När du vill ha en stund för dig själv

Blev lite hungrig nu på kvällskvisten efter en lång dag i skolan, så därför slängde jag ihop en kycklingsallad. Sitter och kollar på The Pauly D Project i sängen och avnjuter denna goda sallad. Ett bra slut på denna långa dag må jag säga!

Jag har ju lovat Elin

Igår kväll lovade jag Elin att blogga, så nu har jag gjort det. Tack och hej för mig! Nej skoja bara.. Är i skolan iaf just nu och vi ska ha en liten VIP kväll, wooh. Det låter nog mer fancy än vad det är. Här kommer lite random bilder sen jag uppdaterade sist.

https://cdn2.cdnme.se/1372723/7-3/pic_517e52399606ee6beeeb98c9.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/1372723/7-3/pic_517e5294e087c35ae6a658a6.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/1372723/7-3/pic_517e52a1e087c35a8c1e1298.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/1372723/7-3/pic_517e52b5ddf2b35f79abba6b.jpg" class="image">

Mot Göteborg!

Såhär glad är Elin på morgonen.

Naturkunskapslektion

Första frågan som ställs är; Vad är sex? Mina förutsättningar är att det blir mycket fniss och massa dirty sexdiskussioner under denna lektion. Härligt.

Coffeetime med min kompanjon

Tisdag hej åhå

Morgonen i skolan började med en redovisning på Personlig försäljning lektionen och då skulle rektorn kolla på. Ja jo, det kändes ju jävligt skumt. Men men, det gick bra ändå. Dagen som återstår är det bara massa plugg som står på schemat. Tror jag har samlat på mig ungefär 5 uppsatser att skriva och 1 prov som jag måste plugga till. Riktigt bra jobbat av mig, verkligen.

Hårexamination

Hade hårexamination igår och jag fick ett B. Hurra för mig!

Mobilappen fungerar igen hurra

Lathet kan även ha varit inblandat i att jag inte har uppdaterat, heee. Har inte hänt mycket annars egentligen. Jag har jobbat, tränat och varit med min enda vän Elin. Och nu, är jag med Elin. Japp...

Samhällskunskap är fruktansvärt kul

Resultatet

Therese gjorde en egen tolkning av glamrock från 80-talet eller något sånt var det.

Just nu på hårlektionen

Måndag igen

Har faktiskt precis ätit frukost. Det var länge sen det skedde i mina dar. Glömde fota innan jag började äta. Så ett bevis på att jag ätit frukost är en smutsig tallrik, tom kesella burk och en halvfull te mugg.

Påsklovet i ett inlägg

I måndags lämnade jag mitt cv till Bik Bok i Handen och sen åkte jag och Elin hem till mig för att slappa lite. Tog en kvällspromenad gjorde vi också. På tisdagen åkte vi alla tjejer in till stan för att överraska Elin med att hon skulle pierca sina bröstvårtor. Elaka vänner ellerhur? Nej men hon fick det av oss i födelsedagspresent och hon ville självklart göra det! Vi gick sen till Sandys för att äta lite lunch och på kvällen gick vi hem till Linnea för att träffa tjejerna och Jack, Emil Jacobsson och såna där trevliga vhboys. På onsdagen var det dags för mig att jobba och efter jobbet mötte jag upp Elin för att sen gå hem till mig och ha en liten trevlig kväll.

På torsdagen åkte jag helt själv, nervös som ett jävla as, till Gillinge för att göra halkbanan. Loner med en boner stod jag där själv, bland alla andra människor och inväntade läraren. Nej men det var skitkul och det gick bra. Nu är det bara teori och uppkörning kvar! Jaja på fredagen skulle jag till Anna och göra naglar men jag hade sovit så jävla dåligt så var tyvärr tvungen att avboka det. Lite senare åkte jag in till stan med Amanda, Lisa och Sofie. Vi köpte frozen yoghurt och satte oss ute vid Kungsträdgården för att avsluta det hela med en foccacia på Sandy's. På kvällen följde jag med Elin in till stan för att hon skulle jobba och sen åkte jag hem. Träffade Joel och Lindman vid tåget och sen även Stefan på bussen. Så det var ju trevligt.

Igår åkte jag och Elin hem till hennes mormor en snabbis för att fira henne. Sen åkte vi alla och åt middag tillsammans och efter det åkte jag hem till Alex. Idag åkte jag hem till Elin och slappade där för att avsluta kvällen med magsmärtor hemma i sängen. Kul osv.

Those shoes

Nämen hej igen

Det var ju ett tag sen jag uppdaterade vaaa. Fått höra lite pikar från Elin att jag borde uppdatera bättre, he he. Vad har hänt på sista tiden dåååå? Efter att jag tatuerat mig gick jag och Elin ut med Victor till först Friday's och sen Café Opera. På måndagen efter var jag först i skolan och sen på kvällen var det dags för studentskiva. Elins kusin, Tessan, hade studentskiva och temat var sport. Helgen efter det jobbade jag, så då hände inte så mycket.

Veckan gick och sen på fredagen efter min jobbarhelg var det dags att fira Amanda. Vi kidnappade henne på morgonen, smasha tårta i hennes ansikte och sen in mot stan för att spela laserdome. Hon fick även hålla tal och sjunga ja må jag leva på Drottninggatan. På kvällen var det middag hos Alice som även hon fyllde år, och vi var ca 20 tjejer totalt. Vid 22 tiden nån gång började allt annat folk rulla in. På lördagen efter gick jag och Elin ut med Joel, Lindman, Leo, Carro och massa andra.

Veckan gick åter igen och den led mot sitt slut för att det äntligen skulle bli påsklov. Jag och Elin var på Monday Bar med Daniel och några fler. Vi gick ut också på fredagen då vi först gick till Lobby, sen Magenta och till sist avslutade vi kvällen på White Room och vi hann med första tåget hem. Skön...t. På lördagen gick vi ut med Amanda först till wooken, sen Friday's och efter det solidaritet och till sist Magenta. Varken jag eller Elin var särskilt taggade så vi drog hem rätt tidigt. Jag höll typ på att somna på dansgolvet, nej men nästan iaf. Så det var allt roligt jag hade att skriva.

Tema Dialog gjort av Mimmi Thorneus