Tagga nu råååå gubbaaaar!

Uppe med tuppen! Vaknade vid 4 och kunde inte somna om, kul. Så jag låg och lyssnade på musik tills dess att klockan ringde 5.30. Gick upp och tog mig en härlig dusch. Trodde att jag hade jätte bråttom men sen kom jag ju på att jag skulle ta en senare buss, så då var det inte lika bråttom längre. Därför sitter jag nu och äter lite frukost. Jajaja.. Om ca 2 timmar sitter jag på bussen till Peace and Love! Wiiiiiiieee! Är superduper taggad!!
 
Peace niggas!

Äntligen packat klart!

Jag borde sovit för länge sen.. Men, det gör jag inte. Idag har jag handlat det sista inför peacean med först My, Elin och Amanda i Handen och Länna. Sen började jag att packa vid 16.30. Men tog en liten paus för mat och så åkte jag och mamma och handlade frukost som jag ska med mig till peacean samt att jag köpte mig en dramaten. Wooh go tant Alexandra 73 år! Juste vatten köpte vi också. Det ville min kära mor attjag skulle ha med mig. Så gulligt. Blir inga inlägg förrän om 1 vecka ungefär (eller mer om jag känner mig själv rätt, he he..). Säger adjöss med en bild som visar min glädje just nu! Ooooopa!
 

Gårdagens underhållning

Igår kom Lisa och Elin hem hit, så lagade jag och Elin pastasallad till middag. Blev super gott! Jag passade även på att använda mina hemmafru skillz och dukade undan efter maten, städade iordning i köket, tvättade, diskade och förberedde lite inför min packning till Peace & Love. Sen blev det att  kolla på lillabloggen hela kvällen. Så himla kul kille!
 
 
 

Midsommar 2012 i text och bilder oooopaa

Här var det lite glest med uppdatering. Men jag skyller på att jag har umgåtts med mina underbara vänner och haft en super mysig midsommar och chillade med livet igår bara. Vi börjar med midsommar; Elin väckte mig vid 11 och vid ca 16 begav vi oss hem till Hanna. Vi lyckades faktiskt med att ha en riktigt trevlig, mysig och härlig midsommar middag, Trodde jag aldrig skulle hända.. Men, plötsligt händer det! Det var fördrink, vi åt middag, sjöng snapsvisor, åt en jättegod tårta och hade 3 kamp. Mitt lag som bestod av My och Lisa, vi vann! Efter våran middag gick vi till André där vi bara var en snabbis innan vi åkte till Tungelsta på fest. Var inte så super taggad i början, men hade riktigt kul faktiskt! Shakade röv i min fina midsommarklänning passade kanske inte så bra ihop men det gick det med!
 

Glad midsommar på er alla!

Fix och trix hit och dit

Igår kommer jag inte ens ihåg vad jag gjorde.. Jo, jag jobbade, åkte och hade lite picknick på Rudan med Elin. Lite senare på kvällen mötte jag upp My, Amanda, Elin och Linnea. Nu ska jag alldeles strax möta upp Elin och kanske Amanda i handen. Jag ska kolla på ett par shorts, kanske hatt och lite saker till peacean.
 
Haha åh herre vilken ful liten fettohand..

Tisdag 19 juni

Första dagen på jobbet gick som smort! Jag fick lära mig kassan och det gick riktigt bra. När jag slutat jobba mötte jag upp My, Linnea, Sofie, Amanda och Lisa på Eken för att kolla på lite handboll. Vi träffade även Sebbe J och åkte hem med honom. Drog till handen en snabbis också med Linnea, My och Elin som vi mötte upp där. Nu är jag hemma och ska byta om lite snabbt, sen ska vi förmodligen på bio ikväll.
 
He he

Tagga första dagen på jobbet!

Sitter och äter lite frulle, dricker lite te samtidigt som jag är nervös inför första dagen på mitt sommarjobb. Men det ska nog gå bra! Idag ska vi mest kolla kläder och gå igenom mina arbetsuppgifter. efter jobbet drar jag nog till Eken.

Dygning, vaxning, Eken, frisören

Juste glömde ju även bort att skriva Ringer maraton, men det räknas in med dygning. Jag och Elin skulle upp fett tidigt för vi skulle åka iväg och göra en brasiliansk vaxning, därav att vi dygnade. Vaxningen gick skitbra och jag är mer än nöjd! Efter det åkte vi till Eken och kollade på killarna. Blev sudden när Robins lag spelade men de vann! Woho, jippi! Sen åkte vi till frissan där jag och Elin spenderade 2 och en halvtimme. Japp.. Imorgon ska jag jobba därför ligger jag nu i sängen och ska sova!

Såhär snygga var vi inatt!

Kollar Ringer

Några bilder från Rålis

Eken cup

Kom precis hem från Eken. Har varit där hela dagen och kollat på när killarna spelade. Robin var skitduktig idag också. Riktigt stolt över honom!

Mys

Igår var en otroligt mysig och härlig kväll. Vi tjejer minus My och Hanna drog till Rålis, satt och drack lite och rökte vattenpipa. Senare kom även Charlie och hans vänner. Riktigt mysigt var det! Kom hem vid 2.30 har jag för mig. Nu ska jag kolla på när småbrorsorna spelar handboll. Lägger upp bilder sen!

Utrota alla dessa mygg

Har haft en jättemysig kväll med Elin My, Amanda, Sofie, Linnea, Karro och Lisa. Vi köpte med oss jordgubbar och choklad så doppade vi jordgubbarna i en choklad fondue där vi smälte chokladen (vad annars liksom..?), det var iaf super gott! Och jättemysigt som sagt. Om det inte vore för alla dessa mygg. De är så m¨nga och de 'r helt hemska, biter en överallt. Hjälper ju inte heller att jag är allergisk mot mygg så jag får gigantiska myggbett. Åh lml. Nej nu ska jag sova, ska upp tidigt imorgon för att mysa i stan med tjejerna.

Utnyttjar sommarlovet till fullo

Igår var en trevlig och rolig dag och även kväll! Först mötte jag upp My, Amanda, Lisa och Sofie för att vi skulle åka till stan. Jag fick med mig en super bra mugg med sugrör som jag ska ha med mig till Peace and Love. Kommer vara riktigt hipster när jag går där med min hipster mugg som en hipster. He he. När det började bli kväll, okej vid 20, åkte jag, Elin, Amanda, Linnea, Lisa, Hanna, Karro och Putte till Nicksta där det var nån typ av utomhusfest (?). Vi träffade på gamla goa härliga människor som, Sergei, Jocke, Skåne, Edward, Kim, Max och Sune. Vi dansade galet när Mange Makers uppträdde och jag bar upp en liten flicka på mina axlar så hon kunde se sina idoler Mange Makers. Gud vilken snäll och gullig människa jag är!

Studentmottagning, fotboll och lek

Emelie min barndomsvän tog studenten idag! Stort grattis till henne! Så jag har varit på hennes mottagning iprincip hela dagen. Vid 21 åkte jag sedan och mötte upp Elin, Lisa, Sofie, My och Amanda. Vi började med att spela fotboll (jag la av efter 5 min, pallade inte trycket som målis he he) sen gick vi och gungade gungor. Samt att vi körde hinderbana och avslutade hela kvällen med lite mysigt prat om olika planer inför den här veckan, midsmmar och peace and love! En trevlig dag helt enkelt.

Endast 14 dagar kvar

 


Snodde bilden av Myran!

Le weekend

I lördags var jag och Elin på Malins studentmottagning. Jag skulle även vara barnvakt åt Albin så vi tog med oss honom i barnvagnen. När vi sedan kom hem stod Arne och lagade fajitas så vi åt middag nr 2. Var ju inte lite mätt efter det. Vid 23 ungefär gick jag och Elin en promenad och sen satt vi och gungade en stund. Kom hem vid 1. Väldigt skönt. Igår gjorde jag absolut ingenting, sen kom Elin och hennes mamma och hämtade mig. Så grillade vi och åt middag med hennes föräldrar, Jimmy, Signe, Putte, Jessica och Micke. Riktigt mysigt!


Snodde bilderna från min kära vän, Elin.

Sommarlov!

Wiiiiiie nu har jag sommarlov! Känns inte som det om jag ska vara ärlig. Idag har det iaf varit en väldigt mysig dag! Hade skolavslutning vid 10, rektorn höll tråkigt tal osvosv, jag, Linnea och Issa åt på Subway en sista gång för denna termin och efter det mötte jag upp Amanda, My och Sofie. Vi kollade när 3orna i Vittra tog studenten. Ganska så avundsjuk när man ser de! Men men bara 2 år kvar nu! Efter det mötte vi upp Elin, åt lunch på Pizza Hut (tagga lunchbuffé!!!) och sen myste vi i en park på söder. Riktigt mysig och härlig dag. Bra början på sommarlovet!



Sommar, sommar, sommaaaar

Imorgon får jag äntligen ett efterlängtat sommarlov. Ska bli så skönt! Är över glad just nu!

Precis storstädat rummet

Började städa vid 14 ungefär och blev klar för ca 20 minuter sen. Jag passade på att verkligen städa hela rummet, rensa en låda, samt möblera om lite i rummet också. Då kom jag även fram till att jag ska köpa mig en klädställning som jag ska ställa i mitt rum och hänga mina klänningar på. Kommer bli super snyggt!

Smile bitches

Nationaldagen 6e Juni

Igår var vi tjejer plus Karro hemma hos Robin och spelade biljard, dansade och jag drack Loka. Vid 2 tiden ungefär åkte jag och Linnea till Ösmo för att träffa Alex och Jonte. Vi gick och lade oss vid 4.30 och vaknade vid 13.30. Så blev vi bjudna på grillat kött och pommes till middag innan vi fick skjuts till stationen för att åka hem. Och nu är jag hemma. Ja, så kul har jag haft det. Ikväll hoppas jag på att vi tjejer drar på bio eller nånting sånt.

Fördriver tiden

Sitter hemma i sängen och gör inget speciellt. Väntar på att jag ska dra nån gång. Vi tjejer ska på fest här i vh faktiskt. Kors i taket.

Bokar le festivalbuss


Denna måndag har varit super, hittills iaf

Hade lite mysig frukost med vår svensk- och engelska lärare imorse. Det var våran lilla avslutning med henne. Vi pratade även slutbetyg och jag kommer få A i både svenska och engelska! Love my fucking life! På matteprovet idag fick jag ett B och Drömverksamhets uppgiften i tradition och utveckling fick jag ett A på. Jag är så himla glad! Allt detta på en och samma dag. Åh va jag älskar mitt liv!


Dagens lunch: banan, plommon, nektarin, galiamelin, loka och en juice.

Lite kul he he

Speciellt att dessa två människor inte ens känner varandra.

Go Hanna J!

Sitter hemma hos mig med Elin, Lisa och My och hejar på Hanna J! Hoppas hon vinner hela skiten asså och blir tillsammans med Rodney! De är så gulliga tillsammans!

Hela middagen förstörd

Ni vet när man är jättejättehungrig och så bestämmer man sig för att "Åh jag ska minsann köpa mig en riktigt fet och god pizza..". Så igår gick jag och Elin och handlade pizza. Jag beställde en barn calzone, men det jag fick var en barn calzone pirog..! Den var ungefär lika stor som min hand, ca 15cm. KUL!


Notera att Elins pizza också är en barnpizza..

Happy moment

Igår var vi hos Sebbisarna och Matte. Vi snackade om massa saker (framför allt sex..), spelade fuck you och snurra flaskan, Sofie stekte ägg till oss och jordens snyggaste kille sa att jag var snyggast utav oss tjejer som var där. Såhär gick det till mina vänner: Vi spelade snurra flaskan och han fick frågan "Om du fick välja utav oss tjejer, vem skulle du helst byta kropp med?". Och han tog det som att den personen var snyggast. Gissa vem han valde? Miiiiig! Så lycklig tjej!


I fredags på väg till Ösmo.



Middag hos Sebbisarna och Matte

Nu har jag och Elin vaknat till, kollat bb, ätit tacos till frukost och fixat iordning oss. Så nu ska vi snart bege oss till Handen för jag ska handla en födelsedagspresent till lilla Albin som fyller 1 år idag. Efter det beger vi oss hem till Sebbisarna och Matte där alla andra tjejerna redan är för killarna ska tydligen bjuda oss på middag, om jag inte har missuppfattat.


Luggen går i ögonen, onice.

Äntligen hemma

Busy busy busy day people! Oooh internationell tjej. Imorse iaf när vi kom fram till Tillskärarakademin blev det väldigt stressigt då vi saknade modeller och 22 människor ifrån vår skola. Jag skulle egentligen lagt ögonskuggor på några modeller fast jag fick lägga en bas på en tjej samt att jag lockade en tannan tjejs hår. Jag blev faktiskt jättenöjd med håret då jag suger på det egentligen. Creds till mig! Åkte till visningen också för att kolla på genrepet en gång och mina modeller var skitsnygga! Åh så stolt man blir över sig själv!

Första riktiga sminkjobbet idag!

Åh är super taggad! Snart ska jag åka till Odenplan för att möta upp min sminklärare och gå till Tillskärarakademin där vi ska sminka modellerna inför deras modevisning. Jag har verkligen valt rätt linje känner jag. Nej nu ska jag fixa iordning mig. Wish me luck!

Tema Dialog gjort av Mimmi Thorneus