Jag får damp !

Nej men vänta lite här nu .. Hur kan man få nått som man redan har ? :O

Men iaf så jag får damp på min kära pappa just nu . Eller okej . Jag har alltid damp på honom . För han ska sitta och snacka massa jävla skit hela tiden . Han sitter och snackar skit om Elin , liksom min närmaste vän som jag känt i 13-14 år ? Nemen henne sitter han och snackar skit om !? Visst gör det när jag inte är där så jag inte hör det , för då bryr jag mig inte ! Men när jag sitter vid matbordet ? Haaaaallååååå !? Hur fan tror han att jag känner just nu ? Och Elin ?

 Hon vill inte ens komma hit för att min pappa är dum i huvet och klagar på allt . Jag skäms när jag tar kompisar hit . Fast jaa .. Det händer inte så ofta kan jag säga . Och jag vill inte bo kvar här längre ! Åh jag måste snacka med mamma nu .. NU ! Men iaf tillbaks till hela grejen så tycker han att det är mycket om jag sover borta 2-3 gånger på två veckor ? Jaa det är sant ! Han tycker att då är jag borta alldeles för mycket !! Asså åååååh jävla äckel neger fejjs ! Även fast han inte är neger , snarare tvärtom jävla blekfis . Hoppas han dör i förtid för att han är så tjock !

Ja det var allt från mig ikväll , nu ska jag sova godnatt ;)!

Haaaappyyyyyy !

Japp det är sant ! Pms kärringen är glad och jag skrattar . Halleluja ! Men jag bestämde mig för att skita i vad alla i skolan säger ( eftersom alla skrattar och gör massa pruttljud efter mig -.- ) . Men men jag skrattade faktiskt åt det istället och se så mycket bättre världen blev ! Jag kunde till och med skämta själv :O! Se på maken !!

Men iaf så har jag precis kollat ett avsnitt av Cougar Town . Så fucking jävla bra ! I love it ! Så jävla roligt . Och det är så skönt att kolla på datan för då är det ingen text ;) . Självklart fick jag veta sidan av Elin . Eftersom hon är den tekniska av oss två (Y) . Haha ! Men iaf så ska jag börja kolla på Gossip Girl . Eftersom jag kollade på typ hela första säsongen men sen glömde jag bort det :O:O:O !!! Inte okej ! Och eftersom Elin gjort det så måste ju jag också göra det , för jag vill härma henne med allt hon gör . För jag vet inte vad jag själv vill .. =( Buhu !



Update : För er som inte fattade ( jag syftar på Elin ;) ) så är jag pms kärringen !
Haha !

Vafan är problemet med människan !?

Ååååh asså seriöst jävla Alex i min klass har gjort en grupp på facebook om mig .. Som inte ens är sant !? Tror han själv att jag skulle gå runt och prutta i skolan eller ? Ääääh nej !!! Jag HATAR honom !! Alla i hela jävla skolan kommer ju glo på mig nu -.-! Jippiiii !!!

Det har varit jordens jävla sämsta dag idag ! Det börjar med att några bakom mig och Sofie i busskön börjar klaga på oss att vi bara åker en station men låt oss ? Vafan det finns en busshållplats där för att man ska kunna gå av där . Sen så är ju Parvin är dum i huvudet och anklagar mig och Elin för att vi har förstört hela lektionen fast att vi har varit tysta hela tiden ? Så nu ska vi ha möte ... Eller om hon kommer ihåg .

Men iaf sen på konsum så tappar jag mjölken så den går sönder . Och vad gör jag ? Jo jag går därifrån . Haha ! Men iaf sen så är det en kille som typ trängde sig framför mig i kön och hon i kassan är ju värsta jävla bitterfittan . Men sen åker jag hem och ba lalalalalaa .. Men då ser jag att Alex har gjort en grupp om mig . Ååååååååååh jag blir så irriterad !!! Han kunde inte förstört min dag liiiiite mer . Nej men det är kul , jag kommer bara bli utskrattad imorgon i skolan !

Yeeaah

Jag diggar mitt inlägg under .
Väldigt stolt över det faktiskt .
Speciellt mina paint skills ;)
.

Jag har precis kollat klart på Top Model och jag får flipp ! Det är en skit äcklig tjej som är super skinny . Man kan typ se alla hennes ben och det är så groose !

Sen att jag skrev det där inlägget för typ 20 minuter sen är ju en annan sak . Haha jag glömde bort att jag höll på att skriva ett inlägg . Men äsch nu orkar jag inte skriva mer .

Skandal !!!!

Jag gick nyss till affären för att handla ( vad annars brukar man göra i en affär ? .. ) i mjukisbrallor !?!?!? Whaaaat !?!?!?!?! Gick Alexandra Karlsson till affären i mjukisbrallor !? :O Fyfan det var hemskt ! Men jag orkade inte byta om . Och då tänker ni " men om du orkar gå till affären orkar du byta om ? " . Men nej jag orkade verkligen inte ! Och det gick snabbt kan jag säga . Och jag tror inte att nån hann se mig :D . Nej nu ska jag dricka te .

Pictures




Smoothies !


Där ser ni legginsen ;)

Chihuahuan från Beverly Hills

Jag är snart klar med min novell så jag kan skicka den till min svenska lärare . Skit bra ! Men iaf så just nu kollar jag på Chihuahuan från Beverly Hills . Ganska bra faktiskt . Men nu ska jag kolla vidare . Ciao !

Det jag handla igår

Jag var så duktig och bytte batterier på kameran och tog kort på det jag köpte igår . Good ha ? Yes .


Tröjan jag beställde från H&M för typ månader sen ,
den kom i torsdags . Äntligen !!


Köpte från H&M förra veckan




Det syns inte på bilden , men det är hål och spets under


Jeansleggins







Hemma hos Elin

Yes nu sitter jag här i soffan hos Elin ovh vi vet  inte riktigt vad vi ska göra .. Men vi kommer nog på nått snart . Iaf så var jag ju med mamma i stan idag och det blev lite grejer ;)! Och sen sa mamma att jag kanske kan få lite mer pengar nästa månad så jag kan åka och shoppa igen ! Då blev jag glad :D !!

Men jag bloggar nån gång haha . Imorgon kommer jag nog vara död så jaa .. Jag förvarnar er !! Men jag tycker att ni kan kolla in iaf . Hell yeah ! Mhm ... Pussy . Mumsfillibabba . I like it . Neeeeej det gör jag ju iiiiiiinte !! Hur kan du tro nått ssånt !? :O Nej okej nu ska jag sluta muppa mig . Men det går ju inte ! Hela jag är muppad . Hi hi hiii ...

Ska shoppa med mamma idag !!

Godmorgon !

Nu sitter jag , Alex och Tobbe hemma hos Bella . Den jäveln väckte mig 7.30 och var pigg !?!?!!??! Jo hon ville ut och springa och grejer ! Medans en annan har legat ihoptryckt vid elementet ( som dessutom låter och rör på sig så fort nån i sängen flyttar på sig ! ) så jag har inte sovit ett skit ! Så jag är inte så jätte glad på Bella just nu .... Snaaaark !

Men iaf om ungefär 3 timmar ska jag åka och möta mamma så ska vi åka in till stan och shoppa ! Yeeeeeaaaay !! Och sen ska vi käka lite och sådär . Så det ska bli najs !


Shit !
Jag och Bella på Lövsta sommar 08 :O!

Diggar att jag bloggar typ 1 gång om dagen haha

Igår drog jag och Elin till stan och fikade lite och snackade skit . Det var grymt mysigt ! Sen köpte jag ett par trosor på rean , najs . Och idag drog jag med mig Bella för att köpa bhn till . Perfekt !


Orkade inte byta batterier i kameran så tog med mobilen
och jaa .. Det är så bra skärpa haha !

Halvstudiedag idag

Jag skrev ett inlägg igår men då fuckade internet så det publicerades aldrig . Och sen orkade jag inte skriva ett till . Men aja ! Jag har varit hemma en liten stund nu och ska käka lite lunch . Och sen ska jag träffa Elin . Najs ! Aja orkar inte skriva så mycket mer .

@ Bellas place

Tjeeenaa !
Sitter hemma hos Bella nu och dunkar lite musik . Tar det lite lugnt och sådär . Men jag lägger in lite snygga bilder istället . Puss !


Haha ! xD

 

Mwooohaha !

Jag har inte bloggat på typ 2 dagar (?) tror jag . Skulle gjort det igår men då var jag tvungen att plugga till so provet . Men nej då ska vi inte ha nån so idag . Självklart ! Jag som satt hela kvällen igår och plugga skiten ur mig . Jaja .. Det blir att plugga järnet idag igen . Wooh ! Jag älskar att plugga teknik !! Den som inte fatta att jag var ironisk där är dum i huvudet .


Mums .. xD


Ännu mera mums (Y)

Hooooome

Tja bitches !

Efter skolan drog jag , Elin och Sofie till Handen . Jag skulle hämta mina glasögon och köpa nått snyggt plagg . Ville ha en vit tröja med spets puffärmar från H&M men den fanns bara i M . Så typiskt .. Men iaf så jag köpte en skinnjacka istället .


Från KappAhl på barnavdelningen xD

Är sjukt trött

Godkväll eller nått .. Nu sitter jag i mina sköna säng och gör inte så mycket . Finns inte så mycket att göra här än datan . Plus att jag är fortfarande förkyld och ganska så trött efter resan . Men men kul hade vi där uppe ;)!

Kan lägga upp lite bilder . Men det blir fler sen för de här är från min mobil . Haha ! Smarta jag glömde kameran hemma men jag ska försöka fixa så jag får bilderna från Elins och Jessicas kamera sen .


Vi stannade vid en godisbutik :D !
Haha jag diggar att man ser mina ben i rutan ;)


Så grymt heta juuu


Mitt öga cpar ?




Haha Elin är happy xD




Yeeah ;)


Haha mina skidglasögon satt ju jätte snyggt


Är i älskade Stockholm nu !

Sorry för att jag inte uppdaterade nått mer men hade liksom inte tid . Visst kollade jag lite på datan då och då men jag orkade inte blogga . Mwoohaha ! Aja nu är vi snart hemma iaf . Såå skönt ! Det har varit jävligt kul i Säfsen men det är skönt att komma hem . Uppdaterar mer ikväll . Kanske . Beror på om jag orkar .

Äntligen framme !!

Yeeaaaay nu har vi kommit fram till stugan . Jag och Elin ska väl snart bege oss till skiduthyrningen och hämta skidor och allt . Jag har inte så mycket mer att skriva . Får se när jag uppdaterar sen igen .

Bara 2-3 timmar kvar ..

Jaa .. Vi började åka från Handen för ungefär 1 timme sen . Haha det tog oss ungefär 1 timme till Handen . Men vi var tvungna att fixa lite saker och så käkade vi en "snabbis" på donken . Jag som är så snabb på att äta :D!

Men om det är nått speciellt som ni vill att jag ska blogga om så är det bara att kommentera . Inte för att nån kommer göra det . Men ändå haha !

Sitter i bilen just nu

Godmorgon !

Nu sitter vi i bilen och väntar på att Elins föräldrar ska komma ner så ska vi åka sen ;)! Najs huh ? Ohyes ! Men nu ska vi glutta lite film . Bloggar förmodligen senare under resan för en liten update . Bye bitches !

Imorgon smäller det !

Imorgon åker jag och Elin till Säfsen !!! Så fucking jävla najs :D!

Oj juste .. Öh jaa det ovan började jag skriva för ungefär 4 timmar sen . Haha ! Glömde visst bort det . Men iaf så nu har jag packat klart . Skönt ! Iaf så jag kommer kunna blogga medans vi är i Säfsen . För jag har med mig min minidata ;)! Perfekt ! Fast jag kan inte lägga upp bilder för att det kostar pengar och aa skit .. Pappa snacka om nått i den stilen . Haha . Men de får ni efter resan såklart .


Haha det där var några år sen ;)

Lite om dagen

Träffade ju Anna idag . Och det är alltid lika kul att träffa den sötnosen ! Men iaf så vi åkte till Handen ( ovanligt ? .. ) för att jag skulle kolla på glasögon . Så nu har jag beställt 2 par . Det blev 2 likadana fast olika färger , för man fick ett på köpet och då var det de enda snygga och ja hejsan hoppsan . Sen kolla vi lite i affärerna och jag hittade äntligen ett pannband till Säfsen . Yeeaaay !

Finally !

Nu har jag snart packat klart till Säfsen . Fast egentligen skulle jag behöva 2 stora väskor för att få plats med allt . Iofs .. Jag kanske lånar pappas väska . Så jag får plats med allt :D . Greatans !

Men jaja nu ska jag måla naglarna och kolla klart på Desperate Housewifes . Imorgon ska jag lämna väskorna hemma hos Elin . Sen drar vi till mormor för att sen dra på bio . Vi ska kolla på Alice i underlandet ! Har velat se den skitlänge så nu jävlar .

Nyduschad

Godmorgon !

Vaknade imorse av att jag inte kunde prata , svälja och att jag mår skit . Jippi precis så vill jag må nu innan vi åker till Säfsen . Men det är lite bättre nu iaf . Tur det ! Men jaja nu ska jag fixa klart mig sen träffa Anna .


Hej mina ögon ser helt drogade ut (Y)

Dagens vill ha !

Från H&M



Från GinaTricot

Coolingarna här !

Sitter hemma hos Elin och dunkar musik . Najs ! Men vi ska iaf snart börja laga mat till oss två . Så nu ska jag hjälpa den där skitungen .

Så trött på det här

HELVETES JÄVLA PERKELE !

Det är ju självklart att det ska snöa ... Igen ! Förvånar mig gör det ju inte , men det är ju så jävla typiskt . När det precis blivit vår .. Suck ! Nu kommer jag gå och sura hela dagen . Bara så ni vet . Men iaf jag ska snart börja fixa iordning mig för att sen dra till Elin .

5 dagar kvar !

Nemen tjenare ! *Gäsp* . Haha jag är skittrött ! Så jag tyckte att det passade in med en liten gäsp . Aja nu ska jag och Bella typ sova . Imorgon ska vi träffa Calle och Tobbe . Så får vi se vad vi gör . Och på kvällen ska vi på påskimiddag hos Kerstin och Christer . Kul ! Men iaf så nu är det bara 5 dagar kvar tills jag och Elin åker till Säfsen !! Aaaah tagga tagga taaaggaa !


Väldigt varmt faktiskt ;) ...

Yey jag fick påskägg !

Mwohaha jag fick påskägg av farmor idag :D! Iaf så idag drog jag och Bella till Handen för jag skulle kolla på glasögon . Men det fanns inga . Jaja . Sen drog vi till donken , kollade lite på H&M och Gina . Och fan va jag önskar att jag vore rik . Jag hittade skit mycket inne på H&M ! Men nu sitter vi och gluttar ( som Elin säger haha ! ) på film . Rush hour 3 . Den är så jävla skön ! Klockren film säger jag bara .


Haha jag och Christa i 3an !

Godmorgon godmorgon !

Jag är pigg och glad ! Och dessutom så vaknade jag vid 10 . Fan jag börjar bli riktigt bra på det här med att vakna tidigt ;)! Så nu ska jag kolla vad ska jag ha på mig idag och sen möta upp Bella . För hon ska slagga här ikväll . Så får vi se vad vi hittar på för skoj .

Jordin Sparks - Battlefield

Älskar denna låten !
Tycker den är så jävla underbar sen första gången jag hörde den .

Hann inte blogga innan jag drog

Jag skrev ju tidigare att jag skulle lägga in en outfit bild men jag hann aldrig ta nån . För att jag skulle fixa och plocka massa hemma . Sen blev klockan så mycket så då drog jag hem till Elin direkt .

Vi gjorde inte så mycket kollade på Criminal minds och åt scones . Haha ! Nej men vi skulle till Samira och Hanna . Men sen var jag tvungen att dra för vi skulle hem till Micke och Katrin . Det var superduper kul !


Me today ;)

Vaken ..

Suck ! Vaknade av att Helena började storstäda . Och självklart ska hon börja dammsuga precis utanför mitt rum . Jippi ! Men men .. Nu är jag vaken iaf och ska snart börja fixa iordning mig . Har inte så mycket mer att skriva . Kanske ska lägga in en outfit bild lite senare . Det var ju ett tag sen så det satsar vi på ! Eller ja .. Om jag nu kommer ihåg förstås .

Taggisch nooooow

Sådär nu har jag lagt in massa låtar på mobilen . Najs ! Så nu ska jag snart lägga mig i sängen och lyssna på musik . Mwoohaha !

Iaf så drog jag och Elin till pizzerian och käkade idag . Så jävla gott ! Det var fan skit länge sen jag käkade det . För man måste verkligen vara sugen på pizza för att kunna äta det . Annars är det inge gott .. Iaf så satt vi där och snacka lite skit och planerade lite . Woho tagga säger jag bara !


Haha jag och Samira från halloween ;)
Och nej Samira är inte tjock det är hennes
tröja som åker ut för folk som inte fatta det !

Tjolahopp !

Dingelidong i lingonskogen ;)! Vet ni en sak ? ..

Det är P Å S K LO V ! Fan va najs asså . Och om exakt en vecka åker jag och Elin till Säfsen . Ännu mera najs !! Längtar sjuuuukt myket . Vi kommer gliiida med stiiiiil . Just so you know !
Men nu är det såhär va .. Att ääähhh .... Jaaa ... *Suck* . Jag tycker att du luktar bajs . Moget va ? Ohyes it is . Äsch nu ska jag inte muppa mig nått mer . Hi hi hiiii ( Elin noterar det sista ! )
Tema Dialog gjort av Mimmi Thorneus