Det här med att vakna tidigt

Är fan i mig inte min grej. Men men, måste man så måste man. Just nu är jag barnvakt till lilla grisen. Blev ju mutad med lite cash så då var det ju taget.

I hörlurarna

Sitter och lyssnar på Kutskis podcast för tillfället, han har gjort en mix på massa låtar från det här året och han lyckas med det jäkligt bra också. Det är sällan Kutski gör mig missnöjd.

Nu: mot Stockholm

Sitter på bussen nu på väg mot Göteborg. Synd att jag har så fruktansvärt mycket packning, nu när jag har en högtalare med mig också, för annars hade jag ju kunnat springa runt i Götet och kolla lite. Ensamvarg svar ja. Kan gå runt och spela lite musik för omgivningen från min nya högtalare och visar hur vi gör det i Stockholm. Dunka dunka.

Högtalaren ville också ha nånstans att sitta.

God mat och film

Idag var det en ganska lugn dag, vi åkte hem till farfar och Ulla där det bjöds på oxfilé med pepparsås och pommes. Det stod på min önskelista nu när jag skulle ned hit, och ja det var mouthfucking.

Satt och åt sås med en sked när det inte fanns nåt kött eller pommes kvar. Rätt trevlig tjej det där har jag hört. Bordsskick på topp! Vi avslutade kvällen med att shoppa lite chips på lilla byns egna affär - Tempo. Kollade 2 filmer och nu är det godnatt för mig. Klockan står på 9 imorgon. Woooh....

Julklapp

Fick en volumemaster av mamma och Peter i julklapp, jag lyckades även få det av pappa och Helena. Så idag åkte jag och pappa och lämnade tillbaka den och så fick jag en bärbar högtalare istället. Rätt soft om jag får säga det själv. Blev överlycklig!



Jul & Nyårs naglarna

Var hos Therese i helgen och fixade mina naglar igen, eftersom jag tappade så många på 1 vecka. Så nu den här gången gjorde jag naglar som passar till jul och nyår.



Mot götet

Dags att fira jul nummer 2 hemma hos pappa och Helena. Har till och med en extra väska för att då plats med alla julklappar. Aaaadå. Sitta fett med bakis på det här jävla pisståget i 4 timmar. Skjut mig. 



Limousine och champagne är vad vi gillar

På självaste julafton fyller Sofie år och det firade vi med en utgång på O'Learys, första utgången som 18 och hon blir slagen. Men fläskläpp är snyggt. Igår var då vi firade henne ordentligt, det bjöds på jättegod middag och efterrätt så kjolen satt lite tight. Vi lurade Sofie att vi hade skitbråttom tills bussen gick, fast det var typ en kvart kvar och det tar 3 minuter att gå ned. Väl nere utanför porten stod en limousine och väntade på oss. Sofie började gråta och vart överlycklig!

Vi lyckades även komma in på Sommar rätt fort, men det var då inte mycket jag dansade. Nej utan jag gick på toa, stod och snackade och var wingman till Anton. Fixade en tjejs nummer till honom, det var nån vakt han stått och spanat in. Grym? Javisst.

(Sorry Sofie att det inte var den snyggaste bilden, IPhone du vet he hee)





Uppesittarkväll och nu julafton

Shoppade alla och då menar jag alla julklappar dagen innan julafton. Stressigt? Svar ja. Nu är nästan alla julklappar inslagna iaf! Hade tänkt att plocka iordning i rummet idag också men det hann jag inte, för jag och Elin skulle upp till Jimmy och spela Bingolotto. Vann inte ett jävla skit. Inte ens förvånad men har hoppet uppe lika mycket varje år.






Helgen går fort när man har kul

I fredags var vi som sagt ute på krogen och igår tog jag det faktiskt det rätt lugnt. Åkte hem till Amanda och pratade om allt och inget. Vaknar upp mitt i natten av att Adam har hårfönen på (för att värma tvn tydligen så man kan sätta på den) medans Amanda säger att nej men han är inte alls hemma när vi vaknar upp morgonen efter. Ja jo men aa. Hon hade varit på lagfest innan och fått i sig lite vin haha. Nu ska jag ut med Elin och Jimmy och bärsa lite, fast de är jävligt sega må jag säga.



Bra start på jullovet

Jag, Emelie och Linnéa hade sleepover hos Linnéa i torsdags. Vi gjorde sånt man ska göra på en sleepover tjocka sig, kolla på 1 timmes Youtube-klipp på katter som är roliga och såklart sova på en madrass på golvet medans Emelie ockuperade upp sängen. På fredagskvällen sen förade jag, My och Amanda hos My och sen vankade det utgång! Drog till marquise och dansade, bra jävla utgång helt enkelt asssss.

"Finns det nån möjlighet att vi kan gå till macken igen?"





För full för att kunna pricka munnen

Trott att det är fredag hela dagen

Har gått runt i skolan och trott att det är sista dagen i skolan för det är ju fredag idag, så var det bara torsdag. Fast det har varit en väldigt effektiv torsdag, varit i skolan (kom i tid också), rensat och fixat iordning med alla viktiga papper hemma och sen plockat iordning i rummet. Grym osv. NU är jag på väg hem till Linnéa för att ha myskväll med henne och Emelie. Känns som om det är jullov redan, men snart så!

Lilla Nicole stannade dock hemma idag, hon var trött_tjej_osv


Tagga jobb

Dags att jobba! Längtar redan till sängen igen <3



Vi går mot ljusare tider

Jag är klar med precis allting i skolan och det känns så jävla skönt! Så den här veckan blir en riktigt chill vecka och jag kunde inte njuta mer än vad jag har gjort. På fredag är det jullov också och det är fruktansvärt härligt. Äntligen. Nu ska jag kolla på Paradise Hotel och dricka en kopp te. Livet. Djupt skrivet. Lol.
 
Jag, förra veckan haha.
 

Klockan är nu 04.56

Och jag har skrivit på en svenska uppsats i 12 timmar. Nu säger jag godnatt.



Värsta veckan i mitt liv

Och den är inte över än.. Har aldrig pluggat såhär mycket och intensivt i hela mitt liv. Satt igår i 9 timmar för knappt en tio minuters redovisning. Aaaaadå. MEN nu är jag diplomerad stylist! Helvete va glad jag är!!

Aa det är på den nivån nu. 


Snabbsummering av helgen

I fredags åkte jag, Elin, Emelie och 5 av Emelies kompisar till en krog och åt lite mat, dansade och hade allmänt kul! Lite senare mötte jag upp My, Amanda och Christopher på Daam. Hann ta en drink sen skulle vi till Pure. Där träffade vi lite folk som vi kände och vid 2.30 drog vi till Marquise istället. Eller aa jag, alla killarna och nån tjejkompis till de. My och Amanda skulle komma senare. På vägen hem mötte jag upp Elin och vi åkte hem till mig. 
Klart det är killarna som ska sjunga en Brittan låt!

På lördagen vaknade jag av att Jens plingade på hemma hos mig och lämnade lite godsaker. Han har nog aldrig sett mig så vacker som då med gårdagens smink, håret åt alla håll och täcket lindat runt om mig. Haha. På kvällen åkte jag till Tumba, förade med Jens, Daniel och Dogge. Vincent kom sen också. Seeen åkte vi till Annexet för Technostate firade 10 år. Inte för att jag brukar lyssna på psytrance så var deten härlig stämning och jag hade riktigt kul. Däckade rätt fort i sängen sen. 









Helgen är här!

Har varit en ganska tråkig vecka om jag ska vara ärlig. Imorse vaknade jag upp med migrän, men efter lite vila, en skön dusch och en massa Ipren är den nu borta. Skönt. Ikväll ska jag äta på Emelies kompis restaurang. 18 år och fått ärva en restaurang av sin pappa, aa då det går bra nu.

Var hos Therese igår och gjorde mina naglar. Blev riktigt nöjd!



En lååååång dag

Som vanligt på måndagar är jag rätt otaggad på livet. Denna måndag var inget undantag. Efter skolan hade jag verkligen bestämt mig för att jag skulle skriva klart min kristendoms uppgift, jag somnade. Så bra gick det. Vaknade upp av att Elin ringde och hon var desperat efter att få en middagsdate så ja, som den riktiga bror jag är åkte jag till Handen och åt en sallad på vanliga stället. NU efter väldigt mycket tv-tittande, trådar om kristendomen på flashback och ljudet av Kutskis podcast i lurarna är jag äntligen klar med religions uppgiften. Lovely.
 
"Asså jag är ju typ kändis nu." Nej men lite coolt var det att Adaro gillade min bild he he.

Det här med att sova

Har inte riktigt fungerat för mig ända sen vi kom hem från Amsterdam. Hade kunnat somna vid 20 men istället fastnade jag vid tvn och nu ligger jag här i sängen, pigg som en jävla lärka och vet inte vad jag ska ta mig till. #fml

Här sov jag dock väldigt skönt.

Älskade lördag

Igår blev det utgång med My och Elin. Först åkte vi till Friday's och förade lite. Vi träffade Eko där som var lika glad som vanligt! Vi blev kvar där lite längre än vad vi skulle egentligen men så går det när man har kul! Efter det då, gick vi till Magenta för att fira Sebbe, Leo och Patrik. Var mycket människor som man kände och det var sjukt jävla kul! En riktigt bra utgång. Kvällen avslutades som vanligt på Donken, vi hann med första tåget hem och sen sov vi alla hos mig.

Träffade min babe Linnéa som jag inte träffat på flera dagar! He he



Tema Dialog gjort av Mimmi Thorneus