Haffad av aina!

Japp det är sant! Jävla civilare som tog mig och Amanda på bar gärning. Fast det var ju lite kul ändå haha. Förutom att de tog drickan.. :I Men det är ju tur att man hade fixat det mesta igår då! Aja nu är det bara tagga till det nya året föfaaan!

Bara 2 timmar kvar nu

Om 2 timmar befinner jag mig på Stockholm central. Sen ska jag hem och öppna mina julklappar . Yeeeaaay! Efter det ska jag förhoppningsvis träffa mina brudar! Blir glad bara jag tänker på det.


Bildbrist.

Imorgon, imorgon, imoooorgoon...

..kommer jag hem! Går inte att beskriva den känslan. Jag saknar er alla där hemma i Stockholm! Och så mina julklappar såklart ;)

La familia

Jag är ju som sagt var här nere i Göteborg och hälsar på min andra familj. Så imorgon ska jag åka och shoppa lite med moster, farmor och mina två sysslingar. Det kan bli ganska rörigt och jobbigt känner jag på mig.. Jag menar 2 vilsna tanter på språng är aldrig bra.


Old pic haha.

Standard

Längtar hem så himla mycket till mina fina vänner och familj!

Pratade alldeles nyss med Elin i telefon och då insåg jag verkligen hur mycket jag saknar alla där hemma! Fick även höra att Emil Jacobsson är i Stockholm över nyår. Omg va jag saknar honom! Men på onsdag kommer jag hem, inte långt kvar nu!


Grattis Sofie! ♥

På självaste julafton är det ju även Sofies dag. Stoooort grattis till dig snygging!

God jul folket

Ja, då var det åter igen dags för julafton! Kan ju inte neka till att jag inte har längtat. Jag menar hallå, vem har inte liksom? Haha. Det bästa av allt är ju att jag har ännu fler julklappar som väntar på mig där hemma. Love my life!

Married to rock

Idag är det den 23 december och jag sitter och kollar på Married to rock. Julkänsla? Inte riktigt. Men apropå serien så börjar jag själv tänka på hur min bröllopsklänning kommer se ut. Eller mammas. Åh jag längtar så sjukt mycket tills Peter friar till mamma! Aja imorgon är det julafton yeeeaaay.

Burn some fat

Var precis ute på en power walk i 1 timme med Bobby och Josephine. Måste jobba på hårt nu det sista inför nyår!

På tåget

Sitter på tåget och har sovit lite samt läst lite i boken. Nu sitter jag vid min älskade data och lyssnar på musik. Nej juste jag facebookar ju också. Haha så fult. Det var nån som precis sa det så var bara tvungen.

Ses om en vecka

Tåget har nu börjat åka och min sysselsättning blir att läsa första boken i Twilight serien och sen plugga lite. Smart dä! (Elin notera dä!)


Imorgon bär det av mot Göteborg!

12.10 imorgon börjar min resa ned mot pappa och Helena. Jag kommer vara borta i en vecka då jag ska fira jul med de.

Hämta ut paket!

Och mitt underbaraste paket innehåller min otroligt snygga nyårsklänning! Jag är så glad!!!

Tagga redovisning nu Issa och Linnea!

Dags att visa vad 60-talet handlade om!

Dygna it is

Japp, det blev att jag dygna när jag insåg att klockan var 3.30 och jag skulle upp om några få timmar. Jag hade ju egentligen tänkt att skippa matten och ta sovmorgon, men det är ju ingen idé längre. Jag har hunnit med att både plugga lite, sitta vid facebook och kolla några avsnitt av true blood.

Vaknade av panikångest

Direkt efter att jag skrev det förra inlägget gick jag och la mig. Otroligt skönt. Sen vaknade jag vid 22.30 i panik för att jag inte kan mitt manus utantill. Så det blir att repetera den där skiten nu så det sitter som en smäck innan jag somnar!

Cp cp cp, redigt mycket cp

Har precis plockat i och ur diskmaskinen då jag insåg att jag är otroligt trött, har ont i huvude och mår illa. Jag som bokat personlig tränare (Peter hehe..) och grejer. Han skulle ju träna skiten ur mig. Men det kommer jag fan aldrig orka. Nej jag går och lägger mig. Godnatt.


Random.

Uppdaterat.

För din skull Eyobb.

Julklappsshopping = jobbigt

Usch va det är jobbigt att handla julklappar åt alla. Först komma på vad man ska köpa till alla och sen försöka hitta det. Samtidigt som du bär på en tung väska, har ont i ryggen, har ont i fötterna och försöker ta dig fram genom folkmassan. Jo men sånt är ju kul.

Leka slav åt läraren är ju... Kul.

Hela inlägget försvann... Jobbigt det blev nu. Hatar mitt liv. Aja sitter hemma hos Myrans farmor med alla tjejerna nu och sitter och pratar om våra framtidsplaner och sånt roligt.

Rånade en godisautomat igår

Uppdatering, check.

Lite dålig på sånt, he he. Igår? Sov hemma hos Elin med Sofie och vi hade det mysigt. Idag? Rånade en godisautomat på morgonen och sen vanlig skola. Efter det åkte jag hem och sen till Sebborna och Matte. Kom hem till Elin för ett tag sen. Både hon och Sofie är helt döda. Så jag ska väl också gå och lägga mig antar jag..

Myssnack, twilight maraton, godis och flera timmars o.c

Det har varit min helg. Den har varit riktigt skön faktiskt. Vi brudar har myst hos Myrans farmor hela helgen och ikväll ska jag, My, Elin, Linnea och Amanda sova hos Myrans farmor. Mysigt va? Ja jag vet. Vi har iaf ända sen vi vaknat kollat på O.C och ätit godis. Jag har gått ut 3 gånger idag och enbart för att jag skulle handla godis. Fet? Nej men snart kommer jag att vara det.

Jag har också blivit ett Twilight fan..

Det trodde jag ALDRIG skulle hända. Min kommentar var att jag hellre åkte hem än att kolla på Breaking Dawn på bio. Men, så blev det inte. Utan jag och Elin hade Twilight maraton. My, amanda och Lisa kom även senare. Vi åkte sen och kollade på Breaking Dawn och filmen var... Grym. Och Jacob.. Fan va han är het! Jag är kär i honom.

Snabba caaaash

Stackars gammelmormor var med om mycket den kvällen

Hur fotot kom dit från första början har jag inte en aning om.. Men det jag vet är att Linnea satt hela vägen från Vincent till Andre på stackars lilla gammelmormor. Och det tyckte jag var jättekul. Fast det jag tyckte var ännu roligare var när gammelmormor låg bland chipsen... Stackare.


Hur äckliga de här chipsen är vill jag nog inte riktigt säga..
Men jag kan ju citera Linnea
så ni får ett litet perspektiv om hur äckliga de faktiskt var....:
"Varför är mitt chips blött..?"

My partner,you know

Elin, aka min pojkvän, kom hit idag efter skolan. Som vanligt gjorde vi absolut ingenting speciellt utan kollade bara på tv. Ändå är det de stunderna som är så fina, roliga, härliga och mysiga. Nej men vi har iaf kommit underfund med att vi är typ som tillsammans och vårat liv skulle få sig en ordentlig omvändning om någon av oss helt plötsligt skaffar sig en riktig pojkvän..

bakis

Inget mer med det.

Taggish nooow

Snart kommer min och Elins hemkörda pizza hem till Elin så ska vi tjocka oss lite. Efter det ska jag hoppa in i duschen och börja fixa iordning mig för ikväll. Lite senare kommer alla tjejerna hit, (-Lisa), så ska vi dra iväg på fest!

Torsdag = Bra dag

Idag har det varit en riktigt bra dag! Hade smink med Madde så hade inte förväntat mig nåt annat heller. Vart riktigt nöjd med min skugga på Linnea också. När jag kom hem börjae jag städa rummet igen på en gång. Så det har jag hållit på med hela kvällen förutom att jag drog till solariumet en snabbis med Myran och Elin.

Rensat exakt HELA rummet i 5 timmar

Direkt efter middagen skulle jag bara rensa mitt bord lite snabbt. Det slutade med att jag rensade precis allting i rummet. Bara lite småsaker som ska fixas imorgon och sen kan jag börja göra iordning mitt rum. skönt! Nu ska jag sova. Nighty nighty!
Tema Dialog gjort av Mimmi Thorneus