte???

Tema Dialog gjort av Mimmi Thorneus