Veckans låt


David Guetta feat Kid Cudi - Memories

Godmorgon !

Eller förmiddag kanske ? Men jaja whatever ! Jag har iaf inte sovit bra inatt . Vaknade vid 9.30 , lyckades somna om och vaknar en liten stund senare att jag ligger på mobilen och får sms . Så jag svarar , somnar om , vaknar att jag får ett till . Och så höll det på ett tag tills jag till slut stänger av vibrationen . Sen vaknade jag vid 12 och nu käkar jag frukost . Så ska jag snart duscha och så får vi se vad som händer sen .


Miss you !

Kollade precis på filmen På smällen

Den var väldigt rolig och bra tyckte jag ! Trodde den inte skulle vara så bra faktiskt . Men det var den ;) . Så den kan jag rekommendera ! Även fast den hade biopremiär för ett tag sen men whatahell .
 

Det var en läskig man på min balkong igår !?

Det var skitläskigt för jag och Elin sitter typ och kollar på tv . Så hör jag hur Elin skriker till och ser att hon kollar ut . Så jag kollar ut och blir skiträdd för det är en skitful äcklig man på våran balkong som skottar snö . Usch säger jag bara . Iaf så försökte ju jag såklart ta kort på honom och så råka han se mig så jag typ dyker ner i soffan . Haha ! Ja det kanske inte ser så kul ut men det var sjukt kul !


Usch usch uuusch !

Precis kollat på melodifestivalen

Som för den delen suger ! Att folk inte kan rösta !! Åååh jag är så sur .. Så nu ska jag fortsätta tjocka mig med mitt godis ;) . Ska kolla om det är nått bra på tv , men just nu sitter mamma och kollar på OS . Snark på det ! Jaja , jag har ju alltid min mobil och datan kvar . Thank God ! Haha nej men ni fattar .


Tjockis på hög nivå ! I like it ;)

Vill ha !


Det är spets där fram



Tänk er den här på sommaren , ååh den är så snygg !

Känner mig som en mamma , haha !

Lagade lite lunch åt mina favorit killar . Haha ! Nej nu ska jag inte låta som en morsa . Men jag känner mig lite duktig som fixade mat åt de . Och de åt faktiskt ;)! Får se vad som händer idag , det enda som står på schemat just nu är att vänta tills mamma och Peter kommer hem . Hörs senare !


Pluttisarna !

Diggar min uppdatering

Jag har inte orkat blogga helt enkelt . Men iaf så i torsdags letade ju jag och Sofie prao . Det var liksom sista dagen vi kunde hitta prao . Haha ! Men vi hittade faktiskt . Det är iofs på en skola , men vi har ganska chill för vi ska bara följa lärarens arbete . Så det är najs !

Men sen på fredagen så ringde ett dagis som vi hade gått till och Focus . Synd bara att de inte ringde en dag tidigare . Men jaja nu har vi iaf prao ! Så efter sportlovet ska vi praoa i 2 veckor . Sen är det bara vecka 12 och inte ens hela vecka 13 kvar . För på torsdagen åker jag och Elin till Säfsen ! Sen på fredagen är vi ju lediga och vecka 14 är det påsklov . Så jäääävla najs !

Skooooolan

Nu sitter jag i skolan och har precis gjort klart min uppsats om Haninge Kommun . Greatans (Y) ! Känner mig lite duktig faktiskt ;) . Nu ska jag och Sofie försöka hitta prao . Jaa .. Lappen ska lämnas in imorgon och vi har inte hittat nått . Det var lite mindre bra gjort av oss .. Men aja shit happends . Nu ska sega Sofie också bli klar så hon kan lyfta på sitt arsle och gå härifrån !!

Tecken på allvarliga psykiska problem

Springer runt i lägenheten och sjunger , dansar och snackar engelska med mig själv ? . Hmm ...
När jag skulle blanda om i oboyen så tävlar jag med mig själv om att blanda snabbt . Så jag blandar skitsnabbt och skithårt och lyckas välta ut glaset . Sen börja jag asgarva för mig själv ? Ja .. Det säger väl typ allt ? xD

Massa (snygga) bilder på mig och Sofie ;)




Muhammed kasta upp min sko -.-'




Gulligt värre ..


Sofie lyckades ta precis innan ..





Nu är jag glad igen !

På lördag ska jag vara barnvakt .. Vid 8:15 på morgonen !? Fast mamma smörade lite grann så hon frågade vad jag ville ha för nått . Asså för att jag är barnvakt .


Så det blev det här och en foundation ;)!
Jag kör på persiko/korall färgat haha .

( Och jaa Bella jag vet att mamma skrev det dagen innan jag publicerade det inlägget , haha !
Men jag orkade inte skriva den dagen hon skrev det . Så nu vet alla det ;) .
)

Mamma är ju bra rolig ibland ..

Hon sitter mittemot mig vid köksbordet och skriver det här till mig :


Nödvändigt liksom ? ..

Bombat med bilder

Nu har jag pluggat lite grann och tänkte lägga upp lite bilder från idag . Var en ganska skön dag idag . På idrotten gick vi och fikade på Paus eftersom att 9orna skulle ha fotboll med skollaget . Och både mattrummet och sporthallen var upptagna . Så då sa Lotta att vi skulle gå och fika idag ;) .

Sen hade vi håltimme från engelskan för det var bara halvklass som skulle ha muntligt prov . Tyvärr så kom Elin själv i den ena gruppen . Väldigt onödigt gjort av Göran -.-' ! Men iaf så då drog jag och Sofie ut . Och Lisa fota haha . 


När vi fikade


Elin ramla xD


LajjsusFajjsus




Jag ser typ ihoptryckt ut ? xD




Jaa .. Snyggingar på hög nivå ;)


Ser så busig ut ? :P


Och här knullar jag snön ? ..


Up and goo !


Vi ramla .. HAHA !


Klockren bild ! Kolla mig och sen Sofie xD
Dör av garv fan !


Wooh !


Ohyes this is hot !

Nu jävlar har jag lagt upp bilder ;)!

Diggar min bakgrundsbild på skolanvändar grejen

Eller va fan det nu heter . Ni vet när man loggar in i skolan ? Jaa men ni fattar haha .


Ohyes ;)

Jag hatar Com Hem !

Det är alltid strul med den här jävla skiten !! Men iaf så igår skulle jag möta upp Bella vid stationen för att lämna lite grejer , sen skulle jag och Elin dra till Handen för att handla lite . Och när jag kom till stationen så hade jag ju såklart (!) glömt påsen med grejerna .

 Så jag , Bella och Elin drog hem till mig hämta påsen , sen drog vi till Handen . Eller Bella skulle till Tyresö . Men iaf så jag handlade puder , två nagellack ( rosa och svart ) och två armband . Lite småsaker sådära . Men nu ska jag ta ett skumbad och piggna till lite . Sounds great ha ? ;)

Före och Efter

Före :







Efter:




Är skittrött nu

Jag började städa rummet när klockan var 16 och blev klar vid 22 ungefär . Asså fyfan säger jag bara ! Så skönt att få sitta ner kan jag säga . Iaf så innan mamma stack iväg på träning så kom hon hem för att byta om och sådär . Och då hade hon köpt ett par stövlar till mig =)! Det syns inte så bra på bilden men de är skitsnygga . Tack mamma !

Håller på och städar och rensar rummet

Jaa så kul har jag . Det ser hemskt ut just nu för att jag har slängt massa grejer på golvet i sängen och aa .. Men det ska jag fixa samtidigt som jag springer runt i lägenheten och sjunger och dansar till Britney Spears ;) . Haha perfect ! Hörs när jag är klar .


Denna skivan på högsta volym just nu ;)

Sååå sexig !

När Erik Saade stod i regnet på Melodifestivalen , asså jag tror jag döööör ! That's hot you know ;) . Nej men det finns nog ingen sexigare än killar som bara har handduk och kommer precis ut ur duschen . Wooh säger jag bara !


Erik Saade - Manboy

Jaa då var man i skolan igen då

Sitter och skriver lite om Haninge Kommun . Vi ska göra uppsatser om Haninge Kommun och sen göra det  till ett häfte . Lite tråkigt men hellre det än prov . Nej nu ska jag fortsätta vara duktig och jobba .

Måste bara få uttrycka mina känslor lite ..

Jag har D A M P ! Och nu är jag inte överspeedad och är glad . Nej nej .. Utan nu är jag bara så jävla sur , irriterad och trött på vissa människor ! Nämner inga namn eller nånting . Och det här inlägget är egentligen jävligt onödigt . Men jag har värsta pms humöret och det är inget kul kan jag säga ! Speciellt inte för mina "nära och kära" . Åååååh ! Nej nu ska jag sova . Godnatt .

Dampbarnet AB

Japp det är jag det ! Asså jag vet inte hur mycket jag har hållt på idag , haha ! Aja jag och Elin hade kul iaf ;) . Och mamma och Peter tycker jag är typ dum i huvet , nej men ni fattar haha . Jaa .. Imorgon har vi friluftsdag ( eller vad man nu kallar det ) och efter det ska jag till Synsam . Ska kolla mina ögon och jag kanske ska få läsglasögon , som jag då kommer ha i skolan och när jag läser . Ska bli sååå skönt ! Är lite jobbigt att se suddigt och att jag bara ser massa bokstäver överallt ?

Precis bråkat med mamma om exakt allt !

Det var ett långt och jobbigt samtal kan jag säga .. För hon skulle börja snacka om allt jag gör fel och blablablaa . Sen när jag säger något fel om henne nej men då var det ju faktist inte så . Utan då var det ju egentligen jag som gjort fel . Ja fast .. Nej . Så var det inte nej .

Men iaf så berättade jag för mamma att jag tycker att det har gått väldigt fort mellan mamma och Peter . De har liksom knappt varit tillsamans i ett halvår och han har redan flyttat in .. Det har väl gått lite fort kan jag tycka . Jag har liksom inget problem med Peter . För han är jättesnäll och så . Men inte ens en månad efter att Tony flytta så var Peter här flera gånger i veckan . Jag hann liksom aldrig riktigt få egen tid med mamma .

Och då började hon snacka om att Peter skulle flytta ut , ta sitt pick och pack ( som mamma så fint uttrycker det .. ) och dra . Så jag fick förklara för henne tusen gånger om att nu bryr jag mig inte längre eftersom jag vet att han bor här och jag är van och hejsan hoppsan .. Men vi kom iaf fram till att nästa månad ska jag och mamma typ käka ute och gå på bio eller nånting sånt ;) .

Hemma från en låååång dag i skolan

Det kändes som att det aldrig skulle ta slut ! Herrejisses asså .. Men det var ganska chill i skolan idag faktist . Fick håltimme från gympan för killarna skulle spela innebandy med skollaget . Och då tänkte ju jag , Elin , Lisa och Sofie att vi skulle kolla på det såklart ? Men nej då ska Frank ( tror jag det var ? ) leka polis och ba nej inga får vara här inne ! Snark på det ..

 Men whatever . Nu sitter jag hemma och läser lite kemi och lyssnar på musik . Ska försöka läsa lite i en bok till svenskan sen också . Mamma kommer ju hem snart så kanske dags att sätta igång med det nu ? ;)


Haha skitsnygg som alltid ;)

Det är ju faktist alla hjärtans dag trots allt

Så jag tänkte bara tacka min bästavän Elin för att hon finns . En underbar människa som alltid finns här för mig . Får mig alltid på bra humör , spelar ingen roll om vi bråkar och har bestämt oss för att vara sura på varandra . Vi börjar skratta efter ett tag iaf .

I fredags när vi tjafsade mådde jag så jävla dåligt , så jag satt och grät . Jag sitter fan och gråter nu .. Du vet att du är mitt allt . Jag har många bra och nära vänner , men den som alltid kommer finnas kvar i mitt hjärta no matter what ! Det är du . Jag kommer ihåg när vi bestämde att oavsett vad vi bråkar om så ska vi komma på varandras bröllop . Jag hoppas bara av hela mitt hjärta att det kommer hålla ! Att vi faktist kommer vara vänner för livet . Jag önskar inget annat än det .

Elin .. Jag vill bara säga att jag älskar dig och kommer alltid att göra !


Låten säger allt<3

Anna drog precis

Shit va trött jag är ! Aja Anna sov här inatt och det var riktigt mysigt igår . Vi kollade på melodifestivalen , sen skulle vi bara gå upp en snabbis och kolla lite på datan . När vi går ner är klockan 21.33 så då har vi precis missat utröstningen , haha ! Men jag fick sedan reda på vilka som vann . Och tack gode gud för att Erik Saade gick vidare till Globen !! Så grymt jävla snygg ! Och när han stod i "regnet" , wooh ! Sexigt värre säger jag bara ;) .

Har lite att fixa idag

Nu har jag precis kommit ut ur duschen , har rakat benen och sådär ;) . Men nu ska jag klä på mig och sen blir det att städa , packa och noppa ögonbrynen . Mina ögonbryn ser förtaskiga (stavning?) ut !

Men till sommaren så ska jag boka tid hos Anna och fixa ögonbrynen och färga ögonfransarna . Det är så skönt för då behöver man inte ha så mycket mascara och på sommaren när man ska bada så är det jävligt jobbigt när mascaran rinner och så är man helt svart under ögonen . Ganska skönt att ha färgat de då .

Kan tyvärr inte lägga ut några bilder eftersom min kamera har inga batterier och ligger hemma hos mamma . Sen så är min mobil på kontroll . För den fuckar järnet och då måste de kontrollera att den är trasig så jag kan få en ny . Najs va ;) ?

Bella kommer du ihåg ? ;)

Ibland hatar jag småbarn

Japp det låter hemskt , men det är sant ! Jag som skulle sova ut .. In my ass att jag fick göra det ! Klockan 10 står Josephine och Jonathan och skriker utanför min dörr , fast jag somnade om som tur var ! Men sen när klockan är 12 typ så börjar de hålla på igen !! Så nu sitter jag här och har skit ont i huvudet , är jätte hungrig och jävligt trött . Fan vilken bra start på morgonen .


Ser ut som jag har jordens största näsa och så skelar jag .. Wooh !

Ska sova ut imorgon !

Den som ringer och väcker mig innan kl 14 .. Är såååå dödens !! Och jag menar det ! Det var så jävla länge sen jag sov ut , så imorgon ska jag sova ut . Och där med basta ! Godnatt .

Detta kallar jag desperat !

Människan vägrade ju svara ! Och .. Öööh jaa .. Bedöm själva ;)! Haha

Pluggade skiten ur mig igår

Igår bloggade jag tyvärr ingenting för att jag pluggade järnet ! Nu är det bara att hoppas på att jag får bra på sammanfattningen ;) . Men iaf så ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra . Tänkte ringa och höra med Elin om vi ska hitta på nått skojigt .


Sexualkunskap med Parvin .. Wooh !

Lillebrorsan så söt !

Woho har tyska !

Med min favoritlärare .. *Duunduunduun duuuuun* .. Doris ! Wooh ;)! Vi håller ju faktist på och tränar glosor . Haha . Nej nu kommer hon snart så kanske ska logga ut , bloggar när jag kommer hem . Vi hörs när vi hörs !

Veckans låt

Den är skitgammal ! Men jag älskar den , speciellt killen som sjunger . Asså hans röst är så skön på nått sätt ! Men den här har jag knarkat sönder nu i några dagar ;) .


Emelie - Dia Psalma

Blev en snabbis till Handen

Jaa .. Jag är nog världens klantigaste människa ! Erica , våran so lärare , är typ sjuk tror jag ? Så då går jag och Lisa frågar om vi har fått någon ersättare . Och så vänta vi utanför och blablabla ... Så säger Helena att vi ska ha Ali . Yes våran mattelärare , wooh ! Och jag var skitsur på honom eftersom jag och Sofie fick kvarsittning i fredags och så idag började han tjafsa och aa ..

Men iaf så då skriker jag ut " Ååååh jag hatar honom ! " och går därifrån .. Och då ropar Lisa på mig och ba " Han sitter där inne ! " . Öööh jaa ... Smidig som ett kassaskåp eller vad säger ni ? Det ör så typiskt mig att göra en sån grej . Och det är inte första gången heller .. Men Ali tror typ att det var Sofie .. HAHA ! Aja det slutade med att vi fick håltimme från so'n och då drog jag och Elin till Handen . Skulle egentligen köpa en bh men det blev ett par jeansleggins istället . Eftersom mina har gått sönder på knät så de ser helt fuckade ut ..


Ljusare i verkligheten


Sofie limmade fast dessa fina .. Ööh jaa .. ;)

Tänkte börja med " Veckans låt "

Jag är väääääldigt beroende av musik ! Klarar mig inte utan det . Så därför tänkte jag dela med mig av en låt varje vecka . Den kan vara ny eller gammal . Men ibland så fastnar man vid just en låt och då vill jag typ " dela med mig " av den låten till alla . Haha !

Har ju inte visat bild på min älskling än

Har ju varit typ orolig hela dagen idag för att det är rött vid min navelpiercing och så har det gjort ont hela dagen .. Men Helena tog ficklampan och kolla och då har det typ blivit ett litet sår =( . Fast det står att det är vanligt så det känns mycket skönare !

Iaf så borde jag göra klart matteläxan nu egentligen . Men jag orkar verkligen inte ! Får väl göra den lite snabbt imorn innan lektionen eller nått . Har bara 4 tal kvar , eller bara och bara . Det är fan mycket !




I'm in love with this thing ;)!

Coolingen her self går faktist också i skolan !

Tro det eller ej .. Men det är sant !! Vi har ju faktist Parvin just nu .. Wooh ! Min favoritlärare såklart ;) .. Nej nu ska jag väl fortsätta "leta" fakta om Haninge Kommun . Eller inte nej .. Facebook nästa ! Haha vilken humor asså ..


Haha slänger in en bild från nyår ;)

Lite dålig update

Jag har inte orkat helt enkelt . Ganska skönt att bara skita i det ibland . Men nu tänkte jag lägga in lite bilder från i skolan och igår .


HAHA !


I fredags när Sofie solade


Haha ! Redo för att dra ut ;)


Alltid lika snygg haha !


HAHA ! Guess who ? ;)

Öppet hus på gamla skolan idag

Drog till Brandbergen och träffade gamla klassen . Var ganska kul , har ju missat sjukt jävla mycket :O!! Aja whatever , nu är jag hos Elin och vi ska käka om nån timme eller nått tror jag ? Sen ska väl jag och Elin göra nått ;) . Men jag kommer förmodligen inte blogga nått mer ikväll .

Kom hem nu , suck !

Direkt när jag kom till gården mötte jag pappa och Helena med bilen . Då hade de tydligen ringt mig 12 gånger!? Och jag hade ju inte känt den för att den är på ljudlöst så de blev skitsura och heja tjodalittan !

 Aja whatever . Drog aldrig till Farsta utan jag och Sofie drog till Handen istället . Jag skulle köpa en bh och ett par trosor men de hade inte bhn i min storlek .. Gaaah ! Så jag ska springa in där imorgon en snabbis och köpa bhn då . Så får jag väl köpa trosorna sen haha .


Låg i solariumet efter att Sofie solat .
Därför är det sånt ljus haha .

Godmorgon !

Jag vaknade lite tidigare idag .. Gick liksom upp 1 timme innan jag egentligen skulle gå upp . Eftersom att smarta jag hade glömt bort att vi har sovmorgon idag . Woho !

Aja men nu ska jag bara dricka upp mitt te och sen borsta tänderna och sådär . Men jag bloggar mera ikväll för jag och Sofie ska till Farsta en snabbis idag ;) .

Navelpiercing !!

I'm so happy :D!! Fast när jag skulle göra var jag så sjukt jävla nervös . Skakade som en .. Jag vet inte vad och hade tårar i ögonen för att jag var så nervös . Haha ! Men nu ska jag gå ner och tvätta rent . Liksom så att ni vet ;) .

Hemma

Kom hem för ett bra tag sen . Vi fick sluta runt 13.30 . Så skönt ! För vi hade ingen so ;) . Innan det så hade vi no provet . Gick väl sådär .. Och sen får vi ju inte glömma att Parvin blev sur på mig när jag räckte upp handen . Ba men what !? Ååååh hatar henne !!

Aja whatever . Bella är här nu och vi ska väl göra nått ? Haha ! Nej men efter att vi har käkat ska vi dra in till stan och så ska jag pierca naveln . Aaaaah så nervös jag är :O!!


Usch jag måste borsta håret :O haha ..

Dagens citat

Haha Jonathan är så söt ! Han kom in i mitt rum , stängde dörren och sa :
" Vi måste stänga dörren ... Så inte björnarna kommer in :O! "

Har lärt mig en läxa idag !

Usch vad jag hatar no ! Vi har prov imorgon och jag fattar naadaaa ! Men hon sa att hon skulle hjälpa mig eftersom jag inte var med förra terminen . Woho !

Men iaf så fick jag lite utbrott på gympan idag . Eftersom att alla jävla jobbiga killar kastar bollar skithårt i ansiktet på mig när jag står 7 cm ifrån . Hallå !? Jävla cp barn det där asså ..

Sen drog jag och Sofie till Farsta . Och jaa .. Lite flumm kan man väl säga . Haha ! Jag hade klackar på mig idag och när vi går nerför trappan i Farsta så smsar jag ( dum i huvudet som jag var .. ) . Iaf så tror jag att jag är på marken , men det var tydligen ett steg kvar .. Så jag ramla pladask ner på marken ! Asså fyfan va vi garva !! Sen att fjortisarna bakom oss glodde snett är ju en annan sak ;) . Men jag ramlade verkligen rakt ner !


Detta ska jag sysselsätta mig med nu ..

Vem hejar ni på ?

Jag hejar ju såklart på Jackie ! Så jävla cool brud det där asså ;) . Nej nu ska jag sätta på mig ett par mjukisar och bänka mig framför tvn ! Ohyes .

Ska duscha nu och sen ..

Kolla på Paradise Hotel såklart !? Det är ju final :D ! Missade tyvärr programmet igår =( . Så jag vet inte vem som åkte hem :O . Men det lär jag ju märka idag . Och sen kan jag ju alltid kolla på lördag , för då är det ju Paradise Hotel XL ;)! Men nu innan så ska jag ta en snabbis dusch . Nån som vill joina ? Haha !

Fick lite panik igår hehe


Tandkrämen var typ slut :O !

Fick lite panik när jag skulle borsta tänderna eftersom bussen
gick om 5 minuter och då skulle jag gå liksom ?
Jag försökte först med att göra som man brukar ,
det funkade inte riktigt .. Så då tänkte jag
att det kanske funkar om man ställer sig på den (?) .
Det funka inte heller .. Haha !

Så jag försökte med att sätta tandborsten mellan låren (!?) och
sen vrida på tandkrämstuben . Och det funka !!
Haha sen var det ju bara att springa till bussen , jag hann precis !
Fan vilka skills man har ;) .

Gullunge , saknar dig med !

Fick sluta tidigare idag , woho !

Lite skönt faktist . Vi hade prov i so , samhällskunskap . Det gick ganska bara förutom att jag råka skriva fel på en fråga . Gaaah ! Aja ett slarvfel borde väk inte göra nått och så kan jag säga till henne att det ska vara tvärtom . Ja det låter skitbra ;)! Men iaf så kollar jag på One Tree Hill just nu . Asså så bra det där programmet , gosh i think i'm in love ;) . Haha ! Nej men seriöst skulle kunna dö för det där programmet och Chad Michael Murray :O!!


Så fucking jävla snygg !!

Godnatt allihopa !

Nej nu ska jag tvätta bort sminket för att sen gå och lägga mig ! Sen ska jag verkligen försöka att somna vid 23 , kan behövas . Har somnat lite till och från ikväll . Haha !

Tänkte försöka plugga lite till sen sova

Jag ska förhöra mig själv på alla G-frågor och sådär . Sen tänkte jag att jag ska tvätta bort sminket och lägga mig i sängen . Ska smsa lite och sen försöka sova vid 23 . Lycka till , till mig själv ! Men det ska nog gå så bra så ;) .


Blev kofta , linne , sammetsleggins och sjal idag

Dagens fråga


Tacksam för svar !

Kan alla G-frågor nu

Woho ! Eller njaa .. Jag ska bara lära mig partiledarnas namn . Men jag tror att jag kan . Eller jag kan 3 och jag ska kunna 2 till så det är inte så mycket ;) . Känner mig lite duktig faktist . Så nu ska jag bara ta det lugnt en stund tänkte jag . Eller jaa .. Det finns inte så mycket annat än datan att göra här ? Haha ! Fast jag kan ju alltid leka med min söta lillebrorsa =)!



Sitter i skolan just nu , snaaark !

Jag ska egentligen göra nått MVG- skit . Men lat som jag är ska jag bara göra G haha ! Men iaf så har jag bars den här lektionen och svenska kvar sen slutar vi . Wooh ! Dåska jag väl hem och plugga skiten ur mig .. Ååååh snark på det !!

Tema Dialog gjort av Mimmi Thorneus