Tjeeena mors!

Sitter just nu i min väldigt väldigt väldigt obekväma säng. Skönt? Nej. Varför frågade jag mig själv det? Ingen aning.

Herre min gud.. Jag måste skaffa mig ett liv haha. Iaf! Idag drog jag med mig My till Handen. Jag skulle byta mina leggins och kolla på en almenacka. Men det blev ingen almenacka. Det får mamma köpa. Så vi tog en varsin pommes på donken istället. Fick höra lite skvaller också ;). I like it.. Alot!!


The best summer crew ever!

Bilder från Irland


Gulligt.


Innan bröllpet.


Älskar skorna till klänningen!!

Victoria's Secret















Ge mig nu!!

Sådärja! ( Bilder kommer sen nån gång )

Nu har jag fått igång internet på min lilla älskling också. Och eftersom skolan börjat så KANSKE jag börjar skriva hela TVÅ inlägg om dagen!! Shit världsrekord på dirren! Haha dirren!? Jag hatar det ordet, men det var så fult så det fick vara med.

Men iaf ikväll drog jag, Elin och Lisa in till stan och käkade lite grann. Var skitmysigt, vi satt kvar jättelänge och bara pratade. Så jävla skönt! Vi kom fram vid 20 och gick därifrån vid 22 haha! Sen drog vi hem och nu sitter jag och Elin hemma hos mig och kollar på nån dålig film. Finns absolut ingenting på tv så det får duga. Ska väl snart tvätta ansiktet och sånt skit för börjar känna mig ganska så seg. Men nu blev det ett tråkigt inlägg hära men.. Vi hörs när vi hörs!

Inget internet hemma!!!!!

Japp det är sant. Sad but true. Men whatever nu ska jag och Elin hem till mig för att laga lite mat. Sen blir det att dra sig mot Johan! Jag och Lisa ska åka moppe igen. Mwoohaha!! We just love it :D.

Bildbomb!

Hejsan alla cpbarn!!!
Här kommer lite bilder från när jag, Elin och Amanda var på bio
i onsdags och sen dagen efter hos Amanda.









































































Eeeeey tjena

Nu lagar Elin mat och jag sitter vid datan och latar mig. Mwohaha! Sen ska vi hem till mig för att jag ska byta om och sen får vi se helt enkelt. Vi är så coola så att vi inte vet. Nej men bajs!


Hotties ;)

HEJSAN HOPPSAN FALLERALLERAAAA!!!

Oj.. Det var visst caps men det orkar jag inte ändra på. Så det så!

Iaf så veckan i Irland var helt okej faktiskt. Trodde jag skulle dö av tråk men ack så fel jag hade. Orkar inte berätta så mycket eftersom jag är så jävla lat. Och jag tänker inte lägga upp några bilder nu eller förrän typ om en vecka eller nått. Och då blir det mycket bilder! Eller aa.. Vi får väl hoppas på det. Men jaja skit ner er nu ska jag hem och käka.

Och så bar det iväg igen..

Nästa: Irland!

Det är ungefär jordens tråkigaste land.. Det ska regna hela jävla veckan. Halleluja! Nej inte direkt. Men iaf imorgon ska jag upp vid 5 så det här blir sista inlägget på ungefär en vecka. Tror jag iaf.

Give me nooooow!!


Armband


Halsband


Halsband


Ring


Ring


Ring


Örhängen

Oj här bloggar man på bra..

Ja vi låtsas som det iaf. Men jag har faktiskt inte hunnit. Orkar inte berätta så mycket om de andra dagarna men jag kan berätta lite snabbt om igår. Jag, Elin, Amanda, Linnea och My skulle dra och träffa Victor och Johan som de träffat förut och blablablaaa.. Men nej då gick tydligen inte det. Så vi är kvar hemma hos Amanda och aa.. Det blev väl sådär haha.

PS : Jag HATAR dryga människor!!

Home sweet home!

Just nu sitter jag hemma hos Elin. Vi drog och träffade Jocke, Sergei och Tobbe igår. Det var naaaaajs. Men snart ska jag dra hem och träffa mamma som jag inte träffat på läääääänge! Sen får vi se vad som händer ikväll. Sergei tyckte att alla vi var riktigt sköna brudar och att vi skulle komma ner igen haha! Men han var ju full när han sa det så han kommer väl inte ihåg det xD!


Söt bild på mig från förra veckan ;)

Tema Dialog gjort av Mimmi Thorneus