Kvällspromenix

Satte på mig mössa och vantar och gick ut för att möta upp Stefan på en promenad. Vi lallade runt i orten jao. Nej men vi gick runt här i området i 1 timme eller nåt. Nu däremot, ligger jag i min ytterst sköna säng och kollar på tv.
 

Det var det här med nyttigt...

Mamma har precis gjort en hemmagjord pizza till la familia. Kommer rulla fram inom en snar framtid.
 

Högst upp på önskelistan

 
 
 
 
Nästa plagg blir ett par utsvängda jeans! Har massa olika outfits i tankarna, med ett par utsvängda jeans då såklart. Jag har hittat ett par från H&M som jag funderar på att beställa hem.
 

Kvalitetstid med frugan

Redan vid 9.40 sa jag och Elin på tåget på väg in till stan. Vi åkte till en hårsalong och klippte oss och färgade håret. Jag blev skitnöjd faktiskt! Vi fortsatte våran tripp i stan med att äta lite lunch på Pizza Hut (standard), sen kolla runt lite i affärer. Gullig dotter som jag är köpe jag en kofta till mamma eftersom hon aldrig fick sin födelsedagspresent. Hon fyllde år den 30 Juli. Hoppsan..
 
Vi har även lyckats springa in på Hemköp 3 gånger också. Sen blev det lite mys med Majsan här hemma. Det var den lördagen det. Imorgon står det jobb på schemat.
 

Min nya älskling

Igår hittade jag ju som sagt min käraste älskling. Det var kärlek vid första ögonkastet.
 

Polyvore.com

Var tvungen att fixa om massa i vår resegarderob eftersom att det överskred budgeten osvosv. Hoppas att min lärare blir nöjd nu, annars jävlar! Iaf, så det har jag sysslat med i några timmar nu. Har dock hunnit åka till Ica Maxi emellan också och Elin har kommit hem hit och joinat mig. Nu ska vi väl snart krypa ned i sängs. Goseligos.
 

Anonym källa

Har fått strikta order från en anonym källa att jag ska rycka upp mig och blogga mera. Som den snälla människa jag är, tänkte jag att jag kan slänga in ett morgon inlägg nu när jag ändå har lite tid över.
 
Dagens planer är iaf att ha style advicing och hårlektion idag. Ska hinna klart med ett arbete på style advicingen där vi gör en resegarderob till 2 av våra stylistlärare, och efter lunch blir det examination i hår. Kommer gå jättebra. Efter skolan får vi helt enkelt se vad jag hittar på.
 
 

Ryser på hela kroppen när jag hör den här låten, älskar den!
Och videon, den är fan ett måste att se!

Praktik, lite shopping och gym

Jag råkade gå 1 timme för tidigt från praktiken idag. Var helt säker på att klockan var 18, fast den var bara 17 he he. Har hänt en gång på jobbet också, vimsiga Alexandra i farten!
 
Men jag passade då på att handla lite behövliga saker; en jacka som är min nya älskling, långärmad tröja, mössa, kofta och ett par träningsbrallor! Glömde dock att fota jackan och mössan men det lägger jag in senare. Om jag kommer ihåg. Avslutade denna dag med ett benpass på gymmet!
 

Föreläsning från Revlon och fransk manikyr

Igår i skolan, kom Mia från Revlon och föreläste om deras produkter då det är de produkterna vi arbetar med och vi ska lära oss vad de gör för håret osvosv. Inte första gången hon var hos oss och föreläste om olika produkter från Revlon, alltid lika intressant faktiskt!
 
 
Idag började vi dagen med personlig försäljning, hade en chill lektion vilket var otroligt skönt. Vi hade även nagellektion idag och då var det betygsättning för fransk manikyr. Vi arbetade på Berta, som 3:orna (har jag för mig) döpt till. Det är en "hand" i plast som man sätter fast i bordet så kan man träna på att lacka, bygga naglar och all möjligt. Jag gjorde en fransk manikyr med rött lack, jag fick ett C så det var väl ok.
 
 

I mina hörlurar spelas dessa på repeat

 
 
 

Jobb fucking jobb

Jobbade i fredags direk efter skolan jobbade hela dagen igår och jobbade halva dagen idag. Efter denna helg är jag helt död. Menmen, cash is king.
 


Badass girl

Såg att lärarna hade dukat upp med lite goda frallor till nåt möte de skulle ha efter skolan. Hungrig som man alltid är efter skolan såg de där frallorna riktigt frestande ut. Så jag snodde helt enkelt med mig en. Mums.
 

Theo James

Börjat kolla på en ny serie: Bedlam. Serien är rätt så bra, men den blir ju bara ännu bättre med snyggingen Theo James.
 
 
 

Party all night

I fredags drog jag på fest i Skogås med Amanda, Linnea, Hanna, Karro, Lisa och Emma. Vi dansade och hade kul sen helt plötsligt skulle vi dra vidare på en annan fest i Trångsund. Vart ett jävla ståhej när vi skulle hem för att Amanda hade hittat en "genväg", den genvägen innebar att vi skulle glida nedför skog, berg, mossa osv.
 
 
Igår då blev det en stressig dag, jobbade och efter jobbet var det bara att direkt möta upp Issa så åkte vi till Julia. Jag var lagom trött efter att ha varit ute kvällen innan plus jobb dagen efter på det så jag somnade på bussen. Vilken tur att nån kärringjävel slog till mig med sin påse när hon skulle gå förbi, så att jag vaknade. Väl framme blev det Fajitas med mina brudar från klassen och Julias syrra.
 
Vi hade jättetrevligt, spelade spel och sen började folket rulla in. Julia hade tänkt sig en liten fest men det blev allt annat än en liten fest haha. Vi hade iaf skitkul och stod och dansa hela kvällen, spelade "Flip the cup". Vid 3-4 tiden nån gång ringde jag taxi och åkte hem. Vart lite mycket kaos så mamma kirrade taxi. Lovely.
 
Bilder kommer upp senare!

Kom till Lindex woopwoop

Godeeeermorgon! Idag är det praktik som gäller, på Lindex som sagt. Ska äta lite frukost nu och sen dra.
 
Gulliga mamma som fixar iordning matlådan.

Nya favoritlåten på repeat 24/7

 

He he

Denna skoldag har varit lååååång. Skolfoto, personlig försäljning, lunch, naglar och engelska ända fram till 17.00 stod det dessa lektioner på schemat. Funfun. Nej men som vanligt var lunchen dagens höjdpunkt. Vi prövade på ett av våra nya matställen: Fred's café i Årstadal. Love it. Nya stamstället tror jag, he he.
 

Inget vettigt att skriva

Igår låg jag bara hemma för att jag var trött osv. Elin kom hit och vi kollade True Blood, så mysigt så. Idag övergav hon mig för att hon skulle jobba. So sad. Så jag gjorde det alla skulle göra en söndag, lägga sig i soffan med chipsen i högsta hugg och Tool academy. Perfekt söndag, helt enkelt.
 
Såhär snygg var Elin igår.....

Hits for kids

Har inte hänt så mycket de senaste dagarna förutom igår. Jag, My, Amanda och Lisa drog på fest. Filip fyller ju 20 år snart och det skall firas! Vi stod och dansa till skivor som "Eva och Adams poolparty, Hits for kids" osvosv. Mina tjejer drog vid 00.30-1 men cool som jag är stannade jag kvar och parade med min b-rud Linnéa från klassen och Carro från Tullinge. Hade skitkul iaf hela kvällen! Woopwoop!
 

Meheartit.com

Vi har fått nya matställen där vårat matkort gäller så idag prövade vi på "Årstadal kök & bar". Det var riktigt gott där och superfräscht! Rekommenderas för alla hungriga själar som är omkring Årsta och Liljeholmen trakterna.
 

Monday today

Har varit en rätt så bra dag i skolan idag faktiskt. Linni fyllde år så vi sjöng för henne och hejsan hoppsan. Vid 19 mötte jag Elin vid gymmet så tränade vi. Sprang förbi jobbet en snabbis och kollade schemat sen direkt hem till först duschen sen sängen. Så skönt.
 
 

Infoinlägget.se

Igår åkte vi tjejer som sagt var in till stan och åt middag. Jag var festsugen, men ingen annan. Så jag åkte hem till Issa och umgicks där med Issa, Linnea, Julia, Amy, Erika och Jenny. Drog hem vid ca 00.30 tror jag.
 
Och idag var då tanken att jag skulle sova ut men ca 10.10 ringer min kollega på jobbet och undrar vart jag är. Jag visste inte om att jag skulle jobba idag men det var ju bara att pallra sig iväg till jobbet så var där 10.30 och jobbade till 18. När jag slutat kom mamma och hämtade mig så åkte vi hem och åt middag. Ikväll ska jag bara ligga hemma och kurera mig för jag har ju då blivit sjuk, igen. I halsen, igen. Suck.
 

Middag med mina brudar nu

Nu ska jag gå ned till bussen för att möta upp mina tjejer och åka till stan för lite middag. Vi får se vad som händer efter det.
 

Fancy friday

Tog en snabb bild i en utav skolans speglar för att visa vad jag hade på mig idag.
 

Jacka - Zara Card
igan - GinaTricot Blus - BikBok Byxor - H&M Gummistövlar - Hunter Väska - H&M

Fredag

Vaknade imorse och min dag var redan förstörd. Jag hade redan tänkt fram en outfit för idag och men nej det spöregnade ute. Dagen skulle fortsätta med bara dåliga saker.. Från att ha haft jordens bästa skåp till jordens sämsta - längst in i hörnet, längst ned. Jaja skit samma dagen var inte den bästa helt enkelt.
 
Dock slutade den hyfsat bra! Fick min födelsedagspresent utav pappa och Helena idag, jag har inte träffat de sen i julas så det är därför jag inte fått den tidigare. Iaf, jag fick en Glossybox som jag kommer få hem varje månad i ett halvår. Där får man olika stylingprodukter, hudvårdsprodukter smink osv. Det gjorde mig super glad!
 
Tema Dialog gjort av Mimmi Thorneus