Nu mår jag bra ! ( hoppas jag )

Nu har duktiga moi ätit lunch . Elin kom precis ( omg jag har varit hemma och är sjuk och så kommer hon hit !? :O ) och vi ska kolla lite till no provet . Och sen kanske dra ut eller nått ? Känner att jag måste komma ut i solen !! Men nu ska jag ta en snabbis dusch . Skriver när jag känner för det . Kisses !

Haha bild från i somras

Tack mamma ;)!

Fick nyss ett par skitsnygga byxor av mamma ! De är svarta och av ett sånt där glansigt material . Men asså de är inte glansiga så men äsch kan inte förklara . Haha ! De sitter iaf skitsnyggt och det är ju greatans . Kan lägga in bild på de imorgon istället .

F*ck !

Jaha då var man hemma igen .. Suck ! Vafan är grejen med att jag blir sjuk typ varann dag !? Jag är jävla trött på det här ! Det är liksom tredje dagen som jag bara ligger i soffan . Aja får väl hoppas att det blir bättre snart .


R.I.P älskling !<3

Glömt att lägga upp ..

Bilderna från när jag och Sofie sov hemma hos pappa . Vi hade ju en egen tjejkväll med godis , ansiktsmask och såklart massa skitsnack ;)! Haha nej okej inte skitsnack men ni fattar . Hoppas jag .. Jaja här kommer lite bilder iaf .


Mums !


Sötare än så här går det inte att bli ;)


Haha naaw how sweet


Haha !


Gulligt ;)!




Så söta såå

Söndag .. Alltid lika tråkigt

Tjosan allihopa !

Har egentligen inte så mycket att skriva .. Kollar på tv i soffan . Tjock som jag är (Y) . Juste ! Jag fick hem min andra bikini idag . Ni vet som jag fick i födelsedags present ? Iaf så jag provade den och den sitter skitbra ! Åh längtar efter sommaren ännu mera nu !! Om det ens går haha !

Salem Al Fakir - Keep on walking

När jag hörde låten första gången så dissa jag den totalt ! Men efter att man lyssnat på den några gånger så tyckte jag att den var riktigt bra . Och nu älskar jag den ! Hans röst passar så sjukt bra till låten och den är grym helt enkelt .

Jag mår prima igen !

Godmorgon godmorgon !

Idag mår jag super . Haha ! Iaf så har jag käkat lite frukost , duschat i typ 2 timmar ( så jävla skönt ! ) och fixat iordning mig . Om ungefär en timme ska jag hem till pappa för att fira farmor . Kommer säkert käka middag där också , skulle inte förvåna mig . Fast det beror på vad de ska äta iofs . Jaja ganska tråkig inlägg det här så jag slänger in en bild .

Haha ! 
Skulle väl spela fjortis eller nått , snygg var jag inte iaf xD


Kunde inte träffa Anna idag

Jag hatar att vara sjuk ! Verkligen hatar . Jag har bara legat i sängen hela dagen . Hur hemskt låter inte det ? Haha ! Men sen kom mamma hem med donken och godis till mig och då blev jag genast piggare . Jag satsar på att bli en riktig tjockis för er som inte visste det ;) .

Isabelle Baldefors

Det känns som om vi har börjat glida isär lite grann .. Vi bor ju ganska långt bort från varandra så det är inte alltid lika lätt att träffas . Utan det blir väl oftast på helgerna . Men båda två har ju andra vänner och nu på senaste tiden så har vi inte träffats lika mycket som vi gjorde förut . Det är ganska synd faktiskt . För du var eller är fortfarande en av mina närmsta vänner .

Jag kommer aldrig glömma när vi träffades första gången . Det liksom klickade direkt ! Alla dagar i Tungelsta , när vi hoppa studsmatta , cykla , träffa killar , dansa till musik på högsta volym och alla andra grejer som vi gjorde . Jag saknar det sjukt jävla mycket ! Det var så jävla underbart då . Jag kommer aldrig glömma de tiderna . Men det jag ville komma fram till var att vi borde ta oss tid till att träffas oftare . Jag menar inte att vi ska dissa våra andra vänner . Självklart inte! Men träffas lite mera bara . Hoppas att du känner samma sak som jag ..


Jag älskar dig !

Godmorgon

Jag är vaken såhär tidigt !? Halleluja ! Jag tänkte att jag ska börja uppdatera lite bättre . Som jag gjorde förut . Sounds great ha ? Självklart !

Igår så hann jag faktiskt inte blogga . För att först var jag i skolan . Sen efter det skulle jag hämta Robin och Oliver , städa lite på rummet och sedan fixa iordning mig . För att vi skulle få gäster . Det var väl sådär . Haha .
Men idag ska det bli mys ! Anna kommer hit och vi ska väl göra .. Nått . Äsch vi kommer på det senare helt enkelt . Som vi brukar .

Datasalen just nu

Nu sitter jag i datasalen och ska kolla upp massa könssjukdomar till no:n . Känns riktigt fresh . Eller inte nej .. Men iaf så efter skolan drar jag till Ungdomsmottagningen med Elin , Lisa och Sofie . För vi ska ta massa kondomer . mwoohahahaa ! Men nu måste jag leta vidare på den här skiten . Skriver ikväll eller nått .

It's back !

Nu kan jag äntligen smsa igen !! Hela min kväll är räddad . Woho ! Iaf så efter det var jag på ungdomsmottagningen och fick mini-piller . Eller recept så jag ska väl hämta ut de imorgon eller på fredag . Greatans ju . Men nu ska vi käka så jag skriver förmodligen sen .

Det var ju ett tag sen jag la in bilder ..

Så därför tänkte jag lägga in lite gamla ;)! Kollade precis igenom alla bilder haha . Aja sånt är alltid kul så jag tänkte vara så snäll och visa några för er .


På väg hem från Ung08 med Bella och Anton


Miss those times with you


O - M - G !
Haha västkusten med kusin för 2 år sen
men vi var inte själv om ni tror det xD


Haha cute ...


Från Halloween gulligt värre


Åh Hallsberg !
Det var najs ..


Elin och jag i somras ;)


Haha jag , Elin och Sofie


Jag och en skrattandes Lisa haha !


My number one !

Är hemma idag

Jaha då ligger man här i soffan och mår skit . Superkul ! Men senare idag ska jag åka en snabbis till Elin och hämta mobilen , sen till Ungdomsmottagningen och få p-piller . Så alla vet liksom . Men sen ska jag hem och ta det lugnt . Så jag kan gå till skolan imorgon . Vill ju inte missa allt för mycket eftersom vi har prov nästa vecka i sexualkunskap .

Glömde älsklingen hos Elin =(

Min mobil ligger hemma hos Elin , buhu =(! Men mamma skjutsar dit mig ikväll så jag kan hämta den . Längtar !! Haha . Saknar ju min lilla gulleplutt . Men iaf så har jag inte gjort så mycket idag förutom skolan . Inget roligt att skriva .. Äsch skriver senare .

Varför händer det här mig !?

Jag HATAR mitt liv ! Jag kanske ska berätta också ? Ja det tycker jag . Men iaf så jag går upp vid vanlig tid , fixar iordning mig och sådär . Sen kutar till bussen ( som vanligt .. ) och åker till skolan . Men när jag kommer dit är det tomt . Öh jaha ? tänker jag och ringer Sofie . Men då får jag reda på att vi börjar 12.35 . Asså vafaaaan !! Så det var ju bara att åka hem igen . Så som sagt jag HATAR mitt liv . För er som inte förstod det ;) .


HAAATAA !!!!!

Usch och fy

Mår inge bra alls .. Men aja hade iaf skitkul igår ! Iaf så har jag varit hemma en stund . Jag mamma och Peter var och käkade middag hos hans föräldrar . Fast vid 19 höll jag typ på att somna . Haha ! Är bara liiiiite trött ... Så nu ska jag gå och lägga mig och smsa med lite folk . As usual ?

I'm digging it

Ouff jag uppdaterar för en gångs skull ! Haha . Men jag bloggar lite när jag känner för det . Men iaf så nu ska jag dra till stan med Elin . Vi ska möta upp Bella och lämna hennes jeans leggins som jag fick låna förut . Sen ska jag och Elin kolla sommarjobb . Men jag kanske skriver senare . Vi får väl se . Men puss !


Sista prao dagen igår , sorgligt =(

Ska snart dra

Till praoen . Sen efter det ska vi dra till Handen för Sofie ska handla lite snabbt . Och efter det ska vi dra hem till pappa och sova där . För det är ju fortfarande ingen hemma . Wooh ! Me like . Men jag kommer förmodligen inte hinna blogga förrän ikväll . Eller om jag ens gör det .


Slänger in en sexig bild från 3an ;) . Haha !

Hemma hos papsen !

Nu sitter jag hemma hos pappa och dunkar musik . Asnajs ! De är ju inte hemma ;) . Men jag ska snart gå hem till mamma igen . Men tänkte bara vara lite gullig och uppdatera för eran skull . Guuud så gulligt ! Ja jag har damp . Men det vet väl redan alla vid det här laget ? Aja nu ska jag dra hem till mamma .

HAHA ! Fan va ful mamma är xD !! Det var för typ 6 år sen
när hon var gravid med Robin och Oliver .


Haha kolla våran schmexiga telefon ;)

Jag bloggar på morgonen , wooh !

Godmorgon !

Igår kunde jag knappt somna och sen imorse så vaknar jag av mamma , Robin och Oliver . Skitkul faktiskt ! Jag ska egentligen inte gå upp förrän om en halvtimme . Men jag kunde fan inte somna om . Jävla skit ! Aja jag ska hoppa in i duschen nu och sen fixa mig till musik . Najs ! Hörs sen när jag kommer hem från praoen .

Ha ha ha shshasuhaohi

Nu sitter jag och Elin och snackar om snygga killar . Samtidigt som man hör Elins brorsa och hans tjej köra på hårt ! Mmm ... Mumsigt värre (Y) . Men iaf så 19.30 drog jag till Elin och de hade ju värsta släktträffen här . Haha nej men Jimmy och Elin hade fyllt år så de blev firade och det slutade med att alla satt och snacka om bajs ;)! Berättade skit roliga historier . Viiiiilken humor ! Nej nu måste jag sluta skriva .. Men jag vill inte ! Jooooo säger jag !! Okej då =( .

Lite bilder från i veckan


Haha från praoen ;)


Skitsnygg .. Jag vet !


Mitt och Sofies "lilla" krig :D


Yummie !


Ser riktigt mumsigt ut va ?
Eller inte nej ..

Jag döööör av garv !

Kollade in på Elins blogg igår och såg att hon hade lagt in ett inlägg med massa videos .. På mig! Jag tror jag dör av garv xD! Haha ! Aja det gäller att bjuda på sig själv ;) .

Men iaf så nu väntar jag på att Elin ska komma hem från sin mormor . Sen ska vi träffas och jag ska slagga hos henne . Vi ska förmodligen kolla på melodifestivals finalen . Jag brukar inte följa melodifestivalen men i år har jag gjort det . Wierd ! Men äsch . Iaf så kom Helena precis hem med godis så nu är jag glad ! Haha .

Jag och Sofie i ett nötskal

Nu sitter jag hemma hos Kerstin ( Helenas mamma ) och har sjukt jävla tråkigt ! Fast så är det alltid när man är här .. Det enda som är bra att det blir alltid god mat och det finns alltid cola . Haha nu låter jag som värsta tjockisen , men whatahell liksom ;)! 

 Iaf ! Så efter praoen idag så drog jag hem till Sofie . Och vi hade bestämt oss för att baka chokladbollar . Det gick sådär .. Jag står och snackar om att jag hatar att bli kladdig medans Sofie står och blandar om i smeten och schala schala schala ... Sen smetar hon den såkallade smeten i mitt ansikte -.-! Så då blev det krig!! Och Linus ( Sofies pojkvän ) stod typ bredvid och bara garva . Haha ! Men kul var det ! Hade choklad smet i hela mitt ansikte , håret och på tröjan .. Och Linus tog lite bilder . Fast det blev sådär för Sofies kamera hade inge batteri så vi fick ta mobilen . Men de lägger jag upp sen och nu ska vi dra tror jag .. Skriver imorgon när jag vaknat . Puss !

Orkar inte blogga så mycket

Usch va jag mår illa .. Som jag alltid gör nu för tiden . Suck ! Orkar inte må såhär jävla dåligt varenda dag .. Aja det är bara att köra vidare ! Men jag har inte så mycket att skriva idag . Lägger in 2 bilder på mitt super duper söta favvobarn haha ;)!




Haha aaw så gullig man får vara !

Hemma från Elin

Tack gode gud för att jag käkade hemma hos Elin idag ! Haha kanske ska förklara lite bättre ? Ja det tycker jag !

Iallafall ! Så när man praoar med barn som går i 2:an så garvar man åt alla deras "skämt" . Men iaf så sitter jag och Elin och käkar , så kommer hennes brorsa , hans tjej och Krullet . Och fyfan va jag garva ! Asså jag garva åt allt de sa . Och jag fick värsta skratt attackerna så jag fick ont i magen . HAHA ! Visst att jag skrattat åt typ allt .. Men inte såhär mycket . Går inte att förklara . Men det är lite jobbigt att bara umgås med småbarn , även fast det bara gått 2 dagar . Äsch whatahell jag är asnöjd med min och Sofies prao ;)!


Undvik mitt hår och att jag ser tjock ut (!?) iaf så den där tjejen
är sååå söt ! Lätt mitt favoritbarn ;) haha

Våran dröm har slagit in !

På rasterna får vi varm choklad :D! Gissa om vi blev glada när vi fick höra det . Haha ! Och sen får vi mellis , då behöver man inte gå och hungra hela dagarna . Fast det värsta är ju att nu måste man äta lunch .. Så man är en bra förebild för småttingarna . Men aja det är bara att bita ihop och ta mera grönsaker !


Såna här coola lappar har jag och Sofie fått ;)
HAHA !


Mmm .. Varm choklad =)

Sitter hos töööönten

Jag sitter just nu hemma hos Sofie . Fast vi ska dra till bussen om typ 2 minuter (?) . Men iaf så var ju vi på prao idag . Och det var väl ganska chill . Men det var några jobbiga ungar som följde efter mig vart jag än gick . Suck ! Men aja sen var vi rastvakter också , haha ! Det gick väl sådär .. Äsch det gick säkert bra , men nu ska vi dra . Update ypu later !

Prao imorgon !

Så jävla skönt ! Slippa skolan i 2 veckor till . Fan va najs asså . Men tyvärr så måste man ju gå upp tidigt då .. Attans ! Så jag ska tvätta ansiktet , borsta tänderna och ja .. Det vanliga ni vet ? Fan nu fick jag hicka -.-! Låter helt fuckad då .. Aja godnatt !


Praoar med den här tönten ;)

Veckans låt(ar)

Jag håller inte koll om jag lagt in en veckas låt , men whatahell liksom ! Fast jag kanske ska ta tag i det .. Haha men aja här kommer veckans låt iaf ;)! Och tack gode gud för att Elin "visade" mig den här låten . För när han screamar så döööör man ! Man får typ orgasm . Haha ! Nej men jag älskar hans röst . Äsch vi lägger in de två låtarna som Elin "visa" för mig . Jag älskar de !


Linkin Park - Crawling




Linkin Park - Breaking the habit

Kom nyss hem från stan

Följde med Fille idag till Gamla stan för att hon skulle skriva på prao papper . Och sen tog vi en fika på Espresso House och snackade lite grann . Och det var sol idag , igen !! Så jag och Fille tog på oss solbrillorna ;)! Äsch nu lägger jag upp lite bilder istället .


HAHA ! Och jaa vi misstolka det ;)


Grr ..


Sorry guys .. Jag har blivit lebb !



HAHA ! Det ser ut som om jag har snopp xD !!


<3

Vad är felet på människorna i min såkallade familj !?

Nu måste jag bara ta ut mina känslor hära ... Jag tycker att Alcazars låt är bra , och det tycker inte Helena och Kerstin . Okej fine ! Och så säger jag att jag tycker att Tess stövlar är såååå jävla snygga ! Men nej då ska de börja klaga på hela hennes klädsel . Och börjar säga att hon kan ju lika gärna ta av sig hela klänningen för man ser igenom och blablablaa .

Och jag får D A M P !! För de ska alltid klaga på allt det jag tycker är snyggt och ditten och datten , hit och dit . Det märks att vi inte är släkt på riktigt . Och fan va glad jag är för det ! Hade Helena varit min mamma hade jag dött för länge sen !!

Tänker lite ..

Elin duschar så medans sitter jag och tänker lite grann . Jag tänker på allt möjligt .. Framtiden , killar , vänner , skolan , pengar , familjen och jaa .. Allt helt enkelt . Det känns som att allting har blivit så annorlunda mot vad det var för några månader sen . Väldigt många av mina kompisar har förändrats , visst jag har också förändrats . Men jag är ju fortfarande samma glada person som är sällskapssjuk och vill ha nån att gosa med . Jag vet , jag låter jätte desperat .

Och jag vet inte riktigt vad jag vill ha ut med det här inlägget . Men jag tänkte bara på att många av mina kompisar har nästan aldrig tid längre , för de ska vara med pojkvännen , nya kompisar och ja allt vad det nu är ! Jag menar inte att de måste alltid ringa mig , men nån gång vore det ju kul ifall de kunde planera in något med mig . Istället för att jag ska "jaga" . Jag har tröttnat på det ! Jag har hellre 2 nära vänner som har tid med mig istället för 20 vänner som aldrig kan planera in något med mig ..


Jag vet att du aldrig sviker mig och jag vill bara tacka dig för att du finns i mitt liv !<3

Jag är SÅ jävla trött

Jag vaknade för ett tag sen , jag har mest legat i sängen och slumrat . För att Elins pappa lyssnar på The Voice oh visslar till , haha ! Men iaf så lägger jag upp bilder från igår ikväll tror jag . Har inte så mycket mer att skriva .


Hittade lite mer bilder som jag glömt att lägga upp ..
Bilder från Nyår ;)


Ohyes we are hot !


Vi dansade ju riktigt snyggt asså ;)!


Samira tog närbilder på alla , haha !
Och jag langar Alexandra posen .. Som vanligt ;)

Glömt att lägga upp bilder från när vi klättra

Nu sitter jag hemma hos Elin och vi typ snackar lite och sådära . Är allmänt störda bara . Ingen nyhet direkt , haha . Men iaf så kommer jag förmodligen inte blogga förrän imorgon kväll . Orkar inte helt enkelt . Väldigt onödigt inlägg men whatahell liksom !


Vi var ju riktigt heta i de där ;) ...


Jag typ kollar in väggen ? Haha !


Väldigt och då menar jag väldigt nervös var jag !


Hon lovade att klättra i samma takt som mig , skitbra tänkte jag ! ...


.... Fast så blev det inte


...


Och jag fortsätter i min takt ..
Samtidigt som jag håller på och börjar gråta , perfekt !


Det är ett under att jag ens kom till toppen !
Det tog säkert 20 minuter
( om inte mer ! .. ) och det var sjukt jävla läskigt !!

Kollar lite på Nelly.com



Den där överdelen ( fast man viker in det där som är längst ner )
men iaf en sån och sen ett genomskinligt linne över . Sååå snyggt !
Shit va jag längtar till sommaren ..
Det där spetslinnet som jag visade i ett tidigare inlägg är också från Nelly , men jag hittade inte det så det är förmodligen redan slut eller något sånt .

Godmorgon !

Då hoppas vi på att den här dagen blir mycket bättre än den igår ! Jag fick lite flipp igår som ni kanske såg på inläggen under .. Men men nu ska jag snart träffa Elin så puss puss !

Jag hatar mitt liv jag hatar mitt liv jag HATAR mitt liv !

Exakt så känner jag just nu . Jag frågade min kära fader ifall jag fick gå hem till Elin och sova där . Men nej jag ska inte vara ute på en vardag vid kl 21 .. Så då kom han med den smarta idén att Elin kan komma hit och sova här . Men det finns absolut ingenting att göra här ! Det är så tråkigt och min säng är hård som ett jävla isberg . Och det bara suger i allmänhet här hemma . Så nu tänker jag sura hela jävla kvällen !

Jag får fliiiiiipp !

Jag hade skrivit ett inlägg , men sen fuckade blogg.se så då var det borta ! Och jag tänker fan inte skriva om hela det inlägget . Så det blir en sammanfattning . Jag och Anna var i Handen idag för jag skulle till Synsam och kolla ifall jag skulle få egna glasögon . Och det kommer jag få .

Så nu ska vi bara åka och köpa ett par sen . Hittade faktiskt ett par som var ganska snygga . Men jag orkar liksom inte ha värsta glasögonen när jag bara ska ha de i skolan och lite hemma . Men iaf så innan det så fikade vi , snackade , skrattade och var bara allmänt störda ;)! Men jag lägger upp lite bilder istället . Sounds great !


Haha !


Den var lite stor .. Men snygg ;)




Den typiska Alexandra posen , haha !

Ingen bra dag idag

Jag vakna vid 10.30 för att några höll på och typ borra ute eller nått ? Sen ligger mitt hår helt fuckat , jag hittar ingenting att ha på mig . Och nu när jag sminkar mig lyckas jag få puderborsten i ögat . Så det gör skitont nu ! Jag får flipp !!

Det här är inte min dag idag iaf . Får se till att imorgon blir en bättre dag . Men nu ska jag snart dra till Handen med Anna . Vi ska fika och kolla på lite grejer ;) . Ska faktiskt ta med mig kameran idag hade jag tänkt . Perfekt ! Men nu måste jag fortsätta sminka mig så vi kommer iväg nån gång . Hörs när jag kommer hem . Puuuss !


Alltid lika galna och snygga ;)!

Cougar Town på datan nu

Har inte så mycket att skriva ikväll . Var i Skärholmen idag med Sofie och Elin . Sen var jag tvungen hem för átt käka och såklart får jag inte gå ut efter för det är ju faktiskt mörkt ute . Snaaark på det ! Så nu sitter jag här hemma och tråkar . Så nu ska jag kolla på Cougar Town på datan . Najsigt värre .


Haha förut när jag hade lite tråkigt

Godnatt

Japp det är sant . Alexandra går och lägger sig kl 23.50 ! Shit , det måste vara något riktigt stort fel på mig . Det är ju förfan sportlov !? Men ... Eftersom en viss människa väckte mig vid 10 (!) så är jag lite trött nu .. Så jag säger godnatt för mig och vi hörs imorgon !


Old times .. <3

Bilder från igår

Igår vid 21 tiden ungefär drog jag och Bella ut och mötte upp Sebbe för att sedan dra till Johannelundstippen . Herrejösses va jobbigt det var att gå upp dit :O! Och att komma upp dit var ju rena rama helvetet .. Men sen ner åkte jag bebispulka . Haha !

 Det var sjukt jävla kul . När man väl åkte ner så gick det skitfort , sen gick den sönder och det kom in massa snö i pulkan . Så jag blev jätteblöt på rumpan . Men sen drog vi hemåt . Dunkade lite musik och var allmänt störda . Som vanligt dåra ;) .


Snyggingen her self ;)


Man ser inte så mycket för vi var tvungna
att ta min mobil eftersom Bellas kamera fuckade


Diggar min pulka grymt


Bella visar sina kunskaper ... xD


Haha jaa .. väldigt torrt och bra (Y)

Desperate Housewifes !!

Jaaa det är sant ! Det är säsongs premiär idag :D! Usch så bra ! Men iaf så kom jag precis hem . Var ju hos Bella idag . Och vi drog till Jocke och Sebbe och var med de en stund . Vi kollade på film och snacka lite och sådär . Sen drog jag hem .

Men smart ass som man är så tog jag fel buss .. Så jag var tvungen att åka till Jakobsberg och ta tåget därifrån .
 Medans jeanslegginsen  satt halvt nere vid arslet . Och jag överdriver inte , det är det som är det hemska . Men det är ju så typiskt Gina Tricot leggins . Man får dra upp de heeela tiden . Iaf så åkte jag sen till Kerstin och Christer för vi skulle käka middag där . Och sen drog vi hem . Nej nu blev det här ganska långt så kanske skriver mer sen . Får se .


Så söt !

Jag är uppe !

Godmorgon !
Bella väckte migg kl 11 , snaaark ! Men det är för att vi ska träffa Jocke och Sebbe . Egentligen skulle jag vilja sova en timme till , men vad gör man inte för sina nära och kära ? ;) Okej , jag har träffat Sebbe en gång och aldrig träffat Jocke .. Men whatahell liksom ! Haha . Men nu ska jag och Bella dra ut till hennes rum och börja fixa iordning oss . Så vi hörs när jag kommer hem ikväll !


Älskar dig gumman !

Blir ingen mer update förrän imorgon förmodligen !

Jag och Bella ska kanske bada jacuzzi snart , sen får vi se vad som händer . Men det blir iaf ingen mer bloggning förrän imorgon ;)! Orkar inte sitta vid datan liksom , måste ju ta vara på tiden haha :D!


När jag pierca naveln ;)

Tema Dialog gjort av Mimmi Thorneus