Andra delen av Amsterdam

På söndagen var vi alla väldigt trötta, speciellt jag och Elin som kom hem kl 10 på söndagsmorgonen. Efter Qlimax åkte vi hem, direkt in på Burger King och tog med oss till hotellrummet. Aldrig älskar Burger King så mycket som jag gjorde då. Varför de andra tjejerna var trötta är en gåta som är obesvarad, de spenderade lördagskvällen på hotellrummet och smaskade i sig godis. På dagen iaf, gick vi runt i stan och gick på sexmuseeum. Mot kvällen började vi fixa oss och tanken var att vi skulle till Paradiso då istället. Lönen hade kommit in och vi tog taxi in, para fanns och vi kände oss som kungar. Vi kom fram till Paradiso och det var... Stängt. Fail. Det förstörde inte våran kväll utan vi gick till en Jazzklubb och jazzade på. Elin kände att hon groovade.







Måndagen och den sista dagen i Amsterdam var vi tvungna att checka ut vid 12. Jag och Elin klev upp 10 min innan incheckning, vi hann packa och fixa oss på den tiden. Rätt grymma. Vår sista dag i Amsterdam gick vi till ett våffelställe som Elin hade tjatat om sen första dagen vi kom dit. Vi åt alla en varsin våffla där, direkt efter går vi till Mc'Donalds som låg vägg i vägg med våffelstället och beställer en varsin meny. Det var gott. Tror jag gått upp 5kg eller mer från den här helgen.





Blev lite shopping på flygplatsen.

Det var iaf en helt jävla galet bra helg som jag aldrig kommer glömma. Inte för att det kanske verkar som det för att det låter som att det enda vi gjort är att äta. Och ja, vi åt väldigt mycket he he, men fan va roligt jag har haft det! En dröm gick i uppfyllelse för mig när jag och Elin äntligen fick gå på Qlimax och sen att jag spenderade en perfekt helg i Amsterdam med de bästa brudarna var så pricken över i:et. Dock saknade vi alla Lisa när vi var där, hon hade nog svimmat över hur mycket godis vi åt haha. 

De 2 första dagarna i Amsterdam

Det har varit den mest skevaste men roligaste helgen på länge. På fredagen skulle vi ut och då var tanken att vi skulle till Paradiso men det var för lång kö. Efter många om och men slutade det med att vi åkte tillbaka till hotellet och köpte massa godis från automaten vi hade vid vårat hotellrum. På lördags dagen gick vi till Red Light District och det var nog bland det sjukaste jag nånsin sett. Vi var på en live sexshow och ja de hade sex och lite show. Haha.
 
På kvällen då, då var stunden kommen. Jag och Elin begav oss mot Gelredome arena för att vi skulle på - QLIMAX! Det var helt klart utan tvekan det bästa rave jag varit på hittills och det var bättre än mina förväntningar! Vi träffade även Janne där inne och dansade med honom, jag lyckades även ramla från trappan inte bara 1 gång utan 2 gånger. Suck. Typical Alexandra och hennes korta små ben med klumpiga fötter. Nej men Qlimax var epic, så jävla bra! Kommer kunna drömma sött om det länge nu framöver.
 
Haha älskar Amandas och My's spegelbilder från skylten.
 
 
Kunde inte ha bh för den syntes och var tvungen att täcka mina nipples. Aa då silvertejp löser allt.
 
 
 
 
 

Arlanda

Såklart är flyget försenat ca 30 minuter MEN vi är glada ändå!






Imorgon åker vi!!!

Går inte att beskriva hur taggad jag är just nu, kan inte fatta att vi åker imorgon!!!!




Inte min morgon idag

Kunde knappt öppna ögonen imorse när klockan ringde, sov totalt 1 timme inatt. Det positiva med det är att jag förhoppningsvis somnar tidigt ikväll och är pigg imorgon!

Lyckades till slut ta mig ur sängen och då kom det första problemet, vad ska man ha på sig. Det tog sin lilla tid men sen hittade jag nåt att ha på mig. Då kom nästa problem, jag doppade hela linnet i yoghurten. Fick stressa till bussen för att komma på mig själv att jag glömt mitt utställarkort. Det var bara att springa upp igen och hämta det där jävla kortet. Det är gymnasiemässa idag därav utställarkortet.



Kan inte sova, men vill jag ens sova?

Ligger i sängen och kan inte sova. Ena minuten vill jag inte ens sova, medans nån minut senare vill jag sova, men då får jag istället ångest över att jag inte redan sover. Så börjar om sådär igen. Tror det har att göra med att imorgon ska jag börja packa och fixa inför Amsterdam (ute i god tid ja..) och att vi åker snart! På lördag kommer jag alltså vara på fucking Qlimax (!!!!) som jag och Elin velat åka till sen vi var 12 år. Helt seriöst! Nej nu ska jag banne mig sova.



Det här med att vara ledig

Är rätt skönt, jag klagar inte för fem öre. Igår var jag i stan och fikade med Linnéa, Nicole, Emelie och hennes kompis Patric. Satt och pratade om vad som hade hänt i helgen och bara njöt av att vi är lediga. Idag har jag bara varit hemma, lekt wifey och lagade värsta middagen till familjen här hemma. Blev upphämtad av farfar sen efter middagen så var det en liten fika hos faster och Rille. Himlans mysigt. Nu ska jag nog ta mig ett glas oboy. Osammanhängade inlägg, men aja.
 
 

What a weekend

På fredagskvällen skulle jag och My tävla i ett tequilarace för att hon har fyllt år. Vi skulle även göra några grenar som vi skulle tävla i samtidigt som vi shottade en jävla massa tequila. De första shottarna gick fruktansvärt trögt för mig eftersom jag hatar, bokstavligen talat hatar tequila, men sen gick det bra! My tog 19 shottar och jag 17 st på 30 minuter. Vi mådde väldigt bra efter det. Jag har aldrig i hela mitt liv varit så full förut och jag har ganska mycket minnesluckor. He he. Vi lyckades iallafall komma in till stan och drog till Victoria. Det var en sjukt jävla bra fredag, hade riktigt kul! 

På lördagen mådde jag dessvärre inte lika bra. Jens, Dogge och Elin hämtade upp mig och så åkte vi och käkade bakismat (pizza), riktigt gott. Vi hade sen Harry Potter maraton och Sofie och My joinade oss också. Söndagen spenderades med Jens, Dogge, Sofie och Alex med en bio på Heron.



Tjuv och polis

Lyckades försova mig imorse till skolan, jättedålig. När Nicole ringde och skulle fråga vart jag var satt jag i sängen och bara kollade på mobilen. Inte en tanke på att jag kanske skulle svara när hon ringer. Nej nej, det enda jag tänkte var: "det är lördag, varför ringer hon mig?" 1 minut efter kom jag på att det är torsdag, klockan är 8.50 och jag började för 20 minuter sen. Härligt.

Hade bara 1 lektion i skolan så när jag, Linnéa, Emelie och Nicole var klara med vårt arbete sprang vi runt i byggnaden och lekte tjuv och polis. Folk trodde vi var dumma i huvudet, men ack så kul det var. Denna kväll avslutades med Elin hos Ludde med Tengan och kortspel. Jag och Elin vann. För att vi är bäst. Godnatt.

Synd bara att jag inte äter sushi. Hade ringt varje dag annars och beställt.


Tagga jobb

Är inte sådär jättetaggad på att jobba idag. Som om jag någonsin är det, fast idag är jag bara riktigt trött och skulle väldigt gärna bara ligga hemma och sova i min säng. Bara 4 timmar och 30 minuter. Tagga!

Någonting säger mig att det inte gick så bra för nån utav mina kollegor att lösa sudokut.


Helvetes onsdagen blev genast bättre

Hade hårexamination idag på morgonen som gick åt helvete. Slutade med att jag kastade kammen åt helvete och gav upp. Lockade håret istället på mig själv. Satsar på ett A i hårstyling. Aa då. Efter den äckliga lektionen så slutade vi tydligen. Livet kunde inte bli bättre då kände jag. Hem och chilla lite innan jag åker och jobbar. SKÖNT.

Skulle rulla hela håret, gjorde bara luggen. Haha sämst.


Hata människor

Kom inte längre än till busshållplatsen hemma och så var jag redan irriterad. Det är riktigt äckligt väder ute med det här jobbiga kalla regnet och att sen människor är bara allmänt efterblivna hjälper ju inte heller. Dessutom kom jag inte längre än till Farsta med pendeltåget och fick ta tunnelbanan eftersom ett godståg hade åkt ur spåret och kört in i tre pelare. Det blev inte bättre sen när tunnelbanan var proppfull med tanke på att alla som satt på det där jävla pendeltåget skulle åka med tunnelbanan istället, sen när var det förseningar på den gröna linjen pga hala spår började tröttna på riktigt. Då kom SL med en ännu bättre information och sa att det var förseningar på röda linjen också pga av nån olyckshändelse vid Gamla stan. Hur tar man sig till Liljeholmen från Slussen? Jo, med röda linjen såklart. Älskar att det tog mig 2 timmar till skolan idag. Kunde inte blivit en härligare morgon.
 
Som sagt var, efterblivna människor.
 

40-tals sminkning

Idag skulle vi göra 40-tals sminkningar på varandra, som är en väldigt enkel men snygg sminkning. Linnéa den stackaren hade feber och var inte särskilt pigg men orkade vara med halva lektionen iaf så jag kunde sminka henne.
 

Lördag när den är som bäst

Igår var det utgång som gällde och varken jag, My eller Amanda var speciellt taggade. Vi gick till Magenta och mötte upp Rebecka och hennes tjejkompisar samt Jonte, Rasmus och Tobbe. Hade så jävla kul igår trots att jag var så otaggad. Dansade iprincip hela kvällen och drack en jävla massa tydligen..

Hörde jag utgång? Haha






Nu är det fest

Sitter hemma hos My och förar samtidigt som vi kollar på Pelle Svanslös. Riktigt taggade brudar!



Myran 18 år!

Eller jag menar: Haffarn 18 år!! Igår iaf, var det My's födelsedag och vi åt middag hemma hos henne, spelade lite kortspel och sånt där man gör innan man drar ut.  Inne i stan mötte vi upp Jens och Dogge och drog till Marquise. Själva stället var väl inte sådär jättebra, men med rätt sällskap så hade jag skitkul!



Försök aldrig åka på en vattenslagnsvagn

Har inte en aning om vad den egentligen heter, om den ens har något speciellt namn, men tyckte det förklarade rätt bra vad det var för någonting.
 
 
 
 

Ren kärlek

Veckan efter loven brukar alltid vara skittråkiga, jobbiga och man är konstant trött. Den här veckan däremot har inte varit så! Nästan allt har flytit på hur bra som helst och dagarna har gått i supersnabb fart, jag menar, det är redan torsdag! Det är helt sjukt. Imorgon är det dock praktik. Inte sä jättetaggad på att jobba i 8 timmar men det är tur jag har bästa Cassandra som min handledare. Här nedan kommer lite bilder från dagen.
 
 Vi alla vet att nya gummistövlar är trånga som fan, Linnéa tänker då "bäst jag tar på mig mina knästrumpor till"..
 
 Vi hade lite för kul med kopieringsmaskinen.. Här är då Emelie som upptäckte att man kan "kopiera" sig själv. Har ungefär 50 bilder till på alla oss som några i klassen hängde upp runtom i skolan. Lärarna blev inte så glada eftersom det kostar 20kr per bild heee hee...
 
 Första bilden blev lite fail på mig dock haha.

Lektion var det va?

Vår lärare kom in, skrev test på tavlan och sen försvann spårlöst. Utan att ens säga nåt, hon tröttnade väl antar jag.

Just nu, hörde jag ordet ambitiös igen?


Onsdag

Idag var en utav jordens skönaste dagar, kan bero på att jag inte jobbade nånting i skolan. Så jävla ambitiös. Men kul hade jag. Var pigg och glad som en lärka, det var lite ovanligt faktiskt. Efter skolan var det direkt till jobbet och det var non stop stress i 5 timmar. Tiden gick ju fort iaf så det var ju det positiva med dagens arbete. Mötte upp Alex på jobbet när jag slutat och nu pratar vi om Astrix.
 
Ambitiös i skolan var det ja...
 

Ryggen dödar mig

Var endast på 1 lektion idag för min rygg hade bestämt sig för att leka cp eller nåt och jag hade så jävla ont att jag bara ville börja gråta. Kom hem och sov i 2 timmar innan jag skulle hämta Albin på dagis. Det värstaed det här är att jag skulle kunna lägga mig i sängen och somna om. Är så jävla trött.

Typ så jag kände när jag hade ont i ryggen idag..

Idag stod det showgirl på schemat

Tog en liten sovmorgon idag och åkte till skolan vid lunch istället. Åt focaccia med Linnea, Lina och Ina. Rätt bra start på skoldagen. Kom till skolan och var så otaggad på livet så jag ville bara lägga mig i soffan och sova. Var en rätt rolig sminklektion ändå så då var livet inte lila jobbigt längre he heee. Borde egentligen somnat för länge sen, men jag somnade vid 20 och vaknade vid 23 hur pigg som helst. Kommer bli en skön skoldag imorgon..






Jahapp då var det söndag igen

Är ganska så jättesliten efter den här helgen faktiskt. Var rätt oskönt att bli väckt vid 8 för att jag skulle börja jobba då, informationen jag hade fått var att jag skulle börja jobba 10 men ikke då.

I fredags då, var jag och Elin på Slakthuset med Jens, Dogge, Maya, Rebecka och Klara där de hade ett halloween event. Spelades underground techno och hiphop. Perfekt blandning. Det var iaf riktigt kul och jag och Elin däckade fortare än fortast när vi kom hem. Igår var det fest igen fast denna gången i Haninge. Var fullsmockat med folk och träffade på massa människor som man inte träffat på länge. Mina två kompanjoner, Elin och Sofie hade tydligen övergett mig men det märkte jag inte ens förrän jag skulle gå till bussen. Tur jag fick sällskap av Jonte och Tobbe till bussen iaf då.














Det är freeeedag mina vänner

Igår hade jag faktiskt sjukt kul. Dansade massor, fick lite nya kompisar och sånt där man gör när man är ute på krogen. Lyckades få sällskap hem på bussen också så jag däckade så fort jag satte mig på sätet. 

Ikväll blir det utgång igen fast då med Elin och hennes kompisar från hennes gamla skola. Måste bara tagga till lite grann känner jag. Kanske dricka en till cola innan jag börjar med alkoholen.

Den bästa bilden som jag lyckades ta igår.


Tema Dialog gjort av Mimmi Thorneus