Trött kropp, much?

Hello friends! Har varit en hektisk och stressig dag. Min kropp mår nog inte så bra heller från allt detta festande, äta massa skitmat och så lite sömn på det hela också. Det gjorde till att jag svimmade på jobbet idag. Men som tur är kom Helen och hjälpte mig, s fick jag dricka lite vatten och äta ett äpple. Sikka trevliga arbetskompanjoner man har! Nu ikväll ska jag därför bara ta det lugnt och somna hyfsat tidigt så jag orkar med jobbet imorgon kl 7.55.
 

Lunchtime

Paintskills

Står till och med i tidningen

Morgonpigg?

Igårkväll ställde jag klockan på 10 så att jag skulle kunna ta det lugnt innan jag skulle till jobbet. Fast det blev lite ändrade planer, jag gick istället upp 4.18..! Jag försökte med att lägga mig i mammas säng (mamma och Peter är inte hemma), sen i soffan. Tyvärr, funkade inget av det. Så jag började morgonen med lite Disney Channel. Idag blir det jobb från 12-18, suck..... Jobbar bort ännu en fin och solig dag..
 
Tagen alldeles nyss, woopwoop!

Project X

Här kommer lite bilder från "Project X" festen, som jag tog från tjejerna.
 
 
 
 
 

Dansa på bilar - check!
Fettoarmen fick hänga med också!

Sjukaste fucking festen nånsin!

Kvällen började med lite middagsmys hemma hos Amanda och berättade allt som hänt under veckan för Lisa och Sofie som kom hem från Kroatien igår. Sen iaf åkte vi på fest i Stuvsta. Det var ungefär som Project X, det var verkligen helt jävla galet! Folket strömmade in från alla håll och kanter, det kom flera bilar från alla möjliga håll och det stod taxibilar överallt för att de hade lämnat av människor. Vi dansade, träffade lite bekanta ansikten, folk gjorde volter från taket ned på altanen och sen kom ju tyvärr polisen. Fast det förstod man från första början. Men festen slutade inte än för oss, vi tog en taxi hem till Sebbisarna och Matte. Peter kom och hämtade mig och Elin dock rätt så snabbt och sen var det bara bums i säng. Snor lite bilder från alla WP tjejernas bloggar!
 
Och det här var bara ENA altanen, fanns 2 till plus en utegård plus inomhus med 2 våningar..
 
 
 
 
 
 

Bråkhumör

Igår var jag, Elin, My och Amanda på fest i Stuvsta. De hade tagit in, ljud och ljussystem samt en rökmaskin. Vi var där med Sebbe, Leo, Emil och Gurra. Jag dansade mest intill hela kvällen, sen fick jag höra en sak som gjorde mig så himla arg (det visade sig senare att det inte var sant) och lite senare så blev jag irriterad på Sebbe som vägrade lyssna på mig och sen ytterligare en gång blev jag irriterad på sjuksköterskan som vägrade skicka dit en ambulans till Amanda så hon kunde åka in till akuten. Jag var nog på lite bråkhumör igår och jag kände att jag ville slåss, på riktigt. Hur som haver barnen kär, en sjuksköterska skickade en taxi till oss så vi kunde åka till akuten. My's mamma kom dit och jag och Elin åkte hem. Vi kom hem till mig och var lagom nyktra.. Mamma och Peter fick sig ett litet gott skratt när vi kommer skrattandes in i hallen och jag slänger mig på golvet det första jag gör och dör av garv.
 

Bråkhumör

Igår var jag, Elin, My och Amanda på fest i Stuvsta. De hade tagit in, ljud och ljussystem samt en rökmaskin. Vi var där med Sebbe, Leo, Emil och Gurra. Jag dansade mest intill hela kvällen, sen fick jag höra en sak som gjorde mig så himla arg (det visade sig senare att det inte var sant) och lite senare så blev jag irriterad på Sebbe som vägrade lyssna på mig och sen ytterligare en gång blev jag irriterad på sjuksköterskan som vägrade skicka dit en ambulans till Amanda så hon kunde åka in till akuten. Jag var nog på lite bråkhumör igår och jag kände att jag ville slåss, på riktigt. Hur som haver barnen kär, en sjuksköterska skickade en taxi till oss så vi kunde åka till akuten. My's mamma kom dit och jag och Elin åkte hem. Vi kom hem till mig och var lagom nyktra.. Mamma och Peter fick sig ett litet gott skratt när vi kommer skrattandes in i hallen och jag slänger mig på golvet det första jag gör och dör av garv.
 

Looking fabulous!

Vi var och firade Kasper igår, lillen fyllde ju 19 år och grejer! Vi drack lite vin och hade det trevligt. Sen blev det lite kaos... Amanda gjorde illa sitt huvud, vi ringde ambulansen så de kunde kolla hur det var med henne. Det var bra med Amanda så hon, My och Elin gick hem med Adam, Amandas brorsa. Jag däremot, tog bussen och åkte hem. För idag står det jobb på schemat. 11-18 woopwoop. Och eftersom jag inte kan njuta av det fina solvädret idag ska jag därför svänga förbi solariumet innan jobbet och sola lite.
 
Hej kompisaaaaaar!

Internetshopping är inte bra för själen

Sitter och kollar lite på skor som jag vill beställa. Finns så mycket jag vill beställa... Suck.. Varför är inte jag rik!? Tycker min mamma borde gift sig med en rik fet gubbe istället, han får ju helst vara vältränad och 30+ men det är så svårt att hitta rika män i den åldern nu för tiden...
 
     

Vänt på dygnet

Imorse somnade jag vid 6 tror jag. Jag kunde inte somna och när klockan blev 4 eller nånting sånt började Kourtney & Kim takes over New York så då kollade jag på det. Ska alldeles strax kliva upp ur sängen för att äte något innan jag drar iväg till jobbet. Chefen ringde mig idag också och frågade om jag ville ta över Victors pass och jobba till 21. Skulle vara ganska nice för då får jag in lite mer caaaaash, men jag är också sjuk så jag orkar faktiskt inte det.
 

Sjuk tredje gången gillt bara under sommarens gång

Hejhejhej alla goa och glada! Efter jobbet idag åkte jag, mamma och Peter till Haninge centrum. Vi kollade på klockor inne på Guldfynd och jag blev kär. Det var kärlek vid första ögonkastet. Synd bara att mina pengar som jag får på onsdag ska gå till annat. Jaja nog om det, jag hittade en baddräkt inne på H&M som var superduper snygg! Så den kirrade jag med mig hem och som avslutning på dagen åt vi donken. Jag var inte ens sugen fär att jag har totalt tappat aptiten nu när jag är förkyld, igen. Därför blev det att jag la mig i sängen kl 16 och har sovit lite hit och dit fram tills nu då jag kände att jag var tvungen att vakna upp lite.
 
Tog bilden nyss med min super grymma kamera...
 

Godmorgon

Börjar , fortsätter dagen med en ordentlig frukost. Igår var jag som sagt barnvakt åt Albin lite senare på kvällen kom My och Elin hit och vi myste lite på balkongen. När de gått hem var då tanken att jag skulle få några timmars sömn innan jag börjar jobbet. Ack, så fel jag trodde. Jag fastnade framför filmen 8 mile och kollade på den igen. När den väl var slut kunde jag inte somna. Det resulterade i att jag gick upp och tog en lång dusch. Behövde inte stressa nånting utan bara ta det lugnt och nu sitter jag här och äter frukost. Jag bestämde mig även för att dricka en kopp kaffe istället för en kopp te till frukost så att jag inte helt plötsligt somnar när jag jobbar.
 

Skulle inte sitta helt fel i garderoben

Barnvakt åt lilla skrutten

Smile to the world

Idag har det varit ytterligare en stressig dag! Det är inte så konstigt med tanke på att alla får barnbidraget idag, så det var spring fram och tillbaks emellan att plocka upp varor och sitta i kassan. Det gick iaf bra! Nu har jag precis fixat iordning mig lite snabbt och ska snart möta upp Elin och Majsan för lite fiesta! Woopwoop! Idag är en bra dag! Aaaaamen gud så skoj!
 

Har utnyttjat sommarlovet lite grann

Igår var det fullt upp hela tiden! Dagen började med att jag och Elin gick upp vid 12, fixade picknick och sen tog vi ut Turbo och Skrållan på en långpromenad. Vi gick till lillrudan och inte nog med det, vi lyckades ta värsta omvägen så hela promenaden tog 1 och en halvtimme. Totalt var vi ute med hundarna i ca 2 och en halvtimme.
 
Hundarna var lite utmattade efter våran promenix.
 
 
Vid 16 senare samma dag gick jag till jobbet och ställde gamla Bettan utanför (cykeln), den lyckades tyvärr bli snodd upptäckte jag imorse.. Nog med det. Kl 21.30 slutade jag från jobbet och då mötte jag upp Elin, Amanda, Lisa, Linnea och My. Vi åkte till Brommaplan och drack lite med David och Josephs kompisar. Jag shottade blå och röd absint och gott var det ju inte iaf.
 
Linnea och Lisa drog rätt så tidigt, men vi fortsatte våran kväll och skulle bada med Joseph och Emrik, dock när bussen från Gullmars kom så ångrade vi oss och åkte till Rudan istället. Vi klättrade upp på taket vid Handenterminalen och kollade utsikten. Det var mest dimmigt.
 
 
Efter att vi utforskat taket och dess dimmiga utsikt fortsatte våran vandring mot Rudan. Vi fick ett litet stopp på vägen för att Amanda och Elin plockade ned en flagga från en flaggstång. Repet som sitter fast i flaggstången hoppade vi hopprep med också. Daniel Alenius kom även och gjorde oss sällskap när vi skulle bada. Så vi gick till bryggan, klädde av oss nästan allt och hoppade i. Jag, Elin och Amanda alltså för att My kände för att kolla på. Dessutom var det första gången som jag badade i år. Woopwoop!
 
På väg till Rudan för lite bad!
 
Och tro inte att våran "kväll" slutade där, nejnej.. Jag, Elin och My åkte till Sebbisarna och klampade in där. Elin kände sig som hemma och började laga mat. Efter ett litet tag kom Sebbe, Mike och nån annan kille som jag inte kommer ihåg namnet på. Mike var jättegullig och började laga mat till oss. Det blev thaiwok och jag som inte ens gillar thai tyckte det var gott. Det kan också bero på att jag var så hungrig. När klockan till slut blev 8 ruttnade jag och åkte hem. Hade mega ont i magen, var cp trött och ville hem till min säng. Sagt och gjort, jag däckade i sängen direkt när jag kom hem. Ja just, hälsade på mamma och Peter också som hunnit duscha och höll på med frukosten. Vid 16 ungefär ringde mamma och väckte mig, annars vet jag inte hur länge jag sovit. En väldigt lyckad kväll och morgon blev det iaf!

Filmkväll för min och Elins del

 
 
 
Vi börjar med Pelle Svanslös!
 
 
 
 

Jordens gulligaste lillebror

Jag somnade i soffan idag när jag låg och kollade på tv. Väldigt skönt ska jag säga er. När det var dags för mat blev jag väckt av en pussandes Albin. Hur gulligt är inte det? Han är ju bara för go.
 

Det är dagar som dessa..

Det är dagar som dessa man hatar sitt jobb. Det är dagar som dessa man skippar frukosten för att få sova lite längre. Det är dagar som dessa man önskar att man var morgonpigg. Just nu känner jag mig verkligen tpl. Kunde knappt vakna imorse så sitter och halvsover nu, mår illa och är hungrig. Buhu så synd om mig.

Igår + idag

Igår åkte jag och Elin til Leo där även Sebbe var. Vi kollade på en film som hette "Van the man", fick även lite utbrott innan vi nått våran destination. Nog med det. Idag var det jobb, skojskoj. Efter jobbet tog jag ut Turbo och Skrållan på en liten promenix, sen lagade jag lite lunch till mig och åt den ute på balkongen i stekande sol. Eftersom det var bra väder passade jag även på att sola lite. Tråkigt och onödigt inlägg. Blä. Nu ska jag cykla hem till Hanna och höra allt skvaller som Amanda och Linnea har att berätta från att de varit i Danmark.
 

Lördags och söndags

Vi börjar med lördags. Vad gjorde vi då? Jo, jag och Elin drog på fest i Tullinge. Vi hade det väldigt kul! Vi dansade till gamla Markoolio låtar, jag och Abbe bet av en varsin bit av ett stearinljus (?), jag drack (direkt ur flaskan) en 80%ig vodka (fett cool tjej) så det brändes som in i helvete nån timme framöver. Vi skulle tagit 3.23 bussen som alla andra tog, men den missade vi för att Elin, Leo och Sebbe skulle äta korv. Jaaaahapp.. Menmen, när det väl var dags att gå drog jag på mig min regnponcho och mina gummistövlar. Alltid redo. Jag blev mobbad för min jättefina regnponcho men den som skrattar bäst skrattar sist ska jag säga er, det var en kille som ville köpa den för 700kr! Så in ya face motherfucker! Fast han tog bara kort tyvärr.. Hans kod var 4011 och det första jag tänker på är bananer. Varför? För att det är den plukoden på bananer på jobbet, he he.
 
 


Igår var det mys på våran nya balkong..

..med Elin, My, Lisa och Sofie. Vi hade jättemysigt och pratade om allt möjligt med lite musik i bakgrunden.
 
Tog bilden från My, man såg typ ingenting på min bild som jag tog med min kamera från stenåldern.

Örongodis

 
 
 
 
 
 
 

Varför vakna så tidigt för?

När man verkligen vill sova den där extra timmen man har innan man ska kliva upp ur sängen, tror ni att det funkar då? Nej, för då vaknar man 2 timmar innan klockan ringer. Suck säger jag bara. Har fördrivit tiden med att måla naglarna. Men men, tagga jobb om 40 min. Jobbar till kl 15 och efter det vet jag inte vad jag ska hitta på.
 

Planer, planer, planer

Ikväll ser planerna ut som så att vi alla tjejer ska hem till Hanna, laga middag, föra lite och sen ska vi bege oss till Årsta Havsbad för att vi ska vara med på en filminspelning. Kulkul! Nu ska jag snart åka till jobbet så ska borsta tänderna och lite sånt.
 

Ramlösa och bigarråer

Idag har jag äntligen satt upp min klädställning! Det blev skitsnyggt och står som en smäck i mitt rum. Har hängt upp mina klänningar och ställt några skor på stängerna där nere. Dock var jag inte så bra på det där med beskrivningar och sätta ihop klädställningar, så min kära mor fick hjälpa mig. Jag tog sedan min supersnabba cykel, köpte med mig lite bigarråer och en Ramlösa hem till Hanna där vi nu sitter på hennes altan med lite folk. 
 

Fisketur

Igår när jag satt i kassan kom Amanda och Lisa och berättade för mig att vi skulle tydligen ut och fiska. De hämtade upp mig med båten i skogås och jag fick åka båt i hela 5 minuter totalt. Vi satt på berget i 2 minuter, Elin ar den enda som fiskade, sen började det regna. Så Elin och Amanda lämnade båten vid en brygga och sen tog vi tåget hem. Äkta fiskare. Eller?
 
Amanda fick stå för inläggets bild, snodde från My.

Lite bilder från Peace & Love (understruket på lite)

 
Två st som ville att jag skulle fota de, so I did.
 

Veronica Maggio!
 
 

Lagom glada tjejer på vägen hem, woopwoop!
 
Haha Emma asså..

Snabbt inlägg

Igår var vi på fest i Tumba med våra kompisar, ja det är sant vi har faktiskt kompisar. Jag hade det trevligt och kul, träffade även Linnea från min klass! Fick reda på lite skvaller också, woopwoop! Ikväll vet jag inte vad vi ska hitta på, men jag ska packa ned lite kläder nu innan jag drar till jobbet. Slutar 21 så drar isf iväg direkt efter jobbet.
 
 

Sommarkvällar när de är som bäst

Igår/iförrigår drog vi på fest i Huddinge med Sebbe. Eller ja, inte med honom men vi mötte upp honom där. Vi hade iaf hur kul som helst, vi spelade flip it up, hade våran egna lilla show och min mick var en vattenkanna, busade lite på vägen hem och avslutade kvällen med en pommes frites från grillen på Gullmars. Det var en riktigt bra kväll, en sån där sommarkväll som man aldrig kommer glömma. Jag och Elin kom hem runt 6 och somnade dirr.
 

Check

Igår prickade jag av en grej jag har på min att göra innan jag dör lista. Okej, jag har ingen, men vi kan låtsas att jag har en sån lista. Sen var det hem att däcka i sängen för att gå upp tidigt till jobbet. Var en stressig dag men jag lyckades ta mig igenom hela dagen rätt så bra ändå! Go me woopwoop! Ikväll lagade jag middag till mig och Elin, vi handlade lite fredagsmys och sen kom Lisa hit och joinade oss. Sikken trevlig kväll vi haft! Nu ska jag alldeles strax sova. Godnatt vänner!
 

Woopwoop

Ska ta min snabba cykel hem till Jimmy och spela sällskapsspel med hans kompisar och Elin såklart. Innan det ska jag ta mig en sväng förbi jobbet handla med mig lite gottigott. Ses och hörs. Här kommer ytterligare en egobild bara för att jag inte har några andra bilder och för att det är min blogg. Puss i ljumsken!

Hektisk dag och griniga kunder

Har haft jordens jobbigaste dag idag. Kände bara att allt gick piss. Dessutom hjälper det inte när alla kunder är så fruktansvärt griniga heller, men jag lyckades ta mig igenom dagen! Det är det viktigaste försöker jag nu printa in i huvudet. Jobbar imorgon också, 8-12, rätt så skön tid faktiskt för då har jag hela dagen på mig sen. Nu ska jag invänta mamma och Peter sen ska jag njuta av en god pastasallad till middag.


Såhär känner jag mig just nu.. Helt krockad.

Jobb, jobb, mera jobb

Har precis ätit frukost och nu tar jag det lugnt med en kopp te. Börjar jobbet kl 12 och slutar 17 sen blir det inte att göra så mycket ikväll eftersom jag börjar jobbet kl 8.
 

Galet med folk under Rihannas spelning

Go Fredrik

Detta ska alltså ha hänt på Peace and Love och om det stämmer så är det ganska coolt haha.
 

Myskväll hos Majsan

Sitter hemma hos lilla My och myser lite med tjejerna. Vi pratar om Justin Bieber och Peace and Love. Ja, trevligt trevligt. Nu ska jag återgå till tjejerna och mitt godis. Puss i ljumsken.

Fortfarande helt sliten

Dagen till ära började med jobb från 9-13. Tjäna lite pengar, det är bra det. Mamma kom även och handlade hos mig precis innan jag slutade så vi åkte till Calle och Bettan direkt efter att jag slutat. Där bjöds det på lunch och sen dess har jag legat och solat. Lyckades somna också i solen för det var så himla skönt, plus att jag fortfarande är rätt så sliten efter Peace and love. Vilket jag förmodligen kommer vara resten av veckan om jag känner mig själv rätt.
 


Just nu

Vilken vecka..

Peace and love var helt galet! Resan började ju bra med att jag fick sitta bredvid reseledaren som luktade vitlök så jag höll på spy. Skulle ju sitta längst fram för att jag inte skulle spy, men det hjälpte ju mycket.. Nej men jag klarade mig faktiskt! Väl framme i Borlänge köade vi i ca 2 timmar i regnet för att få komma in på campingen. Under veckan har vi träffafat galna, sjuka men helt otroligt roliga människor! Grät till Veronica Maggio och Petter när de uppträdde, skrek jordbävning helt random, sjöng och lyssnade på när killar spelade gitarr och mycket mycket mycket mer. Jag lägger upp lite bilder som jag blivit taggad i på facebook och senare kommer ett inlägg från min ruttna mobil.
 
Taggad inför Peacean's äventyr!
 
 

Sådär lagom nöjd INNAN mina solglasögon försvann på fyllan..
 
 
 
 
Vi hade det hyfsat städat hela veckan, förutom sista dagen när det var dags att packa..
 
Måns, Måns, Måns.. Jordens gulligaste kille och väldigt mysig att krama med! Måns kommer jag sakna mest tror jag. Väldigt besviken på LillAmanda som inte tog chansen att bli charmad av denna charmör!
 
 

Det där med beer bong var inte min grej

Som ni kanske ser.. He he

Helt jävla död

Igår vid 12 tiden ungefär kom jag hem från Borlänge. Det blev dirr i sängen kan jag säga er. Sen väckte mamma mig med pizza och cola. Vilken underbar mamma! Efte middagen åkte jag och Peter och handlade godis. Så var min kväll helt fulländad när jag låg i sängen med ett glas cola och godis. Idag ska jag bara ligga i min säng och inte göra nånting. Fortfarande helt förstörd efter denna sjuka men helt otroligt rolig vecka!
Tema Dialog gjort av Mimmi Thorneus